6 ndërmjetësit dhe platformat më të mira të opsioneve binare në Rusi – Krahasimi

Kujdes - këto janë gjashtë ndërmjetësit kryesorë për opsionet binare në Rusi:

Ndërmjetësi:
Rregullore:
Rendimenti & Asetet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
IFMRRC
Kthimi: 95%+
100+ Tregjet
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
IFMRRC
Kthimi: 90%+
100+ Tregjet
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Llogari demo falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $50
  Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

3.7/5
12341
Nr
Kthimi: 90%+
100 Tregjet
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Mbështetje 24/7
 • Binar dhe CFD
 • Kthime të larta
 • Bonus falas
 • Grafikët e TradingView
Llogari e drejtpërdrejtë nga $250
  Vizitoni ndërmjetësin

(Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

3.5/5
12341
Kthimi: 90%+
50+ Tregjet
 • Bonus i lartë
 • Tregti sociale
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Dhurata falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $250
  Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

CySEC
Kthimi: 94%+
300+ Tregjet
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 94%
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
Komisioni Financiar
Kthimi: 90%+
100+ Tregjet
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullore:
IFMRRC
Rendimenti & Asetet:
Kthimi: 95%+
100+ Märkte
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullore:
IFMRRC
Rendimenti & Asetet:
Kthimi: 90%+
100+ Märkte
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Llogari demo falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullore:
Nr
Rendimenti & Asetet:
Kthimi: 90%+
100 Märkte
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Mbështetje 24/7
 • Binar dhe CFD
 • Kthime të larta
 • Bonus falas
 • Grafikët e TradingView
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullore:
Rendimenti & Asetet:
Kthimi: 90%+
50+ Märkte
Përparësitë:
 • Bonus i lartë
 • Tregti sociale
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Dhurata falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullore:
CySEC
Rendimenti & Asetet:
Kthimi: 94%+
300+ Märkte
Përparësitë:
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 94%
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullore:
Komisioni Financiar
Rendimenti & Asetet:
Kthimi: 90%+
100+ Märkte
Përparësitë:
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Oferta:

Kur mendoni për tregtimi i opsioneve binare, ju duhet të dini se Rusia është një nga tregjet me zhvillim dhe rritje më të shpejtë. Pra, ka një shtytje thelbësore për momentin me shitësit dhe fshirjen në segmentin e Rusia, duke pasur parasysh se disa vite më parë, nuk kishte asnjë shitës të interesuar për këtë komb.

Tregtimi i opsioneve binare i ligjshëm në Rusi?

Rusia është rritur me shpejtësi, që është një arritje shumë e madhe. Rusia konsiderohet të jetë një komb i begatë dhe i pasur. Shumica e banorëve të qytetarëve rusë kanë disa fonde për të kursyer për veprime tregtare, të tilla si tregtimi i opsioneve binare. 

Statistikat tregojnë se katër të lartë shitësit e opsioneve binare transmetojnë atë 40% të biznesit të tyre buron nga Rusia. Do të ishte jashtëzakonisht dramatike për një komb me burime të mëdha që kufizimi adekuat i tregjeve të tij ekonomike nuk është arritur. 

Tregtimet lokale të aksioneve të tilla si Sistemi i Tregtisë Ruse dhe këmbimi valutor ndërbankar i Moskës janë ligjuar mirë, por kufizimi i Forex u realizua vetëm disa vite më parë. Aktualisht, tregtimi i opsioneve binare është të parregulluara tregtia në Rusi. 

Kjo ka propozuar një nxitje të madhe të çështjeve tregtare nga shitësit e huaj të opsioneve binare, me një fluks masiv rezervash nga tregtarët rusë tek këta shitës.

6 ndërmjetësit më të mirë të opsioneve binare në Rusi

Në të gjithë botën ka shumë Agjentët e opsioneve binare që janë interesante për tregtarët. Jo secili prej tyre është i disponueshëm në Rusi. Këto gjashtë janë:

 1. Quotex
 2. Pocket Option
 3. Binarycent
 4. Raceoption
 5. IQ Option
 6. Olymp Trade

Le të marrim më shumë në detaje dhe të shohim ndërmjetësit dhe ofertat e tyre.

1. Quotex

Quotex është një platformë mjaft e re për brokerimin e opsioneve binare dhe zgjedhja numër një nëse jeni të interesuar të tregtoni opsione binare në Rusi. Ndërmjetësi u themelua në vitin 2020 dhe menaxhohet nga Quotex LTD. Quotex investon në më shumë se 100 tregje.

kuotek

Platforma mund të përdoret në mbi 20 vende të ndryshme dhe gjithashtu mbështet gjuhë të ndryshme. Ai rregullohet nga Qendra Ndërkombëtare e Rregullimit të Marrëdhënieve të Tregut Financiar (IFMRRC) me numrin TSRF RU 0395 AA V0161

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët rusë: Regjistrohuni me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

2. Pocket Option 

Pocket Option ofron disa karakteristika të jashtëzakonshme për tregtarët modernë dhe mbizotërues. Kur shikoni kategoritë e shumta të llogarive, do të vini re se ato punojnë me tregtarë të çdo niveli, si p.sh fillestar, me përvojë, mjeshtër dhe shumë më tepër.

Faqja e internetit Pocket Option

A Pocket Option është shumë e ndjeshme për t'u përdorur. Derisa Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim i Qipros nuk i lejon ata, ata kanë një njohje të arsyeshme në internet dhe godasin të gjitha kutitë e një shitës i besuar. Do t'ju pëlqente lehtësia e praktikës dhe strategjia pa sfera, e cila është e dyfishuar me njohuri të mëdha të përdoruesit.

➥ Regjistrohu me Pocket Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

3. Binarycent 

Binarycent është një shitës mjaft modern që godet të gjitha kutitë kur arrin në treg. Ata janë aktivë dhe ofrojnë të gjitha gjërat përkatëse që do të dëshironit. 

Binarycent

Përparësitë e Binarycent përfshijnë një prizë e shquar e tregtimit celular, mirëpritni dhe depozitoni dividentë, si dhe një sistem të arsyeshëm asistence. Përveç kësaj, disa numra telefoni janë të aksesueshëm në shumë gjuhë. Përndryshe, ju gjithashtu do të dërgoni një mesazh me informacionin tuaj dhe dikush do t'jua kthente atë.

➥ Regjistrohu me Binarycent falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

4. Raceoption 

Fjala "Raceoption” vetë sugjeron se kuptimi i saj është biznesi dhe se tyre kontribut i gjithanshëm për tregtarët po i formulon ato një kundërshtar të rëndësishëm në tregun e opsioneve binare.

RaceOption

Opsionet binare ofrojnë ndjeshmërinë e tyre për të shfrytëzuar pikat e tregtimit dhe të tilla kushte të mira të tërheqjes. Ju nuk mund të ndihmoni por të kuptoni se ky shitës do të ndeshet me shumë zhvillim së shpejti. Por, me një rrënjë në Londër, licencim të respektuar dhe një njohje të konsumatorëve amerikanë, ata godasin të gjitha kutitë kur të arrijë atë që presin tregtarët.

➥ Regjistrohu me Raceoption falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

5. IQ Option 

IQ Option ofron a koleksion i gjerë i komponentëve të bazuar në ueb dhe të lëvizshëm që e bëjnë tregtimin binare transparent, të besueshëm dhe ekstra produktiv.

ndërmjetësi i opsionit iq

Ai gjithashtu siguron intervale të kalimit të tregtimit deri në një muaj. Më tej, e saj Ndihmë për opsionet dixhitale u mundëson përdoruesve të tregtojnë arin në mbi 600 asete.

➥ Regjistrohu me IQ Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

6. Olymp Trade 

Olymp Trade eshte nje interpretues i madh në tregun e tregtimit me kohë të kufizuar.

tregtia olimpike

e tyre minimumi $10 depozitë dhe tregtimet $1 nënkuptojnë se ndihma është e disponueshme për këdo që pret të tregtohet. Përveç kësaj, e tyre ndihmë arsimore përfiton detyrimin e tyre ndaj tregtarëve modernë si një nga shitësit e arsyeshëm.

