12345
4.8 / 5
Vlerësimi i Ekipi i Binaryoptions.com
Withdrawal
5
Deposit
5
Offers
4.5
Support
5
Plattform
5

Rishikimi HF Markets: Duhet të regjistroheni apo jo? – Test ndërmjetësi për tregtarët

 • Ndërmjetësi i rregulluar
 • MetaTrader 4 & MetaTrader 5 në dispozicion
 • Llogari demo falas
 • Përhapje të papërpunuara nga 0,0 pips
 • Fondet e klientit mbahen në llogari të ndara
 • Levë e lartë deri në 1:1000

Nëse po kërkoni të filloni tregtimin online, ju duhet një ndërmjetës me reputacion që ofron kushte të mira tregtimi. Do të gjeni shumë kompani me reklama me shkëlqim në internet që premtojnë kushtet më të mira të tregtimit. 

Por shumë prej tyre nuk ia vlen të merren parasysh për shkak të çështjeve të rregulloreve, tarifave të larta ose platformave të komplikuara. 

Ky rishikim fokusohet në HF Markets, më parë HotForex Markets (emri i mëparshëm HotForex). Ne rishikuam kushtet e tregtimit të ndërmjetësit dhe testuan platformat e tyre për t'ju sjellë gjetjet tona. Së pari duhet të përmendim se HF Markets është një ndërmjetës i ligjshëm dhe i rregulluar mirë. Lexoni për të mësuar rreth shërbimeve të tyre, duke përfshirë tarifat, asetet dhe veçoritë e platformës.

Faqja zyrtare e HF Markets
Faqja zyrtare e HF Markets
→ Regjistrohu falas me HF Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

What you will read in this Post

Çfarë është HF Markets? – Fakte të shpejta për kompaninë

Përparësitë e HF Markets

HF Markets është një njohur ndërkombëtarisht ndërmjetësi në internet themeluar në Shën Vincent dhe Grenadine. Kompania u krijua në vitin 2010 dhe tani ka disa zyra rajonale në Afrikë, Lindjen e Mesme, Evropë dhe Mbretërinë e Bashkuar. 

HF Markets ofron akses në tregti 1000+ tregje të njohuraforex, mallrave, indekset, CFD-të e aksioneve, ETF-të, obligacionet, metalet dhe energjitë. Tregjet HF operojnë me licenca nga zyrat e saj globale në Mbretërinë e Bashkuar, Afrikë, Evropë dhe Lindjen e Mesme.

Mbi Mbi 3.5 milion klientë aktivë në të gjithë botën kanë llogari me kompaninë. HF Markets ka marrë deri në 55 çmime globale dhe aktualisht mban çmimet evropiane dhe afrikano-jugore për ndërmjetësin më të mirë Forex (2022).

Platforma tregtare HF Markets

Përmbledhje e fakteve HF Markets:

 • E themeluar në vitin 2010
 • Me seli në Shën Vincent dhe Grenadine
 • Rregulluar në Evropë, Afrikë, Mbretërinë e Bashkuar dhe Lindjen e Mesme 
 • Mbi 3.5 milion klientë aktivë 
 • 55 çmime globale
→ Regjistrohu falas me HF Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rregulloret e grupit HF Markets: – A është i rregulluar HF Markets?

Logoja zyrtare e FSA e Shën Vincentit dhe Grenadineve

HF Markets ka të sajën zyra qendrore në Shën Vincent dhe Grenadine. Kompania operon në vendin e saj me licencë nga Autoriteti i Shërbimit Financiar AMF (SVG).

Ndërmjetësi është gjithashtu rregullohet në të gjitha juridiksionet në të cilat ka një degë. Autoriteti i Shërbimit Financiar të Dubait DFSA mbikëqyr operacionet e tij në Dubai dhe Lindjen e Mesme. 

Logoja zyrtare e Autoritetit të Sjelljes Financiare (FCA)

HF Markets gjithashtu mban një licencë nga Mbretëria e Bashkuar Autoriteti i Sjelljes Financiare FCA. Një licencë që lejon kompaninë të ofrojë shërbimet e saj në rajone të tjera të afërta, si Gjibraltari. 

Ndërmjetësi rregulloret sigurojnë që ndërmjetësit të kryejnë biznes në mënyrë të drejtë dhe të veprojë në një mënyrë që prodhon rezultate të favorshme për të gjithë. Rregullatorët zakonisht kryejnë auditime të rregullta për të siguruar që ndërmjetësit t'i përmbahen rreptësisht praktikave të drejta të biznesit, të cilat përfshijnë transparencën dhe besueshmërinë. Mbrojtja e klientit është një funksion kryesor i rregulloreve të ndërmjetësit. Kjo është arsyeja pse është e pasigurt të merreni me ndërmjetësit që operojnë me licencë të panjohur ose pa licencë.

Logoja zyrtare e rregullatorit DFSA (Dubai)

Rregulloret e Grupit HF Markets përfshijnë si më poshtë:

 1. Autoriteti i Shërbimit Financiar AMF (SVG) #22747 IBC 2015
 2. Autoriteti i Sjelljes Financiare FCA Ref. # 801701
 3. Autoriteti i Sjelljes së Sektorit Financiar FSCA #46632
 4. Autoriteti i Shërbimit Financiar të Dubait DFSA #F004885
 5. Autoriteti i Shërbimit Financiar të Seychelles FSA #SD015
→ Regjistrohu falas me HF Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Masat e sigurisë për tregtarët dhe paratë tuaja

Masat e sigurisë për tregtarët në HF Markets

HF Markets siguron që klientët mund të mbeten të fokusuar në tregti pa u shqetësuar për sigurinë e parave të tyre. Kështu që kompania ndërmori hapa të shtuar për të mbrojtur fondet e klientëve.

te kompanise likuiditetit ofruesit përfshijnë banka globale të klasit botëror. Sipas rregulloreve, ndërmjetësi ndan fondet e klientëve nga të vetat dhe i mban ato në këto banka kryesore. Kjo garanton sigurinë në rast të pamundur të falimentimit. 

