Verifikimi Quotex: Si të verifikoni llogarinë tuaj tregtare

Të gjithë e dimë se zhvillimi i aftësive dhe strategjive është thelbësor për të shkëlqyer në tregtimin binare. Por para se ta bëjmë këtë, nuk duhet të harrojmë hapi i parë në tregti.

Po! Procesi i hapjes së llogarisë! Ju mund të filloni udhëtimin tuaj vetëm pasi të keni hapur një llogari tregtare me një ndërmjetës të besueshëm.

verifikimi i kuotave

Tani, procesi i hapjes së llogarisë varet nga diskrecioni i ndërmjetësit. Megjithatë, shumë përpiqen ta mbajnë procesin sa më të thjeshtë që të jetë e mundur. Për më tepër, për siguri dhe siguri shtesë, ata kërkojnë që t'i nënshtroheni një procesi verifikimi.

Arsyeja kryesore pas 3 Quotex procesi i verifikimit është për të parandaluar aktivitetet mashtruese. Quotex është një ndërmjetës i tillë që kërkon që t'i nënshtroheni një procesi verifikimi për ta bërë tregtinë sa më transparente. Procesi i verifikimit është i thjeshtë, ndryshe nga ndërmjetësit e tjerë.

➨ Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Si mund ta verifikoj llogarinë time në Quotex?

Quotex procesi i verifikimit është thelbësore për t'u siguruar që i plotësoni të gjitha kërkesat për t'u bërë tregtar. Për më tepër, ai gjithashtu siguron transparencë midis tregtarit dhe ndërmjetësit.

Për të verifikuar llogarinë, së pari duhet të filloni procesi i regjistrimit. Ju mund ta filloni atë me ID-në tuaj të emailit ose ID-në e Facebook. Ajo gjithashtu pranon ID-në VK. Pasi të keni përfunduar procesin e regjistrimit, dokumentet e ofruara do të shkojnë në Quotex për verifikim.

procesi i verifikimit të kuotave

Është një proces që konfirmon dhe siguron që të dhënat e ofruara nga një tregtar janë të vërteta dhe i përmbahen udhëzimeve. Të kërkesat e verifikimit nuk janë të komplikuara dhe i gjithë procesi nuk do të merrte shumë kohë për të përfunduar. 

A tregtarit i duhen vetëm disa dokumente bazë.

Ai përfshin:

 • Një kopje e faqes së parë të pasaportës. Skanimi duhet të përfshijë fotografinë.
 • Një selfie për identifikimin me foto
 • Dëshmi e adresës aktuale të banimit për konfirmim
Dokumentet e ngarkimit të verifikimit të kuotave

Procesi i verifikimit përfshin hapat e mëposhtëm:

 1. Hapi i parë është të regjistroheni për një llogari. Pas përfundimit të procesit të regjistrimit, duhet të shkoni në llogarinë tuaj.
 1. Më pas, duhet të futni të gjitha të dhënat në lidhje me informacionin e identitetit.
 1. Hapi tjetër është të ngarkoni ID-në tuaj për verifikim. Mund të jetë pasaporta, letërnjoftimi lokal ose patentë shoferi.
 1. Pasi të keni ngarkuar ID-në tuaj, do të shihni një status konfirmimi në pritje. Quotex ka marrë dokumentet, dhe shqyrtimi është në proces.
 1. Tani, duhet të prisni që Quotex të verifikojë të gjitha dokumentet e paraqitura. Pasi të përfundojë i gjithë procesi i verifikimit, do të shihni një status në ekran që përmend "verifikuar".

Merrni një bonus depozite falas prej 50% në Quotex me kodin tonë të promovimit "bobroker50"

Ju mund ta përdorni këtë kod bonus vetëm duke u regjistruar në faqen tonë të internetit.

➨ Ndërmjetësi më i mirë: Regjistrohu për bonusin tënd falas Quotex!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Sa kohë i duhet Quotex për të verifikuar?

Quotex ofron një të thjeshtë dhe procesi i shpejtë i verifikimit. Për ta bërë këtë, duhen vetëm dokumentet bazë. Prandaj, nuk vonon në kohë. Mund të prisni një status të plotë të verifikuar brenda 2-5 ditëve të punës. 

A mund të përdorni Quotex pa verifikim?

Quotex është një ndërmjetës i rregulluar që i përmbahet udhëzimeve në mënyrë rigoroze. Prandaj, mund të mos ju lejojë të filloni tregtimin me a llogari live derisa të përfundojë procesi i verifikimit. 

Rreth Quotex

E themeluar në vitin 2019, Quotex mund të shfaqet a lojtar i ri në biznesin e brokerimit tregtar binar. Por, është bërë një nga ofruesit më kompetentë të shërbimeve në një periudhë kaq të shkurtër. 

Ndërmjetësi Quotex

I ofron klientit funksionaliteti më i mirë kur bëhet fjalë për menaxhimin financiar. Quotex synon të zbatojë një shpejtësi rrufe të shpejtë të përditësimit të kuotave, ndryshe nga konkurrentët e tjerë të tregut. Ajo pretendon se ka një ndërfaqe përdoruesi që mund të krijojë rehati të plotë gjatë punës me platformën e saj.

Rritja e dallueshme e këtij ndërmjetësi është kryesisht për shkak të anëtarëve të tij efikas të ekipit. 

Çdo anëtar në Quotex është një specialist me përvojë që zgjat mbi 10 vjet. Nëse përpilojmë përvojën totale të ekipit, ai mund të vijë si ndërmjetës me mbi 200 vjet përvojë. Kjo është fuqia e Quotex!

Me Quotex, mund të përdorni më shumë se 400 mjete tregtare si tregues për t'ju ndihmuar të shkëlqeni në lojën tregtare. Ai gjithashtu ofron një platformë moderne me veçori moderne që do t'ju ndihmojnë të fitoni tregtinë. Gjithashtu ka Mbështetja e klientit 24/7, gjë që e bën atë a ndërmjetës miqësor ndaj klientit, tek i cili mund të mbështeteni.

➨ Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Rreth opsioneve binare

Rritja e pasurisë dhe të pasurohesh tani është një mundësi për të gjithë me tregti. Mund të mos ketë një mënyrë më të mirë për ta arritur këtë. Mund të jetë një fakt i sapo zbuluar në kohën e tanishme, por ai ka qenë rreth nesh prej shekujsh. Ishte i vetmi mjet për të siguruar jetesën në kohët e vjetra.

Binary-Opsionet-shandani-grafikë

Megjithatë, tani ajo është kthyer në një aktivitet ekonomik që synon rritjen monetare. Vendet tani varen nga tregtare për mirëqenien e tyre ekonomike. Kjo është arsyeja pse ajo po bëhet një metodë e bujshme fitimi.

Gjatë njëzet viteve të fundit, opsionet binare kanë treguar se si tregtimi mund të përparojë më tej. Formati i ri i tregtimit në trend është vetëm në rritje në popullaritetin e saj. Kuptimi i opsioneve binare është i thjeshtë. Nuk është gjë tjetër veçse një kontratë financiare që lejon një tregtar të parashikojë një rezultat ose në një propozim po ose jo. 

Për shkak të vetëm dy rezultate, një tregtar duhet të parashikojë nëse një çmim do të rritet për një aktiv apo jo. Kjo veçori e bën atë të thjeshtë dhe të ndërlikuar. Nëse parashikimi juaj shkon keq, nuk do të merrni asgjë në këmbim.

Por, kjo është vetëm pengesa e tregtimit binare. Nga ana tjetër, nëse parashikimi është i saktë, mund të prisni kthime ndërmjet 65% deri edhe 85%. Një marzh i tillë e bën atë një nga metodat më fitimprurëse të tregtimit. Kjo është arsyeja kryesore pse më shumë njerëz i bashkohen tregtisë së opsioneve binare në ditët e sotme.

Ndërmjetësi më i mirë binar:
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Quotex - Tregtoni me fitime të larta

123455.0/5

Quotex - Tregtoni me fitime të larta

 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Përfundim: Verifikimi Quotex është i thjeshtë dhe i shpejtë!

Meqenëse tregtimi binare është rritur në popullaritet, shumë njerëz po përpiqen të gjejnë mënyra për të ekzekutuar mashtrimin. Një nga mënyrat e tilla është të bëni dokumente të rreme dhe të filloni tregtimin. Prandaj, ndërmjetësit dolën me një procesi shtesë i verifikimit që siguron se askush nuk përdor një profil të rremë. Mund të tingëllojë si një hap shtesë që vonon procesin e tregtimit. Por, i ndihmon të gjithë tregtarët të shijojnë një përvojë pa mashtrime me ndërmjetësi binar.

tregtoj me kuota

procesi i verifikimit të një llogarie tregtare është thelbësore për të siguruar një përvojë tregtare të sigurt dhe të besueshme. Sidoqoftë, kërkon kohë shtesë me disa ndërmjetës dhe e bën të vështirë për tregtarët që të fillojnë tregtimin dhe tërheqin fitimet e tyre. 

Por, Quotex ndryshon prej tyre në ofrimin e një proces i thjeshtë verifikimi që nuk kërkon shumë kohë për të përfunduar. Prandaj, procesi i lehtë i hapjes dhe verifikimit të llogarisë i kombinuar me veçoritë e avancuara të Quotex e bën atë zgjedhjen ideale për të gjithë tregtarët binare.

➨ Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë jam një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se 10 vjet. Kryesisht, unë tregtoj 60 tregti të dytë me një normë shumë të lartë goditjeje.

Shkruaj një koment

 • Luka Muriithi

  thotë:

  A mund të marrë kohë verifikimi gjatë fundjavave?

Çfarë të lexoni më pas