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Cilat janë ndërmjetësit e opsioneve binare në Rusi?

Siç u interpretua më herët, ka asnjë shitës me ekzistencë fizike në komb. Tregtimi në masë të madhe i opsioneve binare kryhet me shitës në det të hapur. Shitësit kryesorë të opsioneve binare në Rusi kanë një ndërfaqe në gjuhën ruse dhe ofrojnë WebMoney dhe Yandex (tani YooMoney). Pasuria si tunele marketingu dhe qeveriset. 

opsionet binare Rusia

Tregtimi i opsioneve binare në Rusi nuk është i kufizuar, por mungesa e shitësve provincialë nënkupton që kjo mund të arrihet vetëm me shitës në det të hapur. Shikoni një shitës të rregulluar që mbështet banorët rusë dhe ofron teknika marketingu që janë të favorshme për banorët rusë. 

Kur takoni një shitës të tillë, vazhdoni të hapni një llogari menjëherë nga faqja e internetit e atij shitësi. 

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët rusë: Regjistrohuni me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rregullimi financiar në Rusi 

Tregu financiar rus ka mekanizma rregullatorë qeveritarë si dhe institucionet e biznesit vetërregullues. Nga këndvështrimi i administratës, Banka Qendrore e Rusisë rregullon kodin e tregjeve monetare.

Komisioni për kufizimin e lidhjeve në tregun financiar (KROUFR) është një bazë e të dhënave për elementët e parregulluar që veprojnë në tregjet monetare ruse.

Tani, Rusia nuk ka biznese binare provinciale. Kjo ka futur pothuajse të gjitha opsionet binare që tregtojnë në treguesit e shitësit në BE dhe rajone të tjera me rrethana të errëta rregullatore. 

Kjo mund të përfshijë një modifikim të prirur në të ardhmen, pasi konsideratat midis palëve përkatëse të interesit për kufizimin e biznesit të opsioneve binare kanë filluar.

Karakteristikat e platformave

Brokerat ofrojnë veçori të ndryshme. Jo çdo Platforma e opsioneve binare ju jep të njëjtat mundësi për të tregtuar me sukses. Le t'i hedhim një sy.

Quotex

Kushtet dhe veçoritë e tregtimit të Quotex janë shumë konkurrues dhe nje nga me te miret në dispozicion në të gjithë botën dhe veçanërisht në Rusi.

tregtia kuotash

Merrni një bonus depozite falas prej 50% në Quotex me kodin tonë të promovimit "bobroker50"

Nëse filloni të tregtoni, mund të zgjidhni më shumë se 30 tregues, 4 lloje grafikësh dhe shumë korniza të ndryshme kohore për analiza. Një veçori tjetër: Mjetet teknike të vizatimit janë gjithashtu të disponueshme.

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët rusë: Regjistrohuni me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pocket Option

Pocket Option priza tregtare ofron tregtimin e një koleksioni të gjerë asetesh. Diagrami u mundëson tregtarëve të analizojnë lëvizjen e parave. Teprica e aksesueshme shfaqet në faqen e sipërme të internetit.

Ndërfaqja është e kuptueshme dhe e lehtë. Ju mund ta personalizoni platformën për ta bërë atë më të përshtatshme për nevojat tuaja. Për shembull, tregtia sociale opsioni i dhënë në ekran ju ndihmon të kopjoni tregtitë e tjera të tregtarëve të rangut të lartë.

Binarycent

BinaryCent.com Eshte nje ndërmjetës i dallueshëm i opsioneve binare. Cent binar është një avantazh për të marrë një shqyrtim shtesë për një qëllim. Ata pranojnë depozitat, paguajnë tërheqje dhe ofrojnë tregti me të gjithë drejtuesit kriptovalutat

Tregtarët mund të përdorin Bitcoin, Dash, Ethereum dhe më tej kriptovalutat kryesore për të financuar llogarinë e tyre tregtare të opsioneve binare. Përparësitë e Binarycent përfshijnë një prizë të jashtëzakonshme tregtare celulare, dividentë të mirëseardhjes dhe depozitimit dhe një sistem të arsyeshëm asistence.

