Rishikimi Moneta Markets: A duhet të regjistroheni? – Test për tregtarët

12345
4.9 / 5
Vlerësimi i ekipit Binaryoptions.com
Tërheqja
5
Depozitë
5
Ofertat
5
Mbështetje
5
Platforma
4.5

Karakteristikat kryesore të Moneta Markets

 • Markë e rregulluar e ndërmjetësit
 • Spread nga 0,0 pips dhe komisione të ulëta
 • Ekzekutim i shpejtë
 • Mbështetje personale
 • MetaTrader 4, MetaTrader 5, ProTrader
 • Levë e lartë 1:500 në dispozicion
Vizitoni faqen e internetit
(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rrezik)

Zgjedhja e një ndërmjetësi në internet nga kompanitë e panumërta në internet mund të jetë e ashpër. Një mënyrë e shkëlqyer për të lehtësuar procesin është duke vendosur fillimisht një qëllim tregtar dhe duke kërkuar për kompaninë, shërbimet e së cilës mund t'ju ndihmojnë të arrini këtë qëllim.

Shumë, veçanërisht të reja investitorët, dashuri për të hulumtoni tërësisht një pasuri përpara se të zhytemi në tregtinë në treg. Një ndërmjetës që ofron materiale të pasura kërkimore dhe edukative, krahas kushteve të shkëlqyera të tregtimit, është ideal për këto.

Në këtë përmbledhje, ne prezantojmë një ndërmjetës të tillë - Moneta Markets. Ne ofrojmë detaje të plota në lidhje me kushtet e tregtimit të ndërmjetësit dhe shërbimet e përgjithshme. Duke lexuar, mund të zbuloni nëse shërbimet e ndërmjetësit përshtaten me nevojat tuaja.

Faqja zyrtare e Moneta Markets
Faqja zyrtare e Moneta Markets
→ Regjistrohu falas me Moneta Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Çfarë do të lexoni në këtë postim

Çfarë është Moneta Markets? – Fakte të shpejta për kompaninë

Vlerësimet Moneta Markets

Moneta Markets është një degë e Vantage International Group Ltd, e cila ka ekziston që nga viti 2009. Moneta Markets është një markë e krijuar në vitin 2020 për të ofruar CFD në internet dhe tregtimin Forex. Ofron kushte të ngjashme si ndërmjetësi Vantage Markets

Moneta Markets është një emri i markës i regjistruar nën Moneta LLC, e regjistruar në Shën Vincent dhe Grenadine. Ndërmjetësi është i rregulluar në rajone të nivelit të lartë si Australia, Mbretëria e Bashkuar dhe Afrika e Jugut dhe operon më shumë se 70000 llogari aktive.

Tregti me vlerë mbi 100 milionë+ kryhen në platformat e saj çdo muaj. Ndërmjetësi ka marrë disa çmime, duke përfshirë çmimin e zgjedhjes së përdoruesve 2021 dhe çmimin për ndërmjetësin më të mirë të Forex për fillestarët dhe profesionistët.

Logoja zyrtare e Moneta Markets

Moneta Markets fakte të shpejta:

 • Krijuar në vitin 2020
 • Një degë e Vantage Group, një ndërmjetës i njohur globalisht
 • Rregulluar në Australi, Evropë, Afrikën e Jugut dhe Saint Vincent dhe Grenadines 
 • Mbi $100 milion+ volum në muaj
 • 70000+ klientë aktivë
 • Fitues i shumëfishtë çmimesh
→ Regjistrohu falas me Moneta Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rregullorja: A është i rregulluar Moneta Markets?

Logoja zyrtare e Komisionit Australian të Letrave me Vlerë dhe Investimeve (ASIC)

Siç u përmend, Moneta Markets është a ndërmjetësi fëmijë i Vantage Group, një kompani globale brokerimi me bazë në Australi e licencuar nga Komisioni Australian i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim ASIC dhe Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim i Qipros CySEC

Logoja zyrtare e CySEC

Moneta Markets është një emri i markës i regjistruar nën Moneta LLC në St. Vincent dhe Grenadines. Ndërmjetësi operon me licencë nga Autoriteti i Shërbimit Financiar të Shën Vincentit dhe Grenadineve (SVGFSA).

Logoja zyrtare e FSA e Shën Vincentit dhe Grenadineve

Moneta Markets Afrika e Jugut Ltd operon edhe me licencë nga Autoriteti i Sjelljes së Sektorit Financiar të Afrikës së Jugut FSCA

Logoja zyrtare e FSCA

Organet rregullatore kanë kërkesa strikte të cilave duhet t'u përmbahen kompanitë e tyre të licencuara.

Shembuj të politikave të rregullatorëve përfshijnë:

 1. Ndarja e fondeve të klientëve për qëllime sigurie
 2. Anëtarësimi në skemat e kompensimit të sigurimeve
 3. Trajnime të shpeshta për stafin dhe përfaqësuesit 
 4. Rregulloret e rrezikut në platformat e ndërmjetësve
 5. Procesi specifik i auditimit

Subjektet rregullatore të vendosura këto dhe më shumë rregullore për të siguruar operacione transparente të biznesit dhe mbrojtjen e klientit.

Përmbledhja e rregulloreve Moneta Markets:

→ Regjistrohu falas me Moneta Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Masat e sigurisë për tregtarët dhe paratë tuaja

Masat e sigurisë për tregtarët e Moneta Markets

Moneta Markets është një markë e Vantage Group, e njohur institucion financiar global me disa licenca në rajonet e nivelit të lartë. Marka e ndërmjetësimit - Moneta Markets gjithashtu rregullohet veçmas nga disa autoritete, duke përfshirë FSCA e Afrikës së Jugut dhe FSA e Shën Vincentit dhe Grenadineve.

Këto rregullore kërkojnë respektim të rreptë me praktika të drejta biznesi. Fondet e klientëve ruhen në një nga bankat më të mira të Kujdestarisë së Australisë, e cila është ndër njëzet bankat më të sigurta në botë.

Ndërmjetësi ka edhe dëmshpërblim sigurimi që mbulon humbjen e klientëve nëse rezulton nga puna e punonjësve ose përfaqësuesve të saj.

