Çfarë nevojitet për të tregtuar opsione binare në internet?

Një opsion binar, ose opsion me kthim fiks, është një opsion në të cilin fitimi është i disponueshëm vetëm në dy rezultate të mundshme, ose një shumë fikse ose asgjë fare. Ata janë zakonisht derivativë financiarë me një pagesë që varet vetëm nga fakti nëse vlera e aktivit bazë rritet ose bie nën çmimin e kontratës përpara datës së skadimit të saj. 

Rezultati i tregtimit të opsioneve binare

Ka edhe të tjera opsionet binare, të tilla si opsionet dixhitale, ku shuma e pagesës varet nga fakti nëse opsioni skadon me para ose pa para. Mënyra e parë dhe më e lehtë për të kuptuar këtë koncept është duke vizualizuar tuajin instrument financiar si monedhë. Koka ose bishti, fitoni ose humbni, lart ose poshtë - opsionet binare vendosin të gjithë fuqinë vendimmarrëse në duart tuaja, por vetëm nëse dini çfarë të bëni me të! Ky artikull do t'ju japë informacionin që ju nevojitet për të filluar tregtimin e opsioneve binare në internet në mënyrë të sigurt dhe të sigurt.

Çfarë ju nevojitet për të tregtuar opsionet binare në internet?

Si të tregtoni me sukses opsionet binare? Është një opsion financiar në të cilin fitimi është ose disa shuma monetare fikse ose asgjë fare. Një opsion binar është një investim me shanse fikse. Këtu, dy opsionet kryesore binare janë opsioni binar cash-or-asgjë dhe opsioni binar asset-or-asgjë. Nëse tregtari parashikon që një aksion do të rritet në një opsion binar para ose asgjë, ai fiton bastin e tij plus një pagesë shtesë. 

Çmimi do të rritet ose ulet

Nëse ai parashikon të ardhmen ishin gabim, ai do të humbiste bastin e tij. Nga ana tjetër, në një opsion binar aktiv ose asgjë, nëse një tregtar parashikon që një instrument financiar themelor do të lëvizë mbi ose nën një nivel çmimi specifik (çmimi i goditjes), ai fiton bastin e tij plus një pagesë shtesë nëse është e saktë.

Është e thjeshtë. Tregtimi i opsioneve binare në internet ju lejojnë të tregtoni stoqe, mallra dhe indekse me një sasi të kufizuar rreziku. Pjesa më e mirë është se ju mund t'i shijoni të gjitha këto përfitime me një buxhet të kufizuar me po aq potencial sa mund të ofronte çdo investim me dollarë të lartë. 

Shumë investitorë zgjedhin tregtimi i opsioneve binare mbi aksionet sepse nuk kërkon miliona dollarë në llogarinë e tyre—ata kanë nevojë për para për çdo tregti dhe akses në një lidhje interneti. 

Kjo është arsyeja pse gjithnjë e më shumë njerëz po investojnë në opsionet binare çdo ditë, duke përfshirë tregtarët në mbarë botën që kërkojnë mundësi kudo nga Çikago në Xhakartë. Ndërsa opsionet binare vazhdojnë të bëhen investime të njohura në cepa të ndryshme të globit, njerëzit kudo janë duke gjetur mënyra të reja për të përfituar prej tyre.

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Quotex falas tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Hapi #1 Një lidhje e qëndrueshme në internet

Interneti është një pjesë thelbësore e tregtimit online. I gjithë kërkimi juaj do të bëhet mbi të, kështu që do t'ju duhet akses në një pajisje që mund të shfletojë dhe të lidhet. Meqenëse telefonat celularë kanë lidhje interneti, ju rekomandojmë të përdorni një smartphone. Nëse nuk keni një (ose po e përdorni vetëm për telefonata), tregtoni opsionet binare në internet nga shtëpia me shërbimin e internetit përmes ofruesit tuaj kabllor ose kompjuterit në punë

Tregtimi i opsioneve binare është i mundur vetëm me një lidhje të mirë interneti

Kontrolloni fillimisht me ato burime përpara se të vendosni të dilni pa; shumica kërkojnë një depozitë sigurie për përdorimin e internetit dhe pagesë në muaj për përdorimin e tij. Sido që të jetë, vendosja me ta është mjaft e lehtë dhe nuk do të kërkojë shumë kohë nga dita juaj. 

Plus, nëse përfundoni që ju pëlqen - gjë që ne mendojmë se do - është mirë të dini se ka mbulim rezervë në rast se diçka duhet të ndodhë. 

Në rastin më të keq, ju paguani disa dollarë shtesë çdo muaj, ndërkohë që keni ende akses të pakufizuar si në informacion ashtu edhe në mundësi. Dhe të gjithë ndërmjetësit tanë të rekomanduar janë gjithsesi të aksesueshëm me telefon.

Për performancë optimale, rekomandohet që të gjithë tregtarët të kenë internet të shpejtë me brez të gjerë (të paktën 15 megabit për sekondë) nga një kompani e madhe kabllore ose linjë DSL/fibër optike nga kompani telefonike si AT&T ose Verizon. Nëse planifikoni të regjistroheni pas orës 17:00, duhet të funksionojë përsëri nëse jeni duke përdorur kabllo ose DSL, por jo nëse është përmes ofruesit tuaj të telefonit celular. Shpejtësia minimale e pranueshme gjatë natës nëpërmjet ofruesit të celularit është 3 Mbps, kështu që transmetimi i videos gjatë tregtimit nuk do të ishte i mençur. 

Ndërmjetësi më i mirë binar:
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Quotex - Tregtoni me fitime të larta

123455.0/5

Quotex - Tregtoni me fitime të larta

 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Tërheqje të shpejta
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Hapi #2 Regjistrohu me një ndërmjetës të rregulluar

Ashtu si me çdo investim, nëse jeni duke tregtuar opsione binare, sigurohuni që ta bëni me një ndërmjetës të rregulluar. Vende dhe shtete të ndryshme kanë kërkesa shtesë për ndërmjetësit, por të gjithë ata me reputacion do të kenë licencat e tyre të disponueshme në faqet e tyre të internetit. 

Regjistrohu Quotex

Ata gjithashtu duhet të jenë anëtarë të grupeve të industrisë si p.sh FCA në Britani ose CFTC në Amerikë— këto janë organizata të pavarura që i policinë firmat anëtare dhe sigurohen që ato po ndjekin praktikat e duhura tregtare. Një firmë zakonisht rendit statusin e saj të regjistrimit në faqen e saj të internetit; nëse nuk janë të regjistruar, qëndroni larg tyre!

Ndërmjetësi më i mirë binar:
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Quotex - Tregtoni me fitime të larta

123455.0/5

Quotex - Tregtoni me fitime të larta

 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Tërheqje të shpejta
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Hapi #3 Vendosni për kapitalin fillestar të tregtimit

Kur tregtoni opsione binare në internet, nuk tregtoni me para reale, por me para virtuale. Kjo do të thotë që përpara se të filloni tregtimin, duhet të hapni një llogaria e opsioneve binare dhe depozitoni disa fonde për të bërë tregti. Nuk ka depozita minimale në shumë prej këtyre ndërmjetësve; për shembull, nëse ndërmjetësi juaj i dëshiruar nuk ka një kërkesë minimale të depozitave, atëherë mund të filloni tregtimin sapo të hapet llogaria juaj.

Quotex depozitim dhe tregtim

Megjithatë, disa ndërmjetës të opsioneve binare kërkojnë një shumë të caktuar që ju të depozitoni ose tërhiqni. Përsëri, nuk ka asnjë shumë maksimale depozitimi ose tërheqjeje në asnjë ndërmjetës. Quotex është një ndërmjetës që shpjegonsi duan që depozitat dhe tërheqjet të trajtohen sipas kërkesave dhe udhëzimeve të tyre; megjithatë, zakonisht është i drejtpërdrejtë dhe i shpejtë.

Hapi #4 Një llogari demo falas

Një llogari demo ju ndihmon të mësoni të tregtoni opsione binare në internet pa rrezikuar asnjë nga paratë tuaja. Është gjithashtu një mënyrë e shkëlqyer për të parë se si funksionojnë paratë e vërteta nëse nuk keni ndonjë përvojë me tregtimin. 

Nëse planifikoni të keni sukses, ky mund të jetë një faktor thelbësor sepse nuk ka asgjë më të keqe se të humbni para të vërteta kur provoni strategji të reja opsionesh binare dhe të mësoni se si funksionon tregtimi në internet. Por, sigurisht, tregtimi i opsioneve binare në internet ndihmon në praktikën e parë. 

Praktika Quotex

Banc de Binary ofron një nga platformat tona të preferuara demo falas; ato ofrojnë një garanci me kohë të kufizuar që u lejon përdoruesve të rinj $500 në tregti falas me hapjen e një llogarie! Për më shumë informacion rreth ushtrimit përpara se të filloni të tregtoni realisht, shikoni udhëzuesin tonë për të fituar para me opsione binare këtu. Ne kemi bashkuar gjithashtu një fokus tjetër me njohuri të vlefshme në zgjedhjen midis ndërmjetësve - sigurohuni që ta kontrolloni.

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Quotex falas tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Hapi #5 Planifikimi 

Strategjia që përdorni për tregtimin tuaj mund të ndikojë në mënyrë dramatike sa para fitoni (ose humbni). Tre teknika kryesore përdoren për tregtimin e opsioneve binare në internet: shkallëzimi, mbrojtja dhe arbitrazhi. Këtu janë disa pika që mund t'ju ndihmojnë të planifikoni:

 • Këto strategji nuk janë reciprokisht ekskluzive; ju mund t'i përdorni të gjitha menjëherë nëse funksionon për strategjinë tuaj. 
 • Nëse nuk keni ende një strategji tregtare, sigurohuni që të provoni metoda të ndryshme dhe të shihni se cila funksionon më mirë për ju.
 • Tregje të ndryshme reagojnë ndryshe, dhe kjo mund të çojë që disa tregje të performojnë më mirë në situata të caktuara se të tjerët;
 • Të kesh më shumë se një lloj strategjie është vetëm një mënyrë tjetër për të mbrojtur bastet e tua, në mënyrë që pavarësisht se çfarë ndodh, do të përfundoni duke fituar para gjatë rrugës. 

Hapi #6 Gjetja e një burimi të duhur edukimi

Një nga problemet më të mëdha kur tregtoni online është mungesa e edukimit. Siç u tha më lart, duke mësuar se si të tregtoni me sukses kërkon kohë dhe përpjekje, dhe ka vetëm kaq shumë që mund të bëni vetë përpara se gjërat të fillojnë të ndërlikohen ose të ngatërrohen. 

Cfare ti duhet të dini përpara se të tregtoni opsione binare: Përveç dhënies së një baze solide mbi të cilën mund të ndërtoni aftësitë tuaja, një këshilltar do të ofrojë përgjigje kur lindin pyetje, si dhe mbështetje të drejtpërdrejtë përmes emailit ose telefonit në çdo kohë që ju nevojitet – të gjitha me pak angazhim financiar nga vetja, pasi ato tarifojnë bazuar në përqindje për fitime në vend të tarifave paraprake.

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Quotex falas tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

A është i sigurt tregtimi i opsioneve binare?

Njerëzit hezitojnë të tregtojnë opsione binare në internet sepse duan të sigurohen që paratë e tyre janë të sigurta. Ndërsa nuk ka kurrë një garanci absolute 100% që asgjë e keqe nuk do të ndodhë kurrë, fakti mbetet se shumica e ndërmjetësve me reputacion përdorin teknologjinë më të fundit të enkriptimit për të mbrojtur llogaritë tuaja kundër përpjekjeve të hakerimit dhe shkelje të tjera të mundshme

Për sa kohë që zgjidhni me mençuri (d.m.th., lexoni komentet tona!), jini të sigurt që po zgjidhni midis platformave plotësisht të përkushtuara për të mbrojtur asetet e klientit; përndryshe, ata as nuk do të mund të mbanin licencat e tyre ose të ekzistonin për një kohë të gjatë! 

Përmbledhje: Tregtoni opsionet binare me Quotex në internet

Për ta përmbledhur, do t'ju duhet një kompjuter personal me një lidhje interneti dhe do të kërkohet gjithashtu softuer për të tregtuar opsionet binare në internet. Shumica e tregtarëve me pakicë përdorin Quotex, i cili është falas dhe lejon tregtimin demo; ata që kanë më shumë përvojë ose kërkojnë pak më shumë kontroll mund të zgjedhin një platformë të tillë si cTrader që ofron disa mjete shtesë, por kërkon një tarifë mujore. 

platformë tregtare

Tregtarët mund të përdorin Quotex për të blerë dhe shitur opsione dixhitale në një gamë të gjerë asetesh (mbi 400). Kur flasim për opsionet dixhitale, ne po flasim për tregti me kosto dhe rezultate të paracaktuara që varen nga lëvizja e thjeshtë e çmimeve lart e poshtë. Platforma është e bazuar në ueb; prandaj, nuk ka nevojë të shkarkoni asgjë. Opsionet mbi aksionet (bizneset), monedhën, mallrat dhe indekset selektive si S&P 500 mund të tregtohen në platformë.

Një minutë, dy minuta, pesë minuta, një orë dhe deri në një muaj ose më shumë janë të gjitha kohëzgjatjet e mundshme të skadencës. Për më tepër, shumë platforma të opsioneve binare marrin tregti deri në 4 minuta para mbylljes së tregut, kështu që lidhjet e ngadalta dial-up nuk mund të llogariten kur shfaqen tregtitë e minutës së fundit.

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Quotex falas tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Write a comment