Raceoption

RaceOption kuptohet gjerësisht si një shitës i besueshëm me një prizë të përshtatshme. Organizata tregon se ata i vlerësojnë tregtarët e tyre dhe u japin tregtarëve të tyre disa shpërblime për ta vërtetuar atë. 

Opsionet binare ofrojnë ndjeshmërinë e tyre për të shfrytëzuar pikat e tregtimit dhe të tilla të mira kushtet e tërheqjes. Ju nuk mund të ndihmoni por të kuptoni se ky shitës do të ndeshet me shumë zhvillim së shpejti. Me një rrënjë në Londra, licensimi i respektuar dhe një mirënjohje e konsumatorëve amerikanë, ata godasin të gjitha kutitë kur të arrijë ajo që presin tregtarët.

IQ Option

IQ Option ofron një gamë të gjerë të aseteve themelore. Priza është i bazuar në ueb dhe mund të aksesohet përmes çdo mjeti si tablet, smartphone ose desktop. Faqja e internetit mund të arrihet përmes shfletuesve si Chrome, Safari, Edge, Firefox.

pulti i opsionit iq

Platforma është Platforma tregtare e brendshme e IQ Option. Është një platformë miqësore për përdoruesit, e lehtë për t'u lundruar. Ai siguron një ndërfaqe të qetë dhe intuitive me mjetet e tregtimit të kopjeve. Ju mund të hyni në faqen e internetit përmes çdo shfletuesi si Chrome, Safari, etj. 

Olymp Trade

Olymp Trade Eshte nje interpretues i jashtëzakonshëm në tregun ekskluziv të tregtimit në kohë, dhe priza e tyre pa probleme dhe çmimet efektive të rikuperimit janë të pabesueshme.

Kjo platformë tregtare vjen me një mjet tregtimi i kopjeve përmes të cilit mund të kopjoni strategjinë dhe lëvizjet e një tregtari ekspert për të fituar edhe pa ndonjë përvojë në tregti. 

Platformat e Tregtisë Mobile

Nëse jeni ulur në autobus ose tren dhe ende dëshironi të tregtoni opsionet binare, keni nevojë për një të mirë platformë tregtare celulare. Secili nga gjashtë ndërmjetësit ofron një aplikacion celular. Le të diskutojmë veçoritë.

Quotex

Po kërkoni një ndërmjetës të opsioneve binare që ofron një aplikacion konkurrues? Quotex është zgjedhja juaj. Aplikacioni celular është i disponueshëm për Përdoruesit e Android dhe iOS dhe i rekomandueshëm pothuajse në çdo aspekt.

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët rusë: Regjistrohuni me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pocket Option

Me Tregti celulare Pocket Option, ju mund të kontrolloni progresin tuaj të tregtimit në çdo kohë, edhe nëse nuk keni një PC ose ndonjë desktop. Aplikacionet celulare janë të aksesueshme për tregtarët Android dhe iOS në dyqanet e tyre përkatëse të aplikacioneve.

Binarycent

Me Tregti celulare Binarycent, është e lehtë për tregtarët të fitojnë. Aplikacioni i tregtisë celulare është i disponueshëm për përdoruesit e iOS dhe Android.

aplikacioni celular

Raceoption

Ashtu si shumë ndërmjetës të tjerë, Raceoption gjithashtu u siguron përdoruesve të saj që të përdorin telefonat inteligjentë të tyre për qëllime tregtare. Aplikacionet celulare janë të aksesueshme për tregtarët e Android dhe iOS në dyqanet e tyre përkatëse të aplikacioneve.

IQ Option

IQ Option ofron gjithashtu një alternativë për tregtinë celulare. Komoditeti IQ Option u ofron tregtarëve një aplikacioni i tregtimit celular për përdoruesit e android dhe iOS.

Olymp Trade

Olymp Trade gjithashtu u ofron tregtarëve të saj të kontrollojnë përparimin e tyre të tregtimit 24/7. Përveç kësaj, aplikacionet e tregtimit celular janë të disponueshme për përdoruesit përmes iOS dhe Android.

Shërbime për tregtarët rusë

Pasi të doni të merreni seriozisht me një ndërmjetës të Opsioneve Binare, bëhet fjalë për të shërbimet. Le të zbulojmë se çfarë ofrojnë gjashtë ndërmjetësit.

Quotex

Quotex ofron mbi 100 asete për të tregtuar si forex, aksione, mallra, indekse dhe kriptomonedha.

Llogari demo Quotex

Aty eshte nje llogari demo e pakufizuar të praktikosh Tregtimi i opsioneve binare. Kjo ju lejon të tregtoni me $10,000 fonde virtuale.

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët rusë: Regjistrohuni me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pocket Option

Pocket Option ka mbi 100+ Instrumente Tregtare. Pocket Option ofron gjithashtu të menjëhershme Depozitat dhe Tërheqjet. Një shërbim unik që kjo platformë ofron për përdoruesit e saj është tregtia sociale, ku mund të bisedoni në internet me tregtarët e jashtëm.

Binarycent

Më poshtë janë shërbimet e ofruara nga Binarycent:

 • Mbi 70 asete. 
 • 65% Siguria e kthimit të parave.
 • Tregtim 24/7. 
 • $10 depozitë minimale. 
 • E disponueshme në çdo pajisje. 

Raceoption

Raceoption u ofron tregtarëve të saj një pikë tregtare të zhvilluar gjerësisht dhe të spikatur. Tregtarët mund të fitojnë deri në 90% të ardhura shtesë në 1 minutë në prizën Raceoption.

IQ Option

IQ Option u ofron tregtarëve të saj tregtoni mbi 90 lloje te ndryshme të aktiveve bazë. Ato përbëhen nga:

 • përzgjedhja e çifteve të parave
 • inventarët e tregut
 • mallrave 
 • stoqet

Olymp Trade

Olymp Trade ekspertët janë të gatshëm të mbështesin tregtarët e tyre 24/7. Për më tepër, ata gjithmonë u përgjigjen menjëherë të gjitha pyetjeve të tregtarëve.

Tarifat dhe taksat e ndërmjetësit

Shitësit e drejtë provincialë rusë kanë ndjerë tensionin e rritur të taksa nga administrata ruse dhe, për këtë arsyetim, zgjidhni të përpiqeni për kufizime jashtë Rusisë. Të ardhurat janë të tatueshme nëse jeni duke bërë marketing me një shitës provincial rus të opsioneve binare. 

Për të parandaluar rimbursimin e kësaj tarife, shumë tregtarë gjejnë një shitës alternativ që nuk është përgjegjës ose përgjegjës për probleme të tilla.

taksa

Me shume se 30 miliardë dollarë paratë e investitorëve rusë janë kapitalizuar në Qipro, një alternativë e spikatur me tregtarë të ndryshëm. Për më tepër, kombi është një zonë e shquar për shitës të shumtë rusë për shkak të sipërmarrjes së ulët dhe atmosferës miqësore me taksat. 

Rusë të ndryshëm ia dorëzojnë pasurinë e tyre llogaritë bankare në det të hapur për të parandaluar tarifat ruse. Këto llogari në det të hapur janë ato ku administrata ruse po përqendron goditjen e saj.

Aktualisht, ndërsa rusët mund të zgjedhin të tregtojnë me shitësit në mbarë botën kur heqin dorë nga rezervat në llogaritë e tyre bankare ruse ose kartat e kreditit, ata mund të hasin taksa të larta. Përveç kësaj, ka kufizime për sa para mund të kapitalizohen në Rusi duke shfrytëzuar atë që mund të dorëzohet në letra me vlerë në valutë.

Transfertat bankare nga banka ose kombe të ndryshme të huaja janë të paligjshme sipas kushtetutës ruse, dhe kështu tregtarët duhet të shikojnë strategjitë e investimit pa marrë detyrime të mëdha. Sugjerimet tuaja synojnë të ndihmojnë ata që kërkojnë mjetet e shkëlqyera të lira të tregtimit binar të qytetarëve rusë.

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët rusë: Regjistrohuni me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Licencimi rus

Aktualisht, ndërsa asnjë problem legjitim nuk i kufizon banorët rusë që të hapin llogari bankare ose llogari të tjera monetare jashtë Rusisë, Qëllimi i administratës është të përmirësojë bollëkun e tyre tatimor duke nënkuptuar se ata supozohen të godasin bankingun në det të hapur dhe të qeverisin bizneset tregtare.

Agjentët rusë

Administrata mbarëkombëtare po shikon gjithashtu për të vlerësuar dënime të mëdha për tregtinë brenda Rusisë dhe shmangni daljen e pasurisë nga kombi. Shtytja për të rritur rrjedhën e pasurisë jashtë Rusisë nënkuptonte që shitësit provincialë rusë të opsioneve binare do të hasnin ligje të mëdha dhe hetim të përmirësuar. 

Megjithatë, tregtarët tuaj janë plotësisht i licencuar dhe thjesht të operojmë në tregjet ku është legjitime ta bësh këtë. Prandaj, është e bindur se kjo vështirësi nuk do të ndodhte kur përdorni një shitës të licencuar rus.

Shpjegohen platformat e tregtimit

Dyqanet e opsioneve binare me të cilat ballafaqohen tregtarët rusë janë një përzierje e pikave të pronarit dhe pikave të shitjes në dorë, me një përhapje të madhe të pikave të shitjes me çelësa në dorë nga Komisioni i letrave me vlerë dhe i këmbimit të Qipros Shitësit e qeverisur (CySEC) po përdoren. 

Kjo tregon procedurën e shitësve të Qipros si objektivin kryesor të tregtarëve rusë të opsioneve binare.

Merrni një bonus depozite falas prej 50% në Quotex me kodin tonë të promovimit "bobroker50"

Bonuset

Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim i Qipros (CySEC) ka ndaluar ndarjen e dividentëve nga shitësit e saj të rregulluar, por shumë prej tyre janë sigurimin e këtyre dividentëve. Nëse kjo do të vazhdojë për një kohë shumë të gjatë pa nxjerrë në pah pakënaqësinë e Komisionit të Letrave me Vlerë dhe Shkëmbimit të Qipros (CySEC) është në dyshim.

Opsionet e depozitimit dhe tërheqjes

Çfarë depozitat dhe tërheqjet a janë të aksesueshëm për tregtarët e opsioneve binare në Rusi? Sipas mendimit të gjobave monetare të vendosura ndaj Rusisë nga administratat perëndimore dhe Bashkimi Evropian, tregtarët rusë të opsioneve binare duhet të marrin parasysh këto gjoba pasi ato ndikojnë në aftësinë e tyre për të depozituar dhe tërhequr rezerva nga llogaritë e tyre.

mënyrat e pagesës së kuotave

Për fat të mirë, politika të ndryshme pagesash ruse kanë përmbushur pranueshmërinë në mbarë botën.

Kuletat dixhitale: Ky është tani aspekti më i mirë i shpenzimeve për tregtarët rusë: WebMoney, Yandex.Money (YooMoney) dhe Qivi janë tre sisteme pagesash dixhitale ruse të portofolit me pranueshmëri të gjerë në pikat e shitjeve të opsioneve binare. Transaksionet konkludohen menjëherë.

Kartat e kreditit ose Kartat e debitit: Yandex.Money është shumë i spikatur në mesin e tregtarëve rusë. Jo vetëm që urdhëron Yandex.Money si një portofol dixhital, por ky ofrues shpërndau gjithashtu një kartë debiti të vulosur posaçërisht që lidhet me llogaritë bankare provinciale.

China UnionPay është gjithashtu një emërtim shtesë i kartës që tregtarët rusë të opsioneve binare mund të përdorin. Megjithatë, rëndësia në të cilën dënimet monetare kanë ndikuar në markat perëndimore si p.sh MasterCard dhe VIZA tani është i paspecifikuar.