Këto masa paraprake sigurie janë në vend për të siguruar që klientët të tregtojnë me qetësi. Mbrojtja e të dhënave garantohet gjithashtu si pjesë e shërbimeve të përqendruara te klienti dhe pajtueshmërisë me rregulloret.

→ Regjistrohu falas me Moneta Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rishikimi i ofertave dhe kushteve të tregtimit Moneta Markets

Si një markë e sapo krijuar ndërmjetësi në internet, Moneta Markets ofron a përzgjedhje krahasuese e kufizuar e aseteve. Sidoqoftë, gama e produkteve të tyre vazhdon të zgjerohet. Moneta Markets së fundmi shtoi disa instrumente në përzgjedhjen e produkteve të saj, duke e çuar listën në mbi 900+ simbole të tregtueshme.

Klientët mund t'i tregtojnë këto tregje përmes pesë klasat e aseteve: forex, mallra, aksione CFD dhe indekse. Ne ofrojmë një përmbledhje të secilës kategori më poshtë:

Këmbimi i huaj 

Forex në Moneta Markets

Klientët mund të kenë akses 45 çifte forex në platformat Moneta Markets. Këto kryqëzime përfshijnë çifte Forex kryesore, të vogla dhe ekzotike. Kërkohet një depozitë minimale prej $50 për të tregtuar tregun Forex në platformat e tij.

Përveç të gjitha diplomave, prisni çiftet e monedhave si EURNZD, GBPJPY, USDCHN, USDZAR dhe të mitur dhe ekzotikë të tjerë të lëngshëm. Këto instrumente mund të tregtohen në të gjitha platformat që ofron ndërmjetësi. 

Leva maksimale është 500:1, dhe përhapjet varen nga lloji i llogarisë. Prisni përhapje mesatare prej 0.36 pips dhe 2.10 pips në kryqëzimet kryesore në llogaritë ECN dhe STP, respektivisht. Komisionet do të aplikohen nëse përdorni një llogari ECN.

Çiftet Forex:33+
Leva:Deri në 1:500
Përhapet:Nga 0,0 pips (në varësi të llojit të llogarisë)
Ekzekutimi:E menjëhershme
Disponueshmëria:Gjatë orarit të tregtimit
→ Tregtoni forex me Moneta Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Ndan CFD-të

Ndani CFD-të në Moneta Markets

Tregtimi i aksioneve i lejon investitorët të përfitojnë nga dividentët dhe rritja ose rënia e çmimeve. CFD-të ju lejojnë të fitoni nga tregtimi i aksioneve përmes spekulimeve të çmimeve dhe dividentit. Listat e aksioneve të tregjeve CFD po zgjerohen, me mbi 635+ aksione të kompanive të njohura tani të disponueshme për tregtim.

Tregtarët kanë mundësi midis tyre bursat kryesore botërore, duke përfshirë SHBA-në, Britaninë e Madhe dhe Evropën. Ose mund të tregtoni aksionet e kompanive nga të gjitha bursat dhe të rritni portofolin tuaj. 

presin aksione nga kompanitë globale si Google, Unilever, Apple, Heineken, Vodafone, Renault, Shell dhe shumë të tjera. CFD-të e aksioneve janë të aksesueshme në të gjitha platformat e ndërmjetësit. Ofrohet leva deri në 20:1 dhe diferencat varen nga aktivi i tregtuar.

Ndani CFD-të:33+
Leva:Deri në 1:20
Përhapet:Nga 0,0 pips (në varësi të llojit të llogarisë)
Ekzekutimi:E menjëhershme
Disponueshmëria:Gjatë orarit të tregtimit
→ Tregtoni CFD-të ndajnë me Moneta Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Mallrat

Mallrat në Moneta Markets

Oferta Moneta Markets 15 nga mallrat e forta dhe të buta më të tregtuara. Kjo kategori përmban energji, mallra të buta dhe metale të çmuara. 

Zgjedhja specifike e produktit në këtë klasë të aseteve përfshin ar, argjend, benzinë, gaz natyror, lëng portokalli dhe sheqer, ndër të tjera. Tarifat e shkëmbimit nuk ngarkohen në ar. Ofrohet leva deri në 333:1.

Mallrat:15+
Leva:Deri në 1:333
Përhapet:Nga 0,0 pips (në varësi të llojit të llogarisë)
Ekzekutimi:E menjëhershme
Disponueshmëria:Gjatë orarit të tregtimit
→ Tregtoni mallra me Moneta Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

ETF-të e fondeve të tregtuara në këmbim

ETF në Moneta Markets

ETF-të le të tregtoni një produkt që përmban një sërë instrumentesh tregu. Ato janë një mënyrë e mrekullueshme për të diversifikuar investimet dhe për të lejuar tregtimin me rrezik më të ulët. Klientët do të gjejnë më shumë se 50+ ETF të tregtuara zakonisht në Moneta Markets MT5 dhe ProTrader.

Tregjet e njohura si S&P500, Vanguard, iShares dhe të tjerë, duke përfshirë ETF-të e kriptove dhe obligacioneve janë të disponueshme. Ndërmjetësi i siguron këto asete në llogarinë e saj të bazuar në komision me diferenca të reduktuara.

ETF-të:50+
Leva:1:1
Përhapet:Nga 0,0 pips (në varësi të llojit të llogarisë)
Ekzekutimi:E menjëhershme
Disponueshmëria:Gjatë orarit të tregtimit
→ Tregtoni ETF me Moneta Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

 

Tregues

Indekset në Moneta Markets

Indekset i lejojnë investitorët të tregtoni një produkt të vetëm me lloje të aksioneve brenda tij. Shumë tregtarë përdorin këto mjete financiare për të përqendruar investimet e tyre në një sektor apo industri të caktuar, si financa, teknologjia, shëndetësia, etj. 

Klientët mund të kenë akses 15 indekse globale të tregtuara zakonisht me Moneta Markets. Shembuj të produkteve të listuara janë S&P500 i njohur, Dow Jones 30, FTSE, Hang Seng, Nasdaq 100 dhe të tjerë. Ndërmjetësi i ofron këto asete përmes CFD-ve. Mund të tregtoni me levë të lartë deri në 500:1. Tregtimi i Indekseve ofrohet në platformat MT4 dhe ProTrader të ndërmjetësit.

