12345
5 / 5
Vlerësimi i Ekipi i Binaryoptions.com

Spreadat dhe tarifat Exness: Sa kushton tregtimi?

Type of fees Fees from
Deposit fees $ 0
Withdrawal fees $ 0
Trading fees $ 0

Exness ofron lloje të ndryshme llogarish. Këto diferenca dhe tarifa për këto llogari ndryshojnë, por ato janë kryesisht luhatëse. Diferencat përfaqësojnë tarifën e ndërmjetësit për çdo transaksion. Ai është burimi kryesor i të ardhurave të një ndërmjetësi. Llojet e llogarive pa përhapje zakonisht kanë komisione të bashkangjitura.

Komisionet dhe diferencat në tregti ndryshojnë sipas ndërmjetësve. Exness ofron një nga diferencat dhe tarifat më të ulëta në industri. Llojet e ndryshme të llogarive u japin tregtarëve fleksibilitetin për të zgjedhur se si do të dëshironin të tarifoheshin. Ata ose mund të paguajnë komisione për tregti ose përhapje. Ky artikull shpjegon tarifat e tregtimit Exness për të gjitha llogaritë.

Faqja zyrtare e Exness
Faqja zyrtare e Exness
→ Regjistrohu falas me Exness tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Përmbledhje e tarifave të tregtimit Exness

Pasqyrë e tarifave të tregtimit Exness për instrumente të ndryshme financiare

Exness ofron një mjedis të favorshëm dhe transparent tregtar. Ndërmjetësi ua bën të njohura të gjitha tarifat klientëve të rinj dhe ekzistues. Nuk ka tarifa të fshehura gjatë tregtimit me Exness, siç tregohet në këtë artikull. Ndërmjetësi është i rregulluar në disa juridiksione të nivelit të lartë. Prandaj transparenca dhe praktikat e drejta janë një domosdoshmëri për ta.

Këtu është një listë e tarifave që priten në platformën Exness':

  • Përhapet
  • Komisioni 
  • Tarifat e shkëmbimit
→ Regjistrohu falas me Exness tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Përhapet

Exness spread-et janë ndër më të ulëtat në industri. Ndërmjetësi ofron përhapje lundruese duke filluar nga 0.0 pips në llogaritë zero. Lloji i llogarisë dhe aktivi përcaktojnë përhapjen. Për shembull, diferenca fillestare në llogarinë standarde është 0.3 pips për çiftin EURUSD. Aktivet e tjera kanë diferenca më të larta.

Exness ofron dy lloje të përhapjeve, përkatësisht:

  • Përhapjet lundruese
  • Përhapje të qëndrueshme

Përhapjet lundruese

Këto përhapje quhen gjithashtu përhapjet dinamike. Vlera ndryshon shpesh, në rritje ose në rënie, në varësi të tregut paqëndrueshmëria. Llogaria standarde cent dhe standarde përdorin këtë lloj përhapjeje. Përhapjet mund të shkojnë nga 0.4 në 0.9 pips ose 1.5 në 0.3 pips. Në përgjithësi është më i ulët gjatë periudhave të paqëndrueshmërisë së lartë. 

Përhapje të qëndrueshme

përhapjet mbeten në një pikë shumicën e rasteve, sidomos gjatë orëve normale. Tregtarët mund të përcaktojë diferencën duke llogaritur diferencën mesatare brenda një kohe të caktuar. Përhapjet e qëndrueshme i lejojnë tregtarët të përcaktojnë lehtësisht kostot e tyre të tregtimit. Diferencat mund të ndryshojnë shpesh gjatë periudhave me paqëndrueshmëri më të lartë. Aktivet që përdorin këtë lloj përhapjeje në Exness janë XAUUSD, EURUSD, GBPUSD, USDJPY, EURJPY, EURGBP, AUDUSD, USDCAD dhe USDCHF.

Përhapet në llojet dhe instrumentet e llogarive

Përhapjet dhe detajet e llogarive standarde Exness dhe standarde në cent

Llojet e llogarive gjithashtu kanë përhapje të ndryshme. Llogaritë pa komision si centi standard dhe standardi kanë diferenca më të larta. Kjo për shkak se nuk ka tarifa komisioni për to. Llogaritë zero dhe ato të papërpunuara shohin diferenca shumë të ulëta ose inekzistente, por tarifat e komisionit janë bashkangjitur. Diferenca të ndryshme zbatohen për aktive të ndryshme. Për shembull, përhapjet në EURUSD mund të bien në 0,0 pips në një llogari profesionale. Në të njëjtën kohë, diferenca mesatare për një aktiv si BTCUSD është 58.2 pips.

