Sa kushton tregtimi me FBS – Përhapje dhe tarifa

12345
5 / 5
Vlerësimi i ekipit Binaryoptions.com
Lloji i tarifave Tarifat nga
Tarifat e depozitave $0
Tarifat e tërheqjes Nga $0
Tarifat e tregtimit Nga 0.0 pips spread & komision i ndryshueshëm

Ekzistojnë lloje të ndryshme llogarish në dispozicion FBS, dhe për shkak të këtyre llojeve të llogarive, lloje të ndryshme përhapjeje tërhiqen madje nga këto lloje llogarish. Pipat e përhapjes janë një nga mënyrat se si ndërmjetësi i merr të ardhurat e tij. FBS ka një nga përhapjet më të ulëta, duke e bërë atë një platformë të mirë ndërmjetësi. 

FBS u siguron tregtarëve një përhapje fleksibël dhe të ngushtë duke u dhënë tregtarëve një nga përvojat më të mira tregtare. Përveç spread-eve, tarifat nuk janë gjithashtu të larta. Tarifat vijnë nga tarifa të ndryshme në dispozicion. Në këtë artikull, ne do të shqyrtojmë nga afër përhapjen dhe tarifat e FBS. 

Uebfaqja zyrtare FBS
Uebfaqja zyrtare FBS

Përmbledhje e tarifave të tregtimit FBS:

FBS është një ndërmjetës që ofron një përvojë transparente tregtare për tregtarët. Si tregtarët e rinj ashtu edhe ata ekzistues i dinë tarifat e disponueshme për tregtimin në platformën e ndërmjetësit. Kjo është kështu sepse ndërmjetësi në internet është nën rregullimin e rregullatorëve të ndryshëm.

Ky seksion përfshin një listë të duhur të të gjitha tarifave të disponueshme të tregtimit në FBS:

  • Përhapet
  • Tarifat e tërheqjes
  • Tarifat e depozitave
  • Komisioni
  • Tarifat për një natë
  • Tarifat jo-tregtare
→ Regjistrohu falas me FBS tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Përhapet në FBS:

Përhapet në FBS janë ndër ato më konkurruese dhe fleksibël të industrisë së tregtimit në Forex. Diferenca më e ulët në FBS për EUR/USD është 0,0 pip. Diferencat, megjithatë, ndryshojnë në varësi të llojit të llogarisë që tregtari po përdor për të tregtuar. Megjithatë, përhapjet mund të shkojnë deri në 6, në varësi të llojit të llogarisë dhe aktivit që tregtari përdor për të kryer tregti. Ekzistojnë lloje të ndryshme të llojeve të përhapjes në FBS. Llojet e përhapjes përfshijnë:

  • Përhapja e fiksuar
  • Përhapet në llogarinë e përdoruesit
  • Përhapjet që janë në instrumente

Përhapje fikse

Çdo llogari ka përhapje fikse që fillojnë me to. Arsyeja pse ka një përhapje fikse është se ndërmjetësi mund të marrë para nga përhapja. 

Përhapet në llogari

Diferencat ndryshojnë në varësi të llojit të llogarisë që tregtari po përdor. FBS ka lloje të ndryshme llogarish që u ofrojnë tregtarëve. Ndërmjetësi u ofron tregtarëve lloje të ndryshme llogarish, nga llogaria standarde te llogaria. Diferencat dhe komisionet për llojin e llogarisë variojnë nga 1 pikë në 0 pikë. 

Llojet e llogarisë FBS
Llojet e llogarisë FBS
→ Regjistrohu falas me FBS tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Përhapjet që janë në Instrumente

Instrumentet e ndryshme që janë në dispozicion në ndërmjetësin kanë përhapje të ndryshme mbi to. Për shembull, çiftet e tregtimit në Forex kanë pika të ndryshme të përhapjes mbi to. Tregtimi EUR/USD, për shembull, ka një përhapje të ngushtë nga 0 pips. Tregtimi i kriptomonedhave në ndërmjetës ka një përhapje të ndryshme që fillon nga 0.1 pip. 

Lloji i Llogarisë:Përhapet nga:Komisioni:
Llogari standarde0,5 pips
Llogaria Cent1 pips
Mikro llogari3 pips
Zero llogari0 pips$20
Llogaria ECN0 pips $6
→ Regjistrohu falas me FBS tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Tarifat e tërheqjes

Përveç pipit të përhapur, tregtarët marrin edhe tarifa nga tërheqjet që ata bëjnë në ndërmjetësin FBS platformë. Tarifa e tërheqjes, megjithatë, ndryshon në varësi të llojit të metodës së pagesës që përdor tregtari. 

