12345
5 / 5
Vlerësimi i Ekipi i Binaryoptions.com

Si të tërhiqni para nga Exness – Tutorial për tërheqje

Minimum withdrawal $ 10
Payment methods Transfertë bankare, kartë krediti, kuleta elektronike, kripto
Withdrawal fees $ 0
Withdrawal duration 5

Qëllimi i tregtimit në Forex është të fitoni. Dhe pjesa më e rëndësishme e tregtimit është tërheqja e parave që keni fituar. Në fillim, mund të dëshironi të riinvestoni fitimin për të rritur llogarinë. Por kryesisht, do të dëshironit ta nxirrnit për përdorim.

Tërheqjet janë zakonisht të vështira me disa ndërmjetësit në internet. Fatmirësisht, nuk është kështu Exness. Ndërmjetësi synon ta bëjë procesin pa probleme dhe pa stres për tregtarët. Ky udhëzues ndan hapat e thjeshtë për tërheqjen e fondeve nga llogaria juaj Exness. 

Faqja zyrtare e Exness
Faqja zyrtare e Exness
→ Regjistrohu falas me Exness tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Një udhëzues hap pas hapi për tërheqjen e parave në Exness

Hapi #1. Zgjidhni llogarinë tuaj

Si të tërhiqni para në Exness
Shkoni te seksioni i tregtarit dhe zgjidhni llogarinë tuaj reale. Tërheqjet nga llogaritë demo nuk janë të mundshme.

Në qoftë se ju jeni gati për t'u tërhequr, do të thotë se keni bërë tregti në llogari. Fitimet tuaja duhet të kenë arritur një nivel të konsiderueshëm deri tani. Shpresojmë që ju të keni përfunduar gjithashtu procesin e verifikimit të llogarisë. 

Tërheqja është një nga më të mëdhatë kufizimet që mund të përjetoni nëse nuk keni përfunduar verifikimin Exness. Hyni në zonën tuaj personale, sigurohuni që të keni verifikuar llogarinë tuaj dhe klikoni në tërheqjen për të filluar.

→ Hapni llogarinë tuaj me Exness tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Hapi #2. Zgjidhni mënyrën e pagesës

Zgjedhja e mënyrës së pagesës për tërheqjet në Exness
Ju mund të zgjidhni nga shumë metoda të tërheqjes

Duke klikuar në skedën e tërheqjes do të shfaqë të gjitha opsionet e pagesës. Këto përfshijnë bankat në internet, kartën e kreditit/debitit, Skrill dhe të tjera. Është më mirë t'i përmbaheni të njëjtës metodë që keni përdorur për depozitimin e fondeve. Kjo parandalon çdo keqkuptim dhe përshpejton procesin.

Exness nuk ngarkon asnjë tarifë ose komision për tërheqje. Megjithatë, sistemi i pagesave mund të zbresë disa tarifa. Norma e konvertimit është një tjetër gjë për t'u kujdesur. Nëse monedha juaj është e ndryshme nga monedha e llogarisë, ndërmjetësi do të bëjë një konvertim dhe do të kreditojë llogarinë tuaj marrëse. Shuma që merrni do të varet nga kursi aktual i këmbimit në kohën kur fondet arrijnë në llogarinë tuaj. 

→ Regjistrohu falas me Exness tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Hapi #3. Zgjidhni shumën e tërheqjes

Zgjedhja e një shume të tërheqjes për tërheqjet në Exness
Futni shumën që dëshironi të tërhiqni

Plotësoni formularin e kërkesës për mënyrën e pagesës që keni zgjedhur. Vendosni shumën që dëshironi të lëvizni nga llogaria tregtare. Të Tërheqja minimale e lejuar në Exness është $1, në varësi të sistemit të pagesave të përdorura. Për shembull, duke përdorur Webmoney, mund të tërhiqni deri në $1. Por nëse përdorni bitcoin ose Skrill, tërheqja minimale është $10. Tërheqjet që tejkalojnë shumën që keni depozituar mund të jenë problematike. 