Rregullatorët kryesorë, si FCA, kërkojnë që ndërmjetësit të kontribuojnë në fondet e Kompensimit. Si një i licencuar i këtyre subjekteve, HF Markets kontribuon në skemat e kompensimit që mbrojnë më tej interesat e klientëve të tij në rast të një pretendimi të pagueshëm. Përveç kësaj, HF Markets ofron mbrojtje ndaj bilancit negativ për të gjithë klientët e saj. Kjo do të thotë që ju nuk mund të humbni më shumë se investimi juaj nëse dështojnë ndërprerjet ose thirrjet margjinale. Kjo vlen për çdo kusht tregu, veçanërisht gjatë ekstremeve paqëndrueshmëria.

→ Regjistrohu falas me HF Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rishikimi i ofertave dhe kushteve të tregtimit HF Markets

Megjithëse HF Markets njihet më shumë për tregtimin në Forex, ato ofrojnë një gamën në rritje të tregjeve të tjera fitimprurëse. Këto përfshijnë dhjetë klasa aktivesh, të cilat i shqyrtojmë më poshtë:

Çifte Forex

Diferencat tipike për çiftet e monedhës në HF Markets

Forex është tregu më likuid në botë dhe HF Markets ofron akses në mbi 50 çifte monedhash. Klientët mund të tregtojnë tregjet më fitimprurëse në të gjitha kategoritë e monedhave, duke përfshirë GBPUSD, EURUSD, GBPJPY, USDCHF dhe minore dhe ekzotikë të tjerë. 

Forex mund të tregtohet në të gjitha llojet e llogarive të ndërmjetësit, me a përhapja fillestare prej 0.0 pips në llogarinë e papërpunuar. Prisni një përhapje mesatare prej 1.3 pips në kryqëzimet kryesore, të tilla si EURUSD. Për këtë treg ofrohet një levë prej 1:400.

Çiftet Forex:50+
Leva:Deri në 1:1000
Përhapet:Përhapja tipike nga 1.2 pips
Ekzekutimi:E menjëhershme
Disponueshmëria:Gjatë orarit të tregtimit
→ Tregtoni çifte forex me HF Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Metalet

Përhapje tipike për metalet në HF Markets

Ari dhe argjendi janë në dispozicion për të tregtuar krahas euros dhe dollarit amerikan. Klientët gjithashtu mund të tregtojnë platin dhe paladium. Megjithëse gama e produkteve është mjaft mesatare, këto oferta janë më të tregtueshmet në tregun e metaleve. Prandaj, ata shohin një nivel të mirë likuiditeti dhe ofrojnë një mundësi të shkëlqyer për diversifikimin e portofolit të dikujt. 

Asetet metalike:Të gjitha metalet e njohura, duke përfshirë paladiumin, arin, argjendin, platinin
Leva:Deri në 1:500 për disa metale, kryesisht deri në 1:100
Përhapet:Përhapja tipike nga 0.03 pips në argjend/USD, deri në 23.4 pips në palladium
Ekzekutimi:E menjëhershme
Disponueshmëria:Gjatë orarit të tregtimit
→ Tregtoni metale me HF Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Tregues

Përhapje tipike për indekset në HF Markets

Tregtimi i indekseve ju lejon të kërkoni mundësitë në bursë. HF Markets ofron akses në mbi 20+ indekse globale. Do të gjeni tregje të mëdha si UK100, US500, France40, JPN225, Nasdaq, S&P500, Gjermani40 dhe më shumë. Indekset janë një mundësi e shkëlqyer për të fituar njohuri mbi ekonominë e një vendi ose një industri specifike. Tregtimi dhe investimi në këtë treg zgjeron njohuritë tuaja për botën financiare. Ata janë gjithashtu një shtesë e shkëlqyer për dikë portofol

Aktivet e indeksit:20+
Leva:Deri në 1:200
Përhapet:Përhapje tipike nga 0.1 pips
Ekzekutimi:E menjëhershme
Disponueshmëria:Gjatë orarit të tregtimit
→ Tregtoni indekset me HF Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Energjitë

Përhapje tipike për Energjitë në HF Markets

Produktet energjetike HF Markets' janë të kufizuara por përfshijnë dy nga tregjet më të njohura të naftës në botë. Tregtarët mund të përdorin naftën bruto Brent dhe MB me një diferencë të ulët, me ekzekutim të shpejtë dhe tarifa të ulëta tregtimi.

Asetet energjetike:2+
Leva:Deri në 1:66
Përhapet:Përhapje tipike nga 0,08 pips
Ekzekutimi:E menjëhershme
Disponueshmëria:Gjatë orarit të tregtimit

 

→ Tregtoni energjitë me HF Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

CFD-të e aksioneve

Përhapje tipike për CFD-të e aksioneve në HF Markets

Tregtarët mund të zgjedhin Qasja e drejtpërdrejtë në treg (DMA) tregtimi në CFD të aksioneve. Ose ata mund të tregtojnë aksione CFD të kompanive të njohura. Tregtimi DMA do të thotë që ju ndërveproni drejtpërdrejt me ofruesit e likuiditetit kur bëni tregti. Prandaj, çmimet më të mira janë të garantuara, me diferencat më të vogla.

Tregtimi i aksioneve DMA është i disponueshëm vetëm në MT5. Tregu përmban aksione të tregtuara zakonisht, si 21st Century Fox, Alibaba, Burberry, Coca-Cola, Amazon dhe shumë të tjera. Ndërmjetësi ofron levën 1:5 për të tregtuar këto tregje. Sidoqoftë, kjo varet nga stoqet. Një tarifë komisioni prej $3 për palë është e zbatueshme, në varësi të llojit të llogarisë. 