Tregues:33+
Leva:Deri në 1:500
Përhapet:Nga 0,0 pips (në varësi të llojit të llogarisë)
Ekzekutimi:E menjëhershme
Disponueshmëria:Gjatë orarit të tregtimit
→ Tregtoni indekset me Moneta Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Tarifat e tregtimit – Sa kushton të tregtoni me Moneta Markets?

Moneta Markets përdorni dy struktura të përbashkëta tarifash në industri: me komision dhe pa komision. Klientët mund të zgjedhin se si dëshirojnë të faturohen duke përdorur platformat dhe llojet e llogarive me strukturën e tyre të preferuar të tarifave. 

Lloji i llogarisë STP është një llogari e variablit pa komision me një përhapje minimale prej 1.20 – 1.40 pips në diploma kryesore. Mesatarja rritet në 1.36 pips dhe 1.76 pips gjatë orëve normale të tregut. Këto diferenca u regjistruan në gusht 2022 dhe zbatohen për kryqëzimet kryesore të Forex më likuide. 

Përhapjet janë shumë më të ngushta në llogarinë ECN dhe ndonjëherë mund të bjerë në 0.10 pips për një kryq forex, të tillë si EURUSD. Pipat mesatare të përhapjes lëvizin deri në 0.26 dhe 0.56 pips për drejtimet e tjera. Një tarifë komisioni prej $6 për tregtim rrotullimi prej 100000 njësish është ngarkuar. Kjo bie brenda mesatares së tregut.

Tregtimi tarifat për asetet e tjera ndryshojnë. Disa janë shumë më të larta se të tjerët. Për shembull, komisioni për aksionet e Evropës CFD kushton $13 për porosi ose 0.1% e vlerës së deklaruar të aksionit. Ndërsa CFD-të e aksioneve amerikane kushtojnë $6 për porosi.

Tarifat e shkëmbimit rriten nëse ju lëreni tregtinë hapur brenda natës. Këto tarifa nuk janë fikse dhe varen nga aktivi. Tregtimi i arit tërheq zero tarifa shkëmbimi.

Tarifa:Informacion:
Shkëmbimi i tarifave për tregtitë e hapura gjatë natës:Varet nga aktivi. Nga $0 me llogarinë pa shkëmbim.
Tarifat e administrimit:Tarifa e administrimit ditore e ngarkuar për llogaritë pa shkëmbim, në vend të tarifave për tregtitë brenda natës.
Tarifat e llogarisë:Asnjë tarifë llogarie.
Tarifa e pasivitetit:Nuk ka tarifa pasiviteti.
Tarifa e depozitës:Asnjë tarifë depozitimi.
Tarifa e tërheqjes:Nuk ka tarifa për tërheqje, përveç transfertave bankare ndërkombëtare. Metodat më të zakonshme të tërheqjes nuk kanë tarifa.
→ Tregtoni forex me Moneta Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Testi i platformave tregtare Moneta Markets

Platforma ProTrader e Moneta Markets
Platforma ProTrader e Moneta Markets

Platformat Moneta Markets u ofrojnë klientëve akses në Rrjetin e Komunikimeve Elektronike, ku shijojnë përhapje super të ngushta. Ky ekzekutim tregtar është një lloj tavoline jo-marrëveshjeje që transmeton urdhra përmes ofruesve të ndryshëm të likuiditetit. Transaksionet përputhen me çmimet më të mira, duke rezultuar në diferenca më të ulëta. Ofrohet gjithashtu tregtimi STP dhe ofrohen këto shërbime:

 1. ProTrader
 2. Meta tregtar 4
 3. Meta tregtar 5

ProTrader nga TradingView

Platforma Moneta Markets ProTrader

ProTrader është Moneta Markets' platforma e pronarit në internet zhvilluar nga Panda Trading Systems. Pro Trader ofron akses për të tregtuar të gjitha sferat e produkteve. TradingView është ngulitur në këtë platformë, duke lejuar tregtimin social dhe aksesin në tregues shtesë.

Platforma vjen me më shumë se 100+ tregues teknikë dhe një përzgjedhje mjetesh vizatimi, duke përfshirë të famshmin Fibonacci, trendet dhe më shumë. Platforma është e aksesueshme në pajisjet mobile dhe kompjuterët. AppTrader është i disponueshëm për shkarkim në dyqanet Apple iOS dhe Google Play.

→ Regjistrohu me Moneta Markets tani dhe fillo të përdorësh Pro Trader!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

MetaTrader 4

Moneta Markets MetaTrader 4

Moneta Markets MT4 ofron tiparet standarde të kësaj platforme të njohur tregtare. Konsumatorët mund ta integrojnë lehtësisht në Pro Trader për të aksesuar çdo gjë që mungon në secilën platformë. 

Moneta Markets' MT4 vjen me mbi 40+ tregues dhe mjete të tjera të ndryshme, të tilla si këshilltarët e ekspertëve dhe mbështetja e automatizuar e tregtimit. 

Konsumatorët mund ndërtojnë treguesit e tyre dhe personalizojnë EA-të. Të gjitha klasat e aseteve ofrohen në këtë platformë dhe ju mund të tregtoni në një llogari STP ose ECN.

→ Regjistrohu me Moneta Markets tani dhe fillo të përdorësh MetaTrader 4!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

MetaTrader 5

Platforma celulare Moneta Markets MetaTrader 5

Moneta Markets MT5 është në dispozicion vetëm për tregtimin celular por ofron të gjitha sferat e produkteve dhe lejon të gjitha llojet e llogarive. Përdorimi i MT5 në pajisjet celulare nënkupton një numër të kufizuar treguesish teknikë dhe mjetesh. Por thellësia e tregut në MT5 të ndërmjetësit është më e avancuar se MT4, dhe ju mund ta integroni atë me ProTrader për qasje në ueb. Aplikacionet meta-tregtare mund të shkarkohen në Apple iOS dhe Google Android. 

→ Regjistrohu me Moneta Markets tani dhe fillo të përdorësh MetaTrader 5!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Treguesit dhe disponueshmëria e grafikëve në Moneta Markets

Treguesit dhe disponueshmëria e grafikëve në Moneta Markets

Me shume se 48+ tregues teknikë ofrohen në platformat Pro Trader dhe meta Trader. Por ju mund të përdorni mbi njëqind përmes TradingView. Dhjetë mjete vizatimi dhe gjashtë lloje grafikësh ju lejojnë në mënyrë efektive të kërkoni për tendencat e tregut. 

Moneta Markets - MetaTrader 4 tregues

Ne vumë re një pak kufizime në mjetet e tregtimit. Janë vetëm nëntë afate kohore, që është relativisht e ulët. Lista e vëzhgimit ka vetëm katër kolona dhe veçoria e titujve të lajmeve nuk ofrohet. Mungojnë gjithashtu veçoritë e avancuara të menaxhimit të rrezikut, të tilla si ndalesat pasuese.

Megjithatë, tregtarët kanë akses në Market Buzz përmes Trading Central. Kalendari ekonomik është gjithashtu i shikueshëm, duke i mbajtur përdoruesit të përditësuar për informacione të rëndësishme të tregut.

Tregtimi celular përmes aplikacionit Moneta Markets

Aplikacioni MetaQuotes në Moneta Markets

Tregtimi celular me Moneta Markets është në dispozicion përmes platformave AppTrader dhe MetaTrader. Këto aplikacione janë të disponueshme për telefonat inteligjentë ose skedat Apple dhe Android.

Aplikacionet celulare nuk ofrojnë veçori të veçanta, por i lejojnë klientët vendosin dhe menaxhojnë tregtitë dhe kontrollojnë llogaritë e tyre kur ata janë larg një ekrani më të madh.

Disa veçori të rëndësishme të platformës së internetit janë mungon nga celulari. Ka më pak tregues, megjithëse ndërmjetësi ka shtuar deri në 20 mjete vizatimi. Listat vëzhguese gjithashtu nuk janë të sinkronizueshme. 

Megjithatë, ka tre lloje grafikësh, të cilat janë kopje të platformave të internetit dhe të gjitha asetet ofrohen në celular.

Përmbledhja e tregtimit celular Moneta Markets:

 1. Vendosni dhe menaxhoni tregtitë në lëvizje
 2. 20 mjete vizatimi të përfshira
 3. Të gjitha klasat e aseteve janë në dispozicion 
 4. Aplikacione tregtare miqësore për fillestarët

Si të tregtoni në platformë (Tutorial)

Platforma MetaTrader 4 në Moneta Markets

Atje jane Mbi 900 instrumente të tregtueshme në platformat Moneta Markets. Rregullat bazë për tregtimin në tregjet financiare janë të njëjta. Megjithatë, elementët që ndikojnë në lëvizjet e çmimeve të çdo aktivi dhe në tregjet përkatëse ndryshojnë shumë. 

Për këtë arsye, ju nuk duhet të hyjë në tregtinë online përpara se të vendosni se çfarë do të përbënte portofolin tuaj. Hapi i parë për të tregtuar është zgjedhja e një tregu(e). Qofshin forex, indekse, metale, etj., Zgjedhja juaj duhet të bazohet në asetet që i keni më të lehta për t'u kuptuar. 

tregjet më të njohura janë më likuidët dhe më fitimprurës. Ata gjithashtu kanë shumë informacion në dispozicion dhe të aksesueshëm. Këto tregje përfshijnë kompanitë kryesore të Forex, aksionet dhe mallrat. Shumë tregtarë me përvojë ndërtuan portofolet e tyre nga këtu.

Pasi të zgjidhni një asete fitimprurëse dhe lehtësisht të kuptueshme, gjëja tjetër është të studiohet tregu i saj. Zbuloni elementet që ndikojnë në lëvizjet e çmimeve dhe studioni tendencat e kaluara. Tregtimi në internet ka të bëjë me parashikimin e lëvizjeve të çmimeve. Mësimi rreth tregut tuaj të preferuar ju ndihmon të bëni parashikimet më të mira dhe të tregtoni me sukses. 

Pas duke mësuar bazat e tregtimit për aktivin tuaj të zgjedhur, hyni dhe tregtoni në llogarinë tuaj të brokerimit. Megjithëse ne gjithmonë rekomandojmë fillimisht praktikën demo. Pasi të identifikoheni, lëvizni nëpër listat e kuotave për të gjetur instrumentin tuaj të dëshiruar. Nëse nuk është në listë, klikoni në skedën Shto për ta gjetur dhe shtuar. Pastaj zgjidhni instrumentin dhe klikoni në New Order. Shkruani informacionin e transaksionit, si p.sh. madhësia ose shuma e lotit. Vendosni humbjen tuaj të ndalimit dhe vendosni tregtinë.

→ Regjistrohu falas me Moneta Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të tregtoni Forex në Moneta Markets

Si të tregtoni Forex në Moneta Markets

Tregu i këmbimit valutor është më i madhi Tregtohen gjerësisht dhe rrugë e përbashkët e investimeve për fillestarët. Mundësitë në këtë treg janë të bollshme dhe tregtimi në Forex është ndër mënyrat më të lehta për t'u futur në tregtimin online.

Qindra çifte monedhash janë në dispozicion, nga të cilat ofron Moneta Markets 45+ nga ato më të lëngshmet. Siç u përmend, tregtimi në të gjitha tregjet ndjek të njëjtat rregulla bazë. Pra, hapi i parë në tregtimin e Forex është të vendosni për një palë valutore.

Çiftet kryesore, që përmbajnë monedha kryesore nga kombet e botës së parë, janë më popullor dhe i lëngshëm. Minorja dhe ekzotika gjithashtu ofrojnë mundësi të mëdha fitimi, por tërheqin përhapje më të larta. Për këtë arsye, shumë investitorë të rinj qëndrojnë gjithmonë tek ata kryesorë në fillim. Më vonë, ata shtojnë çifte të tjera për të hyrë në më shumë mundësi. 

Moneta Markets Pro Tregtar

Pasi të keni vendosur për çiftin(t), ndiqni këto hapa për të filluar tregtimin në Forex:

 1. Edukimi dhe kërkimi i tregut

Kërkoni informacion në lidhje me monedhat që dëshironi të tregtoni. Për fat të mirë, ka burime të bollshme në internet në lidhje me Forex, dhe Moneta Markets gjithashtu ofron materiale të pasura arsimore për t'ju ndihmuar të filloni. Kurset e këmbimit valutor varen nga normat e punësimit, normat e interesit, deficitet tregtare dhe faktorë të tjerë ekonomikë. Lëvizjet e çmimeve mbështeten në ekonominë që mbështet monedhat. Qëndrimi i informuar mbi lajmet ekonomike do t'ju ndihmojë të analizoni siç duhet tregun.