→ Regjistrohu falas me Exness tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Hapi #4. Konfirmoni tërheqjen

Tërheqja e konfirmuar në Exness
Pas kësaj do të merrni një konfirmim që tërheqja juaj ishte e suksesshme

Rishikoni detajet që keni futur në formularin e kërkesës për t'u siguruar që ato janë të sakta. Pastaj klikoni konfirmoni për të vazhduar. Ndërmjetësi përpunon menjëherë tërheqjen dhe ia përcjell atë sistemit të pagesave. Është PSP që më pas krediton llogarinë marrëse. 

Kohëzgjatja e procesit ndryshon sipas mënyrës së përdorur të pagesës. Por fondet zakonisht paguhen brenda dy deri në pesë ditë. Shërbimet e tërheqjes janë gjithashtu të disponueshme gjatë fundjavave. Edhe pse mund ta nisni kërkesën në fundjavë, fondet mund të mos arrijnë në llogarinë tuaj deri në një ditë jave. Arsyeja është se shumica e bankave dhe shërbimeve të pagesave janë të mbyllura gjatë fundjavave.

→ Regjistrohu falas me Exness tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Mënyrat e pagesës për tërheqjet në Exness

Mënyrat e pagesës për tërheqjet në Exness
Disa nga mënyrat e pagesës për tërheqjet në Exness

Mënyrat e pagesës janë ndërmjetësit përmes të cilëve kaloni fondet nga llogaria tregtare në atë personale. Sa më shumë opsione të ofrojë një ndërmjetës, aq më mirë. Më shumë metoda nënkuptojnë se mund të ndërroni nëse njëra prej tyre kërkon tarifa të larta ose nuk funksionon në vendin tuaj. Exness ofron disa mënyra popullore pagese, duke e bërë procesin e tërheqjes të përshtatshëm dhe të shpejtë.

Mënyrat e pagesës Exness përfshijnë:

 • Banking online
 • SticPay
 • WebMoney
 • Neteller
 • Skrill
 • Kartë Krediti/Kartë debiti
 • Paratë e përsosura
 • Bitcoin
 • SHBA Tether
 • monedhë USD
 • Transferta me tel

Banking online

Transferta bankare në RoboForex

Kjo metodë ju lejon të financoni llogarinë tuaj tregtare nga banka juaj lokale. Për aq kohë sa ju keni vendosur banking në internet në llogarinë tuaj bankare lokale, ju mund të lëvizni fonde brenda dhe jashtë platformave Exness'. Banka online është e popullarizuar në mbarë botën, megjithëse mënyra e pagesës mund të mos jetë e disponueshme në të gjitha rajonet. Tërheqja minimale duke përdorur këtë metodë varet nga vendndodhja juaj. Ai varion nga $1 në $10. Periudha e pritjes varet nga banka dhe mund të zgjasë nga disa orë deri në shtatë ditë.

SticPay

Logoja zyrtare e SticPay

SticPay është një shërbimi global i portofolit elektronik përmes së cilës mund të financoni llogarinë tuaj Exness. Shërbimi i pagesave ka selinë e tij në Londër. Kompania është e rregulluar në Londër dhe në disa vende të tjera ku ka një adresë të dukshme. SticPay është ndër shërbimet më të mira të pagesave për transfertat ndërkombëtare. Ato janë të disponueshme globalisht.

Tërheqja duke përdorur këtë opsion është më shpejt se metodat me tel, bankë ose kartë. Fondet e tërhequra zakonisht pasqyrohen në llogarinë marrëse brenda pesë orëve. Shuma minimale e lejuar është $1. 

→ Regjistrohu falas me Exness tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Neteller

Logoja zyrtare e Neteller

Neteller është një shërbim popullor pagese për transferimin e fondeve. Shërbimi është pjesë e grupit Paysafe me bazë në Mbretërinë e Bashkuar. Ju mund t'i tërheqni fitimet tuaja në portofolin tuaj neteller ose kartën neto lehtësisht. 

Disa vende janë të kufizuara nga përdorimi i shërbimit të tij. Kështu që ju mund të kontrolloni nëse ato janë të disponueshme në rajonin tuaj. Ju nuk mund të tërhiqni nën $4 duke përdorur këtë metodë dhe tërheqja mund të zgjasë deri në pesë ditë për të hyrë në llogarinë marrëse.

Kriptovalutat 

Shembuj të opsioneve të ndryshme të kriptove, duke përfshirë Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Binance Coin (BNB) dhe Tether

Exness lejon tërheqje në kriptovaluta. Tre kriptomat e pranuara janë bitcoin, monedha USD (USDC ERC20) dhe tether. Tërheqja në kripto është një mundësi për të mbajtur një nga këto monedha virtuale. Nëse ato rriten në vlerë, ju sjell dobi. 

Tërheqja minimale me këtë metodë është $10 për bitcoin dhe $100 për dy kriptovalutat USD. Duhen 3 ditë periudhë pritjeje që monedha të pasqyrohet në portofolin tuaj dixhital.

Tërheqjet janë falas në Exness, dhe ju mund të përdorni fitimet tuaja në çdo kohë. Metoda që zgjidhni duhet të jetë e përshtatshme sipas sasisë, periudhës së pritjes dhe disponueshmërisë së shërbimit në zonën tuaj.

→ Regjistrohu falas me Exness tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pasqyrë e tërheqjes në Exness – Fakte

Sistemi i pagesaveShuma minimale USD Periudha e pritjes
Banking online$3 – $10 (në varësi të rajonit)24 orë – 7 ditë
SticPay$11 orë - 5 orë
Webmoney$11 orë - 8 orë
Skrill$1024 orë – 2 ditë
Paratë e përsosura $224 orë – 3 ditë
Neteller$424 orë – 5 ditë
Bitcoin$10Deri në 3 ditë
Tether USD$100Deri në 3 ditë
monedhë USD$100Deri në 3 ditë
Mybux (MB)$224 ore

Tërheqja nga një llogari tregtare Exness është përgjithësisht e lehtë. Është gjithashtu relativisht i shpejtë. Ndërmjetësi parandalon problemin e padisponueshmërisë së shërbimit të pagesave duke ofruar disa opsione. Kjo e bën procesin pa stres dhe e thjeshtë

kohëzgjatja që i duhet parave për të arritur në llogarinë tuaj varet nga opsioni i pagesës që zgjidhni. Nga tabela e mësipërme, ju shihni se disa janë më të shpejtë se të tjerët. Por është thelbësore që t'i përmbaheni shërbimit të disponueshëm në vendin tuaj. 

→ Regjistrohu falas me Exness tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Tërheqja maksimale në Exness

Tërheqja maksimale për kartat bankare në Exness
Tërheqja maksimale për kartat bankare në Exness

Ne kemi shpjeguar minimumin që mund të tërhiqni sipas mënyrës së pagesës. Shuma maksimale e tërheqjes gjithashtu varet nga sistemi i pagesave. Gjithashtu, shuma e depozituar për tregti përcakton maksimumin që do të lejoheni të tërhiqni. Exness mund të parandalojë tërheqjen nëse përpiqeni të zhvendosni më shumë fonde që keni depozituar. Por ka një mënyrë për të anashkaluar këtë problem nëse dëshironi të tërhiqni kapitalin dhe fitimin. 

Së pari, kërkoni një rimbursim duke klikuar në opsionin e shfaqjes së rimbursimeve të mia në zonën tuaj personale. Zgjidhni mënyrën e pagesës përmes së cilës keni depozituar para në llogarinë e brokerimit. Shkruani detajet e llogarisë dhe konfirmoni. Vini re se ndërmjetësi mund të rimbursojë kapitalin tuaj vetëm në të njëjtën llogari që keni përdorur për depozitimin e parave. Një metodë tjetër nuk do të përpunohet. Rimbursimet mund të zgjasin nga 24 orë deri në 10 ditë. Por pas dërgimit të kërkesës, më pas mund të tërhiqni pjesën tjetër të fondeve, që është fitimi.

Logoja Exness

Pasi të keni futur detajet dhe konfirmoni tërheqjen, gjithçka që duhet të bëni është të prisni për periudhën e specifikuar. Paratë duhet të kreditohen në llogarinë tuaj në ose para asaj kohe. Kontaktoni menjëherë mbështetjen nëse kalon koha dhe nuk i merrni fondet. Ndërmjetësi mund të dërgojë vërtetimin e tërheqjes në emailin tuaj pasi të ketë përfunduar transaksioni.

Mos harroni se tërheqjet mund të ndalohen për disa arsye. Një nga arsyet kryesore është verifikimi. Ndërmjetësi mund të mos ju paguajë nëse nuk mund të verifikojë identitetin tuaj. Kjo është arsyeja pse është më mirë të përfundoni këtë proces përpara se të filloni tregtimin.

→ Regjistrohu falas me Exness tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Kohëzgjatja e tërheqjes në Exness

Kohëzgjatja e tërheqjes në Exness për mënyra të ndryshme pagese
Kohëzgjatja e tërheqjes varet nga mënyra e zgjedhur e pagesës

Mënyra e pagesës e përdorur për tërheqje do të përcaktojë kohën/kohëzgjatjen e tërheqjes. Tabela e mësipërme tregon se periudha e pritjes varion nga disa orë deri në shtatë ditë. Pritja që fondet të arrijnë në llogarinë tuaj mund të jetë zhgënjyese. Kjo është arsyeja pse opsionet më të shpejta janë një zgjedhje e zakonshme. Megjithatë, përpara se të zgjidhni metodën më të shpejtë, kontrolloni nëse sistemi funksionon në vendin tuaj. Sigurohuni që shërbimi i portofolit elektronik ose i pagesave të mundësojë transferim të lehtë në bankën tuaj. Ose të paktën përdorimi i lehtë i fondeve në rajon.

Tarifat e tërheqjes në Exness

për fat të mirë, Exness nuk ngarkon tarifa ose komisione për tërheqje. Depozitat dhe tërheqjet janë $0 në platformën e ndërmjetësit. Megjithatë, nëse zgjidhni një portofol elektronik, duhet të kontrolloni me shërbimin për tarifat e tyre. Nëse po tërhiqni direkt në llogarinë tuaj bankare përmes bankingut online, nuk ka gjasa që banka të paguajë. Por kjo varet nga vendi. Duhet të mësoni për tarifat përpara se të përdorni shërbimin. Çdo tarifë që përjetoni gjatë tërheqjes i atribuohet sistemit të pagesave.

→ Regjistrohu falas me Exness tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Cilat janë problemet e zakonshme me tërheqjen e Exness?

Fonde të pamjaftueshme për të tërhequr 

Fonde të pamjaftueshme për të tërhequr para në Exness
Sigurohuni që të keni fonde të mjaftueshme në llogarinë tuaj

Tërheqjet mund të refuzohen për shkak të fondeve të pamjaftueshme në llogarinë tregtare. Kjo kërkesë mund të ndodhë kur përpiqeni të lëvizni para, edhe pse duket se keni fonde të mjaftueshme. Në këtë rast, kontrolloni që keni dalë nga të gjitha pozicionet tregtare. Porositë e hapura mund të ndikojnë në marzhin e lirë dhe t'ju pengojnë të lëvizni fondet e disponueshme. Gjithashtu, sigurohuni që të keni zgjedhur monedhën e duhur në të cilën dëshironi të merrni paratë. Për shembull, nëse monedha e llogarisë tuaj është në dollarë amerikanë dhe llogaria marrëse është në rupi indiane, monedha që po transferoni duhet të jetë rupi.

