12345
4.7 / 5
Vlerësimi i ekipit Binaryoptions.com Gati pse mund të na besoni Binaryoptions.com rishikon shërbimet e tregtimit sipas udhëzimeve dhe specifikimeve strikte. Brokerat dhe platformat testohen me para reale dhe kontrollohen të gjitha funksionet që janë thelbësore për tregtarët binare. Ne testojmë sigurinë, ofertën, tarifat, softuerin, mbështetjen dhe shumë më tepër në përvojën tonë dhe raportet e vlerësimit. Si tregtarë me më shumë se 10 vjet përvojë, ne e dimë saktësisht se çfarë është e rëndësishme kur zgjedhim një ndërmjetës të mirë dhe platforma tregtare. Shihni metodologjinë tonë se si të vlerësoni ndërmjetësit.
Tërheqja
5
Depozitë
5
Ofertat
4.5
Mbështetje
4.5
Platforma
5

Rishikimi Libertex: Duhet të regjistroheni apo jo? – Testi i ndërmjetësit për tregtarët e rinj

 • Regjistrimi i menjëhershëm
 • Tarifa të ulëta dhe përhapje të ngushtë
 • Platformë miqësore për përdoruesit
 • Kompani Forex për më shumë se 20 vjet
 • Llogari demo falas në dispozicion

Ky përmbledhje ka të bëjë me Libertex.org. Është një ent që nuk operon në Evropë. Ky rishikim nuk është për tregtarët e EEA.

Tregtia në internet është diçka për të cilën kaq shumë njerëz kanë qenë të pasigurt që kur ekziston në asnjë mënyrë njëra palë nuk mund ta njohë tjetrën. Për këtë arsye, njerëzit shpesh nuk janë të sigurt nëse tregtia në internet është e dobishme apo e rrezikshme. E njëjta gjë mund të thuhet me tregtimin në Forex në internet. Është e rrezikshme dhe e mbushur me pasiguri për ndërmjetësin me të cilin tregtari po tregton.

Libertex është a ndërmjetësi Forex me të cilin tregtojnë njerëzit. Këtu do të mësoni se sa i mirë është ndërmjetësi dhe pse ndërmjetësi është kaq popullor. Do të mësoni gjithashtu se çfarë ndërmjetësi duhet t'u ofrojë tregtarëve dhe do të vendosni nëse është ndërmjetësi me të cilin dëshironi të tregtoni. A është Libertex edhe një ndërmjetës i licencuar? Nëse është, cilët janë rregullatorët që rregullojnë ndërmjetësin? Le të zbulojmë.

Faqja zyrtare e Libertex
Faqja zyrtare e Libertex
→ Regjistrohu falas me Libertex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Çfarë do të lexoni në këtë postim

Çfarë është Libertex? – Fakte të shpejta rreth ndërmjetësit

Platforma tregtare e Libertex
Platforma tregtare e Libertex

Libertex është a platforma e tregtimit Forex që u themelua në vitin 2012. Zyra kryesore e ndërmjetësit është në Shën Vincent dhe Grenadine nga Forex Club International LLC (Nr. Regjistrimi 1277 LLC 2021) dhe MAEX LIMITED, një kompani e regjistruar në Republikën e Mauritius (Nr. Regjistrimi 158250 C1/GBL dhe Licenca № С11080 lëshuar nga Komisioni i Shërbimeve Financiare, Mauritius). Ndërmjetësi paraqet aktive të shumta tregtare për tregtarët që mund të tregtojnë në platformë. Ajo ofron disa nga çmimet më të mira për asetet e saj midis ndërmjetësve të tjerë Forex në industri.

Tregtarët kanë qasje në platforma unike tregtare e platformës, duke i bërë ato të aksesueshme për aktivet e ndryshme tregtare. Një tjetër gjë që e bën platformën të mirë është platforma e saj miqësore për përdoruesit për tregtarët e saj. Tregtarët mund të manipulojnë pamjen e platformës për të qenë diçka që i përshtatet stilit të tyre të tregtimit.

Logoja zyrtare e Libertex

Libertex ka më shumë se 30 çmime për emrin e saj. Kjo tregon se platforma është një ndërmjetës i mirë. Edhe pse është themeluar dhjetë vjet më parë, ndërmjetësi është ende i njohur dhe është shpërblyer. Kjo tregon se mund të konkurrojë me disa nga ndërmjetësit në industrinë e Forex. Disa çmime që ka fituar ky ndërmjetës përfshijnë më të mirat CFD ndërmjetësi në Evropë dhe ndërmjetësi më i besuar.

Ndërmjetësi ofron a ndihmë të ndryshme për tregtarët nëpërmjet burimeve arsimore që synojnë t'i zhvillojnë ato dhe të sigurojnë që ata të kenë informacion adekuat për të zhvilluar aftësitë e tyre tregtare. Tregtarët janë të siguruar që ata kanë sigurinë e duhur, nga krijimi i llogarive të tyre deri te tërheqja e fondeve nga llogaritë e tyre tregtare.

 • E themeluar në vitin 2012
 • Është nën rregullimin e duhur 
 • Ndërmjetësi ka më shumë se 30 çmime
→ Regjistrohu falas me Libertex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rregullorja: A është i rregulluar Libertex?

Po, Libertex është a ndërmjetësi i rregulluar forex. Përveç kësaj, Libertex është sipas një direktive për të ndarë fondet e tregtarëve nga fondet e shoqërisë. Me këtë direktivë në fuqi, tregtarët mund të financojnë llogarinë e tyre tregtare duke e ditur se ajo nuk hyn në llogarinë që i përket Libertex. Një tjetër direktivë është që ndërmjetësi duhet të jetë në gjendje t'u bëjë të ditur tregtarëve se sa është për të tregtuar në platformë. Libertex nuk mund të manipulojë në asnjë mënyrë çmimin e tregut.

Masat e sigurisë për tregtarët dhe paratë e tyre

Mbrojtja e fondeve në Libertex

Tregtarët në Libertex kanë siguria e duhur që vjen nga këndvështrime të ndryshme. Ndërmjetësi ekziston për më shumë se dhjetë vjet; gjatë këtyre dhjetë viteve, Libertex mbetet një ndërmjetës i mirë që ka fituar edhe çmime. Kjo është dëshmi se ndërmjetësi është i besueshëm.

tregtarët' depozitat janë në duar të sigurta sepse kur depozitojnë fonde direkt në llogarinë bankare të tregtarëve. Kjo praktikë parandalon përzierjen e fondeve dhe frikën në rrugën e tregtarëve. Kjo është në vijim të FID të Antipastrimit të Parave. 

→ Regjistrohu falas me Libertex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rishikimi i ofertave dhe kushteve të tregtimit të Libertex

Funksioni i vetëm i çdo ndërmjetësi është të të sigurojë letra me vlerë financiare për tregtarët e tyre. Asetet janë ato që tregtarët përdorin për të bërë një fitim në platformë. Platforma tregtare Libertex u ofron tregtarëve më shumë se 200 asete tregtare që variojnë nga produkte të ndryshme. Asetet e tregtueshme në platformën e Libertex përfshijnë aksione, CFD, çifte valutore, mallra, ETF-të, Kriptovalutat dhe indekset. Le t'i shikojmë ato njëra pas tjetrës.

Forex

Tregtimi në Forex në Libertex

Këto janë çiftet e monedhave që marrin tregtarët kur hyjnë në platformën e tregtimit. Forex në Libertex fillon me një levë prej 1:30. Tregtarët mund të vlerësojnë çiftet e monedhës në platforma të ndryshme tregtare. Disa shembuj të çifteve të monedhave të tregtueshme përfshijnë EURUSD, USDCHF, NZDUSD, etj. Shuma për lot për çdo tregti kushton $20. Përhapja mund të fillojë nga 0.8 e tutje me EURUSD. Tregtarët mund ta tregtojnë këtë aktiv brenda natës në platformën e ndërmjetësit.

Asetet Forex:51+
Leva:Deri në 1:30 për klientët me pakicë, deri në 1:600 për klientët profesionistë
Kostot e tregtimit:Përhapet nga 0,8 pips, sasia $20 për lot për çdo tregti
Ekzekutimi:E menjëhershme
Disponueshmëria:Gjatë orarit të tregtimit
→ Tregtoni forex me Libertex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Stoqet

Stoqet e disponueshme në Libertex

Tregtarët kanë akses për të tregtuar produkte të ndryshme të aksioneve. Ndërmjetësi ofron CFD të pastra dhe vanilje që tregtarët e tyre të zgjedhin. Disa produkte aksionesh të disponueshme me ndërmjetësin janë Apple, Aphria, Amazon.com, etj. Agjentët kanë përqindje të ndryshme të tarifave të komisionit dhe ndikim mbi to. Për shembull, Apple ka një tarifë komisioni prej -0.207 përqind, dhe kostoja e levës është 1:5. Industri të ndryshme ofrojnë aksionet e tyre në investitorët në platformë.

Asetet e aksioneve:50+
Leva:Deri në orën 1:30
Kostot e tregtimit:Ndryshojnë, në varësi të aktivit të zgjedhur
Ekzekutimi:E menjëhershme
Disponueshmëria:Gjatë orarit të tregtimit
→ Tregtoni stoqet me Libertex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

CFD-të

CFD polare në Libertex

Tregtarët kanë akses në CFD në ndërmjetës. Në fakt, ka më shumë tregje të hapura CFD në ndërmjetës sesa normalisht. CFD vjen nga aktive të ndryshme që ndërmjetësi ka për të ofruar. Ka shumë, kështu që tregtarët kanë një gamë të gjerë zgjedhjesh kur duan të investojnë në to.

Asetet CFD:50+
Leva:Deri në 1:30 për klientët me pakicë, deri në 1:600 për klientët profesionistë
Kostot e tregtimit:Ndryshojnë, në varësi të aktivit të zgjedhur
Ekzekutimi:E menjëhershme
Disponueshmëria:Gjatë orarit të tregtimit
→ Tregtoni CFD me Libertex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Mallrat 

Metalet në Libertex

Mallrat janë një nga asetet më të mira për t'u tregtuar. Mallrat zakonisht kanë rreziqe të ulëta pasi ato duhet të merren me produkte natyrore. Levat ndryshojnë, kështu që tregtarët që përdorin çdo lloj llogarie mund të tregtojnë mallra. Pra, mallrat e ofruara në ndërmjetës përfshijnë metale (si bakri, ari dhe argjendi), nafta dhe gazi (nafta e papërpunuar nga një kompani tjetër) dhe gazrat natyrorë. Tregtarët gjithashtu mund të tregtojnë produkte bujqësore si sheqer dhe kakao. 

Asetet e mallrave:50+
Leva:Deri në orën 1:30
Kostot e tregtimit:Ndryshojnë, në varësi të aktivit të zgjedhur
Ekzekutimi:E menjëhershme
Disponueshmëria:Gjatë orarit të tregtimit
→ Tregtoni mallra me Libertex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Kriptovalutat 

Kriptovalutat në Libertex

Tregtarët munden aksesoni disa kriptovaluta që ndërmjetësi ka për të ofruar. Megjithatë, ky aset nuk është i disponueshëm për tregti në ato rajone ku është i ndaluar. Tregtarët kanë akses për të tregtuar një monedhë për para të vërteta ose për të tregtuar nga një kriptomonedhë në tjetrën. Bitcoin, Ethereum, etj. Këta janë shembuj të kriptomonedhave në platformën e ndërmjetësit.

Asetet e kriptomonedhës:70+
Leva:Deri në orën 1:30
Kostot e tregtimit:Ndryshojnë, në varësi të aktivit të zgjedhur
Ekzekutimi:E menjëhershme
Disponueshmëria:24/7
→ Tregtoni kriptovalutat me Libertex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

ETF-të

CFD-të ETF në Libertex

Kjo është një tjetër aset i disponueshëm në Libertex. Leva këtu është e fiksuar në 1:5 dhe tregtarët mund të shijojnë tregtimin e ETF-ve në një gjendje tregtare miqësore. Ndërmjetësi u ofron tregtarëve mundësinë për të mësuar se si të tregtojnë një ETF në llogarinë demo. Tregtarët gjithashtu mund të mësojnë rreth ETF-ve, përpara se t'i tregtojnë ato. Komisioni për këto asete është i ulët.

Asetet ETF:ETF të ndryshme në dispozicion
Leva:Deri në 1:5
Kostot e tregtimit:Ndryshojnë, në varësi të aktivit të zgjedhur. Zakonisht përhapet ngushtë.
Ekzekutimi:E menjëhershme
Disponueshmëria:Gjatë orarit të tregtimit
→ Tregtoni ETF me Libertex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Tregues

Indekset në Libertex

Tregtarët munden aksesoni mbi 100 indekse të aksioneve në platformë. Disa prej tyre janë NASDAQ 100, S&P 500, dhe DAX.

Aktivet e indeksit:100+
Leva:Deri në 1:30 për klientët me pakicë, deri në 1:600 për klientët profesionistë
Kostot e tregtimit:Ndryshojnë, në varësi të aktivit të zgjedhur
Ekzekutimi:E menjëhershme
Disponueshmëria:Gjatë orarit të tregtimit
→ Tregtoni indekset me Libertex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Opsione

Opsionet në Libertex

Tregtarët munden tregtoni disa aktive në tregun e opsioneve. Kontrolloni faqen e internetit të ndërmjetësit për të parë të gjitha asetet që mund të përdoren. Sidoqoftë, ekziston një tarifë komisioni zero për opsionet e tregtimit dhe një levë prej 1:5.

Asetet e opsionit:Disa opsione binare janë të disponueshme
Leva:Deri në 1:5
Kostot e tregtimit:Ndryshojnë, në varësi të aktivit të zgjedhur. Zakonisht komisioni zero për opsionet
Ekzekutimi:E menjëhershme
Disponueshmëria:Gjatë orarit të tregtimit
→ Opsionet e tregtimit me Libertex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

 

Tarifat e tregtimit: Sa kushton të tregtoni me Libertex?

Tregtimi tarifat për ndërmjetësin kryesisht vijnë nga komisionet. Kjo është për shkak se Libertex, si një ndërmjetës Forex, ofron më shumë CFD sesa produkti real, kështu që nuk mund të ngarkojë tarifa në pipin e përhapjes së aktiveve. Duke parë këtë, ndërmjetësi është një lloj ndërmjetësi me përhapje të lirë. Tarifat janë kryesisht nga komisionet e vendosura për çdo produkt me të cilin tregtarët po hapin tregun. 

Një tarifë tjetër që vjen nga kompania është ajo tarifë shkëmbimi. Tregtarët që mbajnë pozicione tregtare gjatë natës ngarkohen me një shumë të caktuar për qëndrimin në treg nga ora 00:00. Pastaj ka një tarifë pasiviteti për tregtarët që nuk ndërmarrin veprime në llogarinë e tyre tregtare për gjashtë muajt e ardhshëm. Libertex do t'i tarifojë tregtarët e tillë $10 sapo të skadojnë gjashtë muajt. Kjo tarifë vlen vetëm për ata që kanë një shumë më të vogël se $5000 në llogarinë e tyre tregtare.

E ndërmjetësit tarifa për depozitat dhe tërheqjet është $0. Por në disa raste, mënyra e pagesës që përdorin tregtarët mund të tërheqë një tarifë. Gjithashtu, tarifa mund të rezultojë nga rajoni nga ku po tregtoni. Përveç kësaj, tregtarët mund të bëjnë depozita dhe tërheqje falas në platformën e Libertex.

Tarifa:Informacion:
Shkëmbimi i tarifave për tregtitë e hapura gjatë natës:Po, aplikoni
Tarifat e menaxhimit:Asnjë tarifë menaxhimi
Tarifa e pasivitetit:$10 në muaj për 6 muaj inaktivitet
Tarifa e depozitës:Asnjë tarifë depozitimi
Tarifa e tërheqjes:Nuk ka tarifa për tërheqje
Tarifa e të dhënave të tregut:Nuk ka tarifa për të dhënat e tregut
→ Regjistrohu falas me Libertex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Testi i platformave tregtare Libertex

Çfarë janë platformat e disponueshme për tregtarët që duan ose po tregtojnë në Libertex? Një platformë tregtare është zona e aksesit në grafikun dhe tregun e Forex. Platformat e tregtimit duhet të jenë të thjeshta, të ndihmojnë tregtarin të përqendrohet dhe të jenë miqësore për përdoruesit. A janë kështu platformat tregtare të Libertex? Le të shohim platformat e disponueshme për klientët potencialë dhe ekzistues. 

MetaTrader 4

Libertex MT4

MetaTrader 4 është a platformë popullore tregtare e aksesueshme për tregtarët e llojeve të ndryshme të llogarive. MT4 ka sisteme unike të hartimit që e kanë bërë platformën relevante. Platforma MetaTrader 4 është më shumë se 20 vjeç, dhe megjithatë shumë tregtarë preferojnë të përdorin këtë aset të veçantë. Tregtarët që përdorin këtë platformë kanë akses në më shumë se 30 tregues teknikë për të ndihmuar në lehtësimin e tregtisë. Tregtarët mund të kenë akses në shumë asete në këtë platformë, e cila vjen me një llogari demo. 

→ Regjistrohu me Libertex tani dhe fillo të përdorësh MetaTrader 4!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

MetaTrader 5

Libertex MetaTrader 5 në desktop dhe celular

Kjo është një tjetër platformë e njohur tregtare. Ajo u ndërtua për të përmirësuar platformën tregtare MT4 dhjetë vjet pasi filloi. Kjo platformë ka më shumë se 40 tregues teknikë për t'u përdorur nga tregtarët. Tregtarët kanë akses në aktive të shumta tregtare, duke i dhënë tregtimit një gamë të gjerë zgjedhjesh kur zgjedhin aktivin e përsosur për portofolin e tyre. MT5, megjithëse ka më shumë tregues teknikë dhe grafikime, ende nuk ka aq përdorues sa MT4. Ndërfaqja e përdoruesit dhe miqësia e kësaj platforme janë shumë të mira. 

→ Regjistrohu me Libertex tani dhe fillo të përdorësh MetaTrader 5!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

WebTrader 

Platforma Libertex WebTrader

WebTrader është një platformë e disponueshme në shfletuesin tuaj celular dhe desktop. Platforma funksionon mirë, megjithëse nuk është aq e mirë sa MT4 dhe pesë për shkak të shpejtësisë, përdorshmërisë dhe lehtësisë së saj. WebTrader shpesh tenton të mos lëvizë pa probleme, veçanërisht në telefona. Por është një platformë me ndërmjetësin, që do të thotë se nuk keni nevojë ta shkarkoni. Nuk është një platformë e palës së tretë. Asetet e disponueshme për tregti janë gjithashtu të shumta, dhe tregtarët kanë akses në disa mjete tregtare.

→ Regjistrohu me Libertex tani dhe fillo të përdorësh WebTrader!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Tregtar celular

Aplikacioni celular Libertex

Sa i përket Tregtarit Mobile, ky është një aplikacion që tregtarët duhet të shkarkojnë në telefonat e tyre. Aplikacioni është i disponueshëm si për pajisjet Android ashtu edhe për iOS. Mobile Trader është një platformë e mirë tregtare sepse përdoruesit mund të shkarkojnë MT4 ose pesë shtojca. Kjo platformë është fleksibël, e thjeshtë për t'u kuptuar dhe ka mjete unike tregtare për të ndihmuar investitorët të marrin vendime më të sakta tregtare. 

→ Regjistrohu me Libertex tani dhe fillo të përdorësh Mobile Trader!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të tregtoni në platformë

Si të tregtoni në platformën Libertex

Si mund të tregtojë një tregtar në platformë? Për të tregtuar në çdo platformë, ju së pari duhet të hapni një llogari tregtare me Libertex. Hapja e një llogarie tregtare nuk do të zgjasë më shumë se 6 minuta. Pastaj verifikojeni për të hyrë në llogarinë tuaj reale. Megjithatë, pasi të keni hyrë në llogarinë tuaj tregtare, duhet ta financoni llogarinë me para; në fund të fundit, është e pamundur të tregtoni pa financuar llogarinë tuaj tregtare si një tregtar i ri.

Pasi ta keni financuar dhe paratë reflektohen, zgjidhni një aktiv të caktuar, ose mund të zgjidhni aktivet që dëshironi në portofolin tuaj tregtar dhe të filloni të tregtoni me to. Megjithatë, si tregtar i ri, mos kryeni transaksione të shumta pasi mund të mos jeni në gjendje t'i shikoni të gjitha njëkohësisht. Prandaj këshillohet që ta bëni hap pas hapi. 

Si të tregtoni në platformën Libertex

Kur zgjidhni aktivin, zgjidhni pozicionin në tabelë. Futni shumën e tregtimit që dëshironi të përdorni për të aksioneve dhe kohëzgjatjen. Nëse jeni i ri, mund të dëshironi të mbani pozicione të shkurtra tregtare. Konfirmoni tregtinë dhe tregu do të jetë i hapur. Pavarësisht nëse jeni duke blerë apo shitur, ju ose do të bëni një fitim ose një humbje, së bashku me pozicionin tuaj në grafik. 

Mbajtja e syve nga tregu është prioriteti juaj sepse tregu mund të ndryshojë, dhe kur mendoni se është në favorin tuaj, nuk është. Shikoni me kujdes tregun për të ditur nëse mund të anuloni ose të vazhdoni tregtimin. Praktika me llogarinë tuaj demo dhe përdorimi i mjeteve në platformë do të jetë i dobishëm për ju, kështu që është më mirë t'i përdorni ato rregullisht. 

→ Regjistrohu falas me Libertex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të tregtoni Forex me Libertex

Si të tregtoni Forex me Libertex

Tregtimi i çifteve të monedhës është një nga asetet më të zakonshme që tregtarët angazhohen me ndërmjetësit. Kur krijoni llogarinë tuaj dhe keni akses në platformën tuaj tregtare, zgjidhni grupin e monedhës me të cilën dëshironi të bëni një tregti. Për shembull, zgjidhni EUR GBP si aktivin që dëshironi të tregtoni. Para se të vendosni një tregti, sigurohuni që llogaria juaj të financohet me para. 

Zgjidhni pozicionin tuaj të tregtimit dhe zgjidhni nëse dëshironi të blini apo të shisni. Zgjedhja e blerjes do të thotë nëse tregu lëviz më lart se pozicioni juaj, ju do të bëni një fitim. Ndërsa zgjedhja për të shitur do të thotë nëse tregu lëviz më poshtë se pozicioni juaj, ju do të bëni një fitim. Shkruani se sa jeni të gatshëm të hapni tregun dhe për sa kohë dëshironi të mbani pozicionin. 

Konfirmoni dhe shikoni lëvizjen e tregut. Sidomos nëse jeni duke mbajtur pozicionin për një kohë të shkurtër, më pak se një ditë, duhet të siguroheni që sytë tuaj të jenë në lëvizjen e tregut. Ju bëni një tregtim fitimi në Forex nëse parashikimi juaj për tregun është i drejtë, por nëse jo, do të bëni një humbje. Është e mundur të braktisni tregtinë tuaj përpara se të përfundojë nëse tregu nuk po shkon mirë. Ju mund të mos bëni një humbje të plotë duke bërë këtë. 

Përpara se të tregtoni Forex me llogarinë tuaj reale, duhet të përdorni një llogari praktike për të përgatitur veten. Ju mund ta përdorni atë për të strategji dhe për të bërë plane në vend që të tregtoni pa kujdes. Testoni strategjinë tuaj më shumë se një herë në praktikë përpara se ta përdorni në llogarinë tuaj të drejtpërdrejtë. Tregtarët mund të përdorë gjithashtu mjete teknike për të vendosur pozicione më të mira tregtare në grafik.

→ Tregtoni forex me Libertex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të tregtoni opsionet me Libertex 

si të tregtoni opsionet binare me Libertex

Opsionet janë aktive që janë të lehta për t'u tregtuar. Po aq e lehtë, ato përfshijnë rreziqe të larta. Një opsion është një strategji investimi që përfshin 'po' ose 'jo'. Është e mundur të merren vendime shumë të pakujdesshme gjatë tregtimit të aktiveve të opsioneve binare. Sidoqoftë, për t'i tregtuar ato, duhet të praktikoni me llogarinë tuaj demo përpara se të vendosni të tregtoni me llogarinë tuaj të drejtpërdrejtë.

Zgjidhni pozicionin e tregtimit në grafik pas jush duhet të ketë klikuar ose blerje ose shitje. Shkruani se sa dëshironi të vendosni tregtinë në treg dhe gjatësinë. Pasi ta konfirmoni, pozicioni juaj në treg do të jetë i hapur. Nëse e vendosni tregtinë për një ditë, do të duhet saktësisht një ditë para përfundimit të tregtisë. Sidoqoftë, mund të tërhiqeni përpara se të përfundojë.

Nëse tregtia shkon siç është parashikuar, mundeni mbeten në treg. Përpara se të tregtoni aktivin binar, duhet të siguroheni që keni njohuritë e duhura se si funksionon. Ju gjithashtu mund të keni një llogari demo për të strategji dhe për të bërë plane. Pavarësisht nëse jeni duke blerë apo shitur, pozicioni juaj në grafik bën ose një fitim ose një humbje në tregun e opsioneve binare.

→ Tregtoni opsionet binare me Libertex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të tregtoni kriptovalutat me Libertex

Si të tregtoni kriptovalutat me Libertex

Tregtimi i kriptomonedhave në Libertex është po aq e drejtpërdrejtë sa tregtimi i çdo aktivi në ndërmjetës. Tregtarët duhet të hapin një llogari me ndërmjetësin dhe të financojnë llogarinë e tyre me disa para përpara se të mund të tregtojnë çdo kriptomonedhë në platformën tregtare të Libertex. Pasi llogaria juaj të ketë fonde, vazhdoni dhe zgjidhni kripto-n me të cilën dëshironi të bëni një tregti.

Kur zgjidhni, për shembull, ETH në platformën tuaj, do t'ju duhet vendosni nëse dëshironi të blini apo të shisni. Ashtu si forex, nëse jeni duke blerë dhe tregu shkon mbi pozicionin tuaj, ju keni një fitim, por nëse jo, një humbje. Duke zgjedhur Ethereum, ju jeni duke vënë një bast në lëvizjen e monedhës në treg për kohëzgjatjen që jeni të gatshëm të qëndroni në treg. Zgjidhni çmimin tuaj të aksioneve dhe tregtoni.

Është e mundur të mbaj një pozicion gjatë natës me kriptovaluta në mënyrë që të mund të tregtoni për një ditë të tërë me këtë aktiv. Kur vendosni tregtinë tuaj, mbani gjithmonë një sy në treg. Mos harroni se në çdo kohë, veçanërisht nëse nuk e keni strategjinë e duhur, tregu mund të zhvendoset kundër jush. Në një kohë të tillë, ju duhet të braktisni tregun. Tregtarët duhet të përdorin gjithashtu llogarinë e tyre demo për të ditur se si të hartojnë strategji dhe të përdorin treguesit e tregtimit për t'i bërë parashikimet e tyre më të sakta. 

→ Tregtoni kriptovalutat me Libertex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të tregtoni aksione me Libertex

Si të tregtoni aksione me Libertex

Nëse jeni të njohur me tregtimin në Forex, tregtimi i aksioneve nuk duhet të jetë një punë e madhe. Rreziqet e përfshira në tregun e aksioneve janë edhe më të buta sesa në tregëtimin e çifteve të monedhës. Ju duhet të hapni një llogari me Libertex për të hyrë në aktivet dhe tregun e saj të aksioneve. Pasi të identifikoheni ose të keni krijuar llogarinë tuaj, mund të zgjidhni aktivin tuaj të aksioneve.

Për shembull, kur keni zgjodhi atë me të cilin dëshironi të tregtoni, AMZ. Ju duhet të vendosni nëse do të blini apo të shisni, të zgjidhni një pozicion tregtar dhe më pas të hapni tregun duke konfirmuar tregtinë. Pasi ta konfirmoni, do t'ju duhet të shikoni lëvizjen e tregut. Para se të bëni një tregti, përdorimi i një treguesi teknik do të ndihmojë. Ju mund ta përdorni atë për të njohur pozicionet ku do të ketë tregti të larta ose të ulëta.

Nëse tregu po shkon në favorin tuaj, ju mund të presë deri në fund për të arkëtuar plotësisht. Megjithatë, nëse jo, ju mund të braktisni tregun tuaj tashmë të hapur. Nëse jeni i ri në tregti, duhet të përdorni llogarinë demo falas të disponueshme në platformë. Jo, çdo ndërmjetës u ofron tregtarëve një llogari demo ose praktike. Ju gjithashtu mund të përdorni opsionin e tregtimit të kopjeve për të kopjuar stilin e tregtimit të një tregtari ekspert; kjo është një mënyrë e thjeshtë për të tregtuar aksione në platformën e Libertex.

→ Tregtoni stoqet me Libertex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të hapni llogarinë tuaj tregtare me Libertex

Si të hapni një llogari tregtare me Libertex

Për të hapur llogarinë tuaj tregtare në platformën e ndërmjetësit, shkoni në faqen e internetit për të filluar regjistrimin tuaj. Vetëm në këndin e sipërm djathtas, do të shihni butonin e regjistrimit. Klikoni mbi të për të filluar procesin e regjistrimit. Kjo nuk duhet të marrë më shumë se 6 minuta nga koha juaj. Duke klikuar butonin Regjistrohu, shfletuesi juaj do të nxjerrë një dritare pop-up ku do të plotësoni një formular regjistrimi. 

Për t'u regjistruar, ndërmjetësi do t'ju kërkojë të shkruani një adresë emaili; sigurohuni që të futni atë që përdorni shpesh ose që është i arritshëm. Do t'ju duhet gjithashtu të futni numrin tuaj të telefonit dhe më pas një fjalëkalim. Për t'u regjistruar, së pari duhet të pajtoheni me termat dhe kushtet e platformës së ndërmjetësit. Më pas mund të klikoni butonin e hapur llogarinë. Do t'ju dërgohet një email; klikoni në lidhjen për të ndihmuar në verifikimin e llogarisë suaj tregtare. 

Formulari i regjistrimit Libertex

Për të vazhduar regjistrimin tuaj pasi të klikoni lidhjen, do të jeni referuar një faqe ku duhet të plotësoni një KYC formë. Formulari do të përmbajë më shumë informacion për veten tuaj. Emri juaj i plotë, rruga, data e lindjes, kombësia, financat, titulli, etj. Duhet të vendosni informacionin e duhur për veten tuaj për të shmangur vonesën në verifikimin e llogarisë suaj tregtare. Pasi të keni përfunduar këtë, do të duhet të verifikoni llogarinë tuaj. 

Libertex kërkon çdo tregtar që dëshiron të jetë klient të paraqesë një formular të vërtetimit të identitetit dhe vendbanimit. Pasi të dorëzohet, ndërmjetësi do të duhet të përpunojë llogarinë. Kjo do të marrë kohë, kështu që ndërkohë, ju mund të përdorni llogarinë tuaj demo për të filluar të praktikoni se si të tregtoni në platformë. Kur llogaria juaj të verifikohet, do t'ju dërgohet një postë nga Libertex dhe do të jeni në gjendje të identifikoheni në llogarinë tuaj dhe ta financoni atë. Pasi llogaria juaj të verifikohet, tregtimi i drejtpërdrejtë mund të fillojë.

→ Hapni llogarinë tuaj tregtare me Libertex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Llojet e llogarisë Libertex të shpjeguara

Llojet e llogarisë Libertex

Pasi të jeni regjistruar si tregtar në Libertex, hapi tjetër është zgjidhni llojin e llogarisë me të cilën do të tregtoni ose, në thelb, llogaria juaj tregtare. Ndërsa mund të prisni që do të ketë një sërë opsionesh (lloje llogarie) për të zgjedhur, nuk është kështu me Libertex. 

Në vend të kësaj, tregtarët kanë vetëm dy mundësi. Të llogari 'reale' ose e drejtpërdrejtë për tregtimin ose investimin dhe llogarinë demo ose praktike. Pjesa e mirë këtu është se si tregtar, ju nuk keni ndonjë tarifë shtesë për përhapjen, gjë që është e zakonshme me ndërmjetësit me lloje të ndryshme llogarish. 

Fakte dhe të dhëna të llogarisë Libertex

Libertex ngarkon vetëm komisionin e tregtarëve, dhe nuk ka tarifë për spread-et. Komisioni i ngarkuar në llogarinë Libertex Real (Live) ndryshon në varësi të aktivit dhe llojit të tregtisë. Në një çift të njohur Forex si EURUSD, komisioni mesatar është rreth 0.008%. 

Megjithatë, në çiftet e kriptove, komisioni i ngarkuar varion nga 0.47% në rreth 2.5%, ndërsa në aksione është diku midis 0.1% në 0.2%. Si tregtar, këshillohet të lexoni plotësisht kushtet për të kuptuar komisionin e ngarkuar dhe për të ditur se cili funksionon më mirë për ju. 

→ Regjistrohu falas me Libertex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

A mund të përdorni një llogari demo në Libertex?

Si të hapni një llogari demo në Libertex

Ashtu si ndërmjetësit e tjerë, Libertex u ofron tregtarëve mundësinë e fillimit me një llogari praktike ose demo. Me këtë, tregtarët mund të përpiqen të përmirësohen në tregti dhe të përmirësojnë aftësitë dhe strategjitë e tyre tregtare përpara se të lançojnë llogaritë e tyre të drejtpërdrejta (reale). 

000 në fonde virtuale në llogarinë demo Libertex

Ata gjithashtu mund përdorni llogarinë demo për të kuptuar plotësisht se si funksionon platforma dhe nëse i përshtatet nevojave të tyre tregtare përpara se të depozitoni disa para të vërteta. Në llogarinë demo tregtare Libertex, tregtarët kanë akses në 50,000 £ fonde virtuale, me të cilat mund të tregtojnë. Llogaria demo është e njëjtë me një llogari reale të financuar; i vetmi ndryshim është se fondet janë virtuale. Sidoqoftë, të gjitha aktivitetet dhe mjetet e tjera tregtare janë të njëjta. 

llogaria demo është e aksesueshme si në ueb ashtu edhe përmes aplikacioneve celulare. Është ideale për tregtarët e rinj ose fillestarë që duhet të kuptojnë stilin e tyre të tregtimit. Tregtarët e rinj mund të praktikojnë lehtësisht këtu derisa të jenë gati. 

→ Hapni llogarinë tuaj demo me Libertex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të identifikoheni në llogarinë tuaj tregtare Libertex

Si të identifikoheni në një llogari tregtare Libertex

Përpara se të identifikoheni në llogarinë tuaj tregtare Libertex, sigurohuni që jeni regjistruar. Pasi të bëhet kjo, ju mund të identifikoheni lehtësisht sa herë që dëshironi të tregtoni. Nëse po përpiqeni të identifikoheni përmes faqes së internetit Libertex, drejtohuni në faqen e tyre të internetit dhe klikoni në butonin e hyrjes për të filluar. 

Do t'ju duhet shkruani emailin dhe fjalëkalimin tuaj, të njëjtat detaje që keni përdorur për të krijuar llogarinë tuaj. Për sa kohë që këto detaje janë të regjistruara dhe të sakta, ju duhet të jeni në gjendje të hyni në llogarinë tuaj pa vështirësi. Më pas mund të filloni tregtimin nëse tashmë e keni financuar llogarinë tuaj. Nëse jo, mund të përpunoni seancën e depozitave për të financuar llogarinë tuaj tregtare. 

Nëse nuk jeni në gjendje të identifikoheni, ka dy arsye të mundshme. Ose i keni harruar disi të dhënat tuaja të hyrjes, ose nuk jeni regjistruar me Libertex. Ti duhet gjeni butonin e harruar fjalëkalimin nëse është kjo e fundit. Duke klikuar këtë do të thotë që dëshironi të rivendosni fjalëkalimin tuaj ose ta ndryshoni atë. 

Formulari i hyrjes Libertex

Do t'ju kërkohet të vendosni ID-në tuaj të regjistruar të përdoruesit ose adresën e emailit me të cilën jeni regjistruar. Libertex do të dërgojë një lidhje ose pin për rivendosjen e fjalëkalimit në adresën tuaj të emailit. Pasi të bëhet kjo, thjesht duhet të klikoni lidhjen për të krijuar një fjalëkalim të ri. Nëse ishte një pin që u dërgua, atëherë duhet të shkruani pinin dhe do të mund të identifikoheni. 

Nëse keni krijuar një fjalëkalim të ri, ju duhet të kthehet në faqen e internetit ose në aplikacionin celular dhe provoni të identifikoheni përsëri me fjalëkalimin e ri. Kjo do të zgjidhë problemet tuaja të hyrjes dhe do të jeni në gjendje të filloni tregtimin. 

Ti mundesh konfiguroni të dhënat tuaja me llogarinë tuaj të Google për të shmangur këtë problem. Në këtë mënyrë, edhe kur harroni fjalëkalimin tuaj, mund të identifikoheni me emailin tuaj të regjistruar në Google. Një tjetër mundësi është të konfiguroni hyrjen biometrike nëse përdorni aplikacionin celular. Në këtë rast, mund të identifikoheni me gjurmën e gishtit ose ID të fytyrës.

→ Regjistrohu falas me Libertex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Verifikimi: Çfarë ju nevojitet dhe sa kohë zgjat?

Formulari i verifikimit në Libertex

Pas regjistrimit në Libertex, do t'ju duhet gjithashtu të verifikoheni. Ky verifikim do të thotë që ju keni përfunduar regjistrimin tuaj dhe mund të filloni tregtimin në llogarinë tuaj të drejtpërdrejtë. Megjithatë, edhe pa verifikim të plotë, ju prapë mund të tregtoni në llogarinë tuaj demo. 

Duke kaluar nëpër procesi i verifikimit është shumë i ngjashëm me ato që përjetoni me ndërmjetësit e tjerë. Ju do të duhet të paraqisni një dokument të vlefshëm si mjet identifikimi. Ky dokument mund të jetë Karta juaj e Identitetit Kombëtar ose karta juaj e vlefshme e votuesit në vendin tuaj. Mund të jetë gjithashtu një pasaportë ndërkombëtare ose një kartë identifikimi e miratuar nga qeveria. 

Dëshmia e identitetit në Libertex

Libertex nuk njeh letërnjoftime të shkollës për qëllime verifikimi. Më pas, do t'ju duhet të siguroni një dokument si vërtetim të vendbanimit. Për këtë pjesë, mund të dorëzoni një faturë të fundit të shërbimeve, si fatura e telefonit, fatura e dritës, fatura e ujit, etj. 

Këto dokumente gjithashtu kërkojnë një madhësi specifike si dhe llojin e skedarit. Sigurohuni që të gjitha dokumentet tuaja si imazhe të jenë mjaft të qarta. Kjo është një nga arsyet pse dokumenti juaj i identitetit do të refuzohet, ndaj është mirë që t'i bëni gati përpara se ta ngarkoni. 

Dëshmia e vendbanimit për verifikimin në Libertex

emri me të cilin jeni regjistruar duhet gjithashtu të jetë i njëjtë në kartën tuaj të identitetit dhe dëshminë e vendbanimit. Pas ngarkimit të këtyre dy dokumenteve, do t'ju duhet të prisni tre ditë pune për të përfunduar procesin e verifikimit. Ndonjëherë, nuk duhet kaq shumë kohë që dokumentet tuaja të verifikohen. 

Pasi të keni përfunduar procesin e verifikimit, mund të vazhdoni të financoni llogarinë tuaj të drejtpërdrejtë dhe të filloni tregtimin. 

→ Regjistrohu falas me Libertex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Metodat e disponueshme të pagesës për depozitat dhe tërheqjet

Metodat e disponueshme të pagesës për depozitat dhe tërheqjet në Libertex

Me Libertex, ka opsione të ndryshme pagese në dispozicion të tregtarëve. Në këtë mënyrë, ju nuk duhet të luftoni kur përpiqeni të financoni llogarinë tuaj tregtare. Pavarësisht se ku jeni, do të ketë një metodë që ju përshtatet. 

Opsionet e depozitave në dispozicion përfshijnë: 

 • transferte bankare
 • Me besim
 • Skrill
 • Paypal
 • Sofort
 • Me besim
 • Neteller
 • Multibanko
 • P24
 • iDeal
 • Transferim i Shpejtë
 • Kartë debiti/krediti
→ Regjistrohu falas me Libertex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të depozitoni para - Shpjegohet depozita minimale 

Si të financoni një llogari në Libertex

Për të depozituar në llogarinë tuaj reale në Libertex, do t'ju duhet hyni në llogarinë tuaj në ueb ose aplikacionin celular. Bëni këtë me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj. Nëse jeni duke përdorur aplikacionin ose aplikacionin celular, gjeni skedën "Portofoli" dhe më pas klikoni në butonin "Depozitim". Zgjidhni mënyrën tuaj të preferuar të pagesës dhe ndiqni udhëzimet për të përfunduar pagesën. 

Klikoni mbi emrin tuaj në këndin e sipërm djathtas për platformën e internetit. Më pas klikoni në 'Fundoni llogarinë tuaj, zgjidhni mënyrën e dëshiruar të pagesës këtu dhe klikoni në 'Vazhdo'.

Formulari i depozitës Libertex

A faqja do të shfaqet; lexoni me kujdes informacionin atje. Sigurohuni që të kontrolloni dy herë gjithçka, veçanërisht shumën me të cilën financoni. Pastaj ndiqni udhëzimet dhe plotësoni depozitën tuaj. 

Në shumicën e rasteve, mënyrat e pagesës përpunohen menjëherë. Megjithatë, disa transferta bankare zgjasin deri në disa orë, në varësi. Për një llogari reale në Libertex, depozita minimale e lejuar është 100 €.

→ Regjistrohu falas me Libertex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rishikimi i tërheqjes – Si të tërhiqni paratë tuaja në Libertex

Si të tërheqni fonde në Libertex

Për të tërhequr në Libertex, drejtohuni në platformën e internetit, gjeni seksionin "Tërheqja" dhe vazhdoni. Nëse jeni në aplikacionin celular, zgjidhni "Portofoli" dhe kliko "Tërheq". Shkruani shumën që dëshironi të tërhiqni dhe ndiqni udhëzimet për të përfunduar transaksionin tuaj. 

Kur bëhet fjalë për tërheqjen, jo të gjitha mënyrat e pagesës të përdorura për depozitat mund të përdoren për të bërë tërheqje. Disa shembuj përfshijnë Trustly, GiroPay, iDEAL, Sofort dhe Multibanco. Ju mund t'i përdorni këto opsione vetëm për të financuar llogarinë tuaj dhe jo për të tërhequr nga ajo.

Formulari i tërheqjes Libertex

Tregtarët që financuan llogaritë e tyre me ndonjë nga metodat e përmendura më lart do ta bëjnë këtë duhet të tërhiqeni duke përdorur një metodë tjetër. Ju mund t'i referoheni termave Libertex për ta kuptuar më mirë këtë. 

→ Regjistrohu falas me Libertex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Depozitoni bonuse në Libertex

Libertex nuk ofron ndonjë bonus depozite për tregtarët. Megjithëse, ekziston një bonus regjistrimi për ata që krijojnë llogari me Libertex për herë të parë. 

Mbështetja e klientit për tregtarët

Formulari i kontaktit në Libertex

Libertex ofron mbështetje adekuate për tregtarët në platformën e saj. Ekziston një seancë mbështetëse në faqen e internetit Libertex ku tregtarët mund të gjejnë përgjigje për shumë pyetje të bëra shpesh. Kjo është mjaft e dobishme pasi jo të gjithë tregtarët janë të gatshëm të dërgojnë një email për të marrë përgjigje për pyetjet e tyre. 

Tregtarët munden thjesht lundroni në seancën e mbështetjes, shkruani një fjalë kyçe ose një pyetje të bërë shpesh dhe merrni një përgjigje. Platforma mbështet rreth nëntë gjuhë, gjë që është e dobishme për tregtarët në pjesë të ndryshme të botës. 

Për mbështetje shtesë, tregtarët mund të telefonojnë departamentin e klientit për të marrë ndihmë ose për të zgjidhur një ankesë. 

Informacioni i Kontaktit 

 • Adresa e emailit: [email protected]
 • Uebfaqja: https://libertex.com/
 • Numri i telefonit: +357 22 025 100
Numri i kujdesit ndaj klientit:Mbështetje me email:Bisedë e drejtpërdrejtë:Disponueshmëria:
+357 22 025 100[email protected]Në dispozicionNga ora 9:00 deri në orën 21:00 (koha e Qipros), nga e hëna në të premte
→ Regjistrohu falas me Libertex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Material edukativ – Si të mësoni me Libertex

Material edukativ në Libertex

Tregtarët kanë akses në kurse tregtare dhe burime të tjera arsimore në Libertex. Tregtarët fillestarë mund të marrin kurse bazë tregtare, të bashkohen në webinare dhe më shumë. Kjo është e dobishme për tregtarët sepse ju mund të gjeni këmbën tuaj në tregun financiar me këto burime. 

Ti mundesh bashkohuni me Akademinë Tregtare për të marrë këto kurse. Këto burime janë në dispozicion për të gjithë klientët e regjistruar. Ekziston gjithashtu një bibliotekë e gjerë me mësime, video dhe më shumë. Më pas mund të vazhdoni të praktikoni llogarinë demo Libertex. Kur të keni fituar njohuri të mjaftueshme, mund të financoni llogarinë tuaj të drejtpërdrejtë dhe të filloni të bëni disa fitime. 

Tarifa shtesë në Libertex

Libertex nuk ngarkon asnjë tarifë shtesë për tregtimin. Meqenëse ekzistojnë vetëm dy lloje llogarish, demo dhe llogaria reale, tregtarët nuk paguajnë as spread-et. Regjistrimi është gjithashtu falas. Ju mund të financoni llogarinë tuaj kur të zgjidhni. Përndryshe, mund të vazhdoni të praktikoni me llogarinë demo. 

ndërmjetësi ngarkon vetëm komisione. Nuk ka as tarifa mujore. Libertex tarifon një tee rollover të cilën ata e marrin në mbyllje të një dite tregtimi (9 pasdite GMT). 

→ Regjistrohu falas me Libertex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Vendet e disponueshme dhe vendet e ndaluara 

Libertex është në dispozicion në rreth 27 vende të ndryshme.

Megjithatë, ajo nuk pranon klientë në vendet e mëposhtme:

 • SHBA, Vanuatu, Quebec i Kanadasë, Afganistani, Japonia, Tunizia, Azerbajxhani, Irani, Bosnja dhe Hercegovina, Venezuela, Brazili, Trinidad dhe Tobago, Kuba, Burundi, Guajana, Lao PDR, Iraku, Sri Lanka, Uganda, Jemeni, Siria, Koreja e Veriut, Etiopia, Sudani, Republika Demokratike e Kongos, Zimbabve, Libia, Nikaragua, Mali, Somali.

Përfundim - Libertex është një ndërmjetës i besueshëm

Çmimet e Libertex

Si çdo ndërmjetës tjetër në tregun financiar, Libertex ka disa përfitime dhe disavantazhe. Për shembull, nëse jeni një tregtar që nuk ka kohë për të ndjekur tregun, nuk do të jeni në gjendje të shijoni përfitimet e tregtimit të kopjeve pasi nuk është i disponueshëm këtu. Megjithatë, Libertex mund të jetë një opsion më i sigurt nëse jeni të shqetësuar për tarifat pasi tarifohen vetëm komisione

→ Regjistrohu falas me Libertex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pyetjet e bëra shpesh (FAQ) rreth Libertex:

A ofron Libertex tregtimin e kopjeve? 

Libertex nuk u ofron tregtarëve shërbime të tregtimit të kopjeve për momentin. Megjithëse tregtitë janë të automatizuara, platformat e tregtimit të kopjeve ose të tregtimit social nuk janë të disponueshme në Libertex. 

A është e sigurt të tregtosh me Libertex?

Libertex është një ndërmjetës i rregulluar mirë dhe deri më tani, nuk ka asnjë arsye pse tregtarët nuk mund të ndjehen të sigurt me këtë ndërmjetës. Kompania filloi në vitin 1997 dhe u ka shërbyer mbi 2.2 milionë klientëve në mbarë botën. 

A mund të tregtojnë fillestarët në Libertex?

Fillestarët sigurisht që mund ta kenë të lehtë të kuptojnë dhe të lundrojnë në platformën Libertex. Gjithashtu, ka shumë burime arsimore për të ndihmuar fillestarët të gjejnë këmbët e tyre. Nëse sapo po filloni si tregtar, ose nuk keni njohuri të mjaftueshme për tregun financiar, filloni fillimisht me llogarinë demo.