Llojet e llogarisëPërhapja minimaleKomisioni
Standard0.3 pips0
cent standard0.3 pips0
Llogari pro0.1 pip0
Zero0.0 pips$0.2 për anën e lotit
Përhapja e papërpunuar0.0 pipsDeri në $3,5 për anë të humbur (në varësi të instrumentit)
→ Regjistrohu falas me Exness tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Komisionet

Tarifat e komisionit aplikohen për llogaritë zero dhe të papërpunuara, siç tregohet në tabelën e mësipërme. Çdo tregti tërheq një komision për çdo anë. Tarifat janë të ndryshme për të dyja llogaritë. Tarifa e komisionit fillon nga $0.2 për anë në llogaritë zero. Llogaria e përhapur e papërpunuar mund të shohë një komision që arrin $7 për një lot të rrumbullakët. Këto llogari përgjithësisht përjetojnë përhapje jashtëzakonisht të ulëta, ndonjëherë nga 0,0 deri në 0,5 pips. Komisioni është një burim kryesor i të ardhurave të ndërmjetësit në mungesë të spread-eve.

Si tarifohen komisionet në Exness

Në llogarinë e përhapur të papërpunuar
Përhapjet dhe detajet e llogarisë së përhapur të papërpunuar Exness

Llogaria e përhapjes së papërpunuar është më e mira për tregtarët me përvojë dhe aktivë që kërkojnë një përhapje të qëndrueshme. Tregtarët mund të parashikojnë kostot e tyre totale të tregtimit duke përcaktuar diferencat në aktivet që tregtojnë. Përhapjet mund të bien deri në 0.0 pips gjatë orëve aktive. Sidoqoftë, një shumë e vogël zbritet si komision kur hapni ose mbyllni një tregti. Tarifa për lot standard në këtë llogari është $3,5 × 2. Vini re se një lot standard është i barabartë me 100,000 njësi. Leva në këtë llogari është e pakufizuar, duke ju lejuar të tregtoni pozicione më të mëdha nëse lejohet në rajonin tuaj.

→ Regjistrohu për llogarinë Raw Spread me Exness tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Në llogarinë zero 
Përhapjet dhe detajet e llogarisë zero Exness

Llogaritë zero ju lejojnë tregtoni të gjitha gamat e produkteve të ndërmjetësit, duke përfshirë forex, stoqet, indekset, kriptovalutat, energjitë dhe metalet. Është gjithashtu i shkëlqyeshëm për tregtarët aktivë që bëjnë një vëllim relativisht të madh në baza ditore. Një tarifë komisioni $0.2 paguhet kur hapni ose mbyllni një pozicion me vlerë të një loti. Leva në këtë llogari është e pakufizuar. Përhapja e qëndrueshme fillon nga 0.0 pips.

→ Regjistrohu për llogarinë Zero me Exness tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Në llogarinë Pro
Përhapjet dhe detajet e llogarisë Exness pro

pro është një llogari profesionale që është pa komision. Nuk ka tarifa komisioni kur hapni ose mbyllni tregti. Por spread-et lundruese fillojnë nga 0.1 pip. Llogaria ju lejon të tregtoni asete të njohura si aksione, forex, kripto, dhe më shumë për tarifa tepër të ulëta. Tregtarët me përvojë do të kënaqen duke përdorur këtë llogari pasi ata mund të përcaktojnë kohët më të mira për të tregtuar me marka të ulëta. Leva ofrohet gjithashtu dhe është e pakufizuar, në varësi të rregulloreve të rajonit tuaj. 

→ Regjistrohu për llogarinë Pro me Exness tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Në llogarinë standarde
Përhapjet dhe detajet e llogarisë standarde Exness

komisionet nuk zbatohen për llogarinë standarde. Hapja ose mbyllja e tregtimeve nuk tërheq asnjë tarifë përveç spread-eve. Përhapja fillestare është 0.3 pips. Llogaria standarde është e shkëlqyeshme si për fillestarët ashtu edhe për tregtarët ekzistues që preferojnë të tregtojnë pa komision. Është veçanërisht i përshtatshëm për tregtarët që bëjnë më pak volum sesa tregtarët shumë aktivë.

→ Regjistrohu për Llogarinë Standarde me Exness tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Në llogarinë cent standard
Përhapjet dhe detajet e llogarisë standarde cent Exness

Atje jane nuk ka komisione në llogarinë cent. Arsyeja është se llogaria standarde e cent është më shumë një lloj llogarie trajnimi. Fillestarët që kalojnë nga një demonstrim mund ta përdorin këtë llogari për të testuar tregun e drejtpërdrejtë pa rrezikuar shumë financiarisht. Është një mundësi për të parë se si tarifohen diferencat në aktivet tuaja të preferuara. Përhapja fillestare është 0.3 pips dhe një variabël.

→ Regjistrohu për Llogarinë Standarde Cent me Exness tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Tarifat e shkëmbimit 

Detaje rreth llogarive të ndryshme pa shkëmbim në Exness

Tarifat e shkëmbimit njihen gjithashtu si tarifa gjatë natës. Ai i referohet interesit që vlen për çdo tregti të mbetur të hapur gjatë natës. Tarifat e shkëmbimit ndryshojnë sipas aseteve. Por lajmi i mirë është se Exness nuk ngarkon tarifa gjatë natës për disa mjetet financiare.

Kjo tarifa vlen vetëm për forex, metale dhe energji të zgjedhura. Nuk ka asnjë normë fikse pasi bankat qendrore vendosin normat e interesit. Sidoqoftë, një shkëmbim mund të jetë negativ ose pozitiv. Nëse është pozitive, ndërmjetësi krediton llogarinë tuaj. Nëse norma e shkëmbimit është negative, ajo zbritet nga pozicioni juaj. 

A norma negative e shkëmbimit ndodh nëse përdorni një instrument me një normë interesi të ulët kundrejt një norme interesi të lartë. Për shembull, ju vendosni një pozicion blerjeje në EURUSD dhe e lini tregtinë të hapur brenda natës. Norma e interesit në USD është më e lartë, kështu që ju pësoni një shkëmbim negativ, i cili zbritet nga pozicioni juaj. Një normë pozitive shkëmbimi i kreditohet pozicionit tuaj. Ndodh nëse blini një aktiv me normë të lartë interesi kundrejt një aktivi me normë të ulët interesi, duke e mbajtur pozicionin brenda natës. Një shembull i mirë është vazhdimi i gjatë në GBPJPY. 

Të gjitha llogaritë janë automatikisht i lirë nga tarifat e shkëmbimit nëse banoni në një rajon mysliman.

→ Regjistrohu për një llogari pa shkëmbim me Exness tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Tarifat për depozitat Exness – $0

Asnjë tarifë depozitimi në Exness

Ashtu si shumë ndërmjetës me reputacion, Exness nuk i ngarkon tregtarët për depozitat. Brokerët që ofrojnë shumë mënyra pagese mund të ngarkojnë tarifa depozitimi për disa prej tyre. Por Exness e ofron shërbimin falas, pavarësisht nga mënyra e pagesës që përdorni.

Disa shërbime pagese mund të vendosin të tarifojnë për transfertat. Është më mirë të konfirmoni me kompaninë e pagesave për tarifat e tyre përpara se t'i përdorni. Por në përgjithësi, depozitat janë falas në Exness.

Tarifat për tërheqje - $0

Nuk ka tarifa për tërheqje në Exness

Ndryshe nga disa ndërmjetës, Exness nuk ju tarifon për lëvizjen e fondeve nga llogaria juaj tregtare. Në fakt, ndërmjetësi është kujdesur për tarifat e palëve të treta, në mënyrë që të mund të përqendroheni në tregti.

Tërheqjet në Exness janë falas pavarësisht nga mënyra e përdorur e pagesës. Edhe pse kohëzgjatja për marrjen e fondeve ndryshon midis sistemeve të ndryshme të pagesave. Disa janë më të shpejtë se të tjerët. Koha mund të variojë nga disa orë në një javë, në varësi të bankës ose shërbimit të pagesës.

→ Regjistrohu falas me Exness tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Tarifat e pasivitetit – $0

Politika e pasivitetit Exness
Exness nuk ju ngarkon tarifat e pasivitetit. Në vend të kësaj, llogaria thjesht arkivohet. Nëse dëshironi të tregtoni përsëri pas pasivitetit, mund të rivendosni llogarinë tuaj. Kjo nuk do t'ju kushtojë asnjë tarifë shtesë.

Tarifat e pasivitetit nuk kanë lidhje me tregtimin. Disa ndërmjetës i ngarkojnë tregtarët për lënien e llogarive të tyre në gjumë për një periudhë të caktuar. Disa fillojnë të zbresin një shumë specifike nëse llogaria ka qenë joaktive për tre muaj, gjashtë ose një vit. 

Fatmirësisht, Exness nuk ngarkon tarifat e pasivitetit. Kjo do të thotë nëse për arsye personale nuk jeni në gjendje të tregtoni për një kohë të gjatë, llogaria juaj mbetet e sigurt. Kjo është një nga arsyet që Exness është ndër ndërmjetësit e preferuar. Nuk ka asnjë rrezik që llogaria juaj të shkojë në negativ nëse bëni një pushim të shkurtër nga tregu.

→ Regjistrohu falas me Exness tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

A është Exness një ndërmjetës i shtrenjtë?

Politika e tarifës Exness
Exness siguron kostot më të ulëta të mundshme për tregtarët – Kjo e bën Exness një ndërmjetës të shkëlqyeshëm, krahasuar me shumë të tjerë

Exness është padyshim JO një ndërmjetës i shtrenjtë. Krahasimi i tarifave të ndërmjetësit me të tjerët në industri do t'ju tregojë se sa konkurrues janë ato. Ndërmjetësi përpiqet të minimizojë kostot e tregtimit për klientët duke eliminuar disa tarifa. Për shembull, është e rrallë të gjesh një ndërmjetës që ngarkon zero tarifa shkëmbimi për aktive të caktuara. Exness ka eliminuar tarifat brenda natës për disa aksione kryesore, kriptomonedha, arin dhe indekset. Llojet e ndryshme të llogarive Exness ju lejojnë të tregtoni sipas strukturës së tarifës tuaj të preferuar. Komisionet janë brenda konkurrencës së tregut dhe diferencat bien nën mesataren e industrisë.

Përveç kësaj, ndërmjetësi mbulon kostot e tërheqjes për klientët, duke i lejuar ata të lëvizin para nga llogaritë e tyre falas. Depozitat janë gjithashtu falas, pavarësisht nga mënyra e përdorur e pagesës. Ka zero tarifa për llogaritë e fjetura. Lënia e llogarisë tuaj joaktive për një kohë është e pasigurt me disa ndërmjetës, por jo Exness. Të gjitha këto pika tregojnë se ndërmjetësi nuk është aspak i shtrenjtë. Përkundrazi, Exness është një ofrues shërbimi brokerimi me cilësi të përballueshme.

Përfundim – Tarifat për Exness janë të ulëta dhe transparente

Kushtet e tregtimit në Exness janë të favorshme dhe transparente. Tregtarët mund të shijojnë përvojën e tyre, duke tregtuar instrumente të njohura me tarifa konkurruese. Ne jemi përpjekur të shpjegojmë tarifat bazë në këtë artikull. Por faqja e internetit e ndërmjetësit detajon kostot e tregtimit të çdo aktivi. Ju mund të vizitoni faqen e tyre për të mësuar më shumë. Në përgjithësi, Exness ofron tarifa konkurruese tregtare, duke ndihmuar në minimizimin e kostove dhe maksimizimin e kthimit të tregtarëve.

→ Regjistrohu falas me Exness tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pyetje të shpeshta në lidhje me tarifat në Exness:

A merr komision Exness?

Po, Exness merr një komision për llogaritë e tij të bazuara në komision. Këto janë llogaritë profesionale, duke përfshirë llogaritë zero dhe të papërpunuara. Komisioni varet nga instrumenti i tregut. Por varion nga $0.2 në $3.5 për lot për anë. 

Exness nuk merr asnjë komision tjetër për depozitat ose tërheqjet. Shërbimet e pagesave të palëve të treta mund të aplikojnë disa tarifa për transfertat. Por Exness kujdeset për këto tarifa. Prandaj, tregtarët nuk paguajnë depozita apo komisione për tërheqje.

A ka Exness tarifa pasiviteti?

Jo, Exness nuk ka tarifa pasiviteti. Llogaritë e tregtarëve nuk tarifohen nëse lihen në gjumë për sado gjatë. Ka disa lloje llogarish me një depozitë minimale duke filluar nga $1 dhe levë të pakufizuar.

A është Exness një ndërmjetës i besuar?

Exness mban disa licenca dhe operon zyra të ndryshme në Evropë, Afrikë dhe Karaibe. Autoritetet kryesore financiare rregullojnë ndërmjetësin, duke përfshirë FCA, CySEC, FSCA, Banka Qendrore e Curaçao, dhe FSA (Sishel). Marrja e këtyre licencave do të thotë që ndërmjetësi mund t'i besohet pasi ata duhet të respektojnë praktikat e shumta strikte të biznesit çdo herë. Përveç kësaj, Exness ka funksionuar që nga viti 2008 me klientë në mbarë botën. Përvoja e tij gati një dekadë e gjysmë në industri e bën të sigurt të quash Exness një ndërmjetës të mirënjohur.

Sa kushton tregtimi i Nasdaq në Exness?

Kostot e tregtimit për Nasdaq 100 varet nga lloji i llogarisë që përdorni. Për një llogari zero, përhapjet mund të arrijnë 10,0 pips për lot. Një tarifë komisioni prej $2 për lot standard paguhet gjithashtu. 

A mund ta tregtoj Nas100 në Exness?

Po, indeksi Nas100 mund të tregtohet në platformën Exness. Është i disponueshëm në llogaritë zero, pro, standarde dhe të papërpunuara nën simbolin USTEC.