CFD-të e aksioneve:Aksione të ndryshme CFD, duke përfshirë ato nga kompani të njohura si Facebook (META), Amazon dhe Apple
Leva:Deri në 1:14
Përhapet:Përhapje tipike nga 0,002 pips
Ekzekutimi:E menjëhershme
Disponueshmëria:Gjatë orarit të tregtimit
→ Tregtoni CFD-të e aksioneve me HF Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

ETF-të

Përhapje tipike për ETF në HF Markets

Fondet e Tregtuara të Shkëmbimit ETF janë mënyra më e përballueshme për të diversifikuar investimin tuaj. Ai përfshin instrumente të ndryshme financiare të grupuara si një. Kështu që ju mund të tregtoni një grup mallrash, aksionesh, monedhash, obligacionesh etj., njëkohësisht. HF Markets ofron 34 produkte ETF në platformat e saj. Këto ETF janë në kategori të ndryshme duke përfshirë produktet kryesore të konsumatorit, mallrat, monedhat, kujdesin shëndetësor, mediat dhe farmaceutikët, ndër të tjera. Tregjet tregtohen në shkëmbimet e tyre të ndryshme, të cilat përcaktojnë diferencat. HF Markets ofertë levave prej 5:1 për këtë klasë të aseteve.

ETF-të:34+
Leva:Deri në 1:5
Përhapet:Nga 0,0 pips (në varësi të llojit të llogarisë)
Ekzekutimi:E menjëhershme
Disponueshmëria:Gjatë orarit të tregtimit
→ Tregtoni ETF me HF Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Kriptovalutat 

Përhapje tipike për kriptovalutat në HF Markets

Kriptovalutat e njohura janë të disponueshme për t'u tregtuar si derivate në platformat HF Markets. Megjithëse gama e produkteve është e kufizuar, tregjet e tregtuara zakonisht janë të disponueshme, të tilla si bitcoin, litecoin, Ethereum, ripple dhe monedha Binance. Leva e ofruar për këtë kategori varion nga 1:10 deri në 1:50. Përhapjet janë lundruese dhe ndryshojnë sipas aseteve të kriptos. Kriptovalutat e ndryshme çiftohen me dollarin amerikan në platformat e ndërmjetësit.

Kriptovalutat:33+
Leva:Deri në 1:50
Përhapet:Nga 0,0 pips (në varësi të llojit të llogarisë)
Ekzekutimi:E menjëhershme
Disponueshmëria:Gjatë orarit të tregtimit
→ Tregtoni kriptovalutat me HF Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Mallrat

Përhapet për mallra në HF Markets

Përveç mallrave të forta të përmendura më lart, ofron HF Markets disa mallra të buta të njohura. Këto përfshijnë kafe, kakao, sheqer, bakër dhe pambuk. Tregtarët mund t'i qasen këtyre produkteve me një diferencë të ulët dhe një përhapje mesatare prej 0.3 pips. Leva ndryshon sipas tregut. Por 1:66 është në dispozicion për produkte si kakao dhe pambuku amerikan.

Asetet e mallrave:33+
Leva:Deri në 1:66
Përhapet:Nga 0,06 pips (në varësi të llojit të llogarisë)
Ekzekutimi:E menjëhershme
Disponueshmëria:Gjatë orarit të tregtimit
→ Tregtoni mallra me HF Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Obligacionet

Spread për obligacionet në HF Markets

Obligacionet, të njohura edhe si investimet me të ardhura fikse, lëshohen nga bizneset e mëdha ose qeveria për të mbledhur para për projekte. Ato konsiderohen si hua, që do të thotë se emetuesi (biznesi i madh ose qeveria) i detyrohet mbajtësit (investitori). Tregtimi CFD i obligacioneve ju lejon të vini bast mbi rritjen ose rënien e vlerës së obligacionit. HF Markets ofron mundësinë e tregtimit të këtyre letrave me vlerë. Ofrohen tre obligacione të fuqishme qeveritare, të tilla si bonot euro, UK Gilt dhe shënimi i thesarit 10-vjeçar i SHBA.

Asetet e obligacioneve:33+
Leva:Deri në 1:50
Përhapet:Nga 0,0 pips (në varësi të llojit të llogarisë)
Ekzekutimi:E menjëhershme
Disponueshmëria:Gjatë orarit të tregtimit
→ Tregtoni obligacione me HF Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Tarifat e tregtimit – Sa kushton të tregtoni në HF Markets

Tarifat e tregtimit për llogarinë Zero Spread

HF Markets tarifat e tregtimit varen nga lloji i llogarisë që zgjidhni. Por në përgjithësi, tarifat janë nën mesataren në llogarinë Zero (të papërpunuara). Megjithatë, diferencat bien brenda mesatares në llogarinë Premium. Ndërmjetësi ofron llogari pa komision dhe llogari të bazuara në komision. 

Përhapjet fillojnë nga 1.0 pip në llogarinë Premium. Kjo normë është e bukur standard me llogari pa komision. Komisioni përfshihet në diferencën e kërkesës për të mbuluar atë kosto. Kjo është arsyeja pse përhapjet janë shpesh më të larta në këto lloje llogarish.

Tarifat e tregtimit në HF Markets

Llogaria zero ka përhapje shumë më të ulëta, dhe kryqëzimet kryesore të Forex gëzojnë përhapje të papërpunuara gjatë orëve të pikut të tregtimit. Një tarifë komisioni $3 për palë zbatohet për çiftet kryesore dhe $4 zbatohet për çiftet e monedhës më pak likuide. Norma $4 është pak më e lartë se tarifa e komisionit të konkurrentit prej $3.5.

Kostot gjithashtu varen nga tregu që tregtoni. Për shembull, përhapjet në kriptovalutat janë shumë më të larta, mesatarisht 6,0 pips+ gjatë orëve aktive. Shpërndarja mesatare në bitcoin është 48.49 pips. Ndërsa në mallrat e forta dhe të buta, ndonjëherë mund të shihni që diferencat bien nën 0,05 pikë. 

Nëse përdorni llogarinë HFCopy, do të aplikohen tarifa shtesë për shërbimin e kopjimit. Tarifat e natës zbatohen gjithashtu nëse lini pozicione të hapura më shumë se një ditë pune. Depozitat dhe tërheqjet janë përgjithësisht pa pagesë, por tarifat e pasivitetit tarifohen pas gjashtë muajsh të një llogarie të fjetur.

→ Regjistrohu falas me HF Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Testi i platformave tregtare HF Markets

HF Markets ofron metoda të ekzekutimit STP dhe ECN në të disa oferta platformash. Klientët mund të bëjnë direkt porosi në tregun ndërbankar ose me ofruesit kryesorë të likuiditetit. Tregtimet janë të garantuara që të përputhen me çmimet më të mira, duke çuar në përhapje të ulëta dhe ekzekutim të shpejtë. 