 1. Vendosni qëllimet tuaja tregtare

Qëllimet e tregtimit përfshini objektivin tuaj dhe mënyrën se si planifikoni ta arrini atë. Kjo do të thotë gjetja dhe miratimi i një strategjie efektive tregtare për çiftet tuaja të zgjedhura. Menaxhimi i rrezikut gjithashtu duhet të përfshihet në qëllim. Vendosni pikat në të cilat duhet të braktisni një tregti nëse fillon të shkojë në jug. Dhe niveli i fitimit në të cilin do të mbyllni çdo tregti.

 1. Praktikoni duke përdorur një demonstrim falas

Pasi të vendosni qëllimet tuaja dhe të krijoni një plan, praktikoni gjithçka që keni planifikuar dhe mësuar në një demo. Një llogari demo është një mjedis tregtar virtual që lejon përdoruesit të testojnë dhe praktikojnë tregtimin me rrezik financiar zero. Llogaria është një kopje e një llogarie të drejtpërdrejtë dhe paraqet kushtet dhe skenarët realë të tregut. Prandaj, sigurohuni që strategjitë tuaja të prodhojnë rezultate fitimprurëse këtu përpara se t'i përdorni ato në një mjedis të drejtpërdrejtë. 

 1. Hyni dhe tregtoni Forex në një llogari të drejtpërdrejtë

Pasi të keni fituar disa njohuri, besim dhe aftësi në demo, zhvendosni tregtimin tuaj në një llogari të drejtpërdrejtë. Në pultin e llogarisë suaj, klikoni në kuotat për të shfaqur të gjitha instrumentet e listuara. Lëvizni për të gjetur çiftet tuaja të dëshiruara Forex. Klikoni dhe zgjidhni Porosi e re. Futni detajet e transaksionit. Vendosni porositë tuaja kufitare, të tilla si ndalimi i humbjes. Rishikoni detajet e porosisë dhe vendosni tregtinë.

→ Tregtoni forex me Moneta Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të tregtoni aksione/aksione në Moneta Markets

Si të tregtoni aksione në Moneta Markets

Stoqet janë ndër Klasa më e zakonshme e aktiveve të tregtuara në tregjet financiare. Njerëzit mund të zotërojnë një pjesë të një kompanie duke blerë aksionet e saj. Ai mundëson fitimin kur kompania deklaron një dividend dhe investitori gjithashtu mund të rishes pasi aksioni të rritet në vlerë.

Megjithatë, kjo është vetëm një mënyrë për të investuar në aksionet e një kompanie ose tregtimi i aksioneve të saj. Një mënyrë më pak e rrezikshme është të tregtoni përmes CFD-ve. Me këtë metodë, ju ende mund të fitoni dividentë me disa kompani. Por ju nuk do të zotëroni asetin. Në vend të kësaj, ju do të bëni bast për rritjen ose rënien e vlerës së aksioneve.

Tregtimi i CFD-ve në aksione ose aksione kërkon fillimisht duke mësuar rreth operacioneve të tregut. Disa gjëra ndikojnë në çmimet e aksioneve dhe në tregjet e aksioneve.

Kjo perfshin: 

 1. Ekonomia globale
 2. Gjendja ekonomike e një vendi
 3. Shëndeti i industrisë
 4. Shkalla e pranimit të kompanisë
 5. Fuqia financiare e kompanisë dhe performanca e tregut 
Moneta Markets MetaTrader 4

Informacion kyç për çdo element që ndikon në çmimet e aksioneve do t'ju ndihmojë të përcaktoni se në cilat kompani ose industri të investoni. Prandaj edukimi dhe kërkimi duhet t'i paraprijnë zgjedhjes së një instrumenti tregu. 

Në platformat Moneta Markets', ju mundeni luajnë disa tregje globale të aksioneve. Ju do të hyni në ekonomitë e Evropës, Mbretërisë së Bashkuar dhe Shteteve të Bashkuara. Kompanitë kryesore janë në dispozicion nga të cilat ju mund të zgjidhni. 

Pas kësaj, studioni disa strategji të provuara të tregtimit të aksioneve dhe testojini ato në një demo për të parë nëse funksionojnë për ju. Miratoni ato me të cilat jeni të kënaqur, provoni të krijoni tuajin dhe ndërtoni një plan tregtar efektiv. Praktikoni disa herë të tjera derisa të fitoni një nivel besimi. Pastaj lëvizni tregtimin në një llogari të drejtpërdrejtë.

Pasi të keni hyrë në llogarinë tuaj, klikoni në skedën e aseteve dhe zgjidhni aksionet. Pastaj shtoni simbolet e aksioneve të kompanive tuaja të dëshiruara në listën e kuotave për t'i tregtuar ato. Në listën e kuotave, klikoni simbolin e aksioneve dhe zgjidhni Porosi e re. Plotësoni detajet e tregtisë duke aplikuar strategjinë dhe planet tuaja. Futni porositë tuaja kufitare, rishikoni detajet dhe vendosni tregtinë.

→ Tregtoni stoqet me Moneta Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të hapni llogarinë tuaj tregtare

Si të hapni një llogari tregtare me Moneta Markets

Procesi i konfigurimit të llogarisë me Moneta Markets është pa mundim.

Kërkon plotësimin e tre formularëve të thjeshtë që përmbajnë:

 1. Detaje personale
 2. Detajet e verifikimit
 3. Konfigurimi i profilit të llogarisë 

Në faqen kryesore të internetit të ndërmjetësit, do të gjeni Skeda e regjistrimit në qendër të sipërme, e theksuar me të kuqe.

Klikoni në këtë buton për të filluar procesin. Faqja e parë do të kërkojë emrin tuaj të plotë, vendin e banimit, emailin, telefonin dhe llojin e llogarisë (llogari individuale ose korporative). Ju gjithashtu mund të regjistroheni duke përdorur llogarinë tuaj në Facebook, Gmail ose LinkedIn. Klikimi në një nga këto ikona bën që faqja të rimarrë automatikisht dhe të plotësojë të dhënat tuaja personale në kolonat përkatëse.