FBS u ofron tregtarëve mënyra të ndryshme pagese (portofolet elektronike, transfertat bankare dhe kartat). Tregtarët mund të zgjedhin nga ndonjë nga këto metoda. Ai me tarifën më të lartë të tërheqjes është kanali i portofolit elektronik përmes Sticpay. 

Tarifat e tërheqjes FBS
Tarifat e tërheqjes FBS
→ Regjistrohu falas me FBS tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Tarifat e depozitave

Ndryshe nga shumë agjentë të tjerë të Forex në industrinë e Forex, FBS tregtarët ngarkohen për depozitat që ata bëjnë në llogaritë e tyre tregtare. Megjithatë, tarifa e depozitës nuk ngarkohet përmes të gjitha mënyrave të pagesës në dispozicion. 

Tregtarët që dëshirojnë bëni depozita në FBS përmes mënyrës së pagesës Sticpay tarifohen 0,3 komision plus tarifë 2,5%. Përdorimi i metodave të tjera të depozitimit është falas. Sidoqoftë, koha që mund të duhet që paratë të pasqyrohen në llogarinë tuaj tregtare do të zgjasë më shumë. 

Komisionet për tregti

Tarifat e komisionit varen gjithashtu nga lloji i llogarisë, aktivi që tregtohet dhe mënyra e pagesës kur bëni depozitime dhe tërheqje. Për shembull, komisioni për 1 lot (vlera 100.000) tregtimi mund të jetë deri në $ 20.

Gjithashtu, tarifat e komisionit për llojin e llogarisë ndryshojnë në varësi të llojit të llogarisë që përdorni për të tregtuar. Komisionet janë gjithashtu një mënyrë tjetër përmes së cilës FBS merr fondet e saj.

Si funksionon komisioni në FBS?

Duke përdorur llogarinë standarde

Llogari standarde FBS
Përhapjet dhe tarifat standarde të llogarisë FBS

Kjo llogari është ideale për investitorët që pëlqejnë transaksionet konvencionale. Për shkak se është krijuar për të siguruar një përhapje konkurruese, ndërmjetësit nuk e ngarkojnë këtë llogari për një komision. Ju mund të zgjidhni deri në një llogari të levës sipas nevojave tuaja.

Kjo llogari mbështet transaksione të ndryshme, si aksione, valutë, energji, indeks, këmbim valutor dhe metal. Për të hapur një llogari bazë, mund të përdorni MetaTrader 4 ose MetaTrader 5. Sa i përket spread-eve, përhapjet lundruese nga 0,5 pips janë të mundshme.

→ Regjistrohu falas me FBS tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Duke përdorur llogarinë cent

Llogari FBS cent
Diferencat dhe tarifat e llogarisë FBS cent

Kjo llogari është një opsion i shkëlqyeshëm nëse jeni i ri në tregtimin në Forex dhe kohët e fundit keni filluar tregtimin me fitim. Depozitoni $1 për të filluar përdorimin e llogarisë tuaj cent. Përhapjet lundruese nga 1 pip janë të disponueshme.

Po komisionet? Me këtë llogari, nuk ka tarifa, kështu që nuk duhet të shqetësoheni për këtë. Leva është e disponueshme deri në një raport prej 1.000. Ju mund të tregtoni në lote të vogla dhe bilanci juaj shfaqet në cent.

Duke përdorur llogarinë mikro

Llogari mikro FBS
Përhapjet dhe tarifat e llogarisë mikro FBS

Kjo llogari është një opsion i shkëlqyeshëm nëse jeni i ri në tregtimin në Forex dhe kohët e fundit keni filluar tregtimin me fitim. Depozitoni $1 për të filluar përdorimin e llogarisë tuaj cent. Përhapjet lundruese nga 1 pip janë të disponueshme.

H komision për këtë lloj llogarie? Duke përdorur llogarinë mikro, nuk ka tarifa, kështu që nuk duhet të shqetësoheni për këtë. Leva është e disponueshme deri në një raport prej 1:1000. Ju mund të tregtoni në lote të vogla dhe bilanci juaj shfaqet në cent.

→ Regjistrohu falas me FBS tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Llogaria zero

FBS llogari zero
FBS shpërndarjet dhe tarifat e llogarisë zero

Llogaritë zero kanë levë prej 1:3000. Ndërmjetësi gjithashtu u ofron tregtarëve aclëshimi i $20. Kjo llogari zero është e mirë si për tregtarët e rinj ashtu edhe për ata ekzistues. Tregtarët e këtij lloji të llogarisë kanë zero llogari. 