Për më tepër, një problem i zakonshëm i tërheqjes që hasin disa njerëz është ai pamundësia për t'u tërhequr për shkak të verifikimit jo të plotë. Siç u shpjegua më herët, institucionet financiare nuk mund të paguajnë para për persona të paidentifikuar. Ndërmjetësi duhet të dokumentojë ID-në tuaj dhe vërtetimin e adresës përpara se të mund të përdorni plotësisht llogarinë tregtare. Prandaj, sigurohuni që identiteti juaj të jetë verifikuar për të parandaluar këtë problem.

Përfundim – Tërheqjet në Exness janë të lehta nëse ndiqni hapat e duhur

Tërheqja nga një llogari tregtare Exness është thjeshtë për sa kohë që ndiqni procesin e duhur. Hapat në këtë tutorial do t'ju udhëheqin. Sigurohuni që të zgjidhni një mundësi pagese të disponueshme në vendin tuaj dhe të lehtë për t'u përdorur. Për fat të mirë, Exness ofron metoda të ndryshme për të zgjedhur. Ju gjithashtu keni akses në fondet tuaja 24-7 dhe mund të tërhiqni fitimet tuaja, sado të vogla ($1).

→ Regjistrohu falas me Exness tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pyetje të shpeshta në lidhje me tërheqjen në Exness:

A mund të tërheq nga Exness në llogarinë time bankare?

Po. Exness ofron opsione online ose internet banking për tërheqje. Kjo metodë ju lejon të zhvendosni fondet drejtpërdrejt nga llogaria juaj tregtare Exness në bankën tuaj. Sidoqoftë, duhet të konfiguroni bankingun në internet me bankën tuaj lokale. Kjo metodë bankare ju lejon të aksesoni llogarinë tuaj bankare në internet kudo në botë.

Çfarë është internet banking në Exness?

Internet banking është një mënyrë pagese e hapur Exness që ju lejon të depozitoni dhe tërhiqni fonde duke përdorur llogarinë tuaj bankare lokale. Nëse keni krijuar internet banking me bankën tuaj lokale, mund të lëvizni lehtësisht fonde brenda dhe jashtë Exness. Exness ofron këtë mënyrë pagese në rajone të ndryshme, duke përfshirë Nigerinë, Afrikën e Jugut, Filipinet, Indinë dhe të tjera.

A përdor Exness para celulare?

Po. Metodat e pagesës së parave celulare janë të disponueshme në disa rajone, veçanërisht në Gana. Metoda e parave celulare ju lejon të depozitoni dhe tërhiqni duke përdorur numrin tuaj të telefonit celular të regjistruar. 

Pse nuk mund të tërhiqem nga Exness?

Disa gjëra mund t'ju pengojnë të tërhiqeni nga llogaria juaj Exness. Një arsye e zakonshme për një tërheqje të dështuar është përpjekja për të lëvizur para kur keni disa porosi të hapura. Sigurohuni që të keni mbyllur të gjitha pozicionet e hapura për të parandaluar luhatjet në kufirin e lirë. Gjithashtu, konfirmoni se po tërhiqni monedhën e duhur, e cila mund të mos jetë domosdoshmërisht e njëjtë me monedhën e llogarisë. Llogaria në të cilën po lëvizni fondet duhet të ketë të njëjtin emër me llogarinë tuaj tregtare Exness. 

Si të tërheq nga Exness në kartën time bankare?

Bëj që Exness të ketë verifikuar identitetin tuaj përpara se të përdorni këtë opsion. Vini re se jo të gjitha kartat bankare janë të mbështetura. Në zonën personale, klikoni në tërheqje dhe zgjidhni kartën e duhur. Shkruani shumën që dëshironi të tërhiqni. Monedha e zgjedhur duhet të jetë e njëjtë me kartën bankare. Plotësoni fushat e duhura dhe rishikoni detajet. Klikoni konfirmoni dhe prisni që fondet të vendosen në kartën bankare.