A është e ligjshme tregtimi i opsioneve binare në Egjipt? – Udhëzues për tregtarët egjiptianë

Individët vazhdojnë të kërkojnë disa masa ideale për të rrisin potencialin e tyre fitues. Tregtimi është një alternativë e tillë që u ka dhënë individëve një fushë të pasur të fitimit të fatit. Tregtimi i opsioneve binare është një formë e tillë proaktive e tregtimit që i ndihmon njerëzit të fitojnë shumë në një hark kohor të shkurtër. Por kjo formë tregtimi ka nevojë për praktikë dhe përvojë, pa të cilat mund të jenë të dukshme edhe humbjet. 

Egjipti ka një popullsi të madhe që dëshiron të investojë kohën, përpjekjen dhe paratë e tyre në tregtimin online. Jo vetëm kaq, por shumica e egjiptianëve po fitojnë bukën e tyre me kohë të plotë me tregtimin në internet. Tregtimi i opsioneve binare është një nga opsionet më të njohura për egjiptianët, pasi kërkon tregtimin e bazuar në parashikime, vetëm me 'Po' ose 'Jo'/'Lart' ose 'Poshtë'. 

Egjipti

Rreziqet janë të larta, por shpërblimet janë të jashtëzakonshme. Platformat më të mira të ndërmjetësit që ofrojnë potencial për egjiptianët për tregtim me opsione binare ofrojnë deri në 100% pagesa për tregti të suksesshme. Prandaj, nëse tregtoni me $100 dhe e merrni parashikimin e duhur, do të arrini deri në $200 për një aktiv me pagesë 100%. Nëse dështoni tregtinë, atëherë do të humbni të gjithë $100!

Egjiptianët janë shumë të interesuar për shqetësimet e legalizimit të tregtimit të opsioneve binare në Egjipt. Fillestarët duan të kenë qartësi mbi rregulloret (nëse ka) që u imponohen egjiptianëve dhe ndërmjetësit e opsioneve binare për këtë qasje tregtare. Prandaj, për t'ju ndihmuar të gjithëve të keni qartësi në lidhje me këto pyetje, ky udhëzues është këtu për t'ju ofruar ndihmë të plotë! 

Cilat janë opsionet binare?

Opsionet Binare, emri i këtij formati tregtar është siç sugjerohet sepse ka vetëm dy rezultate të mundshme. Opsionet binare janë instrumente të thjeshta financiare që lejojnë investitorët të parashikojnë nëse çmimi i një aktivi do të shkojë i lartë apo i ulët se sa është për momentin. Dhe kjo është ajo që vendos nëse fitoni apo humbisni tregtinë. 

Binary-Options-mbrojtje-put-thirrje

Ka kohëzgjatje të skadencës brenda opsioneve binare që tregtohen në Egjipt për secilën nga tregtitë. Kohëzgjatja e skadimit është dritarja që tregtia juaj të reagojë në parashikimin tuaj. Do të thotë që çmimi ose duhet të rritet ose të ulet, bazuar në parashikimin tuaj, brenda kohëzgjatjes së specifikuar të skadencës, për t'ju bërë të fitoni tregtinë. 

Me tregtimin e opsioneve binare, ju ose fitoni një fitim të caktuar specifik për aktivin, ose humbni gjithçka. Nuk ka asgjë në mes! Pavarësisht nëse jeni profesionist apo fillestar, opsionet binare mund të jenë një mënyrë e lehtë dhe efektive e tregtimit për ju. 

› Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë IQ Option në Egjipt

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

A janë të ligjshme opsionet binare në Egjipt?

Tregtimi i opsioneve binare në Egjipt është i ligjshëm, pasi autoriteti i vendit nuk ka vendosur asnjë nga rregulloret e tilla deri më sot. Autoritetet e menaxhimit financiar të Vendi ka vendosur disa rregullore për kontrollin e qasjeve investuese dhe tregtare të vendit. Por ata nuk kanë propozuar ndonjë ndalim apo kontroll të rreptë për tregtimin e opsioneve binare në Egjipt. 

Shumica e vende kanë ndaluar dhe rregulluar tregtimin e opsioneve binare brenda vendeve të tyre. Egjipti nuk ka ndërmend ta bëjë këtë për hir të ruajtjes së ekonomisë së vendit. Një popullsi e madhe e Egjiptit po fiton mjaftueshëm para për të jetuar jetesën e tyre. Dhe nëse ata po japin pëlqimin e tyre për të provuar fatin e tyre të kontrolluar në tregtimin e opsioneve binare, atëherë autoritetet nuk ndërhyjnë në kundërshtimin e të njëjtës. 

Rregulloni

Autoriteti Rregullator Financiar (FRA) i Egjiptit merr kontrollin e të gjitha aktiviteteve të rëndësishme financiare në të gjithë vendin. Ata marrin kontrollin e të gjitha tregjeve financiare jobankare dhe i rregullojnë ato për optimizim më të mirë. Ata mbrojnë të drejtat e të gjithë aktorëve brenda vendit dhe propozojnë rregulla për të garantuar transparencën dhe efikasitetin e këtyre tregjeve. 

FRA synon të licencojë subjekte të ndryshme për të operuar me veprimtari financiare jobankare. Gjithashtu, inspekton edhe agjentët dhe subjektet që ofrojnë shërbime për qytetarët egjiptianë për tregtimin me aktivitete financiare jo-bankare. Pra, mund të konkludoni se Tregtimi i opsioneve binare në Egjipt është shumë i ligjshëm që ju të filloni me të. 

Si të tregtoni opsionet binare në Egjipt?

Tregtimi i opsioneve binare në Egjipt është shumë i ligjshëm, por nuk ka ndërmjetës lokalë që qytetarët të fillojnë me të. Prandaj, autoriteti rregullator i vendit kërkon nga Tregtarët egjiptianë për të kërkuar ndërmjetës të rregulluar në det të hapur për të përmbushur nevojat e tyre tregtare. Ka shumë ndërmjetës në det të hapur në industri përtej kufijve ndërkombëtarë, gjë që e bën të vështirë për njerëzit zgjedhjen. Prandaj, këtu janë disa nga faktorët thelbësorë për të ndihmuar tregtarët egjiptianë të vendosin ndërmjetësin më të mirë në det të hapur për nevojat e tyre tregtare:

#1 Kontrollo për rregullim

Së pari, duhet të kontrolloni nëse platforma e ndërmjetësit ka rregulloren për të funksionuar në vendin tuaj apo jo. Ata duhet të kenë IFMRRC, CySEC dhe rregullore të tjera të tilla për të siguruar ligjshmërinë e ofrimit të shërbimeve. Ju mund të kontrolloni faqen e tyre zyrtare të internetit dhe të rishikoni faqet e internetit për të marrë informacion të saktë të licencimit për vërtetim të mëtejshëm. 

› Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë IQ Option në Egjipt

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#2 Lexoni termat dhe kushtet

Mbani në mend të lexoni termat dhe kushtet e ndërmjetësit. Kjo është për shkak se aspektet e tregtimit financiar të ofruara nga një ndërmjetës mund të kenë disa boshllëqe në kushtet e tyre. Këto boshllëqe mund t'ju kushtojnë komision shtesë ose mund të gjenerojnë humbje për ju. Pra, është më mirë t'i kaloni ato me përparësi. 

terma kuotash
shembull për termat

#3 Disponueshmëria e mjeteve të tregtimit

Gjëja tjetër e rëndësishme për t'u marrë parasysh është disponueshmëria e mjeteve të tregtimit. Nëse jeni fillestar në tregtimin e opsioneve binare në Egjipt, atëherë nuk mund të prisni thjesht të shkoni mirë me platformën dhe të bëni tregti të suksesshme. Do t'ju duhen disa mjete tregtare për të përcaktuar saktësinë e qasjes suaj tregtare. 

veglat e opsionit iq

#4 Kontrollo për llogari demo

Mos shkoni për agjentët në det të hapur që nuk po ju ofrojnë një llogari demo. Gjithmonë duhet të merrni një llogari demo për të praktikuar aftësitë dhe strategjitë tuaja. Ai do të përmirësojë njohuritë dhe qasjen tuaj në lidhje me tregtimin e opsioneve binare në Egjipt. 

llogari demo e opsionit iq
› Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë IQ Option në Egjipt

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#5 Tregtimi i aktiveve

Ju duhet të merrni një bollëk opsionesh për asetet për të tregtuar. Shumica e ndërmjetësve do të kenë një listë aktivesh si forex, kripto, mallra, indekse dhe të tjera për t'u dhënë fleksibilitet tregtimit egjiptianëve. Pra, kërkoni ndërmjetësit që mund t'ju ofrojnë të njëjtën gjë dhe të ecni përpara me zakonet tuaja tregtare. 

asetet e opsionit iq

#6 Fleksibiliteti i tërheqjes dhe depozitave

Gjëja e fundit që duhet të keni parasysh është komoditeti dhe fleksibiliteti i depozitimit dhe tërheqjen e fondeve. Platforma e ndërmjetësit duhet të bashkëpunojë me shumicën e ofruesve të pagesave për të ndihmuar në ofrimin e paqëndrueshmërisë në drejtim të depozitimit dhe tërheqjes së fondeve në/nga llogaria e ndërmjetësit. 

Këta janë disa nga faktorët që duhet të merrni parasysh në mënyrë që t'ju ndihmojnë të zgjidhni ndërmjetësin më të mirë për tregtimin e opsioneve binare në Egjipt. Ndërsa keni zgjedhur ndërmjetësin tuaj, tani është koha që ju të mësoheni me hapat ose procesin e qasjes për këtë format tregtimi. Hapat janë:

tërheqja e opsionit iq
 1. Pas regjistrimit, ju duhet të bëni depozitën minimale, sipas politikës së ndërmjetësit. Dhe më pas, ju mund të zgjidhni aktivin e zgjedhur me të cilin dëshironi të tregtoni. 
 2. Kur ti zgjidhni aktivin, grafiku me çmimin e tij të tregut do të shfaqet në faqen kryesore. Ky grafik do t'ju tregojë luhatjen e çmimit të aktivit brenda tregut për një dritare të madhe. Ju mund ta ndryshoni këtë dritare kohore për të bërë vëzhgime dhe analiza të sakta për parashikime më të mira ose qasje tregtare. 
 3. Tani ju duhet zgjidhni datën e skadencës për tregtinë që do të filloni. Data e skadencës do të vendosë dritaren e tregtisë suaj. 
 4. Lëvizni më tej në caktoni shumën e tregtisë që dëshironi të investoni. 
 5. Tani, ju duhet të parashikoni nëse çmimi i një aktivi do të lëvizë lart ose poshtë brenda datës së skadencës që keni zgjedhur. Zgjidhni butonin e duhur sipas parashikimit tuaj, dhe tregtia juaj është e hapur
› Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë IQ Option në Egjipt

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Prandaj, kjo është mënyra se si mund të kërkoni opsione binare për të tregtuar Egjiptin pa asnjë sherr. Zgjedhja e ndërmjetësit të duhur është e rëndësishme, dhe pjesa tjetër gjithçka udhëhiqet brenda tij! 

Ekspert-Opsion-porosi-maskë

Agjentët dhe platformat në Egjipt

Detyra e këtij udhëzuesi është t'ju kursejë përpjekjet. Dhe për këtë, këtu janë tre ndërmjetësit më të mirë që ofrojnë ligjërisht opsione binare që tregtojnë Egjiptin, me disa veçori, përfitime dhe bonuse. Kontrolloni specifikimet dhe detajet e këtyre ndërmjetësve për të vendosur se si të filloni udhëtimin tuaj tregtar në Egjipt. 

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
/
Rendimenti: 94%+
300+ tregje
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Llogari demo falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $50
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
Komisioni Financiar
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
/
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 94%+
300+ tregje
Përparësitë:
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Llogari demo falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Komisioni Financiar
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Oferta:

#1 IQ Option

pulti i opsionit iq

IQ Option ofron ligjshmëri që ndërmjetësit të fillojnë me tregtimin e opsioneve binare në Egjipt. Është një platformë ndërmjetësi e rregulluar që është e sigurt për tregtarët që të investojnë fondet e tyre. Kjo platformë është gjerësisht e njohur për tregtimin e opsioneve binare dhe shërbimet e tregtimit CFD. Ju merrni një llogari demo dhe një depozitë minimale të ulët prej $10 për të filluar brenda kësaj platforme. 

shuma minimale e tregtimit mbi këtë platformë është $1 që e bën të realizueshme edhe për fillestarët. Gjithashtu, ju merrni një aplikacion celular për të marrë kudo aspektet tuaja të tregtimit të opsioneve binare dhe për t'i qasur ato në çdo kohë. Ju mund të merrni një pagesë maksimale prej 95% për aktivet e zgjedhura për çdo tregti të suksesshme. Mund të tregtoni me aksione, mallra, kriptovaluta, forex dhe të tjera. 

Tërheqjet përpunohen me IQ Option në vetëm një ditë pune. Ka disa opsione të përshtatshme depozitimi dhe tërheqjeje për ju pa asnjë tarifë. Kjo platformë ndërmjetësi është e rregulluar nën CySEC, gjë që dëshmon vërtetësinë e saj në këtë fushë.  

› Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë IQ Option në Egjipt

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#2 Pocket Option 

Pocket Option është një tjetër platformë e njohur ndërmjetësi, e cila është një platformë ndërmjetësi e nivelit fillestar për tregtimin e opsioneve binare në Egjipt. Kjo platformë ndërmjetësi funksionon nën rregullimin e MiFID, CySEC dhe FCA. Depozita minimale që duhet të bëni në këtë platformë është $50. Dhe ju merrni një bonus depozite prej 50% për çdo depozitë mbi të! 

Ju thjesht mund të tregtoni me një minimumi $1 për fillim. Kjo platformë ka një aplikacion celular që ju ndihmon të ofroni mbështetje për tregtimin në celular. Ju gjithashtu merrni një llogari demo për t'ju lejuar të praktikoni aftësitë dhe strategjitë tuaja gjatë tregtimit të opsioneve binare. Mbulimi i aseteve është në një nivel të gjerë dhe ju merrni mjetet më të mira për të ndihmuar në përcaktimin e saktësisë së parashikimit. 

› Regjistrohu me Pocket Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#3 Olymp Trade

si funksionon tregtia olimpike

Olymp Trade është një nga platformat më të mira të tregtimit të opsioneve binare që po ofron shërbimet e saj edhe në Egjipt. Shuma minimale e depozitës së specifikuar nga platforma është $10, dhe shuma minimale e tregtisë është $1. Leva maksimale që merrni me Olymp Trade është 1:1000.

Mbulimi i aseteve është i gjerë në platformë dhe funksionon nën rregulloren e CySEC dhe evropiane. Ai vjen me një aplikacion celular që është i pajtueshëm me pajisjet Android dhe iOS. Mund të përdorni Olymp Trade edhe në pajisjet Windows dhe Mac OS. 

Gjithashtu, Tregtia Olimpike nuk kërkon komisione dhe nuk ka përhapje. Ju mund të tregtoni me kuota të sakta dhe transparente. Një veçori e mbrojtjes së bilancit negativ brenda kësaj platforme siguron mbrojtje për bilancin tuaj ndaj të gjitha debiteve. 

› Hapni llogarinë tuaj falas Olymp Trade

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rregulloret në Egjipt

FRA merr kontroll të lartë për të siguruar që ndërmjetësit e opsioneve binare nuk kryejnë aktivitete mashtruese brenda këtij formati tregtar. Prandaj, autoriteti u ka kërkuar qytetarëve që të mos marrin shërbime të tregtimit të opsioneve binare nga agjentët vendas. Dhe për shkak të këtij vendimi, nuk ka asnjë ndërmjetës vendas për të njëjtën gjë. 

Rregullorja e logos së FRA

Egjiptianët mund të fillojnë me tregtimin e Egjiptit me opsionet e tyre binare duke u mbështetur në ndërmjetësit në det të hapur. FRA nuk ka një rregullore të tillë për të ndaluar këtë format tregtimi, por vazhdimisht ngre paralajmërime për t'i ndërgjegjësuar njerëzit për rreziqet e tij. FRA po merr të gjitha masat e mundshme për të frenuar mundësinë e mashtrimit nga ndërmjetësit e parregulluar. 

Në fakt, FRA u ka dhënë udhëzime edukative egjiptianëve mbi ndryshimin midis ndërmjetësve të rregulluar dhe të parregulluar. Ndërmjetësuesit e rregulluar janë platformat që kanë licenca ndërkombëtare për të ofruar shërbime në vendet e lejuara. Nga ana tjetër, ndërmjetësit e parregulluar janë ata që nuk kanë ndonjë licencë autoriteti specifik për të operuar në vende të ndryshme. 

Agjentët e parregulluar mund të prodhojnë licenca të rreme për të fituar besimin tuaj. Dhe ata mund t'ju mashtrojnë për të hequr të gjitha paratë tuaja të depozituara. Prandaj, merrni parasysh kontrollimin e drejtorive të përgatitura nga FRA me një listë të ndërmjetësve të opsioneve binare të rregulluara dhe të parregulluara. Për më tepër, ju gjithashtu mund të kontrolloni vlerësimet, rishikimet dhe praninë në treg të një ndërmjetësi për të ditur vërtetësinë e tij. 

FRA sugjeron që të bëni pjesën tuaj të hulumtimit përpara se të mund t'i besoni ndonjë prej ndërmjetësve. FRA kujdeset për propozimin e mbrojtjes së të drejtave të investitorëve të tregut jo-bankar. Për më tepër, FRA nuk ka ndërmend t'i mbajë larg egjiptianët nga aspektet tregtare, por ju ndihmon duke përhapur ndërgjegjësimin dhe kulturën e investimeve. 

Arsim për tregtarët egjiptianë

Tregtarët që janë në konceptin e tregtimit të opsioneve binare në Egjipt kanë zgjedhur tashmë ndërmjetësit e tyre. Tre opsionet e mësipërme janë më të mirat në shumë, të cilat mund t'ju ofrojnë bonuse dhe përfitime të shkëlqyera. Ndaloni kërkimin tuaj dhe bashkohuni me një nga këto për të filluar udhëtimin tuaj. Kur regjistroheni për herë të parë në platformën tuaj të ndërmjetësit, shihni një tabelë shumë komplekse me disa skeda të çuditshme. Fillestarët mund ta kenë pak të vështirë për ta kuptuar dhe zbatuar. 

Edukoni veten ndërsa tregtoni unsplash

Fillestarët, të cilët synojnë të jenë tregtarë egjiptianë të opsioneve binare, duhet të fillojnë me përdorimin e llogarisë demo. Llogaria demo është një qendër për fillestarët që të provojnë aftësitë, njohuritë dhe ekspertizën e tyre në tregtimin e opsioneve binare. Këtu, nuk keni pse të shpenzoni asnjë qindarkë nga paratë tuaja reale dhe të përdorni fondet virtuale për të vendosur tregti në asete të zgjedhura. Ndërfaqja e kësaj llogarie demo është shumë e ngjashme me llogarinë e drejtpërdrejtë, e cila jep qartësi se si ta përdorni atë. 

› Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë IQ Option në Egjipt

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Kur ta mësoni këtë, mund të vazhdoni dhe të shfrytëzoni potencialin e llogarisë së drejtpërdrejtë për tregtimin e opsioneve binare në Egjipt. Gjëja tjetër që duhet të mësoni dhe të mbani në mend është të filloni ngadalë. Ju nuk duhet të dorëzoheni në një tregti $100 menjëherë pasi të keni fituar një tregti $1. Nuk është një lëvizje e zgjuar në arenën e tregtimit të opsioneve binare. Ky format tregtimi është plot rrezik, dhe nëse nuk po analizoni tregun, atëherë përfundimisht do të humbni para. Pra, është një qasje më e mirë për të filluar ngadalë në një bazë të qëndrueshme. 

Vazhdoni të investoni shuma të vogla dhe minimale në lëvizjen e çmimit të një aktivi, nëse nuk e analizoni modelin. Kur jeni të vetëdijshëm për modelin në të cilin çmimi i një aktivi lëviz gjatë gjithë ditës, mund të vazhdoni dhe të tregtoni shumë. Parashikimet informative rezultojnë fitimprurëse! Dhe tregtimi i opsioneve binare, Egjipti ju jep një mundësi për të gjurmuar, analizuar, tregtuar dhe fituar! Pra, i vetmi edukim që ju nevojitet për të shfrytëzuar tregtimin e opsioneve binare është qasja e drejtë.  

Përfundim: Tregtimi i opsioneve binare është i ligjshëm në Egjipt

Nëse jeni të gatshëm të kërkoni tregtimin e opsioneve binare në Egjipt për të fituar një pasuri të mirë, atëherë ky udhëzues ka gjithçka që ju nevojitet. Thjesht duhet të siguroheni që të ndiqni të gjitha udhëzimet specifike për të zgjedhur ndërmjetësin më të mirë. Pas kësaj, duhet të keni parasysh edhe vendosjen e qasjes së drejtë për tregtimin e opsioneve binare pa rrezik.

› Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë IQ Option në Egjipt

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë jam një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se 10 vjet. Kryesisht, unë tregtoj 60 tregti të dytë me një normë shumë të lartë goditjeje.

Shkruaj një koment