12341
4 / 5
Vlerësimi i Ekipi i Binaryoptions.com

Depozita minimale Spectre.ai dhe mënyra e pagesës

Minimum deposit $10
Payment methods Transfertë bankare, kartë krediti, kuleta elektronike, kripto
Deposit fees $0

Spectre është një platformë tregtare në internet që funksionon në sistemin blockchain. Është e specializuar në opsionet binare. Ai funksionon si ndërmjetës, por ndryshe nga një ndërmjetës, nuk ka para ndërmjetëse dhe ju mund të tregtoni drejtpërdrejt përmes llogarisë tuaj, gjë që do të shkurtojë kostot e ndërmjetësit.

Ndërsa tregtimi në kohë reale mund të përbëjë problem për ata me jetë të zënë dhe kohë të lirë të kufizuar për të tregtuar, tregtimi në internet përmes kësaj platforme është vetëm zgjidhja perfekte për këto probleme. 

➨ Regjistrohu falas me Spectre.ai tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Uebfaqja zyrtare Spectre.ai
Faqja zyrtare e Spectre.ai

Për të filluar tregtimin në platformë, gjithçka që duhet të bëni është të krijoni një llogari dhe të bëni një depozitë dhe jeni gati të filloni tregtimin me rrezik të ulët.

Tani, ju duhet të pyesni veten se si të depozitoni para në llogari dhe nëse është e sigurt?

Nëse po mendoni këtë, atëherë mos u shqetësoni sepse ja se si funksionon gjithçka në një mënyrë të thjeshtë dhe shumë të kuptueshme me një numër të shkurtër fjalësh.

Të gjitha faktet në lidhje me depozitën në Spectre.ai:

Këtu është një përmbledhje e të gjitha fakteve të depozitave:

Vlerësimi i depozitave:(5 / 5)
💰 Depozita minimale:$ 10
📈 Depozita maksimale:Nuk ka kufi maksimal të depozitave
⚠️ Tarifat e depozitave:Nr
⚖️ Mënyrat e rregulluara të pagesës: po
Kohëzgjatja e depozitës:Menjëherë ose disa minuta deri në orë (në varësi të mënyrës së pagesës)
💳 Depozita me kartë krediti:Visa, Mastercard
⚡ Depozitat në kriptomonedhë:Ethereum
🏦 Depozitat e transfertave bankare: Po, transferta bankare lokale dhe transferta bankare ndërkombëtare
🎁 Bonus pa depozite: I padisponueshem
🎁 Bonusi i depozitës:I padisponueshem
➨ Regjistrohu falas me Spectre.ai tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Tutorial hap pas hapi për depozitimin në Spectre.ai

1. Klikoni në butonin e depozitave në platformën e tregtimit

Butoni i depozitimit në Spectre.ai
1. Klikoni në butonin e gjelbër të depozitimit

Hapi i parë në depozitimin me Spectre.ai është të klikoni në butonin Depozitim. Kjo është e vendosur në këndin e sipërm të djathtë të platformës tregtare.

➨ Regjistrohu falas me Spectre.ai tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

2. Zgjidhni mënyrën e pagesës

Zgjedhja e metodës së depozitimit në Spectre.ai
2. Zgjidhni mënyrën e pagesës

Hapi tjetër është të zgjidhni mënyrën e pagesës. Spectre.ai ofron shumë opsione depozitimi për të zgjedhur.

3. Futni shumën e depozitës

Futja e shumës së depozitës në Spectre.ai
3. Futni shumën dhe monedhën e depozitës

Pas kësaj, vendosni shumën e depozitës. Sigurohuni që të shikoni depozitën maksimale dhe kërkesat minimale të depozitave të Spectre.ai.

➨ Regjistrohu falas me Spectre.ai tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

4. Plotësoni depozitën

Plotësimi i depozitës në Spectre.ai
4. Klikoni mbi depozitë

Ju jeni gati gati! Klikoni butonin 'depozitë' për të përfunduar depozitën tuaj. Pasi të kenë ardhur fondet tuaja, mund të filloni tregtimin. Fat të mirë me tregtinë tuaj!

Si të depozitoni para në llogarinë tuaj për të tregtuar?

Grafiku i tregtimit në Spectre.ai
Grafiku i tregtimit në Spectre.ai

Për të filluar me tregtimin tuaj në internet, duhet të regjistroheni me një llogari në platformë. Para së gjithash, ekzistojnë dy lloje llogarish për të cilat mund të regjistroheni, të cilat janë si më poshtë:

#1 Llogaritë e rregullta

Lloji i parë i llogarisë është një lloj llogarie bazë që e gjeni kudo tjetër, domethënë, lloji që përdor paratë tuaja reale direkt nga llogaria juaj bankare. Tani, ka tre mënyra se si mund të depozitoni paratë tuaja në këtë lloj llogarie. Këto janë:

 • Ju mund të depozitoni para në këtë lloj llogarie direkt nga llogaria juaj bankare.
 • Minatorët e Ethereum ose Bitcoin mund të përdorin adresën e tyre Ethereum ose bitcoin për të depozituar para në llogaritë e tyre të konvertuara në USD.
 • Ju gjithashtu mund të depozitoni para nga llogaria juaj UPHOLD nëse keni një të tillë dhe më pas mund të depozitoni para në atë llogari në monedhën tuaj vendase dhe të merrni ekuivalentin USD të asaj shume në llogarinë tuaj tregtare që investoni.

Një gjë që duhet theksuar është kur ka një konvertim midis kriptomonedhave në monedha fiat; do të jenë të zbatueshme lëvizjet e kursit të këmbimit.

➨ Regjistrohu falas me Spectre.ai tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#2 DEFI Boost Llogaria

Defi i referohet financave të decentralizuara. Spectre është një platformë ku mund të përdorni monedha Defi si SNX, KNC, LINK, PAX, USDC, etj., sipas çdo gjëje të disponueshme në vendndodhjen tuaj dhe të tregtoni me këto.

Kjo është ajo që e bën atë të ndryshëm nga faqet e zakonshme të tregtimit në internet. Këtu ndërmjetësi mungon, gjë që çon në fitim shtesë dhe transaksione më të shpejta dhe më shumë besueshmëri.

Monedhat defi tregtohen në formën e tyre origjinale në vend që të konvertohen në USD, ndryshe nga rasti i llogarive Bitcoin, Ethereum ose UPHOLD.

Aktualisht, Spectre mbështet monedhat e mëposhtme DeFi: SNX, BAND, KNC LINK PAX, USDC. Platforma zgjeron gjithashtu monedhat DeFi që pranon në kohët e ardhshme, si SXDT dhe SXUT.

➨ Regjistrohu falas me Spectre.ai tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Shuma minimale e depozitës Spectre.ai në llogarinë tuaj

Depozita minimale Spectre.ai
Depozita minimale Spectre.ai

Kur hapni një llogari të rregullt, ekziston një shumë minimale e shumës që duhet një depozitë për të filluar funksionimin e llogarisë së re.

Shuma minimale e depozitës në përgjithësi varet nga mënyra e pagesës. Nuk ka nevojë të shqetësoheni për shumën minimale të depozitës sepse nuk është një shumë shumë e rëndë siç do të prisnit. Në fakt, shuma minimale e depozitës është në fakt shumë e përballueshme dhe nuk do të pengonte procesin e tregtimit tuaj online.

Me fjalë të tjera, për një llogari të rregullt, duhet të depozitohet një shumë minimale që është $10, dhe shuma minimale e tregtimit është $1. Siç mund ta shihni, të dyja këto shuma janë mjaft të përballueshme dhe nuk paraqesin asnjë lloj pengese për procesin tuaj të tregtimit në internet.

Sa i përket llogarisë së portofolit Defi boost, ajo nuk kërkon ndonjë depozitë minimale të shumës. Ju mund të filloni tregtimin drejtpërdrejt nga portofoli juaj dixhital ose përmes një portali të sigurt në Spectre.ai. Kjo e bën atë shumë më të përshtatshëm për ata që kanë kuleta dixhitale dhe shpresojnë t'i përdorin ato diku.

Nuk ka ndërmjetës apo ndërmjetës të përfshirë në këtë proces. Ndërsa ka tregtarë që ndonjëherë përfitojnë nga humbja juaj, kjo platformë fiton vetëm një tarifë teknologjike të bazuar në vëllim kur tregtoni. Ofron një mënyrë tregtimi pa probleme dhe efikase.

Këshillohet që të filloni tregtimin me një shumë të vogël parash derisa të kuptoni rreziqet dhe metodat e tregtimit. Ndërsa tregtimi duket shpërblyes, mund të jetë gjithashtu i rrezikshëm nëse bëhet pa kujdes dhe pa kujdes të mjaftueshëm.

➨ Regjistrohu falas me Spectre.ai tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Mënyrat e pagesës së depozitave në Spectre.ai

Mënyrat e pagesës Spectre.ai
Shënim: Në varësi të vendit tuaj, mund të ketë më shumë mënyra pagese të disponueshme

Pasi të keni hapur me sukses një llogari, duhet të depozitoni fonde në llogarinë tuaj për të filluar udhëtimin tuaj të tregtimit online me Spectre. 

