Strategjia e Komponimit të Opsioneve Binare: Riinvestoni fitimet


Megjithëse mund të fitoni para duke përdorur opsione binare, kjo kërkon përkushtim, qëndrueshmëri dhe përkushtim. Kjo është për shkak se opsionet binare varen nga rezultati i dy mundësive, dmth, po ose jo. 

Ju mund të humbni para, por ju gjithashtu mund të përfitoni nëse e dini kohën e tyre të skadimit dhe strategjinë e përzierjes. Ky artikull do të shpjegojë në detaje se si funksionon strategjia e ndërthurjes për opsionet binare.

Strategjia e kombinimit të opsioneve binare: A mund të bëheni miliarder?

Mire qe e di:

 • Komponimi në opsionet binare synon të rrisë fitimet duke ruajtur të njëjtin nivel rreziku.
 • Gjenerimi i sinjaleve të opsioneve binare përmes analizave teknike ose ngjarjeve të lajmeve ndihmon në parashikimin e lëvizjeve të çmimeve të aktiveve.
 • Strategjia e përzierjes përfshin vendosjen për një përqindje të caktuar të llogarisë për të vënë bast në çdo tregti.
 • Robotët e tregtimit të opsioneve binare si Compound Trader mund të automatizojnë procesin e tregtimit, duke rritur potencialisht efikasitetin dhe fitimin përmes riinvestimit. Megjithatë, kërkohet mbikëqyrje për të menaxhuar rrezikun dhe për t'iu përshtatur ndryshimeve të tregut.

Cila është strategjia e kombinimit të opsioneve binare?

Strategjia e kombinimit të opsioneve binare është shumë e dobishme metodë ku tregtarët mund të rrisin madhësinë e investimit të tyre me çdo tregti të suksesshme duke riinvestuar fitimet e tyre. Kjo teknikë i lejon tregtarët të rrisin bilancin e llogarisë së tyre në mënyrë eksponenciale me kalimin e kohës duke përdorur fitimet e tyre në vend të kapitalit shtesë. Ai bazohet në konceptin matematikor të përzjerje.

Le të shohim se çfarë është saktësisht, procesi i gjenerimit të të ardhurave nga fitimet e riinvestuara të një aktivi. Epo, një tregtar duhet të ketë një normë të qëndrueshme fitimi me kalimin e kohës dhe të mbajë disiplinë të rreptë për të shmangur tërheqjen e fitimeve shumë herët. 

Kjo mund t'i ndihmojë ata që ta përdorin këtë strategji në mënyrë efektive. Avantazhi kryesor i kësaj strategjie është se nuk kërkon që një tregtar të shtojë më shumë fonde në llogarinë tregtare.

Strategjia e kombinimit të opsioneve binare shpjegoi:

Binary-Options-compounding-strategy

Komponimi në opsionet binare bëhet për të bërë më shumë fitim duke mbajtur rrezikun në të njëjtin nivel. Këtu është një udhëzues i shpejtë mbi strategjinë e kombinimit të opsioneve binare. 

Si funksionon formula e strategjisë së përbërjes për opsionet binare? 

Pyes veten se si funksionon formula e strategjisë së përbërjes për opsionet binare? Këtu është përgjigja. 

Le të supozojmë se keni depozituar $1,000 në llogarinë tuaj. Pas depozitimit të parave, ju keni hapur pesë pozicione, duke vendosur 10% të kapitalit. 

Duke supozuar se do të fitoni të pesë tregtimet, ju bëni një fitim $475 nga java e kaluar. Por edhe nëse nuk i fitoni të pesë tregtimet, nuk keni pse të shqetësoheni për humbjen e shumë sepse keni rrezikuar vetëm 10%. 

Gjithashtu, nëse e përsëritni të njëjtën gjë dhe riinvestoni fitimin tuaj, do të përfitoni nga vetë fitimet pa ndikuar në depozitë. Duke ndjekur këtë model, fitimet dyfishoje gjatë javëve apo muajve të ardhshëm. 

Në përgjithësi, zhvillimi i një strategjie komplekse për opsionet binare është një vendim i favorshëm. 

