10 Hacks të opsioneve binare për të fituar çdo tregti


Jini gjithmonë të vetëdijshëm për robotët mashtrues. Ndarja e të dhënave personale me ta mund të jetë e dëmshme për llogarinë tuaj. Në vend të kësaj, ju mund të lexoni komente ose të kërkoni që dëshmitë e përdoruesit të sigurohen për softuerin.

Lista e 10 hackave të opsioneve binare për t'ju ndihmuar të fitoni tregtinë tuaj

 • Përdorni robotë binare
 • Sinjalet tregtare
 • Tregtimi i kopjeve
 • Backtesting
 • Ndiqni trendin
 • Përdorni kalendarët ekonomikë
 • Monitoroni mediat sociale
 • Përdorni aplikacionet e tregtimit
 • Mjete tregtare
 • Qëndroni të disiplinuar

A ekziston një Hack Binar Trading?

Asnjë "hakim" ose shkurtore legjitime nuk garanton sukses në tregtimin e opsioneve binare. Opsionet binare janë një përpjekje financiare që përfshin rrezik dhe suksesi kërkon një kuptim gjithëpërfshirës të tregjeve, planifikim strategjik dhe ekzekutim të disiplinuar. Shmangni pretendimet ose ofertat që premtojnë fitore të garantuara ose shkurtore për shkak të një hakimi; janë mashtrime.

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Pocket Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Lista e 10 hakimeve më të mira të tregtimit binare për të fituar më shumë tregti

Hakat e mëposhtme binar të tregtimit do t'ju ndihmojnë të bëheni një tregtar më i mirë. Si rezultat, ka të ngjarë të dalloni më shumë tregti fituese dhe të qëndroni në anën fitimprurëse të opsioneve binare.

Hack #1: Përdorni robotë binare

Përfshirja e robotëve binar të tregtimit në strategjinë tuaj është një ide e shkëlqyeshme, sepse ata mund të automatizojnë ekzekutimin e tregtisë bazuar në kritere të paracaktuara. Kjo qasje e lirë i lejon investitorët të përdorin kohën e tyre në aspekte të tjera tregtare, pasi robotët kërkojnë pak monitorim. Sidoqoftë, është e rëndësishme të zgjidhni një ofrues binar të boteve tregtare me një histori të besueshme.

Këta robotë skanojnë dhe analizojnë sasi të mëdha të të dhënave të tregut me shpejtësi përtej aftësive njerëzore, duke lejuar vendimmarrje të shpejtë dhe ekzekutim tregtar. Ky automatizim mund të jetë një avantazh i madh, veçanërisht në tregjet me ritme të shpejta ku mundësitë fitimprurëse vijnë shpejt.

Disa platforma i lejojnë përdoruesit të rregullojnë mirë robotët binare sipas preferencave të tyre duke personalizuar cilësimet. Meqenëse kjo mund të jetë konfuze për disa fillestarë, ndërmjetësit kanë zbatuar një veçori kopjimi, duke i lejuar tregtarët të kopjojnë cilësimet e robotëve fitimprurës. Këto janë të mirat dhe të këqijat e theksuara të përdorimit të robotëve binare:

Pro
 • Rritja e efikasitetit
 • Vendimmarrja e shpejtë
 • Opsionet e personalizimit
 • Qasja në strategji fitimprurëse
 • Qasja e dorës
Kundër
 • Mbështetja në teknologji
 • Rrezik mosfunksionimi
 • Përshtatje e kufizuar
 • Norma të ndryshueshme suksesi
 • Potenciali për humbje
➨ Përdor robotët e tregtimit falas me Deriv!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Hack #2: Sinjalet tregtare

Përdorimi i sinjaleve tregtare mund të jetë një hak i vlefshëm për të përmirësuar vendimmarrjen. Këto sinjale, shpesh të gjeneruara nga analiza teknike ose algoritme, ofrojnë tregues të lëvizjeve të mundshme të tregut. Tregtarët mund të përdorin këto sinjale për të bërë zgjedhje të informuara dhe për të hyrë në tregti më fitimprurëse. Megjithatë, këto sinjale ndonjëherë mund të jetë i pasaktë, kështu që vlerësimi i besueshmërisë së tyre është kritik. Mund të inkorporoni të dhëna të tjera me sinjalin, si volumin e rritur.

Bazuar në analiza të ndryshme, sinjalet e tregtimit janë alarme vepruese që nxjerrin në pah pikat e mundshme të hyrjes ose daljes në treg. Tregtarët mund të aksesojnë sinjale përmes burimeve të ndryshme, duke përfshirë ofruesit e sinjaleve dhe platformat e tregtimit. Saktësia dhe besueshmëria e ofruesve të sinjaleve ndryshojnë, prandaj sigurohuni që ata të kenë një reputacion të mirë.

Hack #3: Copy Trading

Tregtimi i kopjeve lejon investitorët të përsërisin strategjitë e tregtarëve me përvojë dhe të suksesshëm. Ky hak është i dobishëm për fillestarët që kërkojnë të mësojnë nga tregtarët me përvojë.

Individët fitojnë njohuri mbi strategjitë efektive të tregtimit, teknikat e menaxhimit të rrezikut dhe analizën e përgjithshme të tregut duke zgjedhur tregtarë me reputacion për të imituar. Kjo qasje gjithashtu u mundëson investitorëve të përfitojnë nga tregtarët më të mirë pa menaxhuar në mënyrë aktive portofolet e tyre.

Sidoqoftë, zgjedhja e tregtimeve të të cilëve për të kopjuar është thelbësore pasi tregtarët ndryshojnë në normat e tyre të suksesit. Platformat e kopjimit të tregtimit shfaqin normën e fitimit të tregtarëve, zakonisht të shënuar si përqindje. Ndonjëherë, ata mund të tregojnë se sa para kanë bërë në 30 ditët e fundit. Kjo siguron më shumë besim te tregtari pasi mund të shihni teknikat e tyre të tregtimit dhe sa para mund të gjenerojnë nëse i kopjoni ato.

Hack #4: Backtesting

Backtestimi është një metodë për të parë se sa mirë funksionon një strategji. Ai përfshin vlerësimin e një strategjie tregtare duke përdorur të dhënat historike të tregut për të vlerësuar qëndrueshmërinë dhe performancën e saj. Ky hak i lejon tregtarët të simulojnë strategjitë e tyre në kushtet e mëparshme të tregut, duke ndihmuar në identifikimin e pikave të forta dhe të dobëta të mundshme. 

Përpara zbatimit të një strategjie në kohë reale, testimi i prapambetur do të ofrojë njohuri se si do të funksionojë, duke kontribuar në një vendimmarrje më të informuar. Tregtarët mund të përdorin mjete dhe platforma të ndryshme për të testuar strategjitë e tyre. Me këtë informacion, tregtarët mund të optimizojnë parametrat e strategjisë dhe të përmirësojnë pikat e hyrjes dhe daljes. Kur bëni teste të pasme, merrni parasysh kostot e transaksionit, rrëshqitjen dhe faktorë të tjerë që ndikojnë në tregtinë në botën reale. 

Ndërmjetësi më i mirë binar:
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Pocket Option - Tregtoni me fitime të larta

123455.0/5

Pocket Option - Tregtoni me fitime të larta

 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Hack #5: Ndiqni trendin

Një parim themelor në tregtimin e opsioneve binare është ndjekja e trendit, pasi rrit gjasat për tregti të suksesshme. Ky hak kërkon identifikimin e drejtimit mbizotërues të tregut, qoftë lart apo poshtë. Tregtarët përdorin mjete dhe tregues të analizës teknike për të njohur tendencat e vazhdueshme ose në zhvillim, duke ndihmuar në marrjen e vendimeve.

Tregtimi me trendin i lejon investitorët të përfitojnë nga momenti i tregut, duke rritur probabilitetin për të fituar tregti. Përdorimi i treguesve të ndjekjes së trendit, të tilla si mesataret lëvizëse ose vijat e trendit, është thelbësor për të konfirmuar drejtimin e tregut. Kombinimi i volumit me të dhënat e përgjithshme do të ndihmojë gjithashtu, pasi mund të shihni forcën e trendit.

Hack #6: Përdorni kalendarët ekonomikë

Monitorimi i kalendarëve ekonomikë është një hak strategjik për tregtarët e opsioneve binare, duke ofruar njohuri për ngjarjet dhe njoftimet e ardhshme që mund të ndikojnë në çmimet e aseteve. Kalendarët ekonomikë theksojnë publikimet e planifikuara të treguesve kryesorë ekonomikë, të tillë si raportet e punësimit, vendimet për normat e interesit dhe shifrat e PBB-së. Tregtarët mund ta përdorin këtë informacion për të parashikuar reagimet e tregut dhe për të rregulluar qasjen e tyre ndaj opsioneve binare.

Kalendarët ekonomikë janë gjerësisht të disponueshëm në platformat tregtare si Pocket Option dhe faqet e internetit të lajmeve financiare. Duke qëndruar të informuar për ngjarje të rëndësishme ekonomike, tregtarët mund të vendosin më mirë se kur të hyjnë ose të dalin nga tregjet dhe cilat lloje të opsioneve binare të përdorin.

Paqëndrueshmëria dhe vëllimi shpesh rriten rreth lëshimeve kryesore ekonomike, duke paraqitur mundësi dhe rreziqe.

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Pocket Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Hack #7: Monitoroni mediat sociale

Vëzhgimi i platformave të mediave sociale për ndjenjat e tregut dhe lajmet e fundit është një hak i vlefshëm për opsionet binare sepse ju lejon të vendosni tregti përpara se çmimi i aktivit të lëvizë. Aplikacionet e mediave sociale ofrojnë informacion në kohë reale, duke reflektuar opinione dhe reagime ndaj ngjarjeve që po zhvillohen. Duke qëndruar në krye të zhvillimeve, tregtarët mund të rregullojnë strategjitë e tyre sipas mënyrës se si do të lëvizë tregu.

Platformat si X, forumet financiare dhe faqet e lajmeve janë vende ideale për t'u vizituar për njohuri. Megjithatë, informacioni duhet të verifikohet në shumë burime të besueshme, pasi mediat sociale shpesh kanë lajme të pa verifikuara. Integrimi i monitorimit të mediave sociale në analizën e përgjithshme të tregut shton informacion për marrjen e vendimeve tregtare të mirëinformuara.

Hack #8: Përdorni aplikacionet e tregtimit

Aplikacionet e tregtimit janë praktike për të qëndruar të lidhur me tregun në kohë reale. Aplikacionet e tregtimit celular ofrojnë fleksibilitet, duke i lejuar tregtarët të monitorojnë, analizojnë dhe ekzekutojnë tregti nga kudo me akses në internet. Kjo lehtësi siguron që tregtitë mund të veprojnë menjëherë në mundësitë e tregut ose të rregullojnë pozicionet e tyre sipas nevojës.

Me reputacion Brokerat e opsioneve binare ofrojnë aplikacione celulare miqësore për përdoruesit me veçori të tilla si grafikët e çmimeve në kohë reale, treguesit teknikë dhe aftësitë e ekzekutimit të porosive. Tregtarët mund të personalizojnë njoftimet për të marrë sinjalizime për lëvizjet e çmimeve ose ngjarje të tjera të rëndësishme të tregut, duke u mundësuar atyre të qëndrojnë të informuar ndërsa janë në lëvizje.

Hack #9: Mjete Tregtare

Leveraging mjetet e tregtimit do të përmirësojë përvojën tregtare dhe do të çojë në opsione binare më fitimprurëse. Këto mjete mund të përfshijnë tregues teknikë, modele grafiku dhe mjete analitike që ndihmojnë analizën e tregut.

Tregtarët mund të zgjedhin mjete që përputhen me strategjitë e tyre tregtare, duke ofruar njohuri mbi lëvizjet e çmimeve dhe pikat e mundshme të hyrjes ose daljes.

Bandat Bollinger dhe Oscilatorët Stochastic janë mjete tregtare që përdoren zakonisht. Çdo mjet shërben për një qëllim specifik: identifikimin e tendencave, vlerësimin e paqëndrueshmërisë së tregut, matjen e vëllimit ose përcaktimin e pikave të mundshme të kthimit. Integrimi i një kombinimi të këtyre mjeteve lejon një analizë më të plotë të tregut.

Hack #10: Qëndroni të disiplinuar

Disiplina është një atribut që ka çdo tregtar shumë fitimprurës. Kërkon t'i përmbaheni planit tuaj tregtar, të ndiqni strategji të paracaktuara dhe t'i rezistoni dëshirës për të marrë vendime impulsive bazuar në emocionet ose luhatjet afatshkurtra të tregut. 

Kur emocione të tilla si frika ose lakmia nxisin vendime tregtare, ato devijojnë nga plani i vendosur i investimit, duke rezultuar në tregti të konsideruara dobët. Kjo zakonisht çon në një brez humbës sepse tregtitë bazohen në diçka tjetër përveç fakteve të tregut.

Për të ruajtur disiplinën në tregti, përcaktoni qartë dhe përmbajuni një plani tregtar pavarësisht nga rezultati. Natyrisht, nëse strategjia e tregtimit nuk funksionon, përsojeni atë dhe kuptoni se çfarë po shkon keq.

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Pocket Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

A duhet të përdorni ndonjë program të hakimit të shkarkimit për tregtimin binare?

Absolutisht jo. Përdorimi i çdo programi hak të shkarkuar për tregtimin binare është shumë i dekurajuar dhe ka rreziqe të konsiderueshme. Programe të tilla që pretendojnë se përmbajnë hake për opsionet binare janë mashtrime ose viruse. Instalimi i këtyre programeve mund të rrezikojë sigurinë e kompjuterit tuaj, duke vënë në rrezik informacionin tuaj personal dhe financiar.

A mund të hakoni një ndërmjetës binar?

Teorikisht, ju mund të hakoni një ndërmjetësi binar por kërkon ekspertizë të avancuar të hakerimit. Ndërmjetësuesit përdorin shërbimet e sigurisë kibernetike që përdorin taktikat më të mira për të mbrojtur klientët e tyre, në mënyrë që dikush të mund të depërtojë në sistemet e tyre. Për më tepër, hakimi i ndërmjetësve të opsioneve binare ose ndonjë platforme financiare është joetik dhe i paligjshëm. 

A mundet dikush të hakojë llogarinë tuaj tregtare binare?

Po, një haker joetik mund të hyjë në llogarinë tuaj dhe të tërheqë fonde. Agjentët me reputacion përdorin standardet më të larta të sigurisë kibernetike për të mbrojtur llogaritë e përdoruesve dhe informacionin e ndjeshëm. Ata përdorin teknologji të avancuara të kriptimit, sigurojnë procese të hyrjes dhe monitorojnë vazhdimisht platformën. Pra, një hak në vetë ndërmjetësin ka shumë pak gjasa.

2FA joaktive? Aktivizoni vërtetimin me 2 faktorë si masë paraprake.

Megjithatë, e juaja llogari tregtare binare ende mund të shënjestroheni nëse nuk merrni masat e nevojshme paraprake. Në vend që të hakerojnë ndërmjetësin, hakerat do të fokusohen në hyrjen në llogarinë tuaj për të tërhequr fonde. Përdorimi i të gjitha masave të sigurisë së ndërmjetësit, të tilla si vërtetimi me 2 hapa, fjalëkalimet unike dhe miratimi i metodave specifike të tërheqjes, është i rëndësishëm.

Përfundim: A është e mundur të fitosh çdo tregti?

Në fakt, arritja e një norme suksesi 100% në opsionet binare është realiste. Natyra e paqëndrueshme e tregjeve dhe faktorëve të tjerë e bëjnë të pamundur fitimin e çdo tregtie. Megjithatë, duke përdorur 10 hackat që kemi eksploruar, ju mund të rrisni shanset për të fituar tregti. Përdorni tregues teknikë, ndiqni tendencat e lajmeve, shikoni mediat sociale dhe përdorni kalendarët ekonomikë për t'i dhënë vetes shanset më të mira.

Për më tepër, përdorimi i robotëve të tregtimit ose përfshirja e tregtimit të kopjeve në strategjinë tuaj të investimit mund të jetë një zgjedhje e shkëlqyer për diversifikim. Këta tregtarë me përvojë kanë një histori përfitimi që ju mund ta përdorni, ndërsa robotët mund të tregtojnë me efikasitet për ju gjatë gjithë ditës së tregtimit.

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Pocket Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pyetjet më të bëra:

Si mund të bëhem më fitimprurës në opsionet binare?

Ju mund të rrisni rentabilitetin duke përdorur tregues teknikë dhe kalendarët ekonomikë, duke ndjekur tendencat dhe duke qëndruar aktual në lajmet financiare. Ju gjithashtu mund të dëshironi të kopjoni tregtinë, e cila përfshin kopjimin e investimeve që bëjnë tregtarët e suksesshëm.

A mund të tregtoj opsione binare pa një strategji?

Po, por nuk rekomandohet. Një strategji e mirëpërcaktuar është kritike për suksesin e qëndrueshëm në opsionet binare.

A mund të tregtoj opsionet binare në një pajisje celulare?

Po, ndërmjetësit e opsioneve binare ofrojnë një aplikacion të shkarkueshëm që lejon tregtarët të investojnë nga kudo me një lidhje interneti. Këto aplikacione i lejojnë investitorët të shikojnë lajmet më të fundit financiare, të tregtojnë dhe të tërheqin fonde.

Cilat janë gabimet e zakonshme që duhen shmangur në tregtimin e opsioneve binare?

Gabimet e zakonshme që bëjnë tregtarët fillestarë janë mbitregtimi i strategjive jo të besueshme dhe vendimmarrja emocionale.

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment

 • Spasoje Kulasevic

  thotë:

  Përshëndetje, ju lutem më kontraktoni për këtë.