Llogaria ECN

Llogaria ECN FBS
Tarifat dhe diferencat e llogarisë FBS ECN

Ky lloj llogarie është më i miri për tregtarët për shkak të llojeve të ulëta dhe konkurruese të përhapjes dhe gjithashtu komisionit zero për këtë lloj llogarie. Leva për këtë lloj llogarie është 1:500, e cila është gjithashtu e mirë për matje me ndërmjetësit e tjerë që kanë këtë lloj llogarie. 

→ Regjistrohu falas me FBS tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Tarifat për një natë

Tarifat e natës njihen gjithashtu si shkëmbime. Kjo ndodh kur një tregtar zgjedh të vendosë një tregti brenda natës. Ka një rritje tarife për tregtarët që dëshirojnë të tregtojnë brenda natës në FBS. Tarifa që do të ngarkohet mund të varet nga aktivi që tregtari po përdor për të bërë tregtimin.

Në FBS, ekziston ajo që quhet një llogari pa shkëmbim. Ky lloj llogarie është i disponueshëm vetëm për tregtarët që tregtojnë në rajonet islame. Këta tregtarë nuk tarifohen për tregtimin brenda natës në ndërmjetës. Kjo është një nga gjërat e mira për tregtimin në FBS.

Tarifat jotregtare

Ata që tregtojnë në FBS nuk u ngarkohet një tarifë pasiviteti. Kjo i jep ndërmjetësit një pozicion të mirë në industrinë Forex sepse, ndryshe nga ndërmjetësit e tjerë të disponueshëm në industrinë e Forex, FBS nuk i ngarkon tregtarët edhe pse nuk kanë tregtuar për më shumë se një vit. Kjo u jep tregtarëve përvojë të mirë tregtare, sepse ata janë të sigurt se edhe pasi nuk tregtojnë për një kohë të gjatë, nuk do të tarifohen nga ndërmjetësi i tyre.

A është FBS një ndërmjetës i shtrenjtë?

FBS nuk është konservatore sepse kur maten kundrejt agjentëve të tjerë Forex në industri, do të vini re se tarifat nuk janë aq të larta. Një nga mënyrat përmes së cilës FBS ul shpenzimet për tregtarët është duke hequr tarifat e pasivitetit. 

Shumë agjentë të Forex i ngarkojnë tregtarët e tyre para për të mos tregtuar me llogaritë e tyre për një periudhë. Disa ndërmjetës mund të paguajnë deri në $50. Përveç mungesës së tarifave të pasivitetit, një mënyrë tjetër që tregon se FBS është i lirë është përmes spread-eve. Përhapjet mund të jenë deri në 0 pip. 

Sidoqoftë, ndryshe nga ndërmjetësit e tjerë, FBS ngarkon një tarifë për tërheqjen dhe depozitimin. Megjithëse tarifat janë të ulëta, ato gjithashtu mund të ndikojnë në përvojën tregtare të një tregtari. 

→ Regjistrohu falas me FBS tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Përfundim: Tarifat e ulëta varen nga lloji i llogarisë në FBS

Tregtarët kanë një nga përvojat më të mira tregtare me tregtimin në FBS. Shpresojmë, ky rishikim ju jep një pamje të mirë të tarifave dhe përhapjes FBS. Nëse dëshironi të dini më shumë rreth tij, mund të vizitoni faqen e internetit për të parë më shumë detaje rreth ndërmjetësit. Tregtarët në FBS nga rajonet islame mund të tregtojnë brenda natës falas. Përveç kësaj, tarifat e tyre të tregtimit në përgjithësi janë më të lira se ato që përdorin një llogari normale tregtare. 

FAQ - Pyetjet më të bëra në lidhje me tarifat dhe kostot FBS

A mund të tregtoj falas në FBS?

Jo, tregtarët nuk lejohen të tregtojnë falas në ndërmjetës. Asnjë platformë ndërmjetësi nuk lejon tregtimin të jetë falas. Sidoqoftë, tregtarët mund të hapin një llogari në ndërmjetës falas. Hapja e një llogarie në FBS nuk do të kërkojë para. Tregtarëve madje u jepet një llogari demo falas për të tregtuar, dhe llogaria demo është e mirë për tregtarët e rinj dhe madje edhe të vjetër në platformën e ndërmjetësit. 
Pasi të keni hapur llogarinë tuaj tregtare, për të tregtuar, do t'ju duhet të financoni llogarinë tuaj me disa para. Fatmirësisht, depozita minimale në FBS është $1, duke e bërë atë një ndërmjetës të mirë për tregtarët e rinj për të tregtuar.

