Si të tregtoni opsionet binare pa KYC (Verifikimi)?

Tregtarëve u kërkohet gjithmonë të plotësojnë KYC-në e tyre përpara se të tregtojnë. Cili është qëllimi? Të gjitha opsionet e tregtimit janë pjesë e ekonomisë. Të gjitha vendet e kanë legalizuar tregtinë dhe e konsiderojnë atë nën një program tatimor. Mbajtja e shënimeve të të gjithë tregtarëve për të ushqyer siç duhet shëndetin e tyre ekonomik është e rëndësishme.

Kjo është arsyeja pse mbajtja e gjurmëve të çdo tregtari është e rëndësishme për të gjitha vendet dhe KYC është zgjidhja më e mirë. Me dorëzimin e disa dokumenteve ligjore, ju mund të bëni lehtësisht tregtimin. Megjithatë, ka disa arsye atje për të shmangur KYC. Cilado qoftë arsyeja, nëse doni të tregtoni opsione binare pa verifikim (KYC), kaloni nëpër këtë artikull dhe do të përfitoni.

Njihni klientin tuaj

Agjentët e opsioneve binare ku mund të tregtoni pa verifikim:

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Tërheqje të shpejta
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Llogari demo falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $50
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

4.0/5
12341
Nr
Rendimenti: 90%+
100 tregje
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Mbështetje 24/7
 • Binar dhe CFD
 • Kthime të larta
 • Bonus falas
 • Grafikët e TradingView
Llogari e drejtpërdrejtë nga $250
  Regjistrohu falas

(Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

4.0/5
12341
Rendimenti: 80%+
50+ tregje
 • Depozita minimale $5
 • Llogari demo falas
 • Bonusi 100% i mundshëm
 • Asnjë tarifë shtesë
Llogari e drejtpërdrejtë nga $5
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

4.2/5
12341
Nr
Rendimenti: 90%+
100 tregje
 • Bonus i lartë
 • Dhurata falas
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Platformë miqësore për përdoruesit
 • Tregtimi i kopjeve
Llogari e drejtpërdrejtë nga $250
  Regjistrohu falas

(Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

4.0/5
12341
Rendimenti: 90$+
100+ tregje
 • Pagesa të larta
 • Shpërblime falas
 • Mbështetje 24/7
 • Depozita minimale e ulët $250
 • Mbështetje për video
Llogari e drejtpërdrejtë nga $250
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Tërheqje të shpejta
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Llogari demo falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Nr
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100 tregje
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Mbështetje 24/7
 • Binar dhe CFD
 • Kthime të larta
 • Bonus falas
 • Grafikët e TradingView
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 80%+
50+ tregje
Përparësitë:
 • Depozita minimale $5
 • Llogari demo falas
 • Bonusi 100% i mundshëm
 • Asnjë tarifë shtesë
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Nr
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100 tregje
Përparësitë:
 • Bonus i lartë
 • Dhurata falas
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Platformë miqësore për përdoruesit
 • Tregtimi i kopjeve
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90$+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Pagesa të larta
 • Shpërblime falas
 • Mbështetje 24/7
 • Depozita minimale e ulët $250
 • Mbështetje për video
Oferta:
➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Quotex falas tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Cili është qëllimi i KYC (verifikimi i klientit)?

Forma e plotë e KYC është "Njih klientin tënd". Në platformat e ndërmjetësit të tregtimit binare, KYC është e rëndësishme për të mbajtur të gjitha të dhënat në lidhje me tregtarët. Meqenëse arsyeja kryesore po diskutohet më lart për të mbajtur informacionin e tregtarëve përmes KYC, por megjithatë, ka disa arsye të tjera. si.

 • Vetëm KYC do të ndihmojë për të ditur nëse tregtari ka disa llogari apo jo. Dokumentet ligjore do t'i bashkëngjiten KYC. Pra, nuk do ta ndihmojë tregtarin të ketë disa llogari. Është gjithashtu e dobishme për ata që drejtojnë firma të paligjshme brokerimi pa licencat e duhura.
 • Së dyti, KYC është e dobishme në mbajtjen e shënimeve. Vetëm nëse dorëzohen dokumentet ligjore, kjo do të ndihmojë qeverinë të kuptojë nëse personi jep taksën e duhur apo jo.
Tregtoni në mënyrë të sigurt

Së bashku me këto dy pika, ka shumë arsye pse KYC është e rëndësishme. Megjithatë, ka disa mënyra për të tregtuar pa pasur KYC të duhur. Këtu në këtë artikull do të keni njohuri të plota për të.

Për të qenë i sinqertë, nuk ka asnjë hak për t'ju lejuar të bëni tregti pa KYC. Megjithatë, nëse e përkufizojmë ndryshe, mund të quhet tregti anonime. Të bësh tregti anonime është shumë e lehtë; nuk ka nevojë për dokumente ligjore për t'u regjistruar.

Si të bëni tregtimin e opsioneve binare pa KYC?

Disa platforma tregtare ju lejojnë të bëni tregti anonime. Sidoqoftë, ne do të sugjerojmë një opsion të shkëlqyeshëm atje, ai është i shkëlqyer me shumë veçori të dobishme. Kjo është Quotex.com.

Pasi Quotex.io po ju lejon të krijoni një llogari anonime, do të mund të bëni tregti pa aplikuar për KYC. Megjithatë, ka disa kufizime si nëse i përkisni SHBA-së, nuk mund t'i tërhiqni paratë. Përndryshe, ju mund të bëni gjithçka shpejt.

Tani është e rëndësishme të dini se si funksionon Quotex.io. Meqenëse jeni të interesuar për tregtimin anonim, të keni të gjitha informacionet në lidhje me Quotex.io është shumë thelbësore. Le të shohim.

Ndërmjetësi më i mirë binar:
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Quotex - Tregtoni me fitime të larta

123455.0/5

Quotex - Tregtoni me fitime të larta

 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Tërheqje të shpejta
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi më i mirë pa verifikim: Çfarë është Quotex?

Quotex.io është një platformë ku tregtarët mund të vendosin paratë e tyre me besimin 100%. Është një firmë brokerimi që performon globalisht. Ajo u themelua në shkurt 2020, megjithatë licenca u dha në nëntor të po atij viti. Me një gamë të gjerë shërbimesh dhe opsione të mëdha për depozita dhe tërheqje, duke përfshirë kripto, kjo platformë po ndihmon shumë fillestarë të ndërtojnë historitë e tyre të suksesit.

Quotex.io është një kompani në Seychelles nën Awesome Limited. Ajo ka licencën zyrtare nga IFMRRC, e cila njihet edhe si Qendra Ndërkombëtare e Rregulloreve për Marrëdhëniet me Tregjet Financiare. Me shumë mjete të dobishme dhe produkte dixhitale, ajo po rrëmben një sasi të madhe të turmës drejt saj.

Verifikoni llogarinë tuaj Quotex

Duart e sipërme për tregtarët

Tregtarët mund të kalojnë një kohë të mirë këtu. Llogaritë e testimit të tregtimit do t'ju ndihmojnë me potencialin tuaj të plotë. Megjithatë, ka disa veçori të jashtëzakonshme të Quotex. Le ta kuptojmë. Mund të keni një bonus depozite 100%. Ju madje mund ta depozitoni këtë shumë në çdo opsion binar me monedhë dixhitale.

Veçoritë do t'ju lejojnë të fitoni më shumë se 95% të përfitimit total. Do të depozitohet drejtpërdrejt në llogarinë tuaj. Transaksionin minimal mund ta bëni me $1. Sidoqoftë, shuma minimale e depozitës është $10.

Nëse kërkoni përfitime të tjera, atëherë ka sinjale të avancuara tregtare. Sinjalet këtu janë të sakta 87%. Me këtë nivel saktësie, çdo tregtar mund të bëhet një investitor i suksesshëm në asnjë kohë. Platforma është në rregull edhe për fillestarët.

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Quotex falas tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Depozitimi dhe tërheqjet pa verifikim të ndërmjetësit binar

A e dini gjënë më të mirë për këtë platformë tregtare? Këtu nuk keni nevojë të paguani tarifa shtesë depozitimi dhe tërheqjet. Edhe të gjitha llojet e portofolit elektronik global pranohen këtu. Jo vetëm se nëse dëshironi të depozitoni edhe me kriptomonedhë dhe të tjera, jeni gjithashtu të mirëpritur.

shuma e tërheqjes ndryshon sipas kriptos që kërkoni. Për Bitcoins, shuma minimale e tërheqjes është $50 dhe për të tjerët është $10. Për SHBA-në, Kanadanë dhe Hong Kongun, platforma lejon vetëm transferimin e kriptove. Asnjë depozitim i drejtpërdrejtë i parave nuk lejohet.

Pagesa në mënyrë anonime me kriptoma

Të bësh tregti me Quotex.io është shumë e lehtë për shkak të metodave të thjeshta. Sikur nëse doni të investoni $100 dhe prisni që ai të fitojë një fitim prej 70%, atëherë duhet të prisni derisa të arrijë objektivin e tij. Pra, kur të ketë përfunduar gjithçka, do të keni $170 në llogarinë tuaj. E gjithë shuma do të transferohet në llogarinë tuaj bankare me një klikim.

Lehtë dhe e sigurt me të gjitha pajisjet

Në ditët e sotme pothuajse të gjitha aplikacionet po lejohen të jenë të lëvizshme. Të dy pajisjet Android dhe iOS janë të përshtatshme për të. Gjëja kryesore që na bën të dështojmë është siguria. Sidoqoftë, nuk duhet të keni frikë në lidhje me letrat me vlerë. Si versionet e desktopit ashtu edhe ato celulare janë të mira.

Ka një antivirus të fortë dhe enkriptim SSL. Së bashku me shërbimin e fortë ndaj klientit, ata vazhdojnë të përditësohen herë pas here. Paratë tuaja do të jenë të sigurta me ta.

Përsëri, nëse po pyesni nëse është e sigurt të investoni me këtë faqe, atëherë IFMRRC dhe FSA mund t'ju sigurojnë për këtë. Këto dy organizata legale të tregjeve financiare lejojnë sigurinë e plotë të aseteve tuaja. Shumë njerëz po shkojnë me Quotex.io. Tani, është koha që ju ta provoni. Do të merrni rezultate të dobishme.

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Quotex falas tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të tregtoni përmes llogarive anonime në Quotex?

Le të fillojmë nga baza. Llogaria Anonim njihet si një llogari demo këtu. Së pari, duhet të dini se si të krijoni një llogari këtu. Ndiqni hapat:

 • Ju mund të keni një opsion të quajtur, Regjistrohu Tani në krye të faqes së tyre.
 • Klikoni mbi atë. Do të ridrejtoheni në një sajt ku do të shfaqet opsioni Signup.
 • Hapni llogarinë tuaj duke paraqitur emrin, ID-në e emailit dhe fjalëkalimin.

Do të kërkohet verifikimi. Kodi do të dërgohet në kutinë tuaj të postës elektronike. Verifikojeni dhe llogaria juaj do të hapet brenda sekondave. Ti mund te shohesh opsionin Demo këtu. Ju mund të filloni të përdorni llogarinë demo për qëllime tregtare.

Tregtimi në mënyrë anonime

Meqenëse mund të tregtoni këtu pa bërë asnjë KYC, është e rëndësishme të dini të gjitha pasojat. Këtu mund të shihni pasoja pozitive dhe negative.

Merrni një bonus depozite falas prej 50% në Quotex me kodin tonë të promovimit "bobroker50"

Ju mund ta përdorni këtë kod bonus vetëm duke u regjistruar në faqen tonë të internetit.

