Rishikimi OctaFX: Duhet të regjistroheni apo jo? – Test ndërmjetësi për tregtarët

12345
4.8 / 5
Vlerësimi i ekipit Binaryoptions.com
Tërheqja
5
Depozitë
5
Ofertat
4.5
Mbështetje
5
Platforma
5

Karakteristikat kryesore të OctaFX

 • Ndërmjetësimi i rregulluar
 • Ekzekutimi i menjëhershëm
 • Përhapjet më të ulëta në industri
 • Llogari demo falas
 • MT4 dhe MT5 në dispozicion
 • Pagesat kripto
Vizitoni faqen e internetit
(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rrezik)

Nëse dëshironi të arrini rezultate më të mira në tregti, atëherë nuk duhet t'i kushtoni vëmendje vetëm përmirësimit të aftësive tuaja. Një pikë që shpesh neglizhohet është zgjedhja e ndërmjetësit të duhur. Megjithatë, ajo luan një rol vendimtar. Sa herë që shpenzoni shumë në tarifa ose duhet të prisni për një kohë të gjatë përpara se të arrini të tërhiqni paratë tuaja, atëherë keni një disavantazh të madh. Prandaj, ka kuptim të krahasoni ndërmjetësit me njëri-tjetrin.

Në këtë përmbledhje, ne kemi hedhur një vështrim më të afërt në OctaFX. Do të mësoni pse platforma njihet si një nga ndërmjetësit më të mirë online në treg. Përveç kësaj, do të mësoni për veçoritë e tij unike dhe kushtet e tregtimit. Kjo do t'ju ndihmojë të vendosni nëse ndërmjetësi është zgjedhja e duhur për ju.

OctaFX operon në vendet kryesisht rreth rajonit të Paqësorit të Azisë. Ndërmjetësi, megjithatë, shtrihet në disa pjesë të tjera të botës; kjo e bën atë të ketë rreth 28,000 përdorues në mbarë botën. Edhe pse është e vjetër ndërmjetësi në internet, për shkak të disa veçorive të tij, ai është ende një ndërmjetës i ardhshëm Forex. OctaFX ka më shumë se një çmim për emrin e tij, që do të thotë se ndërmjetësi është i mirë.

Faqja zyrtare e OctaFX
Faqja zyrtare e OctaFX
→ Regjistrohu falas me OctaFX tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Çfarë është OctaFX? – u paraqit ndërmjetësi

Përfitimet e OctaFX

2011, ky ndërmjetës Forex – OctaFX, filloi funksionimin e tij duke ofruar instrumente të tregtimit Forex për klientët që lejohen të tregtojnë në platformën e saj. Ndërmjetësi ka selinë e tij në Shën Vincent dhe Grenadine, dhe është nën licencën për të operuar nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim i Qipros (CySEC). CySEC është një rregullator global për kompanitë e brokerimit Forex.

OctaFX ofron rreth 40 instrumente të tregtueshme për investitorët e saj; kjo e bën kompaninë të mos përputhet me aq shumë konkurrencë me kompanitë e tjera të brokerimit Forex që operojnë sot. Gjithashtu, kompania njihet se merret vetëm me ofrimin CFD-të për shumicën e aseteve të saj, duke përfshirë kriptovalutat e saj.

Përveç aktiveve të tij të tregtueshme, OctaFX ofron platforma mbresëlënëse tregtare. Ndërmjetësi ka një aplikacion i besueshëm celular që ofron të njëjtat shërbime si versioni në internet. Tregtarët mund të përdorin platformat e disponueshme MetaTrader për të kryer tregti; platformat e saj MT (MetaTrader) kanë tregues që ndihmojnë tregtarët të bëjnë tregti të kujdesshme. Aplikacioni celular i OctaFX ka gjithashtu MT për tregtarët per te perdorur.

Tregtarët në platformë gëzojnë tregti transparente falë rregullores së zbatueshme për ndërmjetësin. OctaFX u siguron tregtarëve të saj disa bonuse që përmirësojnë përvojën e tregtimit. Përveç paketave të bonusit, ndërmjetësi ka një përhapje të ngushtë dhe levë të lartë për përdoruesit e tij. 

→ Regjistrohu falas me OctaFX tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

A është OctaFX nën rregullimin e duhur?

Është një pyetje thelbësore sepse para se të mendoni të bashkoheni me një platformë ndërmjetësi Forex, duhet të dini nëse është nën rregullim të çfarëdo lloji. OctaFX (octafx.eu) është nën mbikëqyrjen e CySEC, një organ rregullator financiar që operon në Qipro. Tregtarët mund të tregtojnë në platformën e ndërmjetësit në mënyrë të sigurt, duke e ditur se ndërmjetësi ka një licencë.

Logoja zyrtare e CySEC
Octafx.eu rregullohet nga CySEC

Megjithatë, jo shumë njerëz mendojnë se OctaFX është siç duhet nën kontroll. Arsyeja është se ndërmjetësi ka vetëm një organ rregullator në krahasim me disa ndërmjetës me më shumë se një. Të kesh më shumë se një organ licencues i jep një ndërmjetësi më shumë siguri për tregtarët. CySEC është një organ rregullator me një nivel; për këtë arsye, jo shumë njerëz i besojnë OctaFX.

OctaFX.eu rregullohet nga CySEC. Nëse jeni duke përdorur OctaFX.com, ju bëni tregti me një entitet të parregulluar, por mund të përfitoni nga leva dhe bonuse më të larta.

Megjithatë, OctaFX është një platformë e sigurt tregtare për tregtarët e saj. Arsyeja është se ndërmjetësi ka funksionuar që nga viti 2011, por nuk ka asnjë ankesë të vetme për veprimin e tij në mënyrë mashtruese ndaj përdoruesve të tij. CySEC sigurohet që të gjitha operacionet e OctaFX të jenë transparente për klientin që në fillim.

→ Regjistrohu falas me OctaFX tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rishikimi i ofertave dhe kushteve të tregtimit të OctaFX

Kushtet e tregtimit OctaFX

Platformat e tregtimit

OctaFX MetaTrader
OctaFX MetaTrader

Gjetja e një platforme të mirë tregtare mund të jetë një pengesë e tillë për shumicën që duan të tregtojnë Forex. Për këtë arsye, OctaFX u siguron tregtarëve të saj një platformë tregtare miqësore për përdoruesit. Një nga veçoritë e tij më të bukura është softueri i tij celular, i cili është i lehtë për t'u përdorur nga tregtari. Softueri celular përmban platforma MetaTrader.

Përveç platformës celulare, ka platforma të tjera tregtare si tregtari në internet. WebTrader dhe platformat celulare kanë treguesit e tregtimit që ndihmojnë tregtarët të kryejnë tregti më të lehtë. Përveç kësaj, tregtarët kanë akses në MetaTrader 4 dhe MetaTrader 5, të cilat janë platforma fantastike sepse ndihmojnë tregtarin në kryerjen e aktiviteteve shumëfunksionale.

Treguesit e tregtimit në OctaFx MetaTrader 5

OctaFX ka një mjet në platformën e tij i cili i lejon tregtarët të kopjojnë stilin e tregtimit të një tregtari tjetër. Ky mjet quhet 'tregti me kopje'. Me tregtimin e kopjeve, tregtarët e rinj mund të bëjnë lehtësisht një tregti pa ditur shumë për Forex. Duke kopjuar thjesht stilin e një tregtari profesionist, mund të filloni të fitoni fitim si tregtar. 

Tregtarët marrin burimet arsimore që janë të dobishme për tregtarët. Këto burime arsimore lejojnë njohuri më të mira rreth Forex dhe si të tregtoni në platformë. Platforma tregtare e OctaFX gjithashtu u siguron tregtarëve disa burime tregu. Edhe pse burimet arsimore dhe të tregut mund të mos i përkasin disa ndërmjetësve Forex, ato janë ende mjaft cilësore për t'i përdorur tregtarët.

→ Regjistrohu falas me OctaFX tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Llojet e llogarisë së ndërmjetësit Forex OctaFX

lloje të ndryshme llogarish vijnë me oferta të ndryshme për tregtarët. Lloji i parë i llogarisë në të cilin tregtarët kanë akses është llogaria demo. Llogaritë demo janë shumë të dobishme për çdo tregtar, qoftë i ri apo i vjetër. Ata i ndihmojnë tregtarët të mësojnë rreth platformës përpara se të fillojnë të tregtojnë me llogarinë e drejtpërdrejtë.

lloje të tjera të llogarive të aksesueshme për tregtarët janë llogaritë e drejtpërdrejta. Këto llogari janë ato që tregtarët përdorin për të bërë një fitim nga tregtimi në Forex. Shuma minimale e depozitave në këto llogari ndryshon. Ata gjithashtu vijnë me pipa të ndryshëm të përhapjes. Llojet e llogarive të drejtpërdrejta të disponueshme në OctaFX përfshijnë llogarinë mikro (e njohur gjithashtu si llogari cent), llogarinë pro dhe llogarinë ECN. 

Llogari mikro ose Cent

Ky është lloji i parë i llogarisë. Llogaria mikro është sillogari tandard, që do të thotë se është e përshtatshme për pothuajse këdo. Llogaria mikro fillon me një depozitë minimale prej $25. Lloji i llogarisë ka shumën më të vogël të depozitës për tregtarët. Llogaria demo fillon me një pip të përhapjes prej 0.6. Kjo do të thotë që llogaria ofron një përhapje të ngushtë për tregtarët. Tregtimi me këtë llogari ende u jep tregtarëve akses në llogaritë e tyre demo.

Llogaria Pro

Përdoruesit e llogarisë Pro kanë përhapje më të shtrënguara se përdoruesit e llogarive mikro. Ky lloj llogarie fillon me një pip spread prej 0.2. Llogaria dihet gjithashtu se përdoret më shumë nga ata me përvojë më të mirë të tregtimit në Forex. Kjo do të thotë se tregu këtu është më konkurrues se llogaria mikro. Fillon me një depozitë minimale prej $100. Tregtarët me këtë lloj llogarie kanë gjithashtu qasje në llogarinë demo.

Llogaria ECN

Llogaria OctaFx ECN

Ky lloj llogarie tërheq a tarifë e ulët e tregtimit për tregtimin brenda natës. Përdoruesit e llogarisë ECN mund të fillojnë tregtimin nga $5. Depozita minimale për këtë lloj llogarie fillon nga $100. Llogaria ECN madje ka një përhapje të ngushtë që fillon nga 0 pip. Llogaria ECN ka një treg më konkurrues sesa llojet e llogarive pro dhe mikro.

Llogaria Islame

Një pjesë e llogarive të disponueshme në OctaFX është llogaria islame. Ky lloj llogarie quhet Ndërroni llogarinë. Duke ditur që kushtet e tregtimit ndryshojnë në shtetet islame, OctaFX ka një lloj llogarie vetëm për to. Depozita minimale për llogarinë islame fillon nga $100. Ka një përhapje të ngushtë që lejon tregtarët të gëzojnë një treg konkurrues.

→ Hapni një llogari me OctaFX tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Mjetet financiare të disponueshme për tregtim në OctaFX

OctaFX nuk është aq i gjerë në numrin e aktiveve të tregtueshme në dispozicion. Të ndërmjetësi në internet kufizon numrin e instrumenteve forex, duke e bërë atë jo aq konkurrencë sa disa ndërmjetës të tjerë forex që veprojnë aktualisht. Aktualisht, platforma e saj ofron vetëm rreth 50 instrumente të tregtueshme në forex, shumica e të cilave janë CFD. Instrumentet e disponueshme në platformë përfshijnë çifte FX, kripto, energji, indekse dhe metale.

Çifte FX

spread-et tipike për çiftet e monedhës në OctaFX
Diferencat tipike për çiftet e monedhës në OctaFX

Çiftet Forex janë monedhat që mund të shkëmbehen. Në këtë lloj tregu, ju tregtoni një monedhë me një tjetër. Për shembull, ju i ndryshoni dollarët në euro. OctaFX aktualisht ofron 32 çifte valutore për tregtarët e saj për të tregtuar. Falë çifteve të pakta të monedhave, tregtarët mund të përqendrohen siç duhet në atë që ka rëndësi.

Çiftet e monedhës:32+
Leva:Deri në 500:1
Përhapet:Përhapet nga 0,2 pips
Ekzekutimi:E menjëhershme
Disponueshmëria:Gjatë orarit të tregtimit
→ Tregtoni çifte forex me OctaFX tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Kriptovalutat

Përhapje tipike për kriptovalutat në OctaFX
Përhapje tipike për kriptovalutat në OctaFX

Në të kaluarën OctaFX u ofronte tregtarëve të saj pa marrë parasysh llojin e llogarisë 5 kriptovaluta për të tregtuar. Këto kriptovaluta janë BTC, ETH (Ethereum), para BTC, LTC dhe Ripple. Së fundmi, ndërmjetësi shtoi 25 kriptovaluta të reja në platformën e tyre. Kjo do të thotë se tani ka 30 kriptovaluta të tregtueshme në platformë. Një pjesë e këtyre monedhave të reja është BNB, DOT dhe SOL.

Kriptovalutat:5+
Leva:Deri në 500:1
Përhapet:Përhapet nga 0,2 pips
Ekzekutimi:E menjëhershme
Disponueshmëria:Gjatë orarit të tregtimit
→ Tregtoni kriptovalutat me OctaFX tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Energjitë dhe Mallrat

Diferencat tipike për mallrat në OctaFx
Përhapje tipike për mallrat në OctaFX

Energjia është një nga asetet e mallrave ndërmjetësuese. Tregtarët kanë qasje në mallra me bazë energjie ndërmjetësi ofron, si naftë. Energjia është një aset i besueshëm sepse tregu ka të larta likuiditetit.

Asetet energjetike:3+
Leva:Deri në 500:1
Përhapet:Përhapet nga 0,2 pips
Ekzekutimi:E menjëhershme
Disponueshmëria:Gjatë orarit të tregtimit
→ Tregtoni energjitë me OctaFX tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Tregues

Përhapje tipike për indekset në OctaFx
Përhapje tipike për indekset në OctaFx

Një tjetër aset i aksesueshëm në platformën e ndërmjetësit janë indekset. Tregtarët munden zgjidhni nga indekset e ndryshme të kompanive në dispozicion. Indekset kanë një levë të lartë që çdo tregtar mund të gëzojë. Është një gjë e mirë të shtoni këtë instrument në tuaj portofol.

Aktivet e indeksit:10+
Leva:Deri në 500:1
Përhapet:Përhapet nga 0,2 pips
Ekzekutimi:E menjëhershme
Disponueshmëria:Gjatë orarit të tregtimit
→ Tregtoni indekset me OctaFX tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Metalet

Spreads për metale në OctaFx
Përhapje tipike për metalet në OctaFx

platforma ofron metale si argjendi dhe ari. Këta të dy kanë likuiditet të lartë dhe tregtarët kanë mundësinë të gëzojnë levë të lartë mbi to. 

Asetet metalike:5+
Leva:Deri në 500:1
Përhapet:Përhapet nga 0,2 pips
Ekzekutimi:E menjëhershme
Disponueshmëria:Gjatë orarit të tregtimit
→ Tregtoni metale me OctaFX tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Tarifat e tregtimit në platformën Forex të OctaFX

Aseti:Përhapet nga:
EUR/USD0.4 pips
GBP/USD0.4 pips
USD/JPY0.4 pips
US302,5 pips
BITKOIN2.8 pips

Po kërkoni një platformë tregtare me disa nga tarifat më të mira të tregtimit? Atëherë duhet të provoni OctaFX sepse ndërmjetësi ka disa nga tarifat më të ulëta të tregtimit për mallrat e saj. Ndërmjetësi nuk i tarifon tregtarët për mungesë nga platforma. Ndryshe nga shumica e ndërmjetësve që ngarkojnë një shumë për të mos tregtuar në platformë pas hapjes së llogarisë tuaj, kjo është falas në OctaFX.

Përveçse ka nuk ka tarifë për pasivitetin, tregtarët mund të bëjnë depozita në ndërmjetës. Tregtarët mund të bëjnë lehtësisht depozita në llogaritë e tyre tregtare falas. Tërheqja është gjithashtu falas. OctaFX nuk do të zbresë asnjë shumë nga fondet tuaja për të bërë një tërheqje nga llogaria juaj tregtare. Sidoqoftë, ka një tarifë për tregtimin brenda natës në platformë. 

Tarifa:Informacion:
Shkëmbimi i tarifave për tregtitë e hapura gjatë natës:Në varësi të asetit.
Tarifa e pasivitetit:Nuk ka tarifa pasiviteti.
Tarifa e depozitës:Asnjë tarifë depozitimi.
Tarifa e tërheqjes:Nuk ka tarifa për tërheqje.
Tarifa e të dhënave të tregut:Nuk ka tarifa për të dhënat e tregut.

Testi i platformave tregtare OctaFX

Atje jane platforma të ndryshme tregtare në këtë ndërmjetës, gjë që e bën atë miqësore për përdoruesit. OctaFX ka një ndërfaqe të kuptueshme tregtare falë platformave të disponueshme në ndërmjetës. Në këtë pjesë, le të shohim platformat e ndryshme të disponueshme dhe se si ato u japin tregtarëve një përvojë më të mirë tregtare. Platformat e tregtimit përfshijnë MetaTrader 4, MetaTrader 5 dhe cTrader.

MetaTrader 4

MetaTrader 4 OctaFX

Kjo është platforma më e vjetër ekzistuese tregtare pas WebTrader. MetaTrader 4 ekziston që nga viti 2005, duke e bërë platformën popullore dhe të rëndësishme. MT4 është i thjeshtë për t'u përdorur nga klientët ekzistues dhe të rinj në platformë. MT4 vjen me tregues të mjaftueshëm tregtar, të cilët do t'u duhen tregtarëve kur bëjnë një tregti. 

Platforma MT4 është në dispozicion për përdorim në çdo pajisje. Është i disponueshëm në shfletuesit e internetit nëse jeni duke përdorur desktopin tuaj për të tregtuar. Platforma është gjithashtu e disponueshme në telefona për përdoruesit e iOS dhe Android. MT4 i OctaFX në celular funksionon ashtu si modeli i desktopit. MetaTrader 4 lejon tregtarët të kryejnë më shumë se një aktivitet në platformën e ndërmjetësit. Ndërfaqja e tij është e personalizueshme nëse mendoni se ka diçka që dëshironi të ndryshoni në lidhje me të.

MetaTrader 5

OctaFX MetaTrader 5

MT5 është një përditësim i MT4. Ai u prodhua pesë vjet pas MT4 për të pasur përmirësime që i mungonin MT4. Kjo platformë ka më shumë mjete tregtare që do të ndihmojë tregtarin të fokusohet gjatë tregtimit në platformë. Ashtu si versioni i tij më i vjetër, ky MT5 ka në dispozicion tregtimin compy për tregtarët e tij. Platforma MT5 lejon më shumë instrumente tregtare për klientët.

MT5 është lehtësisht i disponueshëm për ata që duan të tregtojnë me shfletuesin apo edhe aplikacionin e desktopit. Platforma ka një sistem i thjeshtë navigimi që i lejon tregtarët të kuptojnë se si funksionon lehtësisht. Platforma është e disponueshme për përdoruesit e celularëve; duke përdorur telefonin tuaj, ju mund të bëni tregti dhe të kryeni aktivitete të tjera. Të dy përdoruesit e iOS dhe Android mund ta marrin aplikacionin nga dyqanet e tyre të ndryshme.

cTregtar

cTrader në OctaFX

Më i avancuar se MT4 dhe MT5, cTrader është një nga platformat unike të tregtimit. Kjo platformë është e aftë të kryerja e transaksioneve me shpejtësi për tregtarët. Platforma është e disponueshme për tregtarët që tregtojnë me llogarinë ECN. Platforma mund t'i lejojë përdoruesit të kryejnë më shumë se një detyrë në të njëjtën kohë. Treguesit dhe aktivet në dispozicion për tregtim janë gjithashtu më shumë.

Ju mund të hyni në platformë nëse jeni jukëndoni shfletuesin tuaj për të vendosur tregti ose softuerin e desktopit. Përdoruesit e Android dhe iOS mund ta përdorin platformën në pajisjet e tyre celulare. Përveç të gjitha avantazheve të saj, kjo platformë mund të manipulohet për t'iu përshtatur shijes së tregtarit. cTrader është gjithashtu i lehtë për t'u përdorur; tregtarët mund të kenë akses në burimet arsimore në platformë.

→ Regjistrohu falas me OctaFX tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të tregtoni në platformën OctaFX

OctaFX MetaTrader

Tregtimi në platformën e OctaFX është pak a shumë si tregtimi në çdo platformë tjetër ndërmjetësi. Do t'ju duhet hap një llogari me ndërmjetësin duke përdorur telefonin tuaj celular ose laptopin tuaj. Hapja e një llogarie me ndërmjetësin është mjaft e thjeshtë, pasi të zgjidhni që të keni verifikuar llogarinë tuaj, do të keni akses në llogarinë e tregtimit të drejtpërdrejtë.

Gjatë progresit të regjistrimit tuaj, ju do zgjidhni llojin e llogarisë tuaj dhe platformën me të cilën dëshironi të tregtoni. Sigurisht, përpara se të tregtoni në platformë, duhet të financoni llogarinë tuaj tregtare me një shumë. Në varësi të llojit të llogarisë që zgjidhni, mund të përdorni një shumë minimale për të financuar llogarinë tuaj tregtare. 

Pasi të keni financuar llogarinë tuaj tregtare, mundeni zgjidhni cilindo aset që dëshironi të shtoni në portofolin tuaj të investimeve. Ndërmjetësi, siç shihet, tashmë ka rreth 50 asete që tregtarët mund t'i përdorin për të vendosur tregti në platformë. Me mjetet e disponueshme në platformë, tregtarët mund të kenë një përvojë më të lehtë tregtare. Treguesit e tregtimit, për shembull, do t'i ndihmojnë tregtarët të identifikojnë lehtësisht sinjalet.

Tregtimi në OctaFx

OctaFX ka tregtimin e kopjeve në platformën e saj nëse jeni një tregtar i ri. Nëse jeni i ri në tregtimin në Forex, mund të mos dini se si të vendosni tregti dhe pozicionet më të mira për të marrë kur hapni një tregti. Me tregtimin, ju mund të kopjoni stilin e një tregtari tjetër. Nëse tregtari bën një fitim, do të bëni edhe ju. 

Ndërmjetësi ofron një llogari demo për çdo tregtar në platformë për të tregtuar. Kjo llogari është një simulim i llogarisë reale, që do të thotë se funksionon në të njëjtën mënyrë si llogaria reale. Sidoqoftë, kjo llogari ka fonde që tregtari mund t'i përdorë falas. Llogaria demo do t'i mësojë tregtarët se si të tregtojnë në platformë.

→ Regjistrohu falas me OctaFX tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të tregtoni Forex në OctaFX 

Maskë porosie OctaFX MetaTrader

Për të tregtuar Forex në OctaFX, duhet keni një llogari me ndërmjetësin. Për të hapur llogarinë tuaj tregtare, hapat janë të drejtpërdrejtë. Mund të bëhet duke përdorur shfletuesin tuaj në desktop ose aplikacionin celular OctaFX. Pas hapjes dhe verifikimit të llogarisë suaj, duhet të jeni në gjendje të filloni të tregtoni çdo aktiv. 

Depozitoni para në llogarinë tregtare që sapo keni hapur. Po, do t'ju duhet financoni llogarinë tuaj tregtare. Nuk është e mundur të vendosni tregti me një bilanc të zbrazët të llogarisë. Pasi të keni depozituar para në llogari, zgjidhni çiftet e monedhës sipas zgjedhjes suaj.

Pas duke zgjedhur çiftin e monedhës, mund të përdorni një shumë minimale për të tregtuar. Për shembull, ata që përdorin llojin e llogarisë ECN kanë një tarifë tregtimi prej $5. Kjo do të thotë që ju mund të vendosni tregti me shuma më të vogla se $5 me këtë lloj llogarie. 

Nëse mendoni se nuk u besoni aftësive tuaja tregtare Forex, bëni mirë duke përdorur llogarinë demo për të trajnuar veten. Ju gjithashtu mund të përdorni mjetin e tregtimit të kopjeve sociale për të fituar fitim përmes tregtisë Forex. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të zgjidhni një palë specifike të monedhës Forex, të zgjidhni një tregtar që dëshironi të kopjoni, të vendosni shumën me të cilën dëshironi të tregtoni dhe të konfirmoni procesin.

→ Tregtoni forex me OctaFX tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të tregtoni opsionet binare në OctaFX 

Ju nuk mund të tregtoni opsionet binare në OctaFX sepse ndërmjetësi nuk e ofron këtë aktiv financiar për tregtarët e saj. Opsionet binare kanë një probabilitet të lartë rreziku dhe për ta bërë platformën të sigurt për çdo klient, kompania nuk ofron opsione binare. Ju mund të zgjidhni prej tij aktive të tjera me likuiditet të lartë mbi to. 

Si të tregtoni kriptovaluta në OctaFX 

Si të tregtoni kriptovaluta në OctaFX

OctaFX kohët e fundit shtoi 25 kriptomonedha tek ato tashmë ekzistuese në platformë. Kjo rrit numrin e zgjedhjeve që mund të bëni në lidhje me llojin e kriptos për tregtim. Për të tregtuar ndonjë nga kriptovalutat e disponueshme në OctaFX, duhet të keni një llogari me ndërmjetësin. Llogaria duhet të jetë verifikuar përpara se të mund të tregtoni me të. 

Financoni llogarinë me një shumë. Me fondet, do të mund të hapni një tregti me çdo kriptomonedhë. Për të vendosur një tregti, do të ketë gjithashtu një shumë minimale që mund ta përdorni si tregtar. Ndërmjetësi ka një treg të favorshëm të kriptove, duke i lejuar tregtarët të bëjnë tregti brenda natës. Sidoqoftë, kjo do të tërheqë disa tarifa, por tarifat janë të ulëta në krahasim me kompanitë e tjera të brokerimit Forex.

Tregtarët gjithashtu mund të përdorin në dispozicion mjet tregtimi i kopjeve në platformë. Zgjidhni një tregtar që tregton kripto dhe më pas kopjoni stilin e tyre të tregtimit. Crypto është gjithashtu i disponueshëm në llogarinë demo, dhe ju mund të përdorni llogarinë demo për të pasur një ide se si funksionon tregu i kriptove përpara se të shkoni në llogarinë tuaj të tregtimit të drejtpërdrejtë.

→ Tregtoni kriptovalutat me OctaFX tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të tregtoni aksione në OctaFX 

Si të tregtoni aksione në OctaFX MetaTrader

Pas hapjes dhe verifikimit të llogarisë suaj, mundeni tregtoni asete të ndryshme në platformë. Për të tregtuar aksione në OctaFX, duhet të merreni me një indeks të aksioneve. OctaFX ka një shumëllojshmëri të indekseve të aksioneve për të zgjedhur nga kompanitë e ndryshme të disponueshme. Aksionet e tyre vijnë nga kompani të mëdha, që do të thotë se ato kanë vlerë të lartë.

Nga indekset e aksioneve, kjo do të thotë se tregtarët janë nuk tregton aksione individuale. Tregtarët mund të përdorin tregues të ndryshëm tregtimi në platformat MetaTrader, gjë që përmirëson përvojën tregtare të tregtarëve. Përveç treguesve, ekziston edhe aftësia për të kopjuar tregtinë, duke i lejuar tregtarët të kopjojnë stilin e tregtimit të një tregtari tjetër.

Investitorët i ri në tregtimin dixhital mund të provojë llogarinë demo të disponueshme. Ata munden zgjidhni llojin e indeksit të aksioneve ata duan dhe e përdorin atë për të praktikuar derisa të jenë gati të tregtojnë me llogarinë e tyre të drejtpërdrejtë. Mos harroni se do t'ju duhet të financoni llogarinë tuaj tregtare përpara se të mund të tregtoni aksione në platformën tregtare të OctaFX.

→ Tregtoni stoqet me OctaFX tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të praktikoni tregtimin e kopjeve me OctaFX

OctaFx Copytrading

OctaFX ka një shërbim të tregtimit të kopjeve që lejon klientët e tij të tregtojnë në platformë duke kopjuar urdhrat e tregtimit të tregtarëve profesionistë ose tregtarëve master. Ka dy arsye pse është shërbimi OctaFX Copytrading mjaft i popullarizuar në mesin e tregtarëve fillestarë dhe të ndërmjetëm — është shumë i arritshëm pasi mund të bashkoheni lehtësisht me trenin duke përdorur versionin e desktopit ose aplikacionin e tregtimit të kopjeve OctaFX. Gjithashtu, nuk keni nevojë të jeni profesionist për të filluar të bëni disa fitime nga tregtimi i kopjeve; ky është një lajm emocionues për tregtarët. 

Nëse po pyesni se si funksionon tregtimi i kopjeve me OctaFX, atëherë këtu janë disa informacione të shpejta që duhet të dini për të filluar. 

Klienti, i quajtur kopjuesi, zgjedh një tregtar profesionist ose tregtar për të kopjuar porositë nga. Si rezultat, sa herë që Master Trader vendos një porosi, e njëjta porosi përsëritet automatikisht dhe hapet në llogarinë e kopjuesit. 

Kjo do të thotë që kopjuesi duhet të ulet duarkryq, besoni ekspertizën e tregtarëve profesionistë dhe bëni fitime me ta ndërsa tregtojnë. 

Si e kuptoni si funksionon tregtimi i kopjeve në platformën OctaFX, këtu janë disa hapa për t'ju ndihmuar të filloni tregtimin e kopjimit në OctaFX:

 1. Regjistrohuni në platformën tregtare OctaFX. Siç u përmend më herët, mund ta bëni këtë nëpërmjet desktopit ose aplikacionit celular tregtar OctaFX. 
 2. Hapi tjetër është të financoni llogarinë tuaj me shumën tuaj të dëshiruar. Ashtu si çdo lloj tjetër tregtimi, ju duhet të financoni llogarinë tuaj tregtare zakonisht përpara se të filloni tregtimin e kopjeve. Ju do të jeni në gjendje të shihni fondet tuaja të pa investuara në bilancin tuaj të portofolit. 
 3. Pasi të keni hyrë me sukses dhe të keni financuar llogarinë tuaj në aplikacionin e tregtimit OctaFX, rrëshqitni majtas në aplikacion për të parë Master Traders të ndryshëm dhe vlerësimet e tyre. 
 4. Zgjidhni atë nga e cila dëshironi të kopjoni dhe klikoni Filloni të kopjoni.
 5. Zgjidhni dhe kopjoni metodën. Zakonisht ekzistojnë dy metoda - Metoda e barabartë ose proporcionale e kopjimit. 
 6. Pastaj zgjidhni shumën e saktë që dëshironi të investoni në aftësinë e Master Trader.
 7. Pasi të keni zgjedhur shumën tuaj të investimit për të reduktuar humbjen. 
 8. Monitoroni tregtinë tuaj dhe bëni një fitim. 
→ Regjistrohu falas me OctaFX tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të hapni llogarinë tuaj tregtare në OctaFX

Si të hapni një llogari në OctaFX

Krijimi i një llogarie tregtare në OctaFX është thjeshtë për t'u bërë. Me hapa të thjeshtë, do ta bëni gati llogarinë tuaj tregtare për të filluar tregtimin. Procedura që do të kalojë klienti është tërësisht dixhitale; që do të thotë se ju mund të regjistroheni nga pajisja juaj celulare ose në desktopin tuaj. Gjëja e parë që duhet të dini është nëse është i disponueshëm në rajonin tuaj, ndërmjetësi është tashmë i disponueshëm në 140 vende në mbarë botën, prandaj sigurohuni që vendi juaj të jetë pjesë e tij.

Hapi 1 – Krijoni një llogari si tregtar në rajonin tuaj

Krijoni një llogari tregtare si tregtar në rajonin tuaj. Kjo është arsyeja pse ju duhet të zbuloni nëse është i disponueshëm në rajonin tuaj. Thjesht shkoni në shfletuesin tuaj të internetit ose pajisjen celulare dhe klikoni në butonin e hapur llogarinë. Në shfletuesin tuaj të desktopit, butoni do të jetë në anën e sipërme të djathtë të shfletuesit, ndërsa në telefonin tuaj do të jetë në qendër të poshtme. Sidoqoftë, është shumë më e lehtë të lundrosh në telefonin tënd. 

Pas duke klikuar butonin e hapur llogarinë, do të çoheni në një faqe të re, ku do t'ju duhet të plotësoni disa detaje për veten tuaj. Këto detaje përfshijnë emrat tuaj - të parën dhe të fundit, adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin tuaj të dëshiruar. Tregtarëve u ofrohen gjithashtu opsione të tjera për të hapur llogaritë e tyre. Tregtarët mund të hapin një llogari lehtësisht dhe më shpejt me llogaritë e tyre Gmail, Facebook dhe Apple ID.

Pas këtij procesi, do t'ju duhet verifikoni adresën tuaj të emailit; drejtohuni te emaili juaj dhe klikoni lidhjen që shihni në mesazhin e dërguar nga OctaFX. Pasi ta keni, mund të përpunoni më tej në krijimin e llogarisë tuaj.

→ Hapni llogarinë tuaj tregtare me OctaFX tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Hapi 2 – Plotësoni formularin KYC

Do t'ju duhet plotësoni formularin KYC. Ky formular kërkon më shumë informacion rreth jush. Si vendbanimi, numri i telefonit dhe data e lindjes. Ky informacion do t'i japë ndërmjetësit informacion më të mirë për ju, si p.sh. të dini nëse jeni mjaft i vjetër për të tregtuar Forex në platformë. 

Hapi 3 – Zgjidhni platformën e tregtimit dhe llojin e llogarisë

Ti mundesh zgjidhni llojin e llogarisë që i përshtatet kërkesës suaj të tregtimits. Tregtarët gjithashtu do të jenë në gjendje të zgjedhin një platformë tregtare nga ndërmjetësi i disponueshëm. Merrni një shikoni mirë levat dhe përhapjet e çdo lloji të llogarisë. Kjo do t'ju lejojë të zgjidhni atë që ju përshtatet.

Hapi 4 – Verifikoni llogarinë tuaj

Për të filluar tregtimin me llogarinë tuaj të drejtpërdrejtë, ju duhet së pari për të verifikuar llogarinë. OctaFX kërkon dy lloje dokumentesh dhe dy fotografi të profilit të tregtarit. Dokumentet janë mjete identifikimi për të sigurohuni që informacioni që keni dhënë është origjinal. Ju duhet të bëni një fotografi të qartë të pasaportës ose patentës së shoferit për vërtetimin e identitetit. Më pas, si dëshmi e rezidencës, tregtarët duhet të dorëzojnë një deklaratë bankare ose faturë të shërbimeve. 

Procesi i verifikimit duhet zgjasin deri në 24 orë përpara se llogaria juaj të jetë gati dhe ju do të jeni në gjendje të tregtoni me llogarinë tuaj demo. Mund ta përdorni për të praktikuar derisa llogaria juaj e vërtetë të jetë gati për përdorim. 

Hapi 5 - Filloni tregtimin

Pas 24 orësh, juaji llogaria reale duhet të jetë gati. Tregtarët mund të vazhdojnë me financimin e llogarisë me para. Më pas mund të zgjidhni çdo aktiv që dëshironi të përfshini në portofolin tuaj dhe të filloni të investoni në to. Mund të ktheheni përsëri në llogarinë demo dhe të praktikoni edhe pasi llogaria juaj e vërtetë të jetë gati.

→ Filloni të tregtoni me OctaFX tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të identifikoheni në OctaFX

Si të identifikoheni në OctaFX

Ndoshta e keni krijuar llogarinë tuaj shumë kohë më parë dhe tani dëshironi të hyni përsëri në të për të filluar tregtimin. Ju mund të hyni në ndërmjetës me lehtësi. Në shfletuesin tuaj, OctaFX ka të tijën butoni i hyrjes në këndin e sipërm djathtas vetëm pranë butonit të llogarisë së hapur. Klikoni mbi të për të hyrë në llogarinë tuaj tregtare. Duhet të futni emailin dhe fjalëkalimin që keni përdorur për të krijuar llogarinë. Nëse detajet janë të sakta, mund të hyni në llogarinë tuaj tregtare.

Përveç metodës së hyrjes direkte, tregtarët munden gjithashtu identifikohuni me Gmail, Facebook dhe Apple ID të tyre. Ju mund të identifikoheni vetëm përmes këtyre metodave nëse i përdorni ato për të krijuar llogarinë tuaj. Nëse e keni harruar fjalëkalimin tuaj, klikoni butonin e harruar fjalëkalimin dhe vazhdoni me procesin. Zakonisht ekziston një siguri vërtetimi me dy hapa për të mbrojtur llogarinë tuaj. Kontrolloni emailin tuaj për mesazhe të dërguara nga ekipi mbështetës i OctaFX.

Pasi të mund të regjistroheni në llogarinë tuaj tregtare, do të jeni në gjendje tregtoni për sa kohë që keni fonde në dispozicion. Shtoni më shumë aktive në portofolin tuaj duke tregtuar. Është një gjë e mirë të diversifikoni portofolin tuaj si investitor. 

Si të depozitoni para në llogarinë tuaj

Metodat e depozitimit të OctaFx

Depozitimi i parave në llogarinë tuaj tregtare është hapi i parë që bëni për të filluar tregtimin në Forex. Kjo pjesë do të tregojë se si ju si tregtar, mund të bëni depozita në llogarinë tuaj tregtare OctaFX me lehtësi. Ndiqni hapat e mëposhtëm.

Hapi 1: Krijoni ose hyni në llogarinë tuaj tregtare

Mënyra e vetme për të bërë depozita është me duke pasur një llogari me ndërmjetësin. Të kesh një llogari me OctaFX mund të bëhet lehtësisht në shfletuesin e telefonit ose desktopit. Nëse tashmë keni një llogari, thjesht identifikohuni.

Hapi 2: Klikoni butonin e depozitimit

Klikoni në butonin e depozitimit për të vazhduar. Ju mund të zgjidhni mënyrën tuaj të preferuar të pagesës pasi të klikoni butonin. Ky buton duhet të jetë në krye të ekranit tuaj. 

Hapi 3: Zgjidhni mënyrën e pagesës që dëshironi të zgjidhni

OctaFX ka mënyra të ndryshme pagese të disponueshme në platformën e saj. Një mënyrë pagese është mjeti i vetëm përmes të cilit mund të financohet llogaria e tyre e tregtimit dixhital. Disa nga këto mënyra pagese funksionojnë bazuar në vendndodhjen e tregtarit; kjo do të thotë se disa metoda përdoren më mirë në disa rajone se të tjerat.

Sidoqoftë, këtu janë disa nga mënyrat e pagesës të disponueshme në OctaFX:

 1. Kartat e Kreditit dhe Debitit
 2. Transferta me tel
 3. Neteller
 4. Kriptovalutat
 5. Skrill

Hapi 4: Zgjidhni shumën

Pasi të zgjidhni një mënyrë pagese, duhet të vendosni shumën që dëshironi të depozitoni. Të shuma minimale që një tregtar mund të financojë llogarinë e tyre është $25, por kjo shumë ndryshon, siç shihet. Ekzistojnë lloje të ndryshme llogarish në platformë me depozita minimale të ndryshme. Kjo është arsyeja pse, kur krijoni llogarinë tuaj, duhet të zgjidhni një lloj llogarie që mund të përballoni për të filluar tregtimin.

Hapi 5: Konfirmoni veprimin tuaj

Pasi të keni futur shumën me të cilën dëshironi të tregtoni, konfirmoni atë. Pas disa procesi i verifikimit që jeni ju që përpiqeni të bëni transferimin, paratë do të reflektohen në llogarinë tuaj tregtare brenda një kohe të shkurtër. OctaFX nuk i ngarkon tregtarët e tij për depozitimin e fondeve në llogaritë e tyre. Pasi llogaria juaj të ketë fonde, mund të filloni të tregtoni me instrumentin e disponueshëm në platformën e ndërmjetësit.

→ Regjistrohu falas me OctaFX tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rishikimi i tërheqjes – Si të tërhiqni fondet në OctaFX

Si të tërhiqni para në OctaFX

Është e natyrshme që pasi të keni bërë fitime, do të dëshironi tërhiqni nga llogaria juaj tregtare për të përdorur paratë në punë të tjera. Procesi i tërheqjes së fondeve nga ndërmjetësi është shumë i thjeshtë. Me hapat e mëposhtëm më poshtë, do të jeni në gjendje të bëni tërheqje me lehtësi nga OctaFX.

Hapi 1 – Zgjidhni butonin e tërheqjes

Në krye të ekranit tuaj, duhet të shihni butonin e tërheqjes. Zgjidhni atë për të zgjidhni një shumë që dëshironi të tërhiqni nga llogaria juaj. Sidoqoftë, do t'ju duhet të zgjidhni një mënyrë pagese përmes së cilës paratë do të dërgohen nga llogaria juaj tregtare. Mënyrat e pagesës janë të njëjta me ato në seksionin e depozitave. Zgjidhni atë që ju favorizon më shumë. Tregtarët shpesh përdorin metodën bankare (transfertë bankare) ose metodën e kartës së debitit/kreditit pasi ato janë shumë të besueshme.

Metodat e tërheqjes OctaFx

Hapi 2 - Zgjidhni një shumë 

Pasi të zgjidhni mënyrën tuaj të pagesës, duhet të zgjidhni shumën e tërheqjes. Vini re se ekziston një shuma minimale që një tregtar mund të tërheqë nga llogaria e tyre tregtare. Tërheqja në OctaFX është falas, kështu që nuk duhet të shqetësoheni për zbritjet anësore. OctaFX kërkon rreth 2 orë për të përpunuar kërkesën tuaj për tërheqje, por mund të duhet kohë përpara se paratë të reflektohen në mjetin e zgjedhur të pagesës. Sistemi i pagesave që zgjidhni përcakton se sa kohë do të duhet që paratë të shfaqen në llogarinë tuaj. 

Mbështetje për tregtarët në OctaFX

Mbështetja e OctaFX

OctaFX ka një sistem i mirë i mbështetjes së klientit. Ky është një nga avantazhet e ndërmjetësit. Mbështetja mund të komunikojë me klientët në 12 gjuhë si anglisht, arabisht, kinezisht dhe portugalisht. Kjo e bën shumë më të lehtë komunikimin me kompaninë. Nëse klientët kanë pyetje që duhet të merren parasysh, ata mund të telefonojnë dhe të marrin një përgjigje në një gjuhë që kuptojnë.

qendra e thirrjeve është në dispozicion 24/7. Kjo do të thotë që edhe gjatë fundjavave, klientët që duan të kontaktojnë qendrën e thirrjeve munden. Koha e përgjigjes së ndërmjetësit është e mirë dhe mund të krahasohet me standardet e industrisë. Përveç qendrës së thirrjeve, tregtarët mund të marrin mbështetje edhe nga seksioni FAQ në faqen e internetit. Pyetjet e shpeshta janë të dobishme dhe shumica e klientëve gjejnë përgjigjet që u nevojiten në këtë seksion.

Të tjera mbështetje për tregtarët përfshin një adresë emaili që klientët mund të dërgojnë dhe një agjent në internet në faqen e tyre të internetit, i cili mund t'u përgjigjet klientëve sa herë që ata paraqesin një ankesë. Më poshtë janë detajet e kontaktit të mbështetjes së klientit.

Si të mësoni tregtimin me OctaFX

Analiza dhe edukimi mbi OctaFX

Ndërmjetësi ofron të ndryshme mënyra se si tregtarët mund të mësojnë se si të tregtojnë në platformë. Njëra prej të cilave është llogaria Demo. Llogaria demo është kontakti i parë i tregtarëve që kuptojnë se si duket platforma përpara se të fillojnë të tregtojnë me llogarinë e tyre të drejtpërdrejtë. Siç u përmend më lart, llogaria demo është një simulim i llogarisë së drejtpërdrejtë. Prandaj, funksionon ashtu si funksionon llogaria e drejtpërdrejtë. 

Tregtarët qasje në burimet arsimore në platformën që i ndihmon ata të bëhen më të mirë në tregti. Burimet arsimore përfshijnë blogje dhe materiale të tjera ebook që kanë informacion të besueshëm që tregtarët mund t'i përdorin për të kryer tregti. Ky informacion mund të përbëhet nga mënyra se si të tregtoni, si të depozitoni, cila kohë është më e mirë për të tregtuar dhe cili aktiv është më i mirë për të tregtuar në cilën kohë. Përveç edukimit, ndërmjetësi u jep tregtarëve hapësirë për përmirësim me video dhe kurse demonstrative për të ndihmuar tregtarët.

Tregtarët munden bashkohuni në webinarët e organizuar nga ndërmjetësi. Webinarët janë si klasa të drejtpërdrejta të cilat tregtarët i përdorin për të mësuar se si të tregtojnë dhe gjëra të tjera të rëndësishme në platformë. Webinarët janë gjithashtu një mënyrë që tregtarët të komunikojnë me njëri-tjetrin.

→ Regjistrohu falas me OctaFX tani dhe merr akses në burimet e tyre arsimore!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Në cilat vende është i disponueshëm OctaFX?

OctaFX është një ndërmjetës që është tashmë i disponueshëm për tregtarët në më shumë se 150 vende. Ndërmjetësi është popullor dhe në fakt është ende në rritje.

Këtu janë disa nga vendet që ndërmjetësi pranon në platformën e tij.

 1. Kinë
 2. MB
 3. Afrika e Jugut 
 4. Tajlandë
 5. Portugalia
 6. Gjermania
 7. Nigeria
 8. Pakistani
 9. Malajzia 

Megjithatë, për hir të juridiksionit, OctaFX është i padisponueshëm për disa klientë në rajone të caktuara. Disa nga këto rajone në të cilat tregtarët e tyre nuk mund të tregtojnë në platformën OctaFX përfshijnë SHBA, Kanada, etj.

Avantazhet e përdorimit të platformës tregtare OctaFX

Avantazhet e OctaFX

Disa avantazhe të OctaFX përfshijnë si më poshtë:

 1. Tregtarët gëzojnë mbështetjen e klientit 24/7 plus media të shumta përmes të cilave mund të marrin pyetje.
 2. Mbështetja e klientit ofron shumë gjuhë për tregtarët.
 3. OctaFX ka platforma MetaTrader dhe cTrader 
 4. Është e lehtë të hapësh një llogari me këtë ndërmjetës.
 5. Depozita minimale e ndërmjetësit fillon nga $25
 6. Përhapjet në ndërmjetësin janë të ngushta.
 7. Tregtarët kanë qasje në një llogari demo dhe burime të tjera përmes të cilave ata mund të mësojnë se si të tregtojnë në platformë.
 8. OctaFX është nën rregullimin e duhur të CySEC.
 9. Depozita dhe tërheqje falas 
→ Regjistrohu falas me OctaFX tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Disavantazhet që vijnë nga përdorimi i OctaFX

Më poshtë janë disavantazhet e përdorimit të OctaFX:

 1. Jo të gjitha rajonet kanë akses te ndërmjetësi
 2. Ajo ka një numër të kufizuar instrumentesh të tregtueshëm.
 3. Ndërmjetësi ofron kryesisht CFD-të

A është OctaFX një platformë e besueshme tregtare?

çmimi i platformës më të mirë të tregtimit celular octafx

OctaFX filloi veprimtarinë në vitin 2011 dhe ka mbetur një nga ndërmjetësit më të mirë. Kjo është e dukshme për shkak të numrit të çmimeve që ka fituar ndërmjetësi. Tregtarët mund të tregtojnë në platformë duke e ditur se fondet e tyre janë të sigurta sepse ky ndërmjetës i mban paratë e klientëve të tij në një llogari të veçantë nga e tija. Është nën rregulloren e CySEC e cila është një rregullator financiar ndërkombëtar.

Tregtarët kanë akses në materiale të ndryshme që do t'i ndihmojë ata të bëhen tregtarë më të mirë. Ndërmjetësi ofron një platformë transparente tregtare për tregtarët e tij, duke e bërë atë një ndërmjetës të besueshëm. Ai gjithashtu ka mbështetje të besueshme ndaj klientit që mund të arrihet edhe gjatë fundjavës.

Përfundim - OctaFX është një ndërmjetës i besueshëm Forex

Megjithëse OctaFX nuk ofron një gamë të gjerë aktivesh të tregtueshme, ndërmjetësi ende është një nga ndërmjetësit më të mirë të Forex që ekzistojnë. OctaFX ka një llogari demo, ofron burime arsimore, është një zonë e sigurt tregtare dhe ka shumë avantazhe të tjera që gëzojnë tregtarët e saj. Ndërmjetësi ofron tregtim mbresëlënës të kopjeve. 

→ Regjistrohu falas me OctaFX tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pyetjet e bëra shpesh (FAQ) rreth OctaFX:

A ofron OctaFX bonuse për tregtarët e saj?

Po, OctaFX ofron bonuse për tregtarët e saj. Ndërmjetësi ka një program referimi në të cilin kur referoni një mik, ju merrni një pagesë në llogarinë tuaj. Përveç referimit, ndërmjetësi ofron një bonus depozite dhe konkurse demo për llojet e ndryshme të llogarive.

A është i sigurt OctaFX? 

Po, ndërmjetësi është i sigurt për tregtarët për të tregtuar. Është nën një rregullore që siguron që të gjitha të drejtat e tregtimit të tregtarëve në platformë të jenë të sigurta dhe të sigurta. Të gjitha fondet që janë në platformë janë nën mbrojtjen e këtyre të drejtave. 

Cila është depozita minimale e lejuar në Octa FX?

Për të filluar tregtimin në OctaFX, duhet të depozitoni të paktën $25 në llogarinë tuaj tregtare. Ju duhet të identifikoheni në llogarinë tuaj të regjistruar dhe të gjeni zonën tuaj personale në platformë. Pas kësaj, ju mund të zgjidhni opsionin tuaj të preferuar të pagesës. Disa nga opsionet e disponueshme në platformë përfshijnë kartat e kreditit, kuletat elektronike, kartat e debitit, bitcoin dhe transfertat bankare.

Sa kohë zgjat tërheqja në OctaFX?

Në mënyrë tipike, OctaFX ofron tërheqje dhe depozita të shpejta për tregtarët. Në shumicën e rasteve, procesi i tërheqjes zgjat nga 1-3 orë. Sidoqoftë, sistemi juaj i pagesave do të përcaktojë se sa kohë do të duhet përpara se të hyni në llogarinë tuaj personale. Opsionet e pagesës janë të disponueshme për të bërë depozita përdoren gjithashtu për tërheqje.

A ofron OctaFX shërbime Copy Trading?

Po, ju mund të kopjoni tregtinë me Octa FX. Ju duhet të depozitoni në llogarinë tuaj tregtare, të regjistroheni te një tregtar kryesor dhe të filloni të kopjoni. Strategjia e tregtarit do të përdoret automatikisht për të ekzekutuar tregtarët tuaj ashtu si ata tregtojnë. Përpara se të zgjidhni një tregtar kryesor për të kopjuar, mund të shikoni vlerësimin e tyre, ende në platformën OctaFX. Këtu, ju mund të shihni rezultatin e tyre të rrezikut, nivelin e popullaritetit dhe gjithashtu strategjitë e tyre.