Opsionet binare në Myanmar: Tutorial dhe 3 ndërmjetësit më të mirë binare

Tutorial i tregtimit të opsioneve binare në Myanmar
Tutorial i tregtimit të opsioneve binare në Myanmar

Myanmar është një vend i Azisë Juglindore në kufi Indi, Bangladeshi, Kinë, Laosi dhe Tajlandë. Shumë njerëz në Myanmar po mendojnë të përfshihen në tregtimin e opsioneve binare, sepse aktualisht është një sektor i lulëzuar që u shërben tregtarëve dhe investitorëve globalisht. Tregu financiar, sipas tyre, ofron mjete gjithëpërfshirëse për rritjen e parave të tyre.

Tregtimi i opsioneve binare është një produkt financiar i drejtpërdrejtë me vetëm dy rezultate të mundshme: sukses ose dështim. 

Ju do të bëni një supozim në lidhje me drejtimin e vlerës së një aktivi. Ju mund të merrni një kthim mbi paratë tuaja deri në 92% nëse jeni të saktë. Pas leximit të këtij vlerësimi, mund të përcaktoni nëse tregtimi i opsioneve binare në Myanmar është i duhuri për ju. Ne do të diskutojmë gjithashtu të gjithë informacionin që ju nevojitet në lidhje me ndërmjetësit që janë të disponueshëm në vend.

Një udhëzues hap pas hapi për tregtimin e opsioneve binare në Myanmar

#1 Zgjidh një ndërmjetës të disponueshëm të opsioneve binare në Myanmar

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta 95%+
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Tregti Sociale
 • Shpërblime falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $50
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

X
Rendimenti: 88%+
250+ tregje
 • Opsionet e kriptove
 • Mënyra të shumta pagese
 • Fitim i lartë deri në 88%+
 • Ndërfaqe miqësore për përdoruesit
 • Mbështetje personale
 • Regjistrim i shpejtë
Llogari e drejtpërdrejtë nga $ 10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta 95%+
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Tregti Sociale
 • Shpërblime falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
X
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 88%+
250+ tregje
Përparësitë:
 • Opsionet e kriptove
 • Mënyra të shumta pagese
 • Fitim i lartë deri në 88%+
 • Ndërfaqe miqësore për përdoruesit
 • Mbështetje personale
 • Regjistrim i shpejtë
Oferta:

Një nga konsideratat më të rëndësishme që duhet të bëni përpara se të përfundoni çdo tregti të opsioneve binare është zgjedhja e juaj ndërmjetësi i opsioneve binare. Meqenëse tregu është i paqëndrueshëm, është e rëndësishme të keni një kuptim të fortë se si funksionon ky lloj tregtimi dhe çfarë të kërkoni në një platformë tregtare.

Opsionet binare Tregtarët me bazë në Myanmar mund të përdorin cilindo nga ndërmjetësit e mëposhtëm:

Quotex

Quotex në Mianmar
Quotex në Mianmar

Ky është ndër ndërmjetësit më të mirë të të gjitha kohërave. Vlen të shikohet dhe ka qenë funksionale që nga viti 2020. Organizata u ofron tregtarëve një përzgjedhje prej më shumë se 400 asetesh. Ato gjithashtu ofrojnë tregti me një klikim dhe një shumëllojshmëri opsionesh bankare. Ajo drejtohet nga rregullat e IFMRRC, një agjenci e zgjidhjes së konflikteve nga palët e treta.

Shumica e kombeve në mbarë botën mund të kenë akses në shërbimet që Quotex.io ofron. Produktet e kësaj platforme, megjithatë, nuk janë të disponueshme për tregtarët aspirantë nën moshën 18 vjeç. 

Për Quotex.io, depozita minimale është $10, dhe aksioni minimal në tregtim është $1. Duke përdorur asetet e kësaj platforme, ju mund të merrni një pagesë deri në 98% të investimit tuaj. Por ndryshon sipas aktiveve dhe variablave që ndikojnë në likuiditetin e tyre. Për të fituar disa para shtesë për të investuar në tregtitë tuaja të para, ju gjithashtu merrni një bonus depozite.

Që të sapoardhurit të zotërojnë taktikat dhe strategjitë e këtij formati tregtar, kjo faqe ofron një llogari mostër. Ju gjithashtu do të merrni mjete të caktuara tregtare për të bërë parashikime të sakta përveç kësaj. Për tërheqjet ose depozitat, platforma nuk vendos asnjë kosto shtesë. Megjithatë, disa ofrues të pagesave nga palët e treta vendosin tarifa për transaksionet.

› Regjistrohu në quotex falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Pocket Option

Pocket Option në Mianmar
Pocket Option në Mianmar

Kjo platformë e avancuar tregtare ofron depozita minimale të ulëta, zgjedhje të drejtpërdrejta pagese, kthime të shkëlqyera dhe një sërë opsionesh të programit të analizës teknike.

Me Pocket Option, ju mund të blini dhe të shisni mbi 100 aktive të ndryshme, të tilla si indekse, aksione, valutë të huaj, kriptovaluta dhe mallra. Ju mund të hapni një llogari demo me para të rreme për t'u praktikuar duke përdorur platformën e faqes së internetit. Në këtë rast, ju mund të përdorni çdo element të faqes në internet pa ekzekutuar asnjë rreziqet.

Me Pocket Option, paratë mund të tërhiqen dhe depozitohen me lehtësi të madhe. Për shkak të pragjeve të ulëta minimale të tërheqjes dhe depozitave të platformës prej $50, nuk keni nevojë të krijoni një fitim të madh përpara se të arkëtoni. Për ta bërë procesin më të lehtë, mund të përdorni kthimin e parave dhe përfitime të tjera tregtare. Pocket Option ofron gjithashtu një numër zgjidhjesh të shpejta dhe të sigurta pagese.

Investitorët që janë të rinj në opsionet binare do të tërhiqen në aksionin minimal të tregtimit të Pocket Option prej $1 sepse ju lejon të filloni me modesti dhe të zvogëloni rrezikun tuaj. Për shkak se platforma funksionon me Android, iOS, Windows dhe shfletues ueb, ju mund të merrni opsionet binare me vete kudo që të shkoni.

Për më tepër, tregtarët fillestarë mund të vlerësojnë fushën e arsimit gjithëpërfshirës të Pocket Option, e cila ofron këshilla mbi strategjitë e tregtimit binare. Platforma ju jep besimin se jeni të arsimuar në lidhje me tregtimin e opsioneve binare përpara se të rrezikoni ndonjë nga paratë tuaja.

› Regjistrohu në opsionin e xhepit falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Focus Option

Focus Option në Mianmar
Focus Option në Mianmar

Me këtë ndërmjetës të ri, ju mund të tregtoni CFD dhe opsione binare për kriptovalutat. Një nga ndërmjetësit kryesorë në këtë treg, ata ofrojnë më shumë se 80 çifte opsionesh kriptosh nga të cilat mund të zgjidhni. Një platformë miqësore për përdoruesit dhe e lehtë për t'u përdorur u ofrohet gjithashtu tregtarëve, së bashku me pagesat tërheqëse.

Focus Option's Llogaria demo përmban $10,000 në fonde të rreme, që është një nga arsyet pse është më e mira e disponueshme. Me llogarinë e mostrës, ju mund të tregtoni më shumë se 80 kriptovaluta, si Litecoin, Ethereum, Bitcoin dhe të tjera.

Për t'ju ofruar një përvojë realiste, llogaria demo përfshin gjithashtu më shumë se 140 mjete tregtare binare. Pa pasur nevojë të paguani një komision për depozitat ose tërheqjet, ju mund t'i tërheqni menjëherë paratë. Përdoreni këtë platformë, e cila ofron deri në një pagesë deri në 95%, vetëm nëse doni të fitoni pagesën më të madhe.

Fakti që ky ndërmjetës binar ofron kriptomonedhë dhe shërbim të mirë ndaj klientit është intrigues. Ju gjithmonë mund të mbështeteni te stafi mbështetës i kësaj platforme tregtare për t'ju ndihmuar nëse hasni probleme.

› Regjistrohu në Focus Option falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

#2 Regjistrohu për një llogari tregtare

Regjistrimi për një llogari tregtare në Myanmar
Regjistrimi për një llogari tregtare në Myanmar

Duhet të plotësoni disa kërkesa përpara se të hapni llogarinë tuaj të parë aktuale.

Ju nuk keni nevojë të vërtetoni llogarinë tuaj të ndërmjetësit për të tregtuar në shumicën e platformave tregtare. Megjithatë, duhet të përfundoni procesin e verifikimit përpara se të filloni, duke u siguruar që të keni akses të plotë në të gjitha veçoritë dhe opsionet e pagesës.

#3 Përdorni një llogari demo

Përdorni një llogari demo për tregtimin binare në Myanmar
Përdorni një llogari demo për tregtimin binare në Myanmar

Përdoruesit që ende po njohin mirë tregtimin e opsioneve binare duhet të përdorin llogari demo. Me më të mirët opsionet binare ofruesit, ju mund të krijoni një llogari të versionit demo dhe të praktikoni tregtimin me fonde fiktive. Para se të investoni para të vërteta, mund ta përdorni këtë llogari demo për të kuptuar se si ndikojnë vendimet tuaja nëse fitoni ose humbni para. Kjo do t'ju japë besim më të madh. Pasi të fitoni përvojë, më pas mund të kaloni në një llogari të drejtpërdrejtë. 

#4 Zgjidh një aktiv për të tregtuar

Zgjidhni një aktiv për të tregtuar
Zgjidhni një aktiv për të tregtuar

Kur bëhet fjalë për tregtimin e opsioneve binare, një aktiv themelor është një mjet financiar mbi të cilin vendosni bast. Shumica e platformave tregtare ofrojnë një shumëllojshmëri aktivesh dhe një numër i kompanive të brokerimit të opsioneve binare në listën tonë ju lejojnë të zgjidhni nga më shumë se 100 produkte financiare. Tregjet më të njohura përfshijnë aksionet, kriptovalutat dhe forex.

Nëse keni parasysh një aktiv themelor specifik, kërkoni një platformë tregtare opsionesh binare që fokusohet në atë treg. 

#5 Bëni një analizë

Bëni një analizë të duhur
Bëni një analizë të duhur

Fakti që tregtimi binar është një metodë e drejtpërdrejtë tregtare nuk është sekret. Ai i ofron tregtarit zgjedhjen e zgjedhjes së një greve në varësi të faktit nëse po ose jo. Edhe pse duket e drejtpërdrejtë, ka disa parakushte. Këto veprime të nevojshme parakushte përfshijnë të kuptuarit e trendit të industrisë. Tregu i opsioneve binare është shumë i paqëndrueshëm. Kjo nënkupton që luhatjet mund të ndodhin shpejt. Është thelbësore të kuptohen tendencat në dritën e këtij singulariteti.

Megjithëse parashikimi i një ngjarjeje specifike të ardhshme është i pamundur, një tregtar mund të bëjë parashikime të besueshme duke qenë i vetëdijshëm për tendencat e tregut. Kur bëjnë gjykime jetike tregtare, mund të mbështeten në parashikime të tilla. Është e rëndësishme pavarësisht nga tregu.

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Myanmar

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

#6 Vendos tregtinë

Vendosni tregtinë e opsioneve binare në Myanmar
Vendosni tregtinë e opsioneve binare në Myanmar

Vendosja e tregtisë tuaj është e thjeshtë pasi të keni zgjedhur goditjen tuaj. Thjesht zgjidhni vendin e porosisë kur të jeni gati.

#7 Prisni rezultatin

Prisni rezultatin e tregtisë binare
Prisni rezultatin e tregtisë binare

Klikoni lart / telefononi ose poshtë / vendosni për të ekzekutuar tregtinë pasi të keni përcaktuar shumën tuaj të investimit. Disa ndërmjetës kërkojnë një klikim shtesë sepse duan që ju të konfirmoni tregtinë. Është koha të prisni derisa tregtia juaj të skadojë në këtë pikë. Disa ndërmjetës kanë mundësinë të mbyllin kontratat përpara se të kalojë periudha e skadimit. Duke vepruar kështu, ju mund të pakësoni ndikimin e një zgjedhjeje të dobët duke mbyllur transaksionin kur çmimi arrin një nivel të caktuar. Tani, prisni rezultatet. 

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Myanmar

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Çfarë është një opsion Binar?

Çfarë është një opsion binar?
Çfarë është një opsion binar?

Me një opsion binar, ju mund të vendosni nëse një treg parashikohet të jetë mbi një çmim specifik në një kohë të caktuar, duke e kthyer çdo tregti në një vendim të drejtpërdrejtë po ose jo. Ju blini nëse besoni se do të jetë. Ju shisni nëse besoni se nuk do të jetë.

Një opsion binar përcaktohet nga tre faktorët e mëposhtëm:

Aseti

Për çfarë po bëni supozime? Kjo mund të jetë një monedhë, një mall, një aksion i vetëm, apo edhe indekse të aksioneve.

Kohëzgjatja

Sa është koha e skadencës? Mund të jetë sa një minutë ose një javë, bazuar në mundësitë e ofruara.

Drejtimi

Çfarë strategjie po përdorni? Pasuria do të rritet ose ulet, apo jo?

Opsionet binare nuk përjetojnë të njëjtat luhatje vlere si opsionet standarde bazuar në sa afër janë ato me çmimin e goditjes.

Këtu, rezultati është binar: është ose një fitore ose një humbje, pra emri.

Shumat e pagesës për opsionet binare ndryshojnë. Ato varen nga variabla si paqëndrueshmëria dhe likuiditeti. Pavarësisht se herë pas here janë deri në 50 përqind, ato shpesh janë midis 80% dhe 100%. Rezultati i opsioneve binare që janë të shkëlqyera kërkojnë një shkallë suksesi prej të paktën 65% në mënyrë që të rezultojë në një nivel.

A është e ligjshme tregtimi binar në Myanmar?

Po, marrja e opsioneve binare lejohet në Myanmar. Zgjedhja e një ndërmjetësi të besueshëm dhe të besueshëm në juridiksionin tuaj është vendimtare kur tregtimi i opsioneve binare.

Mënyrat e pagesës për tregtarët në Myanmar

Në Myanmar, tregtarët e opsioneve binare kanë kryesisht katër mundësi për tërheqjen e fondeve të tyre. Këto zgjedhje përfshijnë sa vijon:

1. Transfertë bankare

2. E-Portofolin

3. Një kartë debiti ose kartë krediti

4.CryptoCurrency

Si të depozitoni dhe tërhiqni

Si të depozitoni?

Së pari duhet të siguroheni që jeni regjistruar në llogarinë e opsioneve binare në mënyrë që të filloni procesin e depozitimit. Më pas, mënyra e preferuar e pagesës mund të zgjidhet duke klikuar opsionin e depozitimit. Ju lutemi vini re se tërheqjet kërkojnë sasi të ndryshme kohore në varësi të ndërmjetësit dhe mënyrës së tërheqjes. 

Si të tërhiqeni?

Hyni në llogarinë tuaj të opsioneve binare. Shkoni me opsionin e tërheqjes. Zgjedhja e metodës së dëshiruar të tërheqjes është hapi tjetër. Tërheqjet mund të duhen disa sekonda ose disa ditë për t'u përfunduar. Përdorni të njëjtën mënyrë që keni përdorur për të depozituar para gjatë tërheqjes.

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Myanmar

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Të mirat dhe të këqijat e tregtimit të opsioneve binare në Myanmar

Përparësitë e Tregtisë Binare janë:

 • Teknika me kosto të ulët të tregtimit të një sërë instrumentesh bazë – Çdo instrument bazë mund të tregtohet sipas gjykimit tuaj. Për shembull, opsionet binare ju lejojnë të tregtoni aksione, monedha dhe mallra. Disa ndërmjetës mund t'ju japin akses në deri në 80 asete të ndryshme unike.
 • Tregtimi është i realizueshëm edhe me një bankroll të vogël – Pa një bankroll të konsiderueshëm, çdokush mund të tregtojë opsione binare. Në të kundërt, brokerat e aksioneve dhe llogaritë Forex ju lejojnë të luani vetëm me disa mijëra dollarë. Me vetëm disa qindra dollarë, ju mund të hapni një llogari me shumicën e faqeve të internetit të bazuara në opsione binare. Nëse dëshironi të gjeneroni para përmes tregtimit ose investimit, kjo është alternativa më e mirë. Cilido qoftë investimi juaj fillestar, strategjitë binare të menaxhimit të parave janë thelbësore për suksesin afatgjatë.
 • Aftësia për të tregtuar disa lloje opsionesh binare – Lloje të ndryshme opsionesh binare, të tilla si transaksionet Boundary, One Touch dhe Pa Touch, janë të disponueshme për tregtim. Të gjitha këto ofrojnë qasje të dallueshme për të pasur sukses financiarisht ose fitimprurës në rrethana të ndryshme.
 • E thjeshtë për t'u kuptuar dhe mësuar – Kushdo që di të lexojë mund të mësojë të gjitha bazat e tregtimit të opsioneve binare në vetëm pesë minuta. Megjithatë, nuk duhet të jeni të vetëkënaqur pavarësisht kësaj. Gjithmonë mund të keni më shumë kohë në dispozicion për të studiuar nuancat e kësaj strategjie të veçantë për të fituar para. Për më tepër, ju mund të mësoni se si të tregtoni në mënyrë të zgjuar dhe të vazhdueshme duke përdorur strategji të ndryshme tregtare.

Disavantazhet e tregtisë binare janë:

 • Rregullimi i dobët – Ka disa ndërmjetës të parregulluar të opsioneve binare. Gjetja e një ndërmjetësi të besueshëm të opsioneve binare bëhet shumë e vështirë si rezultat. Por rregullimi është i rëndësishëm në tregtimin në Forex.
 • Potencial me rrezik të lartë – Mund të jeni në gjendje të menaxhoni sasinë e saktë të parave që tregtoni. Sidoqoftë, do t'ju duhet të merrni përsipër rreziqe më të mëdha tregtare nëse doni të korrni shpërblime më të mëdha.
 • Për shkak se lëvizjet e tregut janë kaq të paparashikueshme, zgjedhja e kohës së duhur për të vepruar është një problem i rëndësishëm. Shumicën e kohës, ju keni një dritare të vogël kohe për të zgjedhur një tregti të veçantë. Shumë investitorë që investojnë shumë para në këtë tregti mund të mos realizojnë kurrë fitime të mëdha për shkak të tendencës për vendime tregtare më të rrezikshme.

Rreziqet e tregtimit të opsioneve binare në Myanmar

Rregullim i rrallë

Mungesa e rregullimit në tregjet OTC për momentin është ndër rreziqet kryesore që lidhen me tregtimin e opsioneve binare. Kjo do të thotë që edhe nëse shumica e platformave të tregtimit të opsioneve binare janë legjitime, ekziston mundësia që tregtarët të hasin në disa taktika të dyshimta.

Fitimi i fiksuar ose i kufizuar

Fitimet fikse janë një rrezik për të cilin tregtarët e opsioneve binare duhet të jenë të vetëdijshëm. Nuk ka asnjë përfitim të pakufishëm të rëndësishëm me këto investime, sepse si humbjet ashtu edhe fitimet në rastin e këtyre investimeve janë të kufizuara. Megjithatë, ka disa avantazhe, si kufijtë e humbjeve.

Përfundim: Tregtimi i opsioneve binare është i disponueshëm në Brazil

Praktika është e përsosur kur bëhet fjalë për tregtimin e opsioneve binare në Myanmar. Pra, kur filloni për herë të parë, përdorimi i një llogarie mostër tregtare binar është mënyra më e mirë për t'i shpëtuar këtij kurthi dhe për të pasur një karrierë të gjatë dhe fitimprurëse tregtare. Ndërsa talentet tuaja tregtare vazhdojnë të përparojnë, ju nuk rrezikoni. Për më tepër, ju vazhdoni të mësoni gjithnjë e më shumë rreth industrisë së tregtimit të opsioneve binare.

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Myanmar

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ) në lidhje me opsionet binare në Myanmar:

A është e ligjshme tregtimi i opsioneve binare në Myanmar?

Po, lejohet tregtimi i opsioneve binare në Myanmar. Zgjedhja e një ndërmjetësi të besueshëm dhe të besueshëm në juridiksionin tuaj është thelbësore kur tregtoni opsione binare.

Cili ndërmjetës i opsioneve binare në Myanmar është më i miri?

Për tregtarët në Mianmar, ekzistojnë disa ndërmjetës të besueshëm si Quotex, Pocket Option dhe Focus Option. Zgjidhni një ndërmjetës të licencuar, kushtet e të cilit janë të përshtatshme për ju.

A do të më sjellë fitim tregtia e opsioneve binare në Myanmar?

Qëllimi i të gjithëve që tregtojnë opsione binare është të ketë sukses dhe të fitojë para. Por jo të gjithë në Myanmar mund të fitojnë para duke tregtuar opsione binare. Suksesi në tregun e opsioneve binare është i arritshëm nëse përpiqeni të studioni tregtinë dhe keni aftësi analitike dhe të menaxhimit të rrezikut.

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Write a comment