Si të tregtoni opsionet binare në Sri Lanka - Udhëzues

Opsionet binare janë të preferuarat e çdo tregtari, sepse ato i ndihmojnë tregtarët të marrin fitime të shpejta. Popullariteti i tregtimit të opsioneve binare po rritet për arsye të dukshme. Së pari, e gjithë bota është e vetëdijshme për përfitimet e shumta që sjell tregtimi i opsioneve binare. Edhe tregtarët nga Sri Lanka e dinë këtë. 

Nëse banoni në Sri Lanka, do të dëshironit të dini nëse opsionet binare për tregtimin në Sri Lanka janë të mundshme. Tregtimi i opsioneve binare në Sri Lanka është i mundur nëse kënaqeni me të me një motiv fitimi. 

Pra, le të fillojmë me a udhëzues për tregtimin e opsioneve binare që tregtarët nga Sri Lanka mund të ndjekin për të filluar. 

Një udhëzues hap pas hapi për tregtimin e opsioneve binare në Sri Lanka

Të gjithë tregtarët në Sri Lanka që dëshirojnë të tregtojnë opsione binare mund të ndjekin disa hapa të thjeshtë. 

#1 Zgjidh një ndërmjetës të disponueshëm të opsioneve binare në Sri Lanka

Shumica e ndërmjetësve të njohur ofrojnë shërbime për investitorët në Sri Lanka. Këta ndërmjetës ju lejojnë të keni akses në të gjitha asetet më të mëdha në tregje të ndryshme themelore. 

Megjithatë, Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim i Sri Lankës jep licenca ndërmjetësimi për platforma të ndryshme tregtare në internet. Prandaj, një platformë tregtare në internet do të jetë në gjendje të ofrojë shërbime në vend vetëm kur lejohet nga SEC e Sri Lanka. 

Pra, nëse shpresoni të filloni tregtimin e opsioneve binare, duhet të zgjidhni ndërmjetësin tuaj me mençuri. Tre ndërmjetës ofrojnë shërbime të shkëlqyera në Sri Lanka. Kjo perfshin:

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Tërheqje të shpejta
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Llogari demo falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $50
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

X
Rendimenti: 88%+
250+ tregje
 • Opsionet e kriptove
 • Mënyra të shumta pagese
 • Fitim i lartë deri në 88%+
 • Ndërfaqe miqësore për përdoruesit
 • Mbështetje personale
 • Regjistrim i shpejtë
Llogari e drejtpërdrejtë nga $ 10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Tërheqje të shpejta
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Llogari demo falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
X
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 88%+
250+ tregje
Përparësitë:
 • Opsionet e kriptove
 • Mënyra të shumta pagese
 • Fitim i lartë deri në 88%+
 • Ndërfaqe miqësore për përdoruesit
 • Mbështetje personale
 • Regjistrim i shpejtë
Oferta:

Quotex 

Quotex në Sri Lanka

Quotex nuk është një ndërmjetës i ri që u shfaq kohët e fundit. Në vend të kësaj, kjo platformë tregtare në internet u ka shërbyer përdoruesve për shumë vite. Tregtarët regjistrohen me Quotex për shkak të ndërfaqes së tij miqësore për përdoruesit dhe disa veçorive të tjera. 

 • Quotex lejon tregtarët të fillojnë udhëtimin e tyre me një llogari tregtare demo. 
 • Tregtarët mund të kënaqen duke përdorur tregues të ndryshëm teknikë të ofruar nga kjo platformë.
 • Me vetëm $10, një tregtar mund të fillojë tregtimin e opsioneve binare në Sri Lanka në këtë platformë. 
› Regjistrohu në Quotex falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Pocket Option

Pocket Option në Sri Lanka

Ndër platformat kryesore të tregtimit në internet, Pocket Option është një ndërmjetës që ofron lehtësira të klasit botëror për tregtarët e Sri Lankës. Për shembull, 

 • Llogaria bazë tregtare e kësaj platforme do t'ju kërkojë të bëni një depozitë minimale prej vetëm $5. 
 • Tregtarët mund të kenë akses në të gjitha veçoritë e tregtimit ashtu si platformat e tjera tregtare. 
 • Pocket Option nuk ngarkon tarifa dhe komisione tregtare nga tregtarët. 
 • Ndërmjetësi ka metoda të shpejta të depozitimit dhe tërheqjes. Gjithashtu, ai vë në dispozicion disa mënyra pagese për tregtarët e Sri Lankës. 
› Regjistrohu në Pocket Option falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Focus Option

Focus Option në Sri Lanka

Kur flitet për drejtuesin ndërmjetësit e opsioneve binare në Sri Lanka, ne nuk mund të largohemi Focus Option mbrapa. Tregtarët mund të zgjedhin këtë platformë tregtare në internet për tregtimin e opsioneve binare për të gjitha arsyet e mira. 

 • Focus Option lejon tregtarët të fillojnë udhëtimin e tyre tregtar me vetëm $10. 
 • Ekzistojnë disa lloje llogarish të disponueshme në këtë platformë. Ju mund të zgjidhni një sipas përvojës suaj tregtare dhe, natyrisht, sipas nevojave tuaja. 
 • Ky ndërmjetës ju lejon të përdorni disa nga opsionet binare më të mira të fitimit. 
›Regjistrohu në Focus Option falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Përvoja e tregtimit të opsioneve binare varet shumë nga ndërmjetësi që një tregtar zgjedh. Pra, zgjidhni me mençuri. 

Pas zgjedhjes së një ndërmjetësi, një tregtar duhet të regjistrohet për llogarinë e tregtimit të drejtpërdrejtë të opsioneve binare. 

#2 Regjistrohu për një llogari tregtare

Regjistrohuni për llogarinë tuaj tregtare binare në Sri Lanka

Pasi një tregtar të ketë marrë vendimin e tij se cilin ndërmjetësim do të përdorë, ai mund të fillojë procesin e regjistrimit. Pothuajse çdo ndërmjetës ka nevojë për këto procese bazë kur regjistrohet:

 • Shfletoni në faqen kryesore të ndërmjetësit dhe zgjidhni opsionin "regjistrimi".
 • Futni informacione si emri, emaili, informacioni i kontaktit etj.
 • Klikoni butonin 'dorëzo'

Prandaj, fillimi me investimin në opsionet binare është po aq i thjeshtë sa respektimi i këtyre hapave. Investitorët tani duhet të vendosin llojin e llogarisë që dëshirojnë të përdorin për tregtimin e opsioneve binare.

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Sri Lanka

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

#3 Përdorni një demo ose një llogari të drejtpërdrejtë

Përdorni llogarinë demo ose live për tregtimin binare në Sri Lanka

Një llogari tregtare demo ofron përfitime të menjëhershme dhe të jashtëzakonshme për një tregtar. Për shembull, një tregtar nuk ka nevojë të kënaqet në tregtimin e opsioneve binare me fondet e tij reale. Në vend të kësaj, ai mund të përdorë monedhën virtuale që ofrojnë platformat e tregtimit në internet si ato të diskutuara më sipër. 

Të rinjtë gjithashtu mund të formulojnë strategjitë e tyre tregtare ndërsa përdorin një llogari tregtare demo. Një llogari tregtare e drejtpërdrejtë është e përkryer për çdo tregtar që të fillojë tregtimin e opsioneve binare në Sri Lanka. Ata mund të përdorin fondet e tyre reale gjatë tregtimit përmes llogarisë së tyre të tregtimit të drejtpërdrejtë.

#4 Zgjidh një aktiv për të tregtuar

Asetet e opsioneve binare

Zgjedhja e një aktivi për të tregtuar opsionet binare është gjëja e dytë që duhet të bëjë një tregtar. Megjithatë, kjo mund të ndodhë vetëm kur konfigurimi i llogarisë së një tregtari përfundon. 

Tregtimi i opsioneve binare në Sri Lanka është po aq i lehtë sa tregtimi i tyre diku tjetër. Pasi zgjedhja e një aktivi të jetë përfundimtare, mund të vazhdoni të vendosni tregtinë tuaj të opsioneve binare pasi të keni dalë me një analizë të saktë. 

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Sri Lanka

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

#5 Bëni një analizë

Bëni një analizë

Tregtarët në Sri Lanka dhe gjetkë do të përfitojnë nga tregtimi i opsioneve binare nëse kanë njohuritë e duhura për lëvizjen e një aktivi.   

Opsionet binare do të jenë të vlefshme nëse bëni parashikime të sakta. Analiza e saktë gjithashtu i lejon tregtarët të dinë për rezistencën dhe nivelet e mbështetjes së një aktivi. 

Megjithatë, arritja e kësaj vetëm me analizën e duhur teknike është e mundur. Platformat e tregtimit në internet, duke përfshirë Quotex, Pocket Option dhe Focus Option, që operojnë në Sri Lanka u lejojnë tregtarëve akses në disa mjete tregtare. 

Mire qe e di!
Tregtarët që përdorin mjetet teknike dhe ndërtojnë strategjitë e duhura tregtare kanë një shans më të mirë për të përfituar në terma monetarë. Pra, mund të përdorni tregues të tillë si MACD, Bollinger Bands, Awesome Oscillator, etj., për të bërë një analizë teknike të përsosur. 

#6 Bëj një tregti

Vendosni tregtinë e opsioneve binare në Sri Lanka
Vendosni tregtinë

Pas analizës së duhur, më në fund mund të vendosni tregtinë tuaj të opsioneve binare me ndërmjetësin me të cilin jeni regjistruar.

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Sri Lanka

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

#7 Prisni rezultatin

Prisni rezultatin e tregtisë binare
Prisni rezultatin!

Pritja e rezultateve përfshin tregtarët që të dinë nëse çmimi i aktivit bazë ka dëshmuar një rënie ose një rritje. Nëse rritet, ju fitoni tregtimin e opsioneve binare dhe përfitoni prej saj. E kundërta ndodh nëse çmimi i aktivit bazë bie. 

Këtu janë bazat e opsioneve binare për t'ju ndihmuar të kaloni tregtimin e tyre në Sri Lanka. 

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Sri Lanka

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Çfarë është një opsion binar?

Siç sugjeron emri, opsionet binare janë vetëm një lloj tjetër derivati. Opsionet binare të tregtimit kërkojnë që tregtarët të vënë bast mbi çmimin e ardhshëm të çdo aktivi themelor. 

Kuptimi i fjalorit i binarit sugjeron 'dy'. Pra, tregtarët që tregtojnë opsione binare mund të presin dy rezultate tregtare. Për shembull, kur ndonjë tregtar kënaqet në një tregti me opsione binare, ai mund të presë të fitojë të gjithë tregtinë ose të humbasë gjithçka menjëherë.

Mire qe e di!
Pavarësisht nëse i tregtoni ato në Sri Lanka ose në ndonjë vend tjetër, rezultati i këtyre opsioneve mbetet i fiksuar. Pas skadimit të tyre, tregtarët marrin një shumë fikse parash nëse ka një fitim. Duke humbur, tregtarët nuk marrin asgjë. 

Pra, nëse tregtimi i opsioneve binare ju intereson, mund të dëshironi të dini për ligjshmërinë e tij në Sri Lanka. 

A është e ligjshme tregtimi i opsioneve binare në Sri Lanka?

Banka Qendrore e Sri Lankës dhe Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim i vendit rregullojnë organet e përgjithshme financiare të vendit. Pra, nëse tregtimi i opsioneve binare duhet të jetë i ligjshëm në vend, ai duhet të ketë një leje nga këto autoritete të Sri Lankës. 

Tani, tregtimi i opsioneve binare është i ligjshëm në këtë vend të Azisë juglindore. Rreth 20 milionë Sri Lankas kënaqen në tregtimin e opsioneve binare. Si rezultat, këta tregtarë mund të konvertojnë deri në 92% të shumës së tyre të investuar në fitime. 

Mire qe e di!
Tregu i tregtimit të opsioneve binare në Sri Lanka po fiton vrull të shpejtë për shkak të mundësive premtuese që u ofron tregtarëve. Tregtarët nga Sri Lanka me oreks me rrezik të lartë mund të dyfishojnë bilancet e llogarisë së tyre me tregtimin e opsioneve binare brenda pak ditësh dhe muajsh. Por, së pari, ata duhet të lëvizin në drejtimin e duhur me një analizë të tregut të ekspertëve. 
› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Sri Lanka

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Mënyrat e pagesës për tregtarët në Sri Lanka

Metodat e pagesës për tregtarët binare në Sri Lanka

Opsionet binare të tregtimit kërkojnë që tregtarët të regjistrohen për një llogari tregtare dhe ta financojnë atë me para. Pra, njohja e mënyrave të pagesës është thelbësore. Një tregtar do të ketë një përvojë të mirë tregtare kur ka lehtësi pagese. 

Këtu janë disa mënyra pagese me opsione binare të përhapura në Sri Lanka. 

Transfertat bankare

Transfertat bankare janë një mënyrë e zakonshme pagese me opsione binare në Sri Lanka. Si rezultat, tregtarët mund të financojnë llogaritë e tyre tregtare në të gjitha platformat tregtare duke përdorur llogaritë e tyre bankare. 

Platformat si Quotex, Pocket Option dhe Focus Option nuk u ngarkojnë përdoruesve asnjë tarifë depozitimi ose tërheqjeje. Megjithatë, tregtarët mund të duhet të pësojnë tarifa ose tarifa që bankat e tyre mund të vendosin. 

Duke përdorur këtë metodë, ju mund të financoni menjëherë llogarinë tuaj të tregtimit të drejtpërdrejtë. Megjithatë, tërheqja e fondeve duke përdorur këtë metodë mund t'ju kërkojë të prisni diku. 

Pagesat me karte

Përveç transfertave bankare, pagesat me kartë janë të zakonshme për tregtarët e opsioneve binare të Sri Lankës. Ata mund të përdorin debitin e tyre ose kartat e kreditit për të financuar llogarinë e tyre ose për të tërhequr para. 

Depozitat e bëra përmes kartave janë të menjëhershme. Nga ana tjetër, tërheqjet e kartave mund të duhen deri në 2-24 orë për të kredituar fonde në llogarinë tuaj. 

Kuletat elektronike

Platformat online si Pocket Option, Focus Option dhe Quotex lejojnë tregtarët të përdorin kuletat e tyre elektronike. Kuletat elektronike, si një mënyrë pagese, u ofrojnë tregtarëve një mënyrë të shpejtë për të financuar llogarinë e tyre. Përveç kësaj, tërheqjet e bëra përmes kuletave elektronike janë po aq të shpejta. 

Kriptovaluta

Kriptomonedha është një tjetër metodë e zakonshme pagese për tregtarët në Sri Lanka. Për shembull, ju mund të financoni llogarinë tuaj të tregtimit të opsioneve binare duke përdorur kriptovalutat kryesore. 

Për shembull, ju mund të përdorni Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin dhe Ethereum, ndër të tjera. 

Kriptovalutat u ofrojnë tregtarëve një mënyrë të sigurt dhe të shpejtë për të bërë pagesa. Për shembull, ju mund të kreditoni menjëherë fonde në llogarinë tuaj tregtare duke përdorur kriptomonedha. 

Të mirat dhe të këqijat e tregtimit të opsioneve binare në Sri Lanka

Pa dyshim, çdo gjë e mirë ka të metat e veta. Edhe pse tregtimi i opsioneve binare është shumë fitimprurës për çdo tregtar, ai mbart rreziqe. Prandaj, tregtarët në Sri Lanka duhet të jenë të kujdesshëm për të mirat dhe të këqijat e opsioneve binare përpara se të fillojnë tregtimin. 

Përparësitë e tregtimit të opsioneve binare janë 

 • Tregtimi i opsioneve binare është shumë fitimprurës nëse zhvilloni një analizë të tregut të ekspertëve. 
 • Është një mënyrë e shpejtë për të fituar para, pasi mund të bëni tregti 60 sekondash ose 5 minutash. 
 • Ju mund të vendosni kohën e skadimit të tregtisë së opsioneve binare me dëshirën tuaj. 
 • Të gjithë tregtarët në mbarë botën kanë përqafuar tregtimin e opsioneve binare. 
 • Tregtimi i opsioneve binare në Sri Lanka është po aq i ligjshëm sa në çdo vend tjetër. 

Disavantazhet e tregtimit të opsioneve binare janë  

 • Tregtimi i opsioneve binare nuk është i ligjshëm në disa vende të botës. 
 • Edhe pse u ofron tregtarëve një shans për të fituar para brenda pak çastesh, ata ende duhet të hulumtojnë.
 • Dështimi për të zhvilluar një analizë të saktë të ekspertëve mund t'i sjellë tregtarët në telashe. 
 • Agjentë të ndryshëm të opsioneve binare mashtrojnë tregtarët për të humbur investimet e tyre. 
 • Disa ndërmjetës mund të ngarkojnë tarifa dhe komisione tregtare dhe të bllokojnë investitorët. 
› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Sri Lanka

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Pra, përvoja e tregtimit të opsioneve binare për çdo tregtar në Sri Lanka do të jetë e mirë nëse ai tregton me një ndërmjetës të besueshëm. Tregtarët duhet të bashkojnë njohuritë e tyre të tregut me analizat e duhura teknike për t'u mposhtur rreziqet e tregtimit të opsioneve binare

Rreziqet e tregtimit të opsioneve binare

 • Ju mund të prisni të fitoni fitime të larta. Megjithatë, është e mundur vetëm kur gjykoni me saktësi lëvizjet dhe drejtimin e çmimit të një aktivi. 
 • Dështimi për të përcaktuar drejtimin e lëvizjes së çmimit të një aktivi mund të çojë çdo tregtar në humbje. 
 • Ndryshe nga llojet e tjera të tregtimit, tregtarët mund të fitojnë shumë ose të humbasin paratë e tyre reale. Kështu, nuk është asgjë më pak se një situatë 'të gjitha ose asgjë për një tregtar. 
 • Tregtimi i opsioneve binare mund të rezultojë të jetë i varur për çdo tregtar. 
 • Ka disa ndërmjetës në tregun e opsioneve binare. Fatkeqësisht, jo të gjithë ndërmjetësit kanë licencuar ose origjinale. Nëse një tregtar e gjen veten të bllokuar nga agjentët e mashtrimit, mund të jetë e pamundur që tregtari të marrë paratë e tij ose të gjejë ndonjë ndihmë. 

konkluzioni

Me të gjitha rreziqet e tij, tregtimi i opsioneve binare është tregu më i mirë tregtar për tregtarët e Sri Lankës. Për sa kohë që jeni duke tregtuar me ndërmjetës të rregulluar, jeni mirë të shkoni!

Ndër të gjithë ndërmjetësit në Sri Lanka, Pocket Option, Quotex dhe Focus Option ofrojnë shërbimet më të mira. Tregtarët që dëshirojnë të kërkojnë tregtimin më të mirë të opsioneve binare në Sri Lanka mund të regjistrohen me një nga këto tre. Sidoqoftë, tregtarët duhet të bëjnë një analizë teknike të përsosur përpara se të bëjnë ndonjë tregti. 

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ) në lidhje me opsionet binare në Sri Lanka:

A janë tregtimi i opsioneve binare të mira për tregtarët fillestarë të Sri Lankës?

Po! Tregtimi i opsioneve binare është i mirë për çdo tregtar për sa kohë që ata ndjekin praktikat e mira. Praktikat e mira përfshijnë kërkimin e mirë dhe ndërtimin e një strategjie tregtare eksperte. 

A është e lehtë tregtimi i opsioneve binare në Sri Lanka?

Tregtimi i opsioneve binare në Sri Lanka është po aq i lehtë sa tregtimi i tij diku tjetër. Tregtarët e Sri Lankës duhet vetëm të gjejnë ndërmjetësit e duhur si Pocket Option, Quotex ose Focus Option për të hyrë në udhëtimin e tyre të tregtimit të opsioneve binare. 

A përfshin rrezik tregtimi i opsioneve binare në Sri Lanka?

Ashtu si çdo formë tregtare, tregtimi i opsioneve binare përfshin rrezik. Pra, tregtarët duhet të jenë të kujdesshëm në lidhje me vendosjen e tregtisë së opsioneve binare. Vetëm një analizë eksperte do t'i ndihmojë ata të gjejnë një aktiv themelor me një potencial fitimi. 

A mundet një tregtar në Sri Lanka të bëhet milioner duke tregtuar opsione binare?

Po! Opsionet binare u ofrojnë tregtarëve të çdo afërsie një mënyrë për të fituar fitime të shpejta. Megjithatë, fitimi është i mundur vetëm me fuqinë e duhur vendimmarrëse të tregtarëve. 

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Sri Lanka

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Write a comment