Ka mënyra të ndryshme në të cilat mund të depozitoni para në llogarinë tuaj tregtare, gjë që e bën tregtinë në internet edhe më të lehtë. Spectre ju ofron shumë opsione për pagesë në llogarinë tuaj, disa prej të cilave janë renditur më poshtë:

 • Kartë krediti ose karta debiti
 • Lidhja bankare ose transferimi i parave
 • MBARO llogarinë
 • Kriptovalutat si Bitcoin, Ethereum, etj.
 • PaySafeCard 
 • Skrill
 • Neteller
 • Unionpay (për Kinën)
 • Help2pay, FasaPay dhe Advcash bazuar në vendndodhjen tuaj.
 • Për Indinë, ai mbështet Phonepay, Jiopay.

Mënyrat e pagesës të përmendura më sipër janë pak a shumë konvencionale por ajo që është interesante është se platforma po zgjeron vazhdimisht mënyrat e pagesës për ta bërë më të lehtë dhe akoma më të besueshëm depozitimin e fondeve në llogarinë tuaj.

Cfare e ben Spektri i ndryshëm nga shumica e platformave të tregtimit në internet është se përdor gjithashtu kuletat dixhitale si një metodë pagese. Përdorimi i kuletave dixhitale si një mënyrë pagese është plotësisht i sigurt dhe gjithashtu shumë i përshtatshëm dhe super i shpejtë.

Mund të ketë disa tarifat e transaksionit duke përdorur disa metale demonike si kartat e kreditit, kartat e debitit, etj. Koha e përfshirë në përpunimin e kërkesës për depozitimin e parave në llogarinë tuaj varet nga ofruesi i pagesës, por zakonisht duhen deri në 24 orë për t'u përpunuar.

➨ Regjistrohu falas me Spectre.ai tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të depozitoni para në llogarinë tuaj?

Si të depozitoni para në një llogari Spectre.ai
Ja se si mund të depozitoni para në llogarinë tuaj në Spectre.ai

Depozitimi i parave në llogarinë tuaj tregtare është në fakt një procedurë e lehtë dhe nuk kërkon shumë kohë. Pasi të hyni në llogarinë tuaj, duhet të hapni dritaren e ekzekutimit të tregtisë dhe të klikoni në butonin e depozitimit.

Tani do t'ju kërkohet të zgjidhni llojin e llogarisë tuaj, e cila mund të jetë e rregullt ose lloji i portofolit Defi. Pasi të zgjidhni llojin e llogarisë suaj, duhet të zgjidhni një mënyrë për të depozituar shumën në llogarinë tuaj. Ka shumë mënyra pagese, siç u përmend më lart. Ju mund të zgjidhni cilëndo nga mënyrat e pagesës sipas komoditetit tuaj.

Tani zgjidhni monedhën në të cilën dëshironi të depozitoni paratë tuaja. Vendosni shumën që dëshironi të depozitoni në llogarinë tuaj tregtare. Zgjidhni detajet e pagesës dhe plotësoni formularin e kërkuar, rishikoni detajet dhe klikoni mbi depozitë për të depozituar me sukses. 

Ekziston një kufi për shumën maksimale që mund të depozitoni në llogarinë tuaj pa një miratim KYC aplikacion. Shuma maksimale është zakonisht $100 pa një KYC të miratuar plotësisht.

Problemet me depozitën Spectre.ai:

Megjithëse Spectre.ai përgjithësisht konsiderohet të jetë shumë i besueshëm, është e mundur të hasni probleme të depove. Kjo nuk është arsye për panik! Nëse keni probleme me depozitën tuaj, mund të kontaktoni mbështetjen Spectre.ai në support@spectre.ai.

Problemet e zakonshme të depozitave janë se jo të gjithë tregtarët nga të gjitha vendet pranohen dhe për këtë arsye nuk mund të depozitojnë. Ndonjëherë mund të ketë vonesa në depozitim. Nëse paratë tuaja nuk janë në llogarinë tuaj brenda pak orësh, kontaktoni mbështetjen e Spectre.ai!

Një problem tjetër është se jo të gjitha metodat e depozitimit pranohen. Oferta Spectre.ai është e kufizuar. Ndër të tjera, ju mund të përdorni kriptomonedha për të depozituar dhe për të filluar tregtimin.

Për të verifikuar plotësisht Spectre.ai llogarinë tuaj

Aplikimi KYC në Spectre.ai
Aplikimi KYC në Spectre.ai

Nëse dëshironi të depozitoni më shumë se $100 në llogarinë tuaj tregtare, ju duhet një llogari e verifikuar. Për një llogari të verifikuar plotësisht, ju kërkon të ngarkoni dokumentet e mëposhtme të përmendura më poshtë:

 • Dëshmi identiteti 
 • Dëshmia e adresës e cila është brenda 90 ditëve të fundit 
 • Një foto e dallueshme që mban dëshminë e dhënë të identitetit.