Shembull i përzierjes:

Le të shohim disa shembuj llogaritjeje për të bërë komponim në ndërmjetës të njohur si Quotex ose Pocket Option. Kthimi mesatar i investimit është rreth 80% në shembullin tonë. Supozohet se tregtari fiton çdo tregti:

Bilanci i llogarisë:Fitimi me kthim 80% dhe rrezik 10%
$ 10,000$ 800
$ 10,800$ 864
$ 11,664$ 933
$ 12,597$ 1,007
$ 13,604$ 1,088
$ 14,692$ 1,175

Zgjidhni ndërmjetësin më të mirë të tregtimit binar këtu për përzierje:

Ndërmjetësi:
Rishikimi:
Përparësitë:
Oferta:
Rendimenti: 97%+
12345
5.0/5
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas

$ 5

   Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Rendimenti: 95%+
12345
5.0/5
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet

$10

   Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
5.0/5
12345
Rendimenti: 97%+
Përparësitë:
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Oferta:

$ 5

Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
5.0/5
12345
Rendimenti: 95%+
Përparësitë:
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Oferta:

$10

Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Të mirat dhe të këqijat e strategjisë së përzierjes për tregtimin e opsioneve binare

Kombinimi i opsioneve binare

Edhe pse strategjia e përzierjes është premtuese, ju duhet ende merrni parasysh të mirat dhe të këqijat e kësaj strategjie. Përsëri, mund t'ju duhet të zgjidhni nëse vërtet dëshironi ta përdorni këtë strategji ose nëse duhet të zgjidhni diçka tjetër. Një avantazh i qartë është rritja eksponenciale. Duke riinvestuar kapitalin tuaj vazhdimisht, është e mundur të rritni fitimet tuaja. Kjo madje mund të ndodhë në mënyrë eksponenciale me kalimin e kohës. Kjo ju lejon të përdorni kapitalin tuaj me shumë efikasitet, duke filluar me një investim relativisht të vogël dhe duke e ndërtuar gradualisht atë. Kjo strategji ofron gjithashtu një shkallë të lartë fleksibiliteti. Pavarësisht nga gjendja aktuale e tregut, kjo strategji mund të përdoret me horizonte të ndryshme kohore.

Fatkeqësisht, ka edhe të meta të përfshira. Në fakt, nuk ka fitim të garantuar kur tregtoni opsione binare dhe gjithmonë ekziston një nivel i lartë rreziku. Për shkak se fitimet investohen vazhdimisht në strategji, ju gjithashtu mund të përjetoni një sërë humbjesh. Kjo do të rezultonte në një humbje të shpejtë të kapitalit, gjë që nuk është e dëshirueshme në këtë rast. Prandaj, rreziku duhet të peshohet me kujdes. Kjo strategji kërkon gjithashtu një normë konstante fitimi. Pra, nëse tregtitë nuk shkojnë siç shpresohet, strategjia nuk do të funksionojë aq mirë. Prandaj, në një masë të caktuar, ju po mbështeteni në ruajtjen e një norme fitimi. Aksionet më të larta që vendosen me kalimin e kohës sigurisht që mund të çojnë në presion, pasi vazhdimisht po mendoni se si të rikuperoni investimin tuaj. Gjithmonë duhet të jeni të vetëdijshëm për këto të mirat dhe të këqijat.

Këtu është një përmbledhje e shpejtë e avantazheve dhe disavantazheve të strategjisë së përzierjes:

 • Potenciali i rritjes eksponenciale
 • Përdorimi efikas i kapitalit
 • I gjithanshëm në tregje
 • I përshtatshëm për periudha të ndryshme kohore
 • Kapitalizuar në vijat e fitoreve

 • Niveli i lartë i rrezikut
 • Në varësi të fitoreve të vazhdueshme
 • Rritja e presionit emocional
 • Shpenzim i shpejtë i kapitalit i mundshëm
 • Menaxhimi kompleks i rrezikut

Tutorial për krijimin e një strategjie efektive të kombinimit për opsionet binare:

Hapi #1: Krijoni një sinjal të opsioneve binare

 • Krijimi i sinjalit të opsioneve binare ju ndihmon të mbani një skedë mbi çmimin e aktivit. Përveç kësaj, ndihmon për të kuptuar nëse çmimi do të ulet apo do të rritet. 
 • Meqenëse norma luhatet vazhdimisht, është më mirë të kemi një ide të përafërt të drejtimit të çmimit, në mënyrë që përbërja të mund të bëhet pa u shqetësuar për humbjet. 
 • Sinjali i opsioneve binare për strategjinë e ndërthurjes mund të bëhet në dy mënyra të ndryshme, p.sh., duke përdorur analizën teknike dhe ngjarjet e lajmeve. 
Mënyra të ndryshme të krijimit të sinjaleve për Strategjinë Kompleksuese:
 • Përdorimi i analizës teknike për të krijuar sinjale ndihmon në parashikimin e çmimit. Këtu, çmimi i aktivit mund të parashikohet pa e ditur se çfarë po ndodh në treg. 
 • Pyes veten se si mund të parashikohet çmimi pa e ditur rrjedhën aktuale të tregut? Përgjigja është duke parë çmimin dhe modelin e aseteve në të kaluarën. 
 • Për të gjeneruar sinjal opsionesh binare për një strategji të ndërthurur duke përdorur ngjarje lajmesh, mund të shikoni lajmet globale. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të mbani një sy në njoftimet e çdo industrie ose kompanie. Mos harroni se edhe ndryshimi ose njoftimi më i vogël mund të ndikojë në tregun e përgjithshëm. 
 • Me pak fjalë, mund të sjellë një ndryshim në të gjithë strategjinë tuaj të përzierjes. Kështu, dizenjimi i sinjaleve të opsioneve binare mund t'ju ndihmojë të parashikoni tendencën e çmimit të aktivit dhe t'ju ndihmojë të krijoni një strategji më të mirë të kombinimit. 

Hapi #2: Çfarë shume dëshironi të tregtoni 

 • Sigurisht që është e mundur të bëhesh miliarder i opsioneve binare, por është një proces i gjatë për t'u realizuar. Pra, në vend të kësaj, duhet përkushtim, durim, punë e palodhur dhe një strategji e mirë-projektuar.
 • Nëse dëshironi të fitoni më shumë para duke minimizuar rrezikun, duhet të investoni kohën tuaj në gjenerimin e një strategjie komplekse duke vendosur se çfarë shume dëshironi të tregtoni. Por, sigurisht, varet nga ju nëse dëshironi të investoni në fillim të ulët apo të lartë. 
 • Ashtu si në çdo tregti tjetër, nëse doni të bëni një pasuri duke përdorur këtë strategji, mos e zhvendosni fokusin tuaj nga fuqia e përzierjes. Hartimi i një strategjie komplekse do të thotë që ju keni një vizion futurist për të shumëfishuar pasurinë tuaj. 
 • Pasi të keni vendosur sasinë e parave që dëshironi të investoni, mund të ndiqni çdo dy strategji në varësi të lehtësisë suaj. 
Strategjia e përqindjes:
 • Nëse një strategji investimi më e mirë po bëhet e njohur për të gjitha arsyet e mira, është përqindja strategjisë. Duke përdorur këtë strategji, nuk do të humbisni kurrë më shumë se sa mund të përballoni. 
 • Për ta kuptuar më mirë këtë strategji, ja një shembull. 
 • Ju keni $1,000 në llogarinë tuaj. Nga kjo shumë, ju mund të tregtoni deri në 5% (nëse mund të menaxhoni rrezik më të lartë), ose mund të mbani përqindjen e tregtimit midis 1% në 2%. 
 • Pas aplikimit të strategjisë së përqindjes, edhe nëse humbisni para, dhe ato do të jenë të pakta. 
Straddle Strategjia
 • Nëse jeni duke menduar për të bërë një investim të opsioneve binare për një periudhë afatshkurtër, duhet të ndiqni strategjinë straddle. Kjo strategji është një nga mënyrat më të mira për të fituar më shumë para në një treg të paqëndrueshëm si opsionet binare. 
 • Këtu, gjithçka që duhet të bëni është të parashikoni dhe të vini bast se çmimi i një aktivi do të rikthehet. 

Hapi #3: Përmirësimi i strategjisë suaj

 • Pavarësisht se çfarë strategjie keni vendosur të përdorni, mund ta përmirësoni nëse nuk po tregon rezultatin e dëshiruar. Dhe pa marrë një rezultat të favorshëm, nuk ka asnjë përfitim nga ndjekja e strategjisë ekzistuese. 
 • Kur po ndryshoni strategjinë tuaj ekzistuese të tregtimit, kjo mund të ndikojë gjithashtu në strategjinë tuaj të përzierjes. Pra, duhet të bëni hulumtimin e duhur dhe më pas të merrni ndonjë vendim. 
 • Tregtarët e rinj dhe madje edhe tregtarët me përvojë përmirësojnë strategjinë e tyre të tregtimit nëse nuk janë të kënaqur me rezultatet.                      