➨ Ndërmjetësi më i mirë: Regjistrohu për bonusin tënd falas Quotex!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Cilat janë avantazhet e përdorimit të Quotex?

 • Ju do të merrni lehtësinë për të tregtuar me pothuajse $10,000. Shuma është e madhe. Nëse tregtari po tregton me efikasitet, ai mund ta mbajë atë për një kohë të gjatë.
 • Mos u demotivoni pasi është një llogari demo. Sepse do të keni të gjitha opsionet, produktet dixhitale, treguesit, instrumentet e tregtimit, sinjalet dhe asetet e ndryshme për të tregtuar. Të gjitha veçoritë do të jenë të disponueshme për llogarinë tuaj.
 • Jo vetëm që tregtoni pa KYC, por është gjithashtu një platformë e shkëlqyer për t'u ngrohur. Për të performuar më mirë, është vendi më i mirë për të praktikuar.
 • Me një depozitë prej një minimumi prej $10, ju mund të hapni llogarinë tuaj. Dhe kufiri maksimal është $10,000. Mund të tregtoni dhe të fitoni sa është potenciali juaj. Krahas depozitimit, opsionet e tërheqjes janë të gjera. Lejohen Visa, Neteller, Skrill, Web Money, Qiwi, Master Card, AdvCash, Perfect Money. Kripto si bitcoin, Bitcoin, USD dhe të tjera janë gjithashtu atje.

Këto janë disa nga avantazhet që mund të keni me një llogari tregtare anonime Quotex. Të mos i anashkalojmë negativitetet. Le të shohim.

Përparësitë e tregtimit me kuota:

 • Tregtoni me gati $10,000
 • Tregtoni në mënyrë të sigurt me një llogari demo
 • Depozita minimale është $10
 • Depozitoni para me kriptovaluta

Disavantazhet e tregtimit pa KYC:

 • Ka kufij të tërheqjes
 • Asnjë garanci e tregtimit të sigurt

Cilat janë të metat e tregtimit pa KYC?

 • Pengesa më e madhe e tregtimit pa KYC janë kufijtë e tërheqjes. Ju nuk mund të tërhiqni çfarë të doni. Duhet të ketë disa kufizime. Për Quotex, ndryshon nga koha në kohë. Duke qenë se po e ofrojnë atë si një llogari demo, ata nuk e rregullojnë kufirin e tërheqjes. Sidoqoftë, tregtimi anonim me një llogari demo nuk do të ndodhë gjatë gjithë jetës. Pra, jini të vetëdijshëm për këtë.
 • Së dyti, nuk ka asnjë garanci për sigurinë e shumës së depozitës. Mos nxitoni në përfundimin se Quotex nuk është i sigurt. Duke qenë se është një llogari demo, askush nuk e merr atë në korrigjimin e sigurisë si origjinalet. Më shumë siguri përfshihet me llogaritë ligjore dhe të autorizuara. Ky problem ndodh me shumicën e llogarive demo të tregtimit të platformave të tjera tregtare. Në rastin e Quotex, nuk ka asnjë përditësim në lidhje me hakimin e llogarisë.

Konkluzioni: Tregtoni me Quotex dhe pa KYC

Ne e dimë se të gjithë tregtarët, veçanërisht fillestarët, nuk duan të investojnë drejtpërdrejt në hapin e parë. Disa janë të vetëdijshëm për çështjet e taksave. Autorizimi KYC është shumë i rëndësishëm dhe ligjor. Megjithatë, nëse keni shumë frikë të filloni, një llogari demo do të jetë e përsosur.

Tregtimi përmes një llogarie demo nuk është i paligjshëm, megjithatë të metat po përmenden. Nëse jeni mirë me këtë, shijoni tregtimin e opsioneve binare anonime me Quotex.

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Quotex falas tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Write a comment

 • Mpho Mohlape

  says:

  Unë dua të tërhiqem, por nuk mund të ngarkoj kyc tim, nuk e di se cili është problemi