Pasi të dorëzoni tuajin Aplikimi KYC brenda një kohe, aplikacioni juaj KYC shqyrtohet dhe miratohet plotësisht nga platforma. Pasi KYC-ja juaj të miratohet, llogaria juaj verifikohet tërësisht dhe më pas mund të tregtoni lirshëm pa kufi maksimal për transaksionet tuaja ditore në tregtimin online. 

Një avantazh i kësaj platforme është se nuk kërkohet pagesa për llogaritë joaktive. Pra, nëse jeni të zënë për disa ditë ose nuk jeni në gjendje të angazhoheni në tregti, nuk do të kërkohet asnjë pagesë. A keni menduar ndonjëherë se tregtimi mund të jetë kaq pa probleme?

Kjo platformë ka një shërbim shumë të dobishëm dhe miqësor ndaj klientit. Nëse keni ndonjë dyshim ose problem në çdo fazë të regjistrimit ose hapjes së një llogarie, mund të kontaktoni lehtësisht autoritetet e respektuara për ta zgjidhur; ju jeni problemi juaj sa më shpejt të jetë e mundur. Ekziston edhe një numër i linjës ndihmëse që mund t'ju ndihmojë nëse keni nevojë urgjente për ndihmë.

➨ Regjistrohu falas me Spectre.ai tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Përfundim: Filloni me një depozitë minimale prej $10 në Spectre.ai

depozitë minimale në Spectre.ai
Depozita minimale është vetëm $10

Spectre.ai është një platforma e tregtimit online që ju lejon të tregtoni sipas komoditetit dhe interesave tuaja. Ai funksionon në sistemin blockchain, gjë që e bën më të lehtë për përdoruesit; pa përfshirjen njerëzore, ajo shërben si një nga mënyrat më të sigurta të tregtimit.

Tregtimi nuk ishte kurrë aq i thjeshtë sa është tani. Platformat e tregtimit në internet si Spectre e kanë bërë shumë më të lehtë për të gjithë tregtimin. Mënyrat e depozitimit të parave në llogarinë tuaj janë zgjeruar gjithashtu ndjeshëm me kalimin e kohës. Së bashku me mënyrat konvencionale, ekzistojnë edhe metoda të reja dhe inovative të depozitimit të parave që janë gjithashtu më të sigurta, siç është pagesa përmes kuletave dixhitale.

Këto metoda të reja të pagesës e procesojnë kërkesën tuaj në një kohë të reduktuar ndjeshëm dhe janë shumë pa probleme dhe të besueshme. Pra, nëse po përpiqeni të gjeni një platformë tregtare në internet për të filluar tregtimin pa shumë probleme, vizitoni spectre.ai dhe filloni të investoni në interesin tuaj në asete tani!

➨ Regjistrohu falas me Spectre.ai tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pyetje të shpeshta në lidhje me depozitat në Spectre.ai

Cila është depozita minimale në Spectre.ai?

Depozita minimale në Spectre.ai është shumë e ulët në krahasim me ndërmjetësit e tjerë. Për një llogari të rregullt, shuma minimale e depozitës është vetëm $10,00. Madhësia minimale e tregtisë është $1.00.

Cilat mënyra pagese mbështeten në Spectre.ai?

Ka mënyra të ndryshme pagese të disponueshme për depozitimin e parave në Spectre.ai.

Disa nga këto janë:
– Kartë krediti ose karta debiti
– Transfertë bankare ose parash
– Kriptovalutat si Bitcoin, Ethereum, etj.
– PaySafeCard 
– Skrill
– Neteller
– Unionpay (për Kinën)
– Help2pay, FasaPay dhe Advcash bazuar në vendndodhjen tuaj.

Për qytetarët indianë, Spectre.ai madje mbështet Phonepay & Jiopay.

A është i sigurt depozitimi në Spectre.ai?

Po, depozitat në platformë janë absolutisht të sigurta dhe mbërrijnë në mënyrë të besueshme, ne mund ta konfirmojmë këtë nga përvoja. Për më tepër, platforma inovative Spectre.ai njihet për standardet e larta të sigurisë. Asnjë fond nuk bie në duart e një pale të tretë në asnjë moment, duke rezultuar në tregti të vërtetë të decentralizuar.

Cilat janë kërkesat për depozitimin e parave në Spectre.ai?

Për të depozituar në Spectre.ai duhet të regjistroheni dhe të keni një llogari të vlefshme dhe të verifikuar.