A do të tarifohem me komisione për tregtimin në FBS?

Jo, ndërmjetësi nuk ngarkon tarifa komisioni sepse ndërmjetësi merr plotësisht përgjegjësinë për komisionet në tregti. Sidoqoftë, tregtarët duhet të kenë parasysh se ju ende mund të tarifoheni me komision në varësi të llojit të llogarisë që përdorni për të bërë tregti. 
Për shembull, përdorimi i një llogarie zero ka një komision që fillon në $20. Shuma mund të jetë më e vogël ose më e madhe në varësi të llojit të llogarisë tjetër që përdor një tregtar. 

Cila është depozita minimale në FBS?

Depozita minimale në FBS varet gjithashtu nga llogaria që përdor tregtari. Shuma më e ulët e depozitës fillon nga $1 dhe depozita minimale më e lartë për shkak të llojit të llogarisë është $1000. Kur krijoni llogarinë tuaj, sigurohuni që lloji i llogarisë që përdorni është më i miri për të filluar.
Pavarësisht nga shuma që vendosni të filloni, sigurohuni që po tregtoni vetëm me para që jeni të gatshëm të rrezikoni. 

A është FBS një mashtrim?

Po, FBS nuk është një ndërmjetës mashtrimi. Ndërmjetësi është nën rregullimin e rregullatorëve financiarë si CySEC (në Qipro), FSC, FSCA dhe madje edhe AISC në Australi. Kjo është arsyeja pse ndërmjetësi sigurohet që tregtarët të njihen me tarifat që i ngarkohen ndërmjetësit. 
Ndërmjetësi operon në mënyrë transparente me tregtarët, duke garantuar sigurinë dhe sigurinë e fondeve. Meqenëse ndërmjetësi është i rregulluar, tregtarët janë të sigurt se nuk do të tarifohen pa ndonjë arsye të duhur. Fondet e tregtarit në llogarinë për tregtim janë në duar të sigurta.

A tarifon FBS për përdorimin e llogarisë demo?

Jo, tregtarët janë të lirë të përdorin llogarinë demo pa asnjë presion. Ndërmjetësi nuk paguan për përdorimin e llogarisë demo sepse është një llogari falas. Tregtarët mund të vendosin tregti në llogarinë demo falas. 
Llogaria demo është e disponueshme vetëm për të marrë një ndjenjë se si është të tregtoni në platformën e ndërmjetësit. Falë llogarisë demo, tregtarët mund të hartojnë strategji dhe të dinë se cila metodë tregtimi është më e mira përpara se të tregtojnë në llogarinë e tyre reale.

Cila llogari është më e mira për tregtim në FBS?

Nëse dëshironi të shfrytëzoni vërtet përvojën më të mirë të tregtimit në FBS, duhet të tregtoni me llogarinë ECN. Pronarët e kësaj llogarie kanë 0 komision, dhe një përhapje e ulët i lejon tregtarët të kenë një përvojë të mirë tregtare. Llogaria ECN, megjithatë, ka një depozitë minimale të lartë. 

Si është përhapja në FBS?

Përhapja në FBS është e mirë. Kjo për shkak se përhapja nuk është aq e shtrenjtë. Tregtarët marrin gjithashtu përhapje të ngushta në anën pozitive. Kjo e bën ndërmjetësin shumë të mirë për tregtarët e rinj dhe të vjetër.

Sa më duhet për të filluar tregtimin në FBS si fillestar?

Nëse po kërkoni të filloni të tregtoni Forex dhe nuk dini sa të shpenzoni, lexoni për përgjigjen. Ja sa para ju nevojiten për të filluar tregtimin e kriptomonedhave. Por, përpara se të filloni, mbani mend se FBS ka një llogari demo të mirë-projektuar dhe të zhvilluar ku mund të mësoni gjithçka rreth tregtimit Forex dhe CFD pa bërë një depozitë.
Sidoqoftë, mund të hasni në një shpalosje lundruese 0,5 pip nëse vendosni të shkoni së bashku me shumë tregtarë. Ju duhet të depozitoni një minimum prej $a njëqind USD në rrugën për të përdorur këtë formë llogarie.

→ Regjistrohu falas me FBS tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)