Telat e bankës: Ky është kanali më i vogël i zgjedhjes së marketingut, pasi shumë banka ruse janë shkëputur nga përsosja e politikës botërore të shpenzimeve të gjobave monetare.

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët rusë: Regjistrohuni me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Mbështetje e mirë e klientit

Nëse jeni duke përdorur një shitës të huaj, është thjesht e rëndësishme që ata ofrojnë ndihmë e jashtëzakonshme dhe e jashtëzakonshme për konsumatorin dhe janë të aksesueshme në Rusisht.

mbështetje

Përveç kësaj, shitës shumë të arsyeshëm ofrojnë një shërbim ndihme shumëgjuhëshe dhe disa strategji për t'i arritur ato.

Pyetjet e bëra më shpesh 

Më poshtë janë disa nga pyetjet e bëra shpesh duke respektuar kodin e opsioneve binare në Rusi.

A janë opsionet binare legjitime në Rusi?

Tregtimi i opsioneve binare konsiderohet i ligjshëm në Rusi.

A është e rehatshme dhe e përshtatshme të tregtoni opsione binare në Rusi?

Mungesa e kufizimit të tregut, si dhe mungesa e rëndë e edukimit të klientëve, i ka rrezikuar tregtarët rusë për disa mashtrime të detajuara të industrisë. Tani është e rrezikshme dhe e paqëndrueshme të tregtosh opsione binare në Rusi.

Si banor rus, a jam i autorizuar të tregtoj opsione binare me shitësit në det të hapur?

Nuk ka asnjë legjislacion që e kufizon shprehimisht këtë, dhe tregtarët rusë po grumbullojnë ndërmjetësime në det të hapur.

Si mund të kërkoj rëndësinë e një ndërmjetësi të opsioneve binare?

Për të ekzaminuar rëndësinë rregullatore të një shitësi në Rusi, është e mjaftueshme të mësoni zonën e shitësit dhe të rishikoni me kontrollin kombëtar.

A janë tregtarët rusë të opsioneve binare të autorizuar për të përdorur kuletat dixhitale?

Tregtarët rusë janë të autorizuar të depozitojnë dhe tërheqin rezerva me ndihmën e përdorimit të WebMoney dhe Yandex.Money.

Si të tregtoni binarët në Rusi?

Nuk ka shitës provincialë në Rusi pasi dy shitësit jashtëzakonisht të shquar provincialë duhet të ndërpresin opsionet binare për Forex. Për të tregtuar në Rusi, së pari duhet të hapni një llogari tregtare me një shitës në det të hapur.
Nuk ka të dhëna nëse ka shitës provincialë në Rusi që prekin kompanitë në det të hapur.

Cili është funksioni i Bankës Qendrore Ruse në opsionet binare?

Banka Qendrore e Rusisë tani nuk luan pothuajse asnjë rol në opsionet binare. Megjithatë, ai synon të fillojë ofrimin e edukimit të klientëve si pjesë e një kuadri më të gjerë rregullator. Megjithatë, kjo është në fillimin e saj pasi banka po pyet gjerësisht për këtë problem. 

Merrni një bonus depozite falas prej 50% në Quotex me kodin tonë të promovimit "bobroker50"

Përfundim: Ndërmjetësi i ligjshëm është i disponueshëm në Rusi

Mungesa e vazhdueshme e kufizimit të arsyeshëm të tregtimit të opsioneve binare në Rusi fillon vështirësi maskarada për publikun. Vështirësia duket si mungesë e edukimit të duhur për të kuptuar shitësit e vërtetë nga ata joetikë dhe të ligj. Kjo është hendeku që Banka Qendrore e Rusisë synon të mbyllë.

tregtare në Rusi

Mbetet për t'u dalluar se si Banka Qendrore e Rusisë do t'i përgjigjet rrymës autorizimi i basteve forex dhe sportive në komb. Industria e basteve rekreative ndoshta mund të ofrojë disa udhëzime se si të ligjërohet një produkt financiar si opsionet binare, i cili ende konsiderohet si një aspekt i basteve në vende të ndryshme.

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët rusë: Regjistrohuni me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Shkruaj një koment

Çfarë të lexoni më pas