Formulari i regjistrimit Moneta Markets

Faqja tjetër do të paraqesë kolona për ju shkruani numrin e kartës së identitetit dhe adresën e shtëpisë. Sigurohuni që detajet që jepni të jenë në përputhje me ato në dokumentet që ngarkoni më vonë. Ndërmjetësi do ta konfirmojë këtë përfundimisht. 

Ju gjithashtu do të plotësoni disa kolona që tregojnë përvojën tuaj tregtare, burimin e fondeve dhe statusin financiar. Pas kësaj vjen konfigurimi i llogarisë, ku zgjidhni platformën tuaj të preferuar, llojin e llogarisë dhe monedhën e llogarisë. Deri në dhjetë monedha bazë janë në dispozicion për të zgjedhur. Përveç tre monedhave kryesore kryesore, ju mund të vendosni monedhën e llogarisë tuaj në dollarin australian, jen japonez, Kanada, Hong Kong, Singapori dhe dollarin e Zelandës së Re, dhe realin brazilian.

Pas plotësimit të këtyre pjesëve, shënoni në kutinë e marrëveshjes për të treguar se i keni lexuar, kuptuar dhe pranuar kushtet e ndërmjetësit. Pastaj klikoni Next për të vazhduar. Ndërmjetësi do t'ju duhet të vërtetoni emailin tuaj. Për ta bërë këtë kërkon hapjen e lidhjes që sistemi ju dërgon gjatë regjistrimit. 

Në këtë pikë, konfigurimi i llogarisë ka përfunduar 95%. Ngarkimi i dokumenteve të verifikimit do të përfundojë procesin e regjistrimit. Më pas ndërmjetësi do të aktivizojë llogarinë tuaj tregtare.

→ Regjistrohu falas me Moneta Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Llojet e llogarisë Moneta Markets

Llojet e llogarisë Moneta Markets

Moneta Markets ofron dy opsione llogarie. Të dyja i lejojnë klientët të zgjedhin sipas stilit të tyre të preferuar të ekzekutimit dhe strukturës së tarifave.

Ata janë:

 1. STP direkt
 2. Kryeministri ECN 

STP direkt

Llogaria direkte STP është a lloji pa komision që përdor metodat e ekzekutimit të STP. Depozita minimale është $50. Llogaria funksionon në ProTrader dhe meta Trader 4. Të gjitha sferat e produkteve janë të tregtueshme në llogarinë direkte STP, dhe lejohet përdorimi deri në 500:1. 

Ndërmjetësi poston a përhapja minimale prej 1,20 pips në këtë llogari. Megjithëse kjo vlen vetëm për tregtimin në forex EURUSD. Prisni një mesatare prej 1,56 pips gjatë orëve të pikut, një diferencë mjaft e arsyeshme pasi komisioni nuk zbatohet në këtë llogari. 

Llogaria mbështet mbrojtjes, dhe ofrohet varianti i llogarisë islame. Ndërmjetësi ua rekomandon këtë llogari fillestarëve ose investitorëve të rinj.

Kryeministri ECN 

Prime ECN, siç nënkupton edhe emri, përdor ekzekutimin ECN. Llogaria është e bazuar në komision dhe kërkon a Depozita minimale $200 per te perdorur. Llogaria funksionon në ProTrader dhe MT4. Ju mund të tregtoni në AppTrader, përmes të cilit mund të integroni MT4 dhe MT5. 

Ju mund të përdorni të gjitha produktet në këtë llogari dhe levave deri në 500:1. Përhapja minimale është 0,0 pip në kryqëzimet kryesore të Forex dhe një komision $3 aplikohet për çdo anë për një lot standard. Llogaria u rekomandohet tregtarëve me përvojë që bëjnë scalping dhe përdorin EA. Mbrojtja lejohet gjithashtu dhe ofrohet një version i llogarisë islame.

→ Regjistrohu falas me Moneta Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

A mund të përdorni një llogari demo në Moneta Markets?

Si të përdorni llogarinë demo në Moneta Markets

Po. Moneta Markets ofroni një llogari demo falas. Konfigurimi zgjat më pak se 2 minuta dhe ju jep akses në një llogari virtuale me kredi deri në $50000. Kjo do të thotë që ju mund të praktikoni tregtimin sa më shumë që të jetë e mundur. Siç u përmend më herët, llogaria duhet të përdoret në mënyrë ideale gjatë fazës suaj të vetë-edukimit dhe kërkimit. Tregtoni me të ndërsa mësoni për tregun dhe studioni strategjitë. 

Si të identifikoheni në llogarinë tuaj tregtare Moneta Markets

Si të identifikoheni në llogarinë tregtare Moneta Markets

Konsumatorët mund tregtoni në platformat e bazuara në ueb ose në aplikacion. Hyrja në llogari është e thjeshtë. Nëse jeni duke përdorur ueb-in, klikoni në skedën Hyrja në faqen e internetit të ndërmjetësit. Është theksuar me të gjelbër në krye të faqes kryesore.

Shfaqet kutia Login, e cila tregon dy kolona për email dhe fjalëkalim. Shkruani çdo informacion në fushat e duhura dhe klikoni në hyrje për të hapur llogarinë. 

Nëse jeni duke përdorur aplikacionin, sapo të hapni aplikacionin, kutia e hyrjes do të jetë në faqen kryesore. Shkruani emailin dhe fjalëkalimin e llogarisë suaj tregtare dhe klikoni login.

Nëse keni probleme me hyrjen, biseda e drejtpërdrejtë zakonisht është e dukshme në të djathtën e poshtme të faqes. Mund të arrini mbështetjen përmes ikonës së bisedës live. Ose kliko Harrove fjalëkalimin poshtë butonit Hyrja nëse është një problem me fjalëkalim.

Verifikimi: Çfarë ju nevojitet dhe sa kohë zgjat?

Kërkohet Moneta Markets vërtetimin e identitetit dhe të vendbanimit për të përfunduar konfigurimin e llogarisë tuaj.

Dokumentet e pranuara për të vërtetuar identitetin janë një nga këto:

 • Një kartë identiteti e lëshuar nga qeveria
 • Pasaporta ndërkombëtare
 • Patentë shoferi. 

Ndërsa dokumenti i pranueshëm për vërtetimin e adresës është një nga sa vijon:

 • Një deklaratë bankare ose karte që përmban adresën tuaj
 • Një faturë shërbimi, të tilla si faturat e energjisë elektrike, gazit ose ujit. 

Këto dokumente duhet të jenë e vlefshme.

Kjo do të thotë se ata duhet të plotësojnë këto kritere:

 • Letërnjoftimi duhet të jetë aktual dhe jo i skaduar.
 • Dëshmia e adresës duhet të jetë e fundit, jo më e vjetër se gjashtë muaj.
 • Faturat duhet të kenë emrin tuaj të plotë dhe adresën që keni dhënë gjatë regjistrimit. (Shtypjet në internet të faturave ose pasqyrave të llogarisë nuk janë të pranueshme.)

Pasi të keni mbledhur këto dokumente, merrni një qartësi, fotografi me ngjyra ose skanoni ato. Më pas dërgoni imazhet në accounts@monetamarkets.com. 

Ndërmjetësi zakonisht konfirmon identitetin brenda 24 orëve, gjë që ndonjëherë zgjat dy ditë. Pasi të përfundojë verifikimi, ndërmjetësi do t'ju njoftojë me email.

→ Regjistrohu falas me Moneta Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Metodat e disponueshme të pagesës për depozitim dhe tërheqje

Koha e përpunimit të depozitave në Moneta Markets
Koha e përpunimit të depozitave në Moneta Markets

Moneta Markets ofron disa opsione pagese për depozitime dhe tërheqje të lehta.

Këto mënyra pagese përfshijnë:

 1. Mastercard
 2. Viza
 3. Teli bankar
 4. JCB
 5. SticPay
 6. FasaPay

Këto mënyra pagese janë të gjitha shlyerjet e menjëhershme për depozitat, përveç opsionit me tela bankare. Kjo mund të marrë dy deri në pesë ditë që fondet të arrijnë në llogarinë tuaj. 

Ndërmjetësi nuk ngarkon asnjë tarifë, por ofruesit e shërbimeve të pagesave ose bankat mund të marrin një shumë të vogël për transferta. 

Si të depozitoni para - Shpjegohet depozita minimale

Si të bëni një depozitë në Moneta Markets

Hyni në zonën tuaj të klientit për të financoni llogarinë tuaj

 1. Në panelin e kontrollit, klikoni mbi Fondet dhe zgjidhni Depozitoni midis opsioneve.
 2. Zgjidhni mënyrën e pagesës, p.sh. Visa, SticPay, e kështu me radhë.
 3. Futni detajet e llogarisë për mënyrën e zgjedhur të pagesës.  
 4. Konfirmoni detajet që keni dhënë dhe autorizoni transferimin.
 5. Klikoni në OK.

Fondet duhet të pasqyrohen në portofolin tuaj të tregtimit brenda minutave nëse përdorni ndonjë opsion pagese të listuar më sipër, përveç telit bankar.

Moneta Markets' depozita minimale është $50 për llogarinë Direct STP dhe $200 për llogarinë ECN. Prandaj, transferta juaj fillestare duhet të jetë kjo shumë ose më e lartë, në varësi të zgjedhjes suaj.

Nëse ka një zbritje dhe paratë nuk shfaqet e plotë, do të thotë se kompania e pagesave ka zbritur tarifat e saj nga shuma që keni dërguar. 

Edhe pse ata zakonisht njoftoni klientin gjatë transferimit, Moneta Markets ndonjëherë i kthen këto tarifa depozitash. Ju mund t'i kontaktoni ata për të mësuar më shumë rreth kësaj.

→ Regjistrohu falas me Moneta Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Depozitoni bonuse në Moneta Markets

Bonus depozite Moneta Markets

Moneta Markets ofron a bonus depozite një herë për tregtarët e sapo regjistruar. Ndërmjetësi jep një bonus kredie prej 50% për klientët e rinj që depozitojnë deri në $500 në transfertën e tyre të parë. Terma dhe kushte të tjera zbatohen për përdorimin e kësaj kredie falas.

Shpërblime të tjera janë bonuset e referimit. Nuk ka asnjë promovim të vazhdueshëm bonus për klientët ekzistues.

Tërheqja – Si të tërhiqni paratë tuaja në Moneta Markets

Si të tërhiqni para në Moneta Markets

Ngjashëm me depozitimin e fondeve, tërheqjet janë gjithashtu pa probleme për sa kohë që ju keni verifikuar adresën tuaj.

 1. Hyni në zonën tuaj të klientit dhe klikoni mbi Fondet në panelin e kontrollit. 
 2. Zgjidhni Tërhiqni fonde nga opsionet rënëse.
 3. Zgjidhni mënyrat tuaja të preferuara të pagesës, p.sh. Mastercard, bankë, FasaPay ose të tjera.
 4. Plotësoni formularin e kërkesës siç udhëzohet 
 5. Konfirmoni detajet dhe klikoni Submit.

Tërheqjet duhet më shumë kohë për të arritur në llogarinë e marrësit. Prisni të merrni fondet brenda një deri në tre ditë për të gjitha mënyrat e pagesës, përveç telit bankar. Tërheqjet nga bankat mund të zgjasin deri në shtatë ditë për shlyerjen e fondeve.

Vini re se për shkak të rregulloreve financiare, mundeni tërhiqeni vetëm në një llogari që mban të njëjtin emër në llogarinë tuaj tregtare

Për më tepër, ju mund të mos lëvizni fondet nga llogaria juaj derisa të përfundoni verifikimin e adresës. Pra, sigurohuni që të keni ngarkuar dokumentet e nevojshme.

→ Regjistrohu falas me Moneta Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Mbështetja e klientit për tregtarët që përdorin Moneta Markets

Si të kontaktoni mbështetjen në Moneta Markets

Oferta Moneta Markets shërbimi i klientit shumë-gjuhësh i vlerësuar me çmime përmes telefonit, emailit dhe bisedës live. Mbështetja teknike dhe e klientit është e disponueshme 24 orë gjatë ditëve zyrtare të tregut (e hënë - e premte).

Ju mund t'i arrini ato nëpërmjet e-mail në support@monetamarkets.com ose bisedoni drejtpërdrejt në faqen e tyre të internetit.

Konsumatorët në MB mund arrini mbështetjen telefonike nëpërmjet +44 (113) 3204819, ndërsa ata jashtë MB mund t'i telefonojnë në +61 2 8330 1233

Numri i kujdesit ndaj klientit:Mbështetje me email:Bisedë e drejtpërdrejtë:Disponueshmëria:
Për klientët në MB:
+44 (113) 3204819

Për klientët jashtë MB:
+61 2 8330 1233
support@monetamarkets.comPo, në dispozicion24 orë në ditë, nga e hëna në të premte

Material arsimor – Si të mësoni tregtimin me Moneta Markets 

Udhëzimet e platformës Moneta Markets WebTrader

Siç u përmend në fillim, Moneta Markets është një nga ato kompani që ofron arsim i pasur dhe materiale kërkimore. Këto burime i lejojnë klientët të hulumtojnë asetet e tyre të dëshiruara përpara se të tregtojnë të qetë.

E saj dispozitat arsimore përfshijnë Moneta TV, i cili ofron informacione të përditshme ekonomike që ndikojnë në çmimet. Një veçori WebTV është gjithashtu e disponueshme, duke ofruar lajme në kohë reale në bursat, si p.sh NYSE.

Ka kurse premium për tregtarë me përvojë dhe video tutoriale të ndryshme për tregtarët e të gjitha niveleve. Një e metë kryesore e përmbajtjes së tij arsimore është se shumica e burimeve janë në dispozicion vetëm për klientët e regjistruar. Vizitorët e faqes nuk do të gjejnë artikuj ose burime video për të studiuar, përveç pyetjeve të shpeshta.

→ Regjistrohu falas me Moneta Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Tarifa shtesë në Moneta Markets

Për fat të mirë, Moneta Markets nuk ngarkon tarifa shtesë ose jo-tregtare. Prisni vetëm kosto të drejtpërdrejta tregtare, të tilla si diferencat dhe komisionet e shpjeguara më herët. 

Vendet e disponueshme dhe vendet e ndaluara 

Moneta Markets pranoni klientë nga pothuajse të gjitha pjesët e botës. Përjashtohen klientët nga rajone të tilla si SHBA, ku ndërmjetësit e huaj nuk lejohen të ofrojnë shërbime. Moneta Markets nuk është gjithashtu i disponueshëm në rajonet ku rregulloret lokale kufizojnë shërbimet e ndërmjetësimit. Rajone të tilla përfshijnë Korenë e Veriut, Jemenin, Irakun dhe vende të tjera të kufizuara.

Përfundimi i rishikimit - Moneta Markets është një ndërmjetës i shkëlqyer

Çmimet e Moneta Markets

Moneta Markets është një markë relativisht e re dhe është i rregulluar mirë. Lista e produkteve të saj është ende në rritje, dhe tarifat e tregtimit qëndrojnë brenda mesatares së tregut. Klientët do të gjejnë materiale të dobishme edukative dhe kërkimore në platformat e saj. Aplikacioni i tij i pronarit lejon integrim të lehtë me platformat e meta tregtarëve.

Megjithatë, ndërmjetësi duhet të rrisë ofertat e produkteve të saj. Përmbajtja e tij edukative është e kufizuar dhe e paarritshme për vizitorët e faqes. Shërbimet e tregtimit celular ofrojnë vetëm shumë pak funksione bazë. Moneta Markets duhet të përmirësohet në këto fusha për të konkurruar me më të mirat e industrive të tjera.

→ Regjistrohu falas me Moneta Markets tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pyetjet e bëra shpesh (FAQ) rreth Moneta Markets:

Ku ndodhet selia e Moneta Markets?

Moneta Markets është një kompani fëmijë e Vantage Group Ltd, e cila është me qendër në Australi. Por marka e ndërmjetësimit është e regjistruar në St. Vincent dhe Grenadines si Moneta LLC, dhe adresa e zyrës është – Kati i parë, ndërtesa e parë e St. Vincent Bank Ltd., James Str, Kingston, St. Vincent and the Grenadines. 

Si të përdor Moneta Markets?

Për të përdorur shërbimet Moneta Markets, vizitoni faqen e saj të internetit dhe klikoni Sign-Up për t'u regjistruar. Plotësoni formularët e krijimit të llogarisë dhe përpunoni, depozitoni para në llogarinë tuaj të re dhe filloni tregtimin.

Cila është depozita minimale Moneta Markets'?

Depozita minimale në Moneta Markets është $50 për llogarinë Direct STP dhe $200 për llogarinë Prime ECN.

A është i sigurt Moneta Markets?

Moneta Markets është një filial i Vantage Group Ltd dhe operon me licenca nga SVGFSA dhe FSCA. Ndërmjetësi mban fondet e klientëve në Bankën Kombëtare të Australisë dhe ka dëmshpërblim sigurimi, i cili mbulon humbjet që vijnë nga puna e punonjësve të tij.

Çfarë mund të tregtoj në platformat Moneta Markets?

Moneta Markets ofron pesë klasa aktivesh që përmbajnë mbi 900 instrumente të tregtueshme. Forex, aksionet CFD, indekset, mallrat dhe ETF-të janë të gjitha pjesë e ofertave të produkteve të saj. Mallrat përfshijnë të fortë dhe të butë, si ari, argjendi, sheqeri, kafeja dhe më shumë.

A është Moneta Markets një ndërmjetës?

Po. Moneta Markets është një markë e ndërmjetësit të mirënjohur global Vantage Group Ltd. Moneta Markets është e autorizuar të operojë në mënyrë të pavarur si një ndërmjetës në internet dhe ofron shërbime tregtare Forex dhe CFD.

Sa kohë duhet për të tërhequr nga platformat Moneta Markets?

Përpunimi i tërheqjeve zgjat nga një deri në tre ditë. Por kjo mund të varet edhe nga mënyra e pagesës. Metoda e telit bankar mund të marrë deri në shtatë ditë që paratë të arrijnë në llogarinë e marrësit. Vonesat më të gjata se tre ditë shkaktohen zakonisht nga kompania e shërbimit të pagesave. Por mund të kontaktoni mbështetjen për të raportuar tërheqjet e vonuara nëse ndodh.