Paralajmërim!

Nëse dëshironi të tregtoni me fitim në tregun e opsioneve binare, krijimi i një strategjie të detajuar është i rëndësishëm. Në fund të fundit, të kesh një strategji heq mundësinë e marrjes së ndonjë vendimi të drejtuar nga emocionet. Gjithashtu, të kesh një strategji të përshtatur do të thotë t'i japësh strukturë tregtimit.                        

Ndërmjetësi më i mirë binar:
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Pocket Option - Tregtoni me fitime të larta

123455.0/5

Pocket Option - Tregtoni me fitime të larta

 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Automatizimi i tregtimit të opsioneve binare duke përdorur softuer për të ndihmuar në përbërjen

Strategjia e kombinimit në tregtimin e opsioneve binare

Për të përfituar më shumë duke përdorur një strategji komplekse, mund të merrni edhe ndihmën e çdo të mire softuer binar. Software si Kompleksi Tregtar është krijuar posaçërisht për të ndihmuar tregtarët të vërejnë flamujt e kuq, të shmangin mashtrimet dhe të bëjnë më shumë fitime duke përdorur një mënyrë të automatizuar. 

Compound Trader nuk është gjë tjetër veçse një bot tregtar i opsioneve binare. Ky robot përdoret kryesisht për të marrë vendime dhe tregton automatikisht. Ky softuer nuk ka nevojë për asnjë lloj angazhimi njerëzor për të operuar pasi fillon të funksionojë sapo vëren një trend në treg. 

Një gjë e mahnitshme në lidhje me këtë softuer është se ai riinveston automatikisht fitimin e krijuar për të fituar më shumë para. Kështu, duke ndjekur rregullin e përbërë si në mënyrë logjike dhe të arsyeshme. 

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Pocket Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Sa të dobishëm janë robotët e tregtimit të përbërë?

Komponimi i opsioneve binare bots tregtare si Compound Trader jo vetëm që tregtoni automatikisht, por gjithashtu keni një normë të mirë fitimi. 

Për shembull, nëse 100 tregtarë përdorin këtë softuer, vetëm 2 prej tyre ka të ngjarë të përballen me pakënaqësi. 

Një softuer i tillë nuk është më pak se një mundësi e dërguar nga Zoti, pasi i ndihmon tregtarët të fitojnë më shumë para sesa ato që humbasin. Robotët e tregtimit shpejtojnë procesin, hapin mundësi të reja për fitime të mundshme dhe ju bëjnë një tregtar ekspert të opsioneve binare. 

Megjithëse robotët e tregtimit të opsioneve binare janë të dobishëm, ju këshillojmë të mbikëqyrni gjithçka për të eliminuar çdo mundësi gabimi. 

Edhe nëse robotët e tregtimit kuptojnë tendencat e marketingut, ju duhet të qëndroni pranë. Kjo është për shkak se mund të ndodhin disa ndryshime të paparashikuara që do t'ju duhet t'i ndryshoni për të përmirësuar strategjinë tuaj të përzierjes.  

Opsione të tjera për strategjinë e kombinimit të opsioneve binare 

Nëse nuk dëshironi të përdorni ndonjë softuer për të zhvilluar një strategji të kombinimit të opsioneve binare, mund të merrni gjithashtu ndihmën e një ndërmjetësi. Ndërsa nuk ka asgjë si ndërmjetësi më i mirë, ju mund të gjeni një të mirë duke mbajtur disa gjëra në mendje. 

Duke pasur një ndërmjetës në anën tuaj do t'ju ndihmojë të kuptoni shpejt tendencat e tregut të opsioneve binare. Prandaj, për të arritur qëllimet tuaja, ju duhet të gjeni një ndërmjetës me një strukturë tarifore konkurruese. 

Përveç strukturës së tarifës, duhet të kontrolloni kriteret minimale të depozitës me ndërmjetësin. Për shembull, disa ndërmjetës të opsioneve binare kanë rregulla minimale të depozitave, ndërsa të tjerët nuk kanë. 

