Cila është e ardhmja e opsioneve binare?

Opsionet binare kanë tërhequr vëmendjen e shumë vendeve globale kohët e fundit. Argëtimi fillon të ndodhë në ekonomitë e tjera në mbarë botën, të cilat tashmë rregullojnë opsionet binare. Pak vende në mbarë botën kanë vendosur të heqin Opsionet binare nga e tyre struktura ligjore

Tregtimi i opsioneve binare në të ardhmen

Vendet, si Britania e Madhe, Shtetet e Bashkuara, Japonia, Australia dhe shumë ekonomi të tjera të zhvilluara sigurojnë sukses rregullimi i opsioneve binare. Kohët e fundit, ESMA ose Autoriteti Evropian i Tregjeve të Letrave me Vlerë ka prezantuar një seksion të veçantë Pyetje dhe Përgjigje, duke diskutuar praktikën e dhënies së një bonusi për klientët për të inkurajuar tregtimin e opsioneve binare që bëhet virale në të gjithë industrinë. 

Shumica e ndërmjetësve të opsioneve binare u japin bonuse klientëve të tyre për t'i tërhequr ata të kryejnë më shumë tregti për të rritur fitimet e tyre. Tani është koha për të mendoni për vazhdimësinë ose mbijetesën e industrisë në këtë mjedis të ri.

Roli i bonusit në tregtimin e opsioneve binare

Bonusi funksionon si një mjet i fuqishëm për ndërmjetësit e opsioneve binare për të tërhequr shumë klientë. Shumica e kompanive të brokerimit të opsioneve binare sjellin shumë klientë në rrjetin e tyre përmes promovimeve agresive të bonusit. Në fillim të industrisë, strategjia funksionoi mirë. Industria e opsioneve binare ka dëshmuar një zhvillim të madh pa rregullore. Tregtarët duhej t'u besonin disa marrëveshjeve të rënda bonus. Do të thotë që ata duhet të kryejnë tregtimin e tyre disa herë derisa të ardhurat të plotësojnë vlerën e shumës së bonusit që kanë marrë.

Çdo tregtar e di se industria e opsioneve binare është një fushë sfiduese kur merret parasysh kushti më i fundit rregullator.

Ndërsa ndërmjetësit e opsioneve binare që fituan të ardhura të konsiderueshme gjatë viteve tani po riorganizojnë operacionet e tyre dhe po kërkojnë teknika të reja për të hyrë dhe mbajtur klientët, ka një hapje për lojtarë të rinj të industrisë në rrugë me ide të reja për blerjen e klientëve.

Si ndikon në industri ndalimi i ofrimit të bonuseve?

Ndalimi i fundit për ofrimin e bonuseve për klientët do të shkaktojë telashe për ndërmjetësit e opsioneve binare. Do të jetë e vështirë për të marrë klientë, pasi ata nuk mund të përshtaten me kushtet e reja. Është e vështirë për ta të kapërcejnë konkurrencën edhe në industri, duke marrë klientë të rinj. Problemi do të jetë pajtueshmëria, pasi e gjithë industria mbështetet në të Tregjet e opsioneve binare.

Opsionet binare të bonusit të depozitimit

Disa nga ofruesit kryesorë të teknologjisë së industrisë kanë deklaruar tashmë se po kalojnë në një formë të tregtuar në shkëmbim. Megjithatë, rojeve do t'ju duhet kohë për të studiuar produktet e reja. Ndoshta do të vëzhgojë nga afër zbatimin e urdhrave të klientit në proporcion me alarmante janar 2018 MiFID Rregullorja II ose Direktiva e Tregjeve të Instrumenteve Financiare II.

Cili do të jetë rezultati i kuadrit të ri rregullator?

Kuadri i ri diktatorial do të sjellë humbës dhe fitues të rinj në domenin e opsioneve binare, pasi gjithçka zbatohet dhe bëhet. Beteja e përjetshme midis ofruesve të shërbimeve financiare dhe rregullatorëve financiarë për të kapërcyer njëri-tjetrin do të vazhdojë. Njerëzit do të shohin një brez të ri produkti, i cili duhet të sigurojë trajtim të drejtë Agjentët e opsioneve binare dhe tregtarët njësoj.

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Quotex falas tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si do të funksionojnë kompanitë e opsioneve binare?

Vetë modeli i biznesit të opsioneve binare po përjeton ndryshime, duke i bërë ekspertët e industrisë të mendojnë për frymën e opsioneve binare. Në Tregtimi i opsioneve binare, një tregtar mund të vendosë një bast mbi aktivet financiare në përputhje me dy skema, të tilla si bast dhe shkëmbim të tregtuar. Ndërsa bastet lejohen në të gjitha vendet kryesore globale, skema e shkëmbimit të këmbimit përdoret vetëm në Shtetet e Bashkuara.

Pamja e ekranit Quotex se si të tregtoni opsionet binare

Pjesa tjetër e kompanive të opsioneve binare mund të kenë nevojë të ndryshojnë rrënjësisht modelin e tyre të biznesit. Është e vetëkuptueshme se shumë prej këtyre kompanive do të zhduken ose do të heqin dorë nga opsionet binare siç po bëjnë aktualisht disa kompani tregtare Forex.

Kompanitë e tjera të opsioneve binare do të përpiqen të urbanizojnë këto modele duke korrigjuar gabimet e bëra nga pararendësit e tyre. Ata nuk do të aplikojnë metoda të vjetruara thirrjesh dhe nuk do të personalizojnë strategjitë e tyre të administrimit të rrezikut. Në vend të kësaj, ata do të funksionojnë si ndërmjetës midis klientëve në një platformë tregtare, por kjo nuk mjafton. 

Opsionet Binare do të kenë modele krejt të reja të tregtuara në shkëmbim. Kompanitë e opsioneve binare do të luajnë rolin e një spektatori të jashtëm. Ata do të paguajë një komision për pranimin e basteve që tregtarët vendosin mes tyre në tregun e opsioneve binare në të ardhmen.

Rritja e opsioneve binare

Opsionet Binare do të jenë në fazën e rritjes për sa kohë që ka rritje në audiencën e saj. Tregtarët mund të kenë nevojë të ndalojnë menjëherë zakonin e fitimit të përqindjeve të mëdha mbi 60 sekonda, pasi skema e opsioneve binare është jetëshkurtër dhe e papërshtatshme. Disa vende mund të ndalojnë zyrtarisht opsionet binare. Disa ndërmjetës të opsioneve binare mund t'i personalizojnë ato sipas parimeve të tyre të biznesit. Kjo është ajo që ndërmjetësit kryesorë Forex që ofrojnë tregtimin e opsioneve binare po kryejnë tani.

Industria e opsioneve binare po zhvillohet me një ritëm të shpejtë. Do të rritet brenda modeleve japoneze, amerikane dhe hibride. Është një lajm i mirë për tregtarët profesionistë dhe të ditur dhe i keq për tregtarët fillestarë.

Ndërmjetësi më i mirë binar:
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Quotex - Tregtoni me fitime të larta

123455.0/5

Quotex - Tregtoni me fitime të larta

  • Min. depozitë $10
  • $10,000 demonstrim
  • Platformë profesionale
  • Fitim i lartë deri në 95%
  • Tërheqje të shpejta
  • Sinjalet
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

E ardhmja e opsioneve binare në vendet globale

E ardhmja e industrisë së opsioneve binare mund të gjykohet nga tregu në vende të tjera në mbarë botën. Disa vende përdorin opsionet binare me modelin hibrid të Shteteve të Bashkuara dhe Japonisë. Shteti garanton çdo pagesë në mënyrë rigoroze. Britania e Madhe është i vetmi vend në botë që ka tre operatorë kryesorë të tregut të opsioneve binare me të cilët njerëzit tregtojnë për disa vite. 

Opsionet binare të tregtimit në mbarë botën

Operatorët e tregut nuk do të ofrojnë bonuse, sinjale dhe këshilla nga ndërmjetësit e tyre për klientët e tyre për shkak të ndalimit të fundit. Operatorët e opsioneve binare do të funksionojnë si ndërmjetës në të ardhmen, duke i vënë modelet e opsioneve binare të disponueshme për tregtarët për të kryer biznesin vetë në treg.. Ata do t'u ofrojnë tregtarëve gjithashtu mbështetje për klientët. Tregtarët mund të kenë nevojë të përdorin trurin dhe ekspertizën e tyre për të fituar para në tregun e opsioneve binare, pasi ndërmjetësi i tyre do të veprojë si një ofrues i heshtur i një platforme tregtare për pranimin e basteve në treg.

Ndërsa këto modele të opsioneve binare përhapen në mbarë globin, ata do të marrin jetë të re dhe njëkohësisht do të pastrohen nga statusi i tyre i keq i kaluar. Megjithatë, ajo nuk mbështetet vetëm në Operatorët e tregut të opsioneve binare por edhe mbi pjesëmarrësit.

Tregtarët fillestarë do të rriten, do të përdorin trurin e tyre dhe do t'i japin fund iluzioneve të tyre për të ardhurat dhe shpërblimet e shpejta. Sa më e zhvilluar, e mjaftueshme dhe më serioze do të bëhet vetë industria e opsioneve binare.

Përfundim: kjo është e ardhmja e tregtimit të opsioneve binare

Kur merret parasysh mbajtja e mundshme për opsionet binare me pagesë fikse, në këtë kohë, duket se tregu i parë i opsioneve binare i rregulluar dhe i fokusuar në shitje me pakicë në disa vende globale do të zërë rrënjë. Vëllimet e tregtisë do të rriten me shpejtësi. Tregjet e reja për tregtimin e opsioneve binare do të vijnë në bord. Me këtë zhvillim, së shpejti do të ketë ndërmjetësues të rinj që do t'u ofrojnë mundësinë klientëve me pakicë për të tregtuar opsione binare.

Suksesi i opsioni binar mbështetet në shumëllojshmërinë e mundësive të tregtimit. Tregtarët kërkojnë dhe do të kërkojnë të jenë në gjendje të tregtojnë binar në monedhën e Shteteve të Bashkuara dhe çifte të kryqëzuara të monedhave, të cilat nuk janë ende të disponueshme në treg. Tregu i opsioneve binare do të shohë gjithashtu risi me prezantimin e llojeve të reja të produkteve.

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Write a comment