HF Markets i ofron këto shërbime MetaTrader 4 dhe MetaTrader 5. Ne ndajmë përvojën tonë në këto platforma më poshtë:

HF Markets MT4

Versioni në internet HF Markets MT4

MT4 i famshëm është në dispozicion në të gjitha sistemet operative të njohura celulare. Versioni i desktopit ofrohet në MAC dhe Windows.

MT4 është popullor për të mjete të pasura tregtare, të cilat plotësojnë dhe tejkalojnë të gjitha nevojat e tregtarëve. Analizimi i tregut, vendosja e tregtimeve dhe përdorimi i softuerit të automatizuar është i lehtë në HF Markets MT4.

Tregtarët mund të hyjnë deri në 9 afate kohore dhe shikoni disa tabela në të njëjtën kohë. Janë dhënë mbi 50+ tregues teknikë dhe veçoritë e integruara të EA ju lejojnë të automatizoni tregtimin. HF Markets MT4 ka një dizajn të thjeshtë dhe është i lehtë për t'u përdorur. Platforma ofron lajme të drejtpërdrejta të tregut, përmbledhje të llogarisë dhe deklarata çdo ditë. Ai gjithashtu mbështet urdhra speciale si ndalesa pasuese. 

HF Markets MT4 mbështet deri në 27 gjuhë dhe përmban të gjitha sferat e produkteve të ndërmjetësit, përveç aksioneve.

→ Regjistrohu me HF Markets tani dhe fillo të përdorësh MT4!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Terminali HF Markets MT5

HF Markets MT5

Oferta HF Markets variante të ndryshme të MT5, sipas pajisjes. Këtu është tregtari i iPhone, tregtari i iPad, HotForex Android dhe terminali MT5 Web.

Këto vijnë me mjetet më të mira dhe është i përshtatshëm për çdo tregtar, qoftë fillestar, me përvojë, profesionist ose tregtar vëllimi.

HF Markets MT5 përfshin deri në 21 korniza kohore, dhe të gjitha tregjet e saj janë të disponueshme për tregtim në këtë terminal. Tregtarët gëzojnë më shumë efikasitet me tregtimin me një klikim dhe opsionet e shumta të shfaqjes së grafikëve.

Kalendarët ekonomikë janë të ngulitur, dhe më shumë se Janë në dispozicion mbi 80 tregues teknikë. Menaxhimi i porosive tuaja është shumë më i lehtë me veçoritë e përmirësuara në MT5. Mund të shikoni historinë më të gjatë të porosive dhe të kontrolloni tregtitë tuaja në çdo kohë. Porositë në pritje përfshihen gjithashtu përveç të gjitha veçorive në MT4.

→ Regjistrohu me HF Markets tani dhe fillo të përdorësh MT5!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Treguesit dhe disponueshmëria e grafikëve në HF Markets

Treguesit HF Markets MetaTrader

HF Markets MT4 dhe MT5 ofrojnë mbi 80 tregues dhe grafikët. Mjetet e vizatimit janë ngulitur për t'ju ndihmuar të dalloni në mënyrë efektive tendencat. 

Të famshmit autochartist, i cili ju ndihmon të gjeni mundësitë më të mira të tregtimit, është në dispozicion falas për të gjithë klientët. Pavarësisht se çfarë grafikësh shfaqni, autochartist paraqet mundësitë më të mira në të gjitha tregjet kur aktivizohet.

Ju mund të merrni avantazhin e kalkulatorëve tregtarë të përfshirë në platformë. Është një mjet i vlefshëm që ju ndihmon të peshoni rreziqet dhe tregon nivelet e duhura të ndalimit të humbjes. Ofrohen kalkulatorë të ndryshëm tregtimi, duke përfshirë llogaritësit e pikave të strumbullarit, vlerës së pipit, shumë objektivave dhe kalkulatorëve të përqindjes së rrezikut.

Përditësimet periodike të tregut dhe analiza video janë ndër dispozitat e mjeteve tregtare të ndërmjetësit për klientët.

→ Regjistrohu falas me HF Markets tani dhe fillo të përdorësh treguesit e tyre!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Tregtimi celular përmes aplikacionit HF Markets

Aplikacioni i tregtimit celular HF Markets

Konsumatorët mund shkarkoni HF Markets MT4 dhe MT5 në telefonin e tyre Google Android ose Apple. Për shkak të madhësisë së ekranit, tregtimi në aplikacionin celular ofron një përvojë paksa të kufizuar. Por aplikacioni ofron funksionalitete standarde që ju lejojnë të tregtoni në lëvizje.

Depozitat dhe tërheqjet janë të mundshme në aplikacionin celular. Mund të lëvizni nëpër asete të ndryshme, të monitoroni tregtitë tuaja dhe të menaxhoni llogaritë tuaja në terminalin celular.

Karakteristikat e dobishme, si p.sh mjetet e analizës teknike, përditësimet e lajmeve, grafikët dhe tregtimi i kopjeve, janë të përfshira të gjitha. Kështu që nuk do të humbisnit shumë. Megjithëse, një përvojë e plotë tregtare me akses në të gjithë treguesit dhe grafikët është e mundur vetëm në desktop.

Përmbledhja e tregtimit celular HF Markets:

 • Dizajn i drejtpërdrejtë dhe i lehtë për t'u përdorur
 • Ofron funksione të tregtimit të kopjeve
 • Përfshin përditësimet e lajmeve dhe mjetet e dobishme të analizës teknike
 • Vendosni tregti, monitoroni transaksionet dhe menaxhoni llogaritë
→ Regjistrohu falas me HF Markets tani dhe fillo të përdorësh tregtimin celular!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të tregtoni në platformë (Tutorial)

Si të tregtoni në HF Markets

Procesi i tregtimit, nga hapja deri në mbyllje të pozicionit, është e lehtë pasi ndërmjetësi siguron akses në treg përmes platformave të tregtarëve Meta.

Por ju duhet së pari të zgjidhni tregun ose tregjet tuaja. Oferta HF Markets mbi 1200+ instrumente nga të cilat mund të zgjidhni. 

Shumë fillestar investitorët shkoni për Forex ose aksione për shkak të popullaritetit të tyre. Shumë pëlqejnë tregtimin e këtyre tregjeve për shkak të paqëndrueshmërisë dhe likuiditetit të tyre të lartë. 

Para se të investoni në një instrument financiar, hapi i parë është të mësoni për tregun e saj. Prandaj, edukimi dhe kërkimi janë të nevojshme.

Maska porosie HF Markets MetaTrader

Njohja e mirë e tregut çon në qasja më fitimprurëse në tregti. Fatmirësisht, HF Markets ofron burime të veçanta arsimore bazë për fillestarët. 

Pasi të keni bazë njohuri për tregun tuaj të preferuar, hyni në llogari dhe filloni tregtimin. Në panelin e kontrollit, klikoni mbi asetet dhe zgjidhni atë që dëshironi nën Simbolet. 

Klikoni mbi tregjet që dëshironi të tregtoni për t'i përfshirë në shfaqjen e thonjëzave. Zgjidhni instrumentin në ekranin e kuotave për të bërë një porosi. Për shembull, zgjidhni EURGBP nëse dëshironi të tregtoni euron me paund. 

Shkruani në detajet e porosisë dhe përfshijnë levën dhe ndalimin e humbjes. Shtoni shënime në kolonat e komenteve nëse dëshironi të regjistroni aktivitetet tuaja tregtare. Konfirmoni detajet dhe vendosni tregtinë. 

→ Regjistrohu falas me HF Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të tregtoni Forex në HF Markets

Si të tregtoni Forex në HF Markets

Siç u përmend, tregtimi në Forex është tregu më likuid, dhe HF Markets njihet kryesisht si një ndërmjetës Forex. Ka më shumë se 52 çifte nga të cilat mund të zgjidhni. Tregtimi në Forex nënkupton spekulim mbi lëvizjet e çmimeve, lart ose poshtë.

parashikimet më të mira kërkojnë analiza dhe kërkime të tregut. Kështu që do t'ju duhet të merrni informacion bazë për monedhat që zgjidhni përpara se të filloni. Kurset e këmbimit valutor ndikohen nga inflacioni, normat e interesit, deficitet dhe faktorë të tjerë ekonomikë të lidhur. Përfitoni njohuri për monedhat tuaja të zgjedhura duke studiuar këta faktorë. 

Ndiqni këto hapa për të tregtuar Forex:

 1. Mirato një strategji efektive 

Ju mund të krijoni strategjinë më të mirë të tregtimit për instrumentin tuaj të zgjedhur përmes studimi dhe kërkimi. Një plan efektiv duhet të përfshijë se si dhe kur të hyjë në treg, të ndalojë humbjen dhe të marrë nivelet e fitimeve. 

 1. Tregtoni në një demo

Testoni strategjinë tuaj në demonstrimi falas i ndërmjetësit. Një demo është një llogari virtuale që ju tregon saktësisht se si duket tregu real. Prandaj, çfarëdo rezultati që merrni në demo duhet të pritet në llogarinë reale të tregtimit. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme që së pari të testoni dhe praktikoni mbi të. 

 1. Hyni dhe tregtoni në një llogari reale

Pasi të keni praktikuar tregtimin dhe të keni fituar pak përvojë, mundeni kaloni në llogarinë e drejtpërdrejtë.

Në panelin tuaj: 

 1. Zgjidhni kuotat për të parë listën e monedhave 
 2. Zgjidhni çiftin tuaj të dëshiruar dhe klikoni në Rendit të Ri
 3. Zgjidhni për të blerë ose shitur dhe shkruani detajet e transaksionit, si shuma, leva, ndalimi i humbjes, etj.
 4. Konfirmoni këto detaje dhe klikoni në Ok për të vendosur tregtinë
→ Tregtoni forex me HF Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të tregtoni kriptovalutat në HF Markets

HF Markets ofrojnë mundësi për të tregtuar aktivet e kriptomonedhave si derivate. Kjo do të thotë që ju mund të bastoni në lëvizjet e çmimeve pa zotëruar asetet e kriptos. 

Kriptovalutat janë çiftëzohet me USD në platformat e saj. Pra, prisni kryqe si BTCUSD, ETHUSD, e kështu me radhë. Nëse besoni se vlera e bitcoin do të rritet, për shembull, ju vendosni një tregti BLERJE. Por nëse prisni që vlera të bjerë, në vend të kësaj vendosni një pozicion SELL.

Disa faktorë shkaktojnë vlerat e kriptomonedhës të rriten ose të bien. Studimi i këtyre faktorëve dhe qëndrimi i informuar rrit mundësinë tuaj për të bërë fitime në këtë treg. Megjithëse, asetet kripto kanë paqëndrueshmëri të lartë dhe çmimet janë të vështira për t'u parashikuar me saktësi.

Por duke u mbajtur krah për krah lajme dhe elemente të lidhura me kripto, të tilla si rregulloret e qeverisë dhe ndjenjat e tregut, ju japin një shans.

Një gjë e rëndësishme për t'u theksuar është se diferencat në asetet kripto janë përgjithësisht më të larta. Kjo do të thotë rritje të tarifave të tregtimit. Prandaj, strategjia juaj duhet të përfshijë këtë konsideratë në mënyrë që fitimi i fituar të jetë i arsyeshëm.

→ Tregtoni kriptovalutat me HF Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të tregtoni aksione në HF Markets

Si të tregtoni aksione në HF Markets

Oferta HF Markets tregtimi i aksioneve nëpërmjet derivateve. Ju mund t'i tregtoni këto derivate të aksioneve përmes ofertave CFD të ndërmjetësit, ETF-ve ose indekseve. Kjo varet nga qëllimet tuaja tregtare.

Një mënyrë e shkëlqyer për të tregtuar aksionet në platformën e ndërmjetësit është përmes tregtimi i aksioneve DMA. Stoqet DMA ju lejon të përdorni çmimet më të mira sepse tregtia juaj shkon drejtpërdrejt në tregun e bursës. 

Nëse zgjidhni CFD të aksioneve, do të ishit duke spekuluar mbi aksionet e kompanive individuale. Për shembull, ju mund të tregtoni Amazon, Coca-Cola, Citigroup ose Barclays individualisht. 

Nëse tregtoni përmes ETF-ve ose një indeksi të aksioneve, do të jeni tregtimi i një grupi të aksioneve të shoqërive në të njëjtën kohë. Në këtë rast, një indeks ose ETF mund të përmbajë aksione nga kompani si Microsoft, Verizon, Intel Corp, Apple dhe më shumë korporata si ato.

Por Tregtimi DMA nuk ofrohet për ETF-të dhe indekset. Qëllimet tuaja tregtare duhet të përcaktojnë zgjedhjen tuaj. Pasi të vendosni për tregjet që dëshironi të tregtoni; hapi tjetër është kryerja e një analize për të kuptuar sjelljet e çmimeve. 

Faktorët bazë që ndikojnë në çmimet e aksioneve përfshijnë:

 • Fuqia financiare e kompanisë 
 • Vlerësimet e konsumatorëve
 • Performanca e kompanisë në industri 
 • Gjendja ekonomike e industrisë

Analizimi i elementeve do t'ju ndihmojë të kuptoni tregun dhe çfarë drejtimi për të tregtuar.

→ Tregtoni stoqet me HF Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të hapni llogarinë tuaj tregtare me HF Markets

Si të hapni një llogari tregtare me HF Markets

Konfigurimi i llogarisë në HF Markets është një proces i drejtpërdrejtë dhe kërkon tre hapa të thjeshtë:

 1. Regjistrimi 
 2. Plotësimi i profilit të llogarisë
 3. Verifikimi 

Regjistrimi dhe plotësimi i profilit marrin vetëm një moment për të përfunduar. Verifikimi kërkon ngarkime dokumentesh. Ndërmjetësi mund të ketë nevojë për një deri në dy ditë për të verifikuar identitetin tuaj. Kjo do të thotë që aktivizimi i llogarisë përfundon brenda 48 orëve.

Fillimi i procesit kërkon të vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësit. Klikoni në Open Live Account në qendër të faqes kryesore. Ndërmjetësi do të kërkojë emrin tuaj të plotë, emailin, telefonin, shtetin dhe fjalëkalimin e ri për fazën e regjistrimit.

Pas futjes së këtyre detajeve, ndërmjetësi dërgon një lidhje konfirmimi në emailin tuaj. Hapni mesazhin tuaj dhe klikoni në lidhjen për të konfirmuar adresën tuaj të emailit. Ndiqni udhëzimet e ndërmjetësit për të plotësuar profilin tuaj. Skanoni dhe dërgoni dokumentet e nevojshme për verifikim. Ndërmjetësi përpunon llogarinë e re dhe ju dërgon një mesazh pasi të jetë gati. 

→ Regjistrohu falas me HF Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Llojet e llogarisë HF Markets 

HF Markets ofron opsione të shumta të llogarisë të tregtoni sipas nivelit ose buxhetit tuaj.

Ekzistojnë pesë lloje të llogarive:

 1. Mikro
 2. Premium 
 3. Përhapje zero 
 4. PAMM ose Premium Plus
 5. HFCkopje

Mikro llogari

Llogaria mikro HF Markets

Llogaria mikro ju lejon të tregtoni mikro lote, me një shumë tregtimi (depozitë minimale) duke filluar nga $5. Llogaria është ideale për të ushtruar në një mjedis real tregu pas testimit të një demonstrimi. Tregtarët e kalitur ndonjëherë e përdorin atë për të testuar strategji tregtare me rreziqe të ulëta. Diferenca minimale është 1.0 pip me tarifa komisioni zero. Tregtarët mund të kenë qasje në levën deri në 1:1000 nëse rregulloret e rajonit tuaj lejojnë një levë të tillë. Ju hapni deri në 150 porosi në të njëjtën kohë në këtë llogari. 

Llogari premium

Detajet e llogarisë së llogarisë premium HF Markets

Primi është një komisioni standard zero llogari, që kërkon një depozitë minimale $100. Përhapjet fillojnë nga 1.0 pip dhe lejohet një levë prej 1:500. Llogaria është e shkëlqyeshme për çdo tregtar me shumë pasuri me pak përvojë dhe buxhet të ulët. Mund të hapni deri në 300 tregti në të njëjtën kohë. 

Përhapje zero

Detajet e llogarisë së llogarisë së përhapjes zero HF Markets

Llogaria zero HF Markets është një llogari e papërpunuar ECN që kërkon një depozitë minimale $200. Përhapja më e ulët në këtë llogari është 0,0 pips. Vini re se përhapjet e papërpunuara zbatohen vetëm për kryqëzimet kryesore të Forex. Spread-et në aktive të tjera mund të bien deri në 0.1 pip. Tarifa standarde e komisionit për nga ana e lotit të tregtuar varion nga $3 në $4. Leva e ofruar është 1:500, dhe mund të keni deri në 500 porosi të hapura në të njëjtën kohë.

PAMM 

Detajet e llogarisë së llogarisë PAMM HF Markets

Një llogari PAMM është një llogari që ju lejon fitoni nga tregjet financiare pa tregtuar. Ndërmjetësi ju jep menaxherët e parave që shpërndajnë kapitalin tuaj në asete të ndryshme. Këta menaxherë fitojnë shpërblime kur tregtojnë për ju. Depozita minimale për këtë llogari është $250. Shpërndarja fillestare është 1,0 pip dhe tarifat e komisionit aplikohen nëse zgjidhni PAMM plus. Leva e disponueshme është 1:300.

HFCkopje

Detajet e llogarisë së llogarisë HF Markets HFCOPY

Llogaria HFCopy ju lejon të Ndani strategjitë tuaja tregtare dhe fitoni. Ose kopjoni nga një tregtar më me përvojë për një kosto pak më të lartë tregtimi. Depozita minimale për këtë llogari varet nga kategoria ku dëshironi të bashkoheni. Një llogari ndjekëse HFCopy kërkon $100, ndërsa ofruesit e strategjisë duhet të depozitojnë të paktën $500 për të filluar tregtimin. Diferenca fillestare është 1.0 pip, me tarifa komisioni zero. Për ndjekësit mund të aplikohen tarifa të tjera. Leva maksimale e ofruar është 1:400.

→ Hapni llogarinë tuaj me HF Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

A mund të përdorni një llogari demo në HF Markets?

Si të hapni një llogari tregtare në HF Markets

HF Markets ofron a demo falas e pakufizuar për vizitorët dhe klientët e faqes. Ju mund ta përdorni këtë për të testuar strategji të reja ose për të praktikuar tregtimin. Procesi i hapjes së llogarisë demo zgjat dy minuta ose më pak. 

Ndërmjetësi ju lejon zgjidhni ndonjë nga ofertat e platformës së saj për tregtim demo. Ju gjithashtu mund të përdorni këshilltarët e ekspertëve. Karakteristikat e plota të llogarisë së drejtpërdrejtë me të gjitha produktet janë të disponueshme për t'u përdorur. 

Si të identifikoheni në llogarinë tuaj tregtare HF Markets

Si të identifikoheni në llogarinë tregtare HF Markets

Mund të identifikoheni për të tregtuar në terminalin e internetit ose aplikacionin në desktopin ose smartfonin tuaj.

Për të përdorur terminalin në internet:

 1. Vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësit dhe klikoni në hyrje.
 2. Shkruani ID-në e llogarisë tuaj dhe fjalëkalimin në fushat e duhura.
 3. Klikoni mbi Identifikohu për të hyrë në llogarinë tuaj. 

Për të përdorur aplikacionet, duhet shkarkoni dhe instaloni HF MT4 ose MT5 nga dyqanet e aplikueshme. Hapni aplikacionin dhe zgjidhni hyrjen. Shkruani ID-në e llogarisë tuaj dhe fjalëkalimin në kolonat e duhura dhe klikoni në hyrje.

Nëse hasni probleme me fjalëkalimin, klikoni në Butoni i harruar fjalëkalimin poshtë kolonës së fjalëkalimit. Ndiqni udhëzimet për të rivendosur ose rikuperuar fjalëkalimin. 

→ Regjistrohu falas me HF Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Verifikimi: Çfarë ju nevojitet dhe sa kohë zgjat?

Verifikimi i llogarisë HF Markets

Siç u nënkuptua më lart, konfigurimi i llogarisë nuk është i plotë derisa të verifikoni identitetin tuaj. Ndërmjetësi do të kërkojë një ID dhe vërtetim të vendbanimit si pjesë e rregulloreve financiare.

ndërmjetësi pranon pasaporta ndërkombëtare, patentë shoferi ose ID kombëtare. Vini re se ID-ja duhet të skanohet me ngjyra. Fotografia ose skedari bardh e zi do të refuzohet. Një deklaratë e fundit e llogarisë bankare, pasqyra e kartës ose faturë e shërbimeve komunale është e pranueshme si dëshmi e adresës.

Ndërmjetësi do t'ju këshillojë si t'i dërgoni këto dokumente gjatë regjistrimit. Pasi të marrin dosjet e nevojshme, do të konfirmojnë dhe verifikojnë dokumentet brenda 48 orëve.

Metodat e disponueshme të pagesës për depozitim dhe tërheqje

Metodat e mbështetura të pagesës në HF Markets

Mbi 15 mënyra pagese ofrohen përmes të cilave mund të depozitoni ose tërhiqni fonde nga llogaritë tuaja HF. 

Këto metoda janë:

 • Depozitat lokale dhe transferta bankare ndërkombëtare 
 • Kartë Krediti dhe kartë debiti
 • Kuletat elektronike

Metodat e kartës së kreditit ose debitit mund të jenë Visa ose MasterCard. Këto metoda janë të shpejta për depozitat, duke marrë vetëm 10 minuta ose më pak për të kredituar llogarinë. 

Kuletat elektronike përfshijnë:

 1. Fasapay
 2. WebMoney
 3. Skrill
 4. PayRedeem
 5. BitPay

Për disa nga këto metoda të portofolit elektronik, ndërmjetësi mbulon tarifat e depozitave. Pra, ju tarifoheni $0 për llogaritë e financimit. Megjithatë, PayRedeem mund të zbresë një shumë të vogël për transferime në llogarinë tuaj tregtare. 

→ Regjistrohu falas me HF Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të depozitoni para - Shpjegohet depozita minimale

Si të depozitoni fonde në HF Markets

Hyni në llogarinë tuaj për të depozituar fonde. Klikoni në skeda e depozitave në menynë e aplikueshme.

mënyra të ndryshme pagese do të shfaqet kështu që ju mund të zgjidhni. Zgjidhni atë që preferoni dhe plotësoni informacionin e llogarisë. 

Rishikoni detajet keni futur dhe shtypni llogarinë bankare, kartën ose kutinë e portofolit për të autorizuar këtë transferim. 

Nëse zgjidhni opsionin e transferimit bankar, prisni që paratë të shfaqen në llogarinë tuaj brenda dy ditësh. Banka do të zbresë tarifat e tyre. 

Për transfertat bankare, ndërmjetësi mbulon të gjitha tarifat e depozitave. Por paratë mund të duhen 2 deri në 7 ditë për t'u shlyer në llogarinë tuaj të ndërmjetësimit.

Kartat e debitit ose kreditit dhe kuletat elektronike janë më të shpejtat. Fondet bien menjëherë ose brenda 10 minutave të transferimit. Ndërmjetësi kujdeset për tarifat, përveç metodës PayRedeem.

→ Regjistrohu falas me HF Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Depozitoni bonuse në HF Markets

Depozitoni bonuse në HF Markets

HF Markets nuk ofron bonuse depozitash. Por tregtarët e sapo regjistruar shpërblehen me një kredi $30-$35 për të tregtuar përpara se të financojnë llogarinë tuaj. Quhet bonus pa depozite. Kjo varet gjithashtu nga vendndodhja nga e cila po regjistroheni.

Depozitat e para deri në $50 ju fitojnë gjithashtu një 50% shpërblim në kreditë tregtare. Ofrohen promovime të tjera tërheqëse, duke përfshirë bonuset e shpëtimit dhe zbritjet. Vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësit për të mësuar gjithçka rreth kushteve të këtyre shpërblimeve.

Tërheqja – Si të tërhiqni paratë tuaja në HF Markets

Metodat e tërheqjes HF Markets

Klikoni butonin Tërhiq në zonën e llogarisë tuaj për të lëvizur fondet jashtë platformës.

Zgjidhni tuajin opsioni i preferuar i pagesës dhe plotësoni formularin e kërkesës për tërheqje. Shkruani informacionin e nevojshëm të llogarisë marrëse. Rishikoni detajet dhe klikoni dërgoni.

Tërheqjet kërkojnë më shumë kohë, por HF Markets përfundon përpunimin brenda një dite. Transferta bankare ose bankare mund të zgjasë dy ditë deri në një javë përpara se të shlyhet. Për këtë metodë aplikohen tarifa dhe varen nga banka.

Tërheqjet duke përdorur mënyra të tjera pagese janë pa pagesë. Koha e përpunimit mund të zgjasë nga 1 minutë deri në 1 ditë

Mbështetja e klientit për tregtarët 

Si të kontaktoni ekipin mbështetës të HF Markets

HF Markets ofron 24 orë mbështetje për klientët gjatë ditëve të punës. Shërbimi mbështet shumë gjuhë, duke përfshirë kinezisht, koreanisht, arabisht, spanjisht dhe shumë të tjera.

Ofrohen linja pa pagesë për vende të ndryshme, si Mbretëria e Bashkuar, Nigeria, India, Kina, Brazili etj. Mund të vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësit për të marrë numrin e telefonit pa pagesë të vendit tuaj. Linja globale pa pagesë për tregtarët në MB është +44 20 3097 8571

Mbështetja me email është gjithashtu e disponueshme nëpërmjet [email protected]

Shërbime të tjera të mbështetjes me email shumëgjuhësh janë:

 1. Spanjisht – [email protected]
 2. Koreane – [email protected]
 3. Kinezisht – [email protected]
 4. Arabisht – [email protected] 
→ Regjistrohu falas me HF Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Material arsimor – Si të mësoni tregtimin me HF Markets

HF Markets edukimi tregtar

Të gjitha nivelet e tregtarëve do ta gjejnë atë lehtë për t'u bashkuar me platformën e ndërmjetësit. Investitorët e rinj dhe me përvojë, qofshin të regjistruar apo jo, mund të kenë akses në materiale të ndryshme arsimore në faqen e internetit të ndërmjetësit.

Ndërmjetësi ofron disa kurse trajnimi mbi forex dhe instrumente të tjera. Këto janë të disponueshme në video, kurse elektronike, uebinarë të drejtpërdrejtë, mësime video dhe podkaste.

Klientët ekzistues munden aksesoni artikuj të shumtë të arkivuar dhe uebinarë, video në YouTube dhe burime të tjera të dobishme për tregtimin e arsimit. Ofertat e tyre arsimore janë, pa dyshim, më të mira se shumica e ndërmjetësve të rregulluar. Tregtarët e të gjitha niveleve mund të ndërtojnë dhe përmirësojnë aftësitë e tyre me burimet e pasura të ofruara.

→ Regjistrohu me HF Markets dhe merr akses në burimet e tyre arsimore!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Tarifa shtesë 

HF Markets ngarkon një tarifë jo-tregtare prej $5 për llogaritë joaktive pas gjashtë muajsh përgjumjeje. Ne nuk gjetëm asnjë tarifë përveç atyre të listuara këtu.

Vendet e disponueshme dhe vendet e ndaluara 

HF Markets janë në dispozicion në pothuajse të gjitha vendet përveç rajoneve të kufizuara për shkak të rregulloreve apo sistemeve politike. Këto rajone të kufizuara përfshijnë Kanadanë, SHBA-në, Jemenin, Irakun, Korenë e Veriut, Afganistanin, Iranin, Vanuatu dhe rajone në EEA.

Përfundim - HF Markets është një ndërmjetës me reputacion me kushte të mira

Çmimet HF Markets

HF Markets është a ndërmjetës me reputacion dhe një opsion i shkëlqyeshëm për çdo klient që kërkon një ndërmjetës MetaTrader me mjete arsimore dhe kërkimore të nivelit më të lartë. Shquhet gjithashtu shërbimi i tij i tregtimit të kopjeve, me shpërblimet tërheqëse të ofruesit të strategjisë. Zgjedhjet e aseteve HF Markets' janë të përshtatshme për çdo investitor me shumë aktive. Megjithëse, ne besojmë se kostot e tregtimit mund të jenë më të ulëta.

→ Regjistrohu falas me HF Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pyetjet e bëra më shpesh rreth HF Markets (FAQ):

A është HF Markets i mirë për fillestarët?

HF Markets është i shkëlqyeshëm për tregtarët e të gjitha niveleve të përvojës, përfshirë fillestarët. Platforma e ndërmjetësit është mjaft e lehtë për t'u përdorur dhe ato ofrojnë video mësime për edukim. Ekziston gjithashtu një demonstrim i pakufizuar falas që lejon fillestarët të praktikojnë ndërsa mësojnë. Një llogari mikro ofrohet për volum të ulët tregtimi, në mënyrë që të ardhurit të mund të ndërtojnë ngadalë besimin dhe të përjetojnë tregtimin e madhësive më të vogla të kontratave.

A është HF Markets një mashtrim?

Nr. HF Markets është një ndërmjetës i ligjshëm i rregulluar në rajone të ndryshme financiare, duke përfshirë MB, Evropë, Afrikën e Jugut, Dubai dhe Seychelles. HF Markets funksionon që nga viti 2010 dhe baza e tyre e klientëve shtrihet në mbarë botën.

A ka HF Markets Nasdaq?

Po. Ju mund të tregtoni indeksin Nasdaq100 përmes derivateve në platformat HF Markets. Ndonjëherë renditet si US100 në kuotë.