Rishikimi i një llogarie VIP Quotex – Sa e mirë është?

Për tregtimin e opsioneve binare, ekzistojnë disa platforma që ofrojnë bazën më të besueshme, si p.sh Quotex. Edhe pse ka shumë opsione ndërmjetësi, Quotex po rezulton të jetë platforma më e besueshme dhe më e hapur që ofron karakteristika të shkëlqyera për tregtarët dhe nuk jep deklarata të rreme.

quotex llogaria vip

Megjithatë, sa e mirë është Quotex VIP llogari? Duhet ta zgjidhni apo jo? Ne do të diskutojmë për Ndërmjetësi Quotex dhe faktori i besueshmërisë së tij gjithashtu. Përveç kësaj, ju do të jeni në gjendje të gjykoni nëse llogaria VIP është po aq e mirë sa llojet e tjera të llogarive.

➨ Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Çfarë është Quotex?

Është një platformë e re synonte t'u sigurojë tregtarëve profesionistë si dhe tregtarëve fillestarë që të qëndrojnë në kontakt me tregun dhe të studiojnë luhatjet e tij. Përveç kësaj, ju mund të fitoni fitime të mëdha duke investuar nga ky ndërmjetës përmes një aplikacioni celular gjithashtu.

Ndërmjetësi Quotex

Rregullorja jepet nga Qendra e rregullimit të marrëdhënieve të tregut financiar ndërkombëtar dhe është në dispozicion në vende të tilla si SHBA, Kanada, madje edhe Hong Kong. Mund të hapni ose një llogari të drejtpërdrejtë ose një llogari demo kur regjistroheni në sit. Tani, kjo veçori është mjaft unike pasi ju lejon të eksploroni platformën e ndërmjetësit pa vënë në fakt paratë tuaja në sit.

Ndërsa regjistroheni në një llogari demo, $10,000 fonde virtuale janë shtuar në tuaj llogari demo për t'u paraqitur si para të vërteta, të cilat mund t'i përdorni si para të tregtimit dhe të punoni përmes tregut. Duke bërë këtë, ju mund të shihni rezultatet reale të tregtimit dhe sa kthim do të merrni duke investuar një shumë të caktuar parash.

Tregtimi i llogarisë demo Quotex

Mund të tregtoni me një sasia minimale prej $1 dhe gjithashtu përdorni veçori të veçanta si treguesit e tregtimit si dhe sinjalet. Gjithashtu, si inkurajim, ju merrni një 40% depozitë në depozitën fillestare në mënyrë që Quotex të sjellë më shumë njerëz në këtë platformë për të investuar dhe tregtuar.

Merrni një bonus depozite falas prej 50% në Quotex me kodin tonë të promovimit "bobroker50"

Ju mund ta përdorni këtë kod bonus vetëm duke u regjistruar në faqen tonë të internetit.

➨ Ndërmjetësi më i mirë: Regjistrohu për bonusin tënd falas Quotex!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Karakteristikat e një llogarie Quotex

Le të shohim disa nga veçoritë e ndërmjetësi Quotex:

  • Me Quotex, çdo investim do t'ju sjellë kthime të larta pagese pasi mund të zgjidhni midis shumë aktiveve dhe të përdorni gjithashtu sinjalet dhe treguesit tregtarë.
  • Sinjalet tregtare garantohen me Quotex, i cili ju informon për çdo instrument të ri në treg.
  • Ju nuk duhet të paguani asnjë depozitë ose tërheqje tarifat dhe mund të depozitojë ose të tërheqë një minimum prej $1.

Për më tepër, ekziston një mundësi për një llogari demo falas ku ju merrni falas $10000 si një fond virtual për të trajnuar veten për procesin aktual të tregtimit. Ju gjithashtu mund të shihni se si tregu lëviz lart e poshtë për të kuptuar më mirë tregtimin.

Ekziston një shumëllojshmëri llogarish Tregtare të disponueshme, si llogaria demo, standarde dhe VIP, e cila vjen me veçoritë e veta.

Gjithashtu, do të gjeni profesionale dhe miqësore për përdoruesit mbështetjen e klientit në dispozicion 24×7 në mënyrë që të mund të telefononi në çdo kohë dhe të zgjidhni pyetjet tuaja.

Quotex-mbështetje-dhe-shërbim

Mund të shkarkoni aplikacionin celular dhe të tregtoni kudo. Ka një shumë kërkesë e ulët për depozitim që është $1.

➨ Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Llojet e llogarive 

Pjesa më e mirë në lidhje me tregtimin me Quotex është se kërkon një tarifë shumë e ulët e depozitave që është një minimum prej $1, përpara se të filloni tregtimin. Përveç kësaj, ju mund të zgjidhni nga llojet e llogarive që do të diskutojmë më poshtë:

Për të verifikuar një llogari standarde, ju duhet të paguani një depozitë minimale prej $10 e cila do t'ju ndihmojë të përdorni disa opsione aktivesh për tregtim për të fituar fitime. Kjo llogari rekomandohet veçanërisht për një fillestar që mund të investojë vetëm shuma të ulëta pasi ata janë të rinj në këtë lojë.

Llojet e llogarive të kuotave

Sidoqoftë, pasi të keni marrë rrugën e tregtimit, mund të investoni edhe në një depozitë deri në $1000 dhe të kaloni në llogari pro, e cila do t'ju japë disa përfitime premium si pjesë e veçorive standarde të llogarisë.

Të Llogaria VIP është për ata tregtarë vërtet profesionistë që dinë gjithçka opsionet binare në tregti. Sidoqoftë, do të duhet të depozitoni një minimum prej $5000 për të korrur përfitimet e një llogarie VIP e cila mund të duket e tepërt, por që do t'ju japë kthime në grumbull.

Rreth llogarisë VIP Quotex

Llogaria VIP Quotex zhbllokohet vetëm kur tregtari depoziton $5000 si shumë minimale. Pas kësaj, ju mund të korrni të gjitha përfitimet si opsione të shumta aktive si kriptomonedha, indekse, mallra, etj., veçori të veçanta si sinjale tregtare, tregues, etj. 

kuote vip

Edhe pse duket shumë për të depozituar, sa më shumë të investoni, aq më shumë do të ishte kthimi në vlerën e investimit.

Por, vetëm ata që janë të pajisur me njohuri të gjera të tregtimit të opsioneve binare duhet ta hapin këtë llogari pasi ka rreziqe të larta.

Për më tepër, tregtarët profesionistë janë mësuar me aksione kaq të larta dhe ata mund të trajtojnë pozicionet e tregut më mirë se sa një fillestar. Njerëzit madje mund kopjoni strategjitë e tregtarëve shumë profesionistë dhe fitojnë disa fitime për veten e tyre.

Ndërmjetësi më i mirë binar:
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Quotex - Tregtoni me fitime të larta

123455.0/5

Quotex - Tregtoni me fitime të larta

  • Pranon klientë ndërkombëtarë
  • Min. depozitë $10
  • $10,000 demonstrim
  • Platformë profesionale
  • Fitim i lartë deri në 95%
  • Tërheqje të shpejta
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

A është Quotex i sigurt dhe i besueshëm për përdorim?

Një licencë nga IFMRRCdmth, qendra e rregullimit të Marrëdhënieve me Tregun Ndërkombëtar Financiar, do të thotë se platforma e ka garantuar këtë Quotex është i besueshëm dhe mund të mbahet përgjegjës nëse ka ndonjë sjellje të paligjshme në faqen e internetit.

ifmrrc

Platforma është një nën-lerë e Kompania Awesomo Limited dhe është gjithashtu e regjistruar në Seychelles. Rregulloret e IFMRRC përfshijnë veçori të tilla si kompensimi i fondeve për ata anëtarë që rimbursojnë klientët e tyre për të shmangur shkeljen e licencës ose paaftësinë për të paguar shumën.

Megjithatë, asnjë rregullator financiar qeveritar nuk pajtohet me kompaninë e tyre e cila është mjaft e zakonshme për ndërmjetësit binar dixhitalë pasi shumica e tyre nuk kanë rregullatorë qeveritarë.

Përfundim: Llogaria VIP është alternativa më e mirë

Quotex është bërë një nga platformat më të mira për tregtimin e opsioneve binare me pagesa më të mira dhe shuma shumë minimale të depozitave. Sidoqoftë, është thelbësore që një ndërmjetës të jetë i besueshëm, sepse mund të vini në rrezik paratë tuaja të fituara me vështirësi.

kuota 1 minutë

Prandaj, kontrolloni vërtetësinë dhe autenticitetin e këtyre ndërmjetësve, duke mbajtur parasysh shumën e bonusit. Në mënyrë të ngjashme, Quotex ofron një 40% bonus mbi shumën e depozitës së paraqitur fillimisht si inkurajim për tregtarët. Megjithatë, duhet të kualifikohet për shpërblimet që të mund t'i përdorë ato.

➨ Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Rreth Autorit

Unë jam një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se 10 vjet. Kryesisht, unë tregtoj 60 tregti të dytë me një normë shumë të lartë goditjeje.

Shkruaj një koment

Çfarë të lexoni më pas