Kur kërkoni një ndërmjetës të opsioneve binare, lehtë mund të mashtroheni. Sidoqoftë, nëse doni të shënoni veten të sigurt nga mashtrime të tilla, përpiquni të gjeni një ndërmjetës të rregulluar nga një autoritet i duhur. Bërja e kësaj do t'ju japë gjithashtu paqe mendore se jeni duke punuar me një ndërmjetës të besueshëm. 

Strategjia e mbrojtjes e shpjeguar me një shembull praktik - Përbërja në Quotex

Rregullimi i shumës së investimit në Quotex

Duke supozuar, ju jeni një Quotex tregtar dhe kanë filluar me kapital investues fillestar prej $2,000. Ju dëshironi të vazhdoni me një strategji mbrojtëse në tregun më të keq të paqëndrueshmërisë së Forex, veçanërisht të AUD/CHF. Ndërsa keni mbajtur gjurmët e tendencave ditore të tregut së bashku me lajmet, sot jeni mësuar se mund të ketë një lëvizje të madhe çmimesh që ndodh brenda një dite.

Duke e thyer investimin tuaj në mënyrë strategjike në opsionet e thirrjeve dhe vendosjes, ju përfundoni duke siguruar fitim 85% në rezultatin e saktë të çmimit tuaj të parashikuar. Në vend që të arkëtoni, do t'i shtoni fitimet tuaja. Pra, për grupin tuaj të ardhshëm të tregtimeve, ju riinvestoni kapitalin tuaj fillestar plus fitimet, tani duke trajtuar një shumë prej $3,700. Kjo rritje e kapitalit ju lejon të diversifikoni tregtinë tuaj përmes më shumë aktiveve Forex, duke e shfrytëzuar veten në kthime më të mëdha, ndërkohë që mbroni veten nga rreziqet me strategjinë tuaj mbrojtëse.

› Regjistrohu falas me Quotex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Një alternativë – Strategjia e përzierjes në Pocket Option

Rregullimi i shumës së investimit në Pocket Option

Në Pocket Option, ne duam t'ju tregojmë gjithashtu strategjinë e përzierjes. Le të themi se ju filloni me një shumë më modeste prej $1,000. Ju ende i përmbaheni mallrave, veçanërisht arit për shkak të paqëndrueshmërisë së tij. Duke përdorur aftësitë tuaja mbrojtëse, ju manovroni me ndryshimet në treg me një fitim 70% nga tregtimi i të gjitha paqëndrueshmërive të tregut ku keni hyrë.

Duke riinvestuar fitimin, kapitali juaj tregtar rritet në $1,700 duke përdorur $1,000. Me këtë sasi më të madhe, ju vendosni të zgjeroni horizontin tuaj duke përfshirë argjendin dhe vajin duke përdorur të njëjtat teknika të mbrojtjes dhe përzierjes. Ju i riinvestoni ato para dhe fitimet - përsëri. Portofoli juaj i larmishëm nuk përhap rrezikun, por vendos skenën për kthime potencialisht më të larta.

➥ Regjistrohu me Pocket Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Këshilla të dobishme tregtare:

Faqja zyrtare e Pocket Option

Bots dhe agjentët e tregtimit mund t'ju ndihmojnë të bëni fitim maksimal kur investoni në opsionet binare duke përdorur një strategji komplekse. Megjithatë, kjo nuk do të thotë që ju duhet të injoroni këshilla tregtare. 

Padyshim, ju mund të kuptoni më mirë dhe më saktë tregun nëse keni më shumë përvojë. Por të mësuarit nga gabimet e të tjerëve është një mënyrë më e mirë për t'i përsëritur ato gabime. 

Pra, këtu janë disa nga këshillat më të mira që mund të ndiqni për t'u bërë një tregtar pro opsioneve binare. 

 • Kuptoni teknikën e tregtimit. 
 • Kuptoni psikologjinë pas tregtimit. 
 • Gjithmonë mësoni nga burime të ndryshme për të kuptuar më mirë këtë treg. 
 • Mbani një ditar tregtar për të mbajtur një skedë të suksesit dhe dështimeve tuaja. 
➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Pocket Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të edukoheni për strategjinë e kombinimit të opsioneve binare?

 • Një nga mënyrat më të mira për të kuptuar bazat e opsioneve binare dhe për të marrë një ide më të mirë të strategjisë së kombinimit është duke lexuar libra. Ju mund të gjeni lehtësisht libra të ndryshëm me tema të ngjashme për t'ju ndihmuar të qëndroni përpara në këtë treg tregtar. 
 • Nëse nuk ju pëlqen të lexoni libra, mund të shikoni gjithashtu video tutoriale se si të bëheni miliarder duke përdorur strategjinë e kombinimit të opsioneve binare. Kjo e vogël video udhërrëfyes mund t'ju japë një ide se çfarë mësimesh dhe seminaresh mund ta gjeni në YouTube. 
 • Së fundmi, mund të merrni ndihmë edhe nga udhëzuesit informues që publikohen në internet. Këta udhëzues kanë shpjegime hap pas hapi të këshillave dhe trukeve të strategjisë së tregtimit të opsioneve binare. 

Ju mund t'i shkarkoni shpejt këto udhëzues në cilindo nga pajisjet tuaja dhe të filloni të mësoni prej tyre në çdo kohë.

Përfundim: Strategjia e përzierjes mund t'ju sjellë fitime të mëdha, por kini kujdes

Së fundi, për të qenë i suksesshëm duhet të riinvestoni fitimin tuaj. Pasi të ketë skaduar binarja dhe të zbulohet vlera e vërtetë e aseteve, do të dini shumën e fitimit që keni bërë. Kapja është se sapo të zbulohet vlera, ju ose do të merrni një pagesë ose do të humbni të gjitha paratë tuaja.

Pra, nëse jeni të përgatitur për të marrë rreziqe, gjeni një ndërmjetës, hapni një llogari dhe filloni. Për të maksimizuar fitimet dhe për të kufizuar rrezikun tuaj, mund të përdorni një strategji komplekse.

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Pocket Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pyetjet e bëra më shpesh:

Cila është strategjia e kombinimit të tregtimit të opsioneve binare?

Kjo është një strategji tregtare me opsione binare ku investimet rriten në tregjet e mëposhtme duke përdorur fitimet e fituara më parë nga tregtitë e suksesshme. Prandaj, kjo qasje bazohet në parimin matematikor të interesit të përbërë, duke synuar maksimizimin e fitimit duke riinvestuar fitimet për të rritur bilancin e llogarisë tregtare në mënyrë eksponenciale me kalimin e kohës.

Cila është formula e llogaritjes për çdo tregti për të përcaktuar shumën që do të investohet në një strategji komplekse?

Shuma e investimit për çdo tregti diktohet nga shuma e përqindjes fikse të bilancit të llogarisë suaj rrjedhëse që do të jeni të gatshëm të investoni.
Për shembull, duke supozuar se besoni se strategjia juaj është e tillë që investoni vetëm 5% të bilancit të llogarisë tuaj dhe më pas treguesi për bilancin tuaj aktual lexon $1,000, do të ishte e drejtë që të injektoni $50 në tregtinë tjetër. Nëse tregtia është e suksesshme dhe bilanci rritet - riinvestoni 5% të bilancit të ri në tregtinë e ardhshme dhe kështu me radhë. 

Cilat janë rreziqet e një strategjie komplekse në opsionet binare?

Ky më së shumti vjen si rreziku kryesor pasi që ndërkohë që potenciali për rritje eksponenciale është i madh, po kështu janë edhe humbjet potenciale të shpejta. Në rastet kur ka një sërë tregtimesh të pasuksesshme, shumat e përbëra të investimit fshihen nga një llogari shumë shpejt. Një strategji efektive e menaxhimit të rrezikut duhet të përfshijë disa strategji komplekse që ndihmojnë në minimizimin e këtyre humbjeve.

A është e mundur të përdoret strategjia e përzierjes për fillestarët në tregtimin e opsioneve binare?

Për një fillestar, mund të jetë më e mençur të filloni me një shumë fikse investimi çdo tregti të bërë derisa të kenë fituar përvojë të mjaftueshme dhe tani të mund të marrin vendime të informuara për riinvestimin e fitimeve. Përzierja mund të funksionojë, por gjithashtu intensifikon ndikimin e humbjeve.

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment