10 ndërmjetësit më të mirë në internet për fillestarët – krahasimi dhe lista

Shembull i platformës së ndërmjetësit në internet

Në ditët e sotme është e vështirë të gjesh ndërmjetësin e duhur në internet për tregtimin e aktiveve financiare në kompjuterë, celularë, apo edhe tableta. Në internet do të gjeni shumë oferta nga institucione tregtare apo ndërmjetës, por cila është zgjidhja e duhur për ju?

Investitorët dhe tregtarët nuk duan të paguajnë shumë tarifa duke përdorur një ndërmjetës të shtrenjtë në internet. Në këtë krahasim, ne do t'ju tregojmë 10 zgjedhje në detaje. Ne testuam mbi 100 ndërmjetës të ndryshëm dhe ju tregojmë 10 më të mirët. Ju mund të prisni tarifa të ulëta, diversifikim të lartë në asete, ekzekutim të shpejtë, dhe mbështetje personale prej tyre.

Shihni listën e 10 ndërmjetësve më të mirë në internet për tregtarët:

 1. ActivTrades – Ndërmjetësi më i mirë në përgjithësi, tarifat më të ulëta, ekzekutimi i shpejtë, mbështetja më e mirë
 2. Vantage Markets – Zgjedhja më e mirë për platformën MetaTrader 4 & MetaTrader 5
 3. RoboForex – Mbi 15,000 tregje të disponueshme me levë të lartë
 4. OctaFX – Depozita dhe tërheqje e kriptomonedhave
 5. FBS – Programi më i mirë i bonusit falas për tregtarët
 6. XM – Mbështet tregtimin e automatizuar dhe robotët
 7. BlackBull Markets – Zgjedhja më e mirë për platformën TradingView
 8. Exness – Fitues në tregtinë sociale (jo për tregtarët evropianë)
 9. Moneta Markets – Ndërmjetësi më i mirë për tregtimin në Forex
 10. XTB – Në përgjithësi zgjedhje e mirë

Si të zgjidhni ndërmjetësin më të mirë në internet?

Kur zgjidhni ndërmjetësin më të mirë në internet, duhet të merrni parasysh teknika dhe kritere të ndryshme të testimit. Ne jemi tregtarë me përvojë dhe kemi përdorur në përgjithësi më shumë se 100 ndërmjetës të ndryshëm në internet për vite me rradhë. Ne e dimë se si të zgjedhim dhe zgjedhim një ndërmjetës të mirë në internet. Shikoni kriteret tona:

1. Rregullorja

A është i rregulluar ndërmjetësi në internet? Kontrolloni faqen e ndërmjetësit për statusin e rregullimit ose kontrolloni autoritetin financiar në vendin tuaj të banimit nëse ndërmjetësi është i regjistruar atje. Shumicën e kohës do të gjeni rregulloren e një ndërmjetësi në internet në fund të faqes së tij të internetit. Rregullatori kërkon që ndërmjetësi në internet të tregojë statusin e rregullimit në fund të faqes.

Ne rekomandojmë përdorimin e vetëm ndërmjetësve të rregulluar në internet. Disa rregullore të rëndësishme janë:

2. Llogari praktike falas (llogari demo)

A është e mundur të testoni ndërmjetësin në internet falas? – Një llogari demo është një llogari praktike falas me para virtuale. Është e mundur të testoni të gjitha veçoritë falas dhe të imitoni tregtimin e parave reale. Ju mund ta përdorni këtë llogari për të testuar platformën e ndërmjetësit në internet, për të zhvilluar strategji tregtare ose për të eksploruar tregje të reja

3. Cilat asete janë në dispozicion për tregtim

Disa ndërmjetës po ofrojnë 20,000 aktive bazë për të tregtuar, disa ndërmjetës ofrojnë vetëm 100. Gjithashtu, duhet të dini se cilat produkte financiare dëshironi të tregtoni. Dëshironi të tregtoni Opsionet binare, stoqet, ose CFD-të?

Sot, shumica e ndërmjetësve po ofrojnë një larmi të madhe aktivesh dhe produktesh financiare.

4. Tarifat

Tarifat po kufizojnë fitimet tuaja. Një ndërmjetës në internet duhet të fitojë para, ne të gjithë e dimë këtë, por nuk duhet të jetë shumë e shtrenjtë për ju. Në rrjetin botëror ka një konkurrencë të madhe. Agjentët e shtrenjtë do ta humbin këtë konkurrencë.

Kontrolloni për tarifat e tregtimit, tarifat shtesë ose ndonjë tarifë të fshehur. Në këtë krahasim, ne do t'ju tregojmë ndërmjetësit më të mirë me tarifa konkurruese.

5. Karakteristikat e platformës së tregtimit

Kur bëhet fjalë për platformat e tregtimit, është e rëndësishme të kontrolloni nëse mund t'i përdorni ato për investime dhe tregti reale. Shikoni veçoritë dhe funksionet. A është platforma miqësore për përdoruesit apo jo? A ka ndonjë defekt apo gabim? Duke përdorur llogarinë demo, mund të kontrolloni nëse ju pëlqen apo jo platforma tregtare e ndërmjetësit online.

Siguria dhe rregulloret për tregtarët

Rregullimi dhe siguria e ndërmjetësve në internet është faktori më i rëndësishëm për t'u marrë parasysh. Shumica e fillestarëve nuk kujdesen për rregulloret sepse u mungojnë njohuritë. Por ne jemi këtu për t'i ndihmuar ata!

Rregullorja ose licenca i tregon një investitori se ndërmjetësi është i sigurt. Për të marrë një rregullore financiare, ndërmjetësi duhet të plotësojë kritere të ndryshme. Duke shkelur këto rregulla, ndërmjetësi mund të humbasë menjëherë licencën. Në shumicën e vendeve, një ndërmjetësi kërkohet të ketë një licencë financiare. Pa këtë, ndërmjetësi në internet mund të futet në listën e zezë dhe të futet në telashe serioze.

Si të regjistroheni me një ndërmjetës në internet

Regjistrimi me një ndërmjetës në internet është mjaft i lehtë. Së pari, duhet të futni të dhënat tuaja personale në formularin e hapjes së llogarisë. Kjo do të thotë që në shumicën e rasteve do të gjeni adresën tuaj të emailit, emrin, fjalëkalimin dhe numrin e telefonit.

Pas kësaj përfundon hapi i parë për të përdorur një ndërmjetës në internet, mund të përdorni për shembull llogarinë demo. Por nëse doni të tregtoni me para të vërteta, do t'ju duhet të kaloni procesin e verifikimit. Agjentët e rregulluar duhet të verifikojnë llogarinë e investitorit duke kontrolluar ID-në dhe adresën. Ngarkoni dokumentet e kërkuara. Zakonisht, ndërmjetësit në internet i duhen disa orë deri në 3 ditë për të verifikuar plotësisht llogarinë. Pas kësaj, ju mund të përdorni çdo funksion të llogarisë tregtare.

Depozitoni para

Depozitimi i parave mund të bëhet me mënyra të shumta pagese. Shumicën e kohës do të keni një zgjedhje të mirë midis mënyrave të ndryshme të pagesës.

 • Kartat e kreditit
 • Kartat e Debitit
 • transferte bankare
 • Kuletat elektronike
 • PayPal
 • Kriptovalutat

Varet nga ndërmjetësi në internet ose pagesa nëse ka një tarifë komisioni për depozitimin e parave. Normalisht është pa pagesë. Depozitimi i parave me një metodë elektronike do të kreditojë shumën e menjëhershme në portofolin tuaj të tregtimit.

Tërheqja e parave

Tërheqja e parave është e lehtë si depozitë. Por mbani në mend disa ndërmjetës në internet duan që ju të përdorni të njëjtën mënyrë pagese për tërheqjen si për depozitën.

Në varësi të ndërmjetësit online, kohëzgjatja e tërheqjes mund të zgjasë deri në 3 ditë. Shpesh tërheqja përfundon në disa orë.

Përfundim: ActivTrades është zgjidhja më e mirë për momentin!

Uebfaqja e ndërmjetësit në internet ActivTrades

ActivTrades është deri tani ndërmjetësi më i mirë në internet për fillestarët për momentin. Kjo kompani ekziston që nga viti 2001 dhe ju ofron mbi 1000 asete për tregtim. Përdorni një platformë profesionale si platforma ActivTrader, MetaTrader 4, ose MetaTrader 5.

Ju mund të tregtoni aksione, forex, indekse, mallra, aksione, ETF dhe madje edhe kriptovaluta në një platformë. Spreadat dhe tarifat e tregtimit janë me një çmim minimal. Fillestarët mund të përdorin llogarinë demo falas për 30 ditë. Nëse dëshironi të bëni tregti live, duhet të depozitoni një shumë minimale prej të paktën $ 500.

 • E rregulluar dhe e sigurt
 • Tregtimi me levë të lartë deri në 1:500
 • Stoqet, forex, tregues, mallrave, aksione, ETF, kripto
 • Depozita dhe tërheqje pa komision
 • Përhapet vetëm nga 0,2 pips
 • Mbështetja personale e klientit

Si të blini aksione në internet pa një ndërmjetës?

Shumica e transaksioneve në internet bëhen midis një ndërmjetësi në internet dhe një investitori. Por nëse nuk dëshironi të përdorni një ndërmjetës, mund të përdorni një bankë për të blerë aksione. Disa banka kanë platforma online ku mund të blini aksione drejtpërdrejt. Nga përvoja jonë, është kryesisht më i ngadalshëm dhe më i shtrenjtë.

Çfarë është një ndërmjetës në internet?

Një ndërmjetës në internet është një ndërfaqe midis një investitori dhe tregjeve financiare. Ndërmjetësi në internet i jep përdoruesit akses për të tregtuar aktivet financiare. Mund të jenë aksione, derivate ose obligacione.

Cili është ndërmjetësi më i mirë i aksioneve në internet?

Brokeri më i mirë i aksioneve në internet është RoboForex për momentin. Ju mund të përdorni mbi 15,000 tregje të ndryshme në më shumë se 20 bursa. Tarifat e tregtimit janë shumë të ulëta!

Cili ndërmjetës në internet është më i miri për fillestarët?

Për momentin ActivTrades është ndërmjetësi më i mirë në internet për fillestarët. Ofron një provë falas 30 ditore, tarifa të ulëta tregtimi, shumë asete për të tregtuar dhe mbështetje personale. Është zgjidhja më e mirë dhe paketa e përgjithshme për përdorim nga një fillestar. Për më tepër, ky ndërmjetës në internet mbështet një fillestar me edukim dhe uebinarë.

A janë paratë e mia të sigurta me ndërmjetësit në internet?

Agjentët e rregulluar duhet të kenë sigurimin e depozitave. Para se të regjistroheni me ndonjë ndërmjetës në internet, duhet të kontrolloni se si menaxhohen paratë dhe nëse ka një sigurim depozitash, kontrolloni gjithashtu rregulloren. Agjentët e rregulluar janë shumë të sigurt për t'u përdorur! Paratë ruhen në llogari të veçanta me kërkesat e rregullatorit.

A janë të rregulluar ndërmjetësit në internet?

Në internet, do të gjeni ndërmjetës të rregulluar dhe të parregulluar në internet. Ne rekomandojmë përdorimin e vetëm ndërmjetësve të rregulluar për të investuar në tregjet financiare. Agjentët e parregulluar në internet mund të mashtrojnë klientët falas ose të manipulojnë çmimet. Shumica e ndërmjetësve në internet janë të rregulluar sepse ata kanë nevojë për këtë rregullore për çmimet reale dhe ekzekutimin në bursë.

Shihni të gjitha vlerësimet e ndërmjetësit në internet të binaryoptions.com: