Strategjia e tregtimit të opsioneve binare Keltner Channel


Strategjia e Keltner Channel në tregtimin e opsioneve binare përdor kanalet Keltner për të identifikuar forcën e trendit dhe pika kthime duke ofruar kufijtë e sipërm dhe të poshtëm të grafikut.

Motivi kryesor i Keltner Channels është të sigurojë grafikët me informacion në lidhje me ndryshimin e spoteve dhe të përcaktojë forcën e tendencave. Në këtë artikull, do të mësoni më shumë rreth kësaj strategjie të dobishme.

Strategjia e tregtimit të opsioneve binare Keltner Channel

Mire qe e di:

 • Kanalet Keltner përdoren për të identifikuar forcën e tendencës dhe për të dalluar kthimet duke siguruar kufijtë e sipërm dhe të poshtëm në një tabelë.
 • Treguesi kombinon diapazonin mesatar të vërtetë (ATR) dhe mesataren lëvizëse eksponenciale (EMA) për të ofruar informacione të sakta tregtare.
 • Funksionon zakonisht mbi 20 periudha, me cilësime kohore të rregullueshme nga 1 minutë në 24 orë.
 • Strategjitë me Kanalet Keltner përfshijnë përdorimin e Bandave Bollinger për sinjale të qarta blerje/shitje dhe metoda të shpërbërjes për vendime të menjëhershme tregtare.

Çfarë është Kanali Keltner?

Binary-Options-Keltner-Channel-indikator
Treguesi i kanalit Keltner

Treguesi i kanalit Keltner njihet gjithashtu si zarf tregues. Arsyeja është se mund t'ju tregojë dy gjërat më jetike që kërkon një tregtar.

 • Kufijtë e sipërm dhe të poshtëm
 • Nivelet e mbiblera dhe të mbishitura.

Këto dy gjëra janë shumë efektive kur bëhet fjalë për hartimin e një grafiku. Dhe si rezultat, grafiku mund t'ju udhëheqë për më të mirën.

Përsëri, kur keni nevojë për informacion të saktë në lidhje me tregtimin tuaj, kjo platformë nuk do t'ju zhgënjejë sepse ata kanë diçka të veçantë për ju si Gama mesatare e vërtetë, e njohur gjithashtu si ATR. Përfitimi më domethënës i tij është se mund të kufizojë informacionin me të dhëna të sakta. Pra, tregtimi do të jetë vetëm një klikim i largët.

Kur bëhet fjalë për dhënien e bonuseve shtesë, ajo do t'ju ofrojë ATR (2) për lart dhe EMA (Mesatarja Lëvizëse Eksponenciale) për 20 ditët e ardhshme për më poshtë.

Ndërmjetësi më i mirë binar:
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Pocket Option - Tregtoni me fitime të larta

123455.0/5

Pocket Option - Tregtoni me fitime të larta

 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Cilat janë pikat kryesore të Keltner Channels?

Ka disa gjëra që duhet të dini për këtë tregues. Ashtu si pyetjet më të zakonshme janë deklaruar këtu.

 • Sa periudha nevojiten për të funksionuar ky tregues?
 • Sa kohë i duhet treguesit për të llogaritur mesataren lëvizëse?

Përgjigjet për këto pyetje janë të thjeshta. Në përgjithësi, për periodat, në rastin e kanaleve Keltner i nevojiten 20 periudha, dhe për pyetjen e dytë, koha varet nga mënyra se si i keni zgjedhur cilësimet tuaja. Pra, në varësi të kësaj dhe numrit të shufrave (përgjithësisht 20), koha duhet të jetë nga 1 minutë deri në 24 orë.

Le të dimë se si mund të gjurmoni tregtimin tuaj me ndihmën e këtij treguesi. Gjithçka varet këtu nga kanali i sipërm dhe i poshtëm.

Kelltner-Channel-shpjegim
 • Si zakonisht, kur pika do të arrijë shiritin e sipërm, do të thotë se grupi ka forcë dhe mund të rrisë lehtësisht para. Përsëri, këtu do të keni dy situata. Njëra është me trendin në rritje dhe me trendin rënës. Ato nuk kanë shumë kuptime të ndryshme. Megjithatë, trendi në rënie do të thotë se çmimi sapo filloi të bjerë.
 • Kur pika është në brezin e poshtëm, do të thotë se çmimi është në pikën e dobët. Këtu do të shihni përsëri dy situata të njëjta me nivelin e sipërm. Pasi gjithçka është e njëjtë, por rasti për trendin e sipërm do të jetë ndryshe. Pasi do të përfaqësojë fundin e trendit rënës dhe çmimi do të fillojë të rritet.
 • Gjëja e fundit që mbart cilësi thelbësore është vija e mesme. Linja qendrore nënkupton mesataren lëvizëse. Do t'ju ndihmojë të kuptoni çmimin midis nivelit të sipërm dhe nivelit të ulët. Kur linja e trendit rënës është në vijën e mesme, mbani mend se është koha më e keqe për të blerë. Kjo për shkak se interesi do të jetë më i ulët në atë kohë. Nëse është në vijën e mesme për trendin rritës, mos shisni asgjë pasi është koha më e keqe për të shitur.

Kështu, duke ju ofruar një fuqi të shkëlqyer të analizës së çmimeve, do t'ju ndihmojë të fitoni çdo herë. Meqenëse marrja e vendimeve të shpejta por të duhura është thelbësore për tregtimin, Keltner Channel do t'ju ndihmojë me këtë.

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Pocket Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Cila është strategjia më e mirë për të fituar çdo tregti me Keltner Channel?

Për të fituar mbi çdo tregti ka nevojë për njohuri të thella në lidhje me tregun dhe platformat tuaja tregtare. Sepse të dyja këto janë vendimtare për rregullimin e një strategjisë, meqenëse jeni një tregtar i fortë, le të dimë disa këshilla jetike që mund të përdorni me Keltner Channel.

#1 Përfitoni nga Bandat Bollinger

Kombinimi i brezave bollinger me kanalet Keltner

Banda Bollinger është një tregues që i ndihmon tregtarët të kuptojnë qartë situatën sesa grafikët dhe shiritat. Nëse i përmbaheni këtyre grupeve, Kanali Keltner do t'ju ofrojë një lehtësi të jashtëzakonshme të diskutuar tashmë më lart. Le të shohim se si mund ta nënkuptoni atë.

Bandat Bollinger do t'ju tregojnë sinjalin e blerjes kur grupi do të jetë në trendin e sipërm. Duhet të shesësh kur grupi Bollinger është në nivelin më të ulët. Linja RegThedle do t'ju tregojë opsionin Pullback, i cili është për qëllimet tuaja të sigurisë. Me këtë opsion, duke verifikuar pozicionin e linjës së mesme, ju mund të mbani ose shisni çmimin tuaj.

#2 Strategji e jashtëzakonshme fituese

Kombinimi i Breakouts me kanalet Keltner

Këtu ka diçka të re për ju. Mbani mend, nëse po shihni që të ngjashmet po bien, duhet ta shisni tregtinë. Aplikoni strategjinë më të fundit të Break Out. Kjo do të thotë që nëse çmimi po kalon në nivelin më të lartë ose më të ulët, ju mund të blini ose të shisni menjëherë. Kur çmimi shkon në nivelin më të lartë, Blini atë. Dhe në rast të një tendence rënëse, shisni atë.

Kur është vija e mesme, nuk ka siguri për lëvizjen e çmimeve. Pra, rregulli i përgjithshëm për tregtimin bëhet i ndryshëm kur është niveli kufitar dhe vija qendrore. Më pas, çështja do të kthehet mbrapsht. Megjithatë, me objektin Break Out, ju mund të jeni të sigurt për të ardhmen e çmimit tuaj. Nëse po pyesni veten për ndryshimet midis strategjive të para dhe të dyta, atëherë ja ku është. Aplikoni këto të dyja, pasi këto janë ofertat unike nga Keltner Channel.

Strategjia e opsioneve binare Keltner Channel

Kanalet Keltner

Kërkesa për tregues është në kulmin e çdo platforme tregtare. Pra, natyrshëm, tregtarët do të tërhiqen nga disa mjete speciale të cilat gjithmonë i ndihmojnë ata me informacionin e saktë. Në internet funksionojnë disa mjete treguesish. Përzgjedhja më e mirë duke shmangur më të keqen është sfida për një tregtar.

Këtu do të njihni një tregues të tillë të quajtur Kanalet Keltner. Motivi kryesor i Keltner Channels është të sigurojë grafikët, informacionin në lidhje me ndryshimin e pikave dhe të përcaktojë forcën e tendencave. Me ndihmën e këtij informacioni thelbësor, çdo tregtar me përvojë mund të fitojë para. Pra, le të dimë gjithçka për të.

Përfundim: Kanalet Keltner mund të jenë të dobishme për tregtimin binare

Treguesi i Kanalit të Opsionit Binar Keltner është shumë i dobishëm për tregtarët. Ndërsa shumë tregtarë po përdorin këtë tregues dhe po fitojnë opsionet e tyre binare, ju mund të bëni të njëjtën gjë. Sidoqoftë, sigurohuni që nuk po i besoni 100%. Arsyeja është se është i përsosur me ADX ose RSI, kështu që përveç këtyre të dyjave, mund të jetë një problem.

Tregtimi i opsioneve binare është tregtimi shumë efektiv në ditët e sotme. Fitimi i parave do të jetë shumë i lehtë nëse ndiqni rrugën e duhur. Me Keltner Channel, ju mund të siguroni që investimi juaj të shkojë në rrugën e duhur. Ju gjithashtu mund të gjurmoni çdo periudhë të vetme me këtë tregues të shkëlqyer.

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Pocket Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pyetjet e bëra më shpesh në lidhje me treguesin e kanalit Keltner:

Cilat janë kanalet Keltner?

Kanalet Keltner janë një tregues tregtimi që përdor ATR dhe EMA për të siguruar kufijtë e sipërm dhe të poshtëm në një grafik, duke ndihmuar në identifikimin e fuqisë së trendit dhe kthimeve të mundshme.

Si funksionojnë kanalet Keltner?

Ato operojnë zakonisht për 20 periudha, duke përdorur ATR për paqëndrueshmërinë dhe EMA për drejtimin e trendit, për të treguar kushtet e tregut të mbiblerjes ose të mbishitjes.

Çfarë i bën Keltner Channels unike në tregti?

Kombinimi i tyre i ATR dhe EMA ofron një perspektivë unike mbi tendencat e tregut dhe paqëndrueshmërinë, duke i bërë ato të vlefshme për të dalluar mundësitë e mundshme të tregtimit.

Cilat janë disa strategji që përdorin kanalet Keltner?

Strategjitë përfshijnë përdorimin e tyre me Bollinger Bands për sinjale të qarta blerje/shitje dhe metodat e daljes për vendime të menjëhershme tregtare.

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment