A është e mundur të pasuroheni shpejt me opsionet binare?

Opsioni binar është një lloj instrumenti financiar jo ortodoks, por jashtëzakonisht i shpejtë. Ato janë një lloj derivatore që pasqyron nëse çmimi i një aktivi të caktuar do të rritet apo do të bjerë në të ardhmen e tregut të aksioneve. Termi binar zakonisht nënkupton të kesh dy rezultate të mundshme, dhe këtu bazohet në fitimin dhe humbjen e një rezultati. 

Një opsion binar është një metodë e re për të tregtuar dhe për të fituar para online në bursë. Në tregtimin e opsioneve binare, pagesa ose është fikse ose nuk do të jetë absolutisht asgjë. Të gjitha opsionet nën këtë varen nga rezultati i 'Po' ose 'Jo' dhe asgjë tjetër. 

Bëhuni të pasur pixabay

E vetmja gjë e mundshme më e mirë në këtë tregti opsionale është që ju mund të tregtoni pa asnjë investim. Teorikisht, duket e lehtë, si me çdo lloj tregtimi, por në realitet, ajo kerkon fat dhe shumë aftësi

dhe njohuri. Por gjithashtu nuk i lejon tregtarët të marrin një pozicion në sigurinë themelore, shporta e aseteve. Në këtë lloj tregtimi, rezultati varet vetëm nga parashikimi i çmimit të ardhshëm.

Sidoqoftë, le të flasim për rolin e opsioneve binare në tregti.

Roli i opsioneve binare në tregtimin online

Opsionet binare zakonisht kanë një kohë dhe datë të qartë skadimi me çmimin e tyre të goditjes. Është një lloj bast financiar. Është një lojë e bazuar në parashikime. Përpara se të bëni ndonjë marrëveshje ose tregti dhe të dini saktësisht se si do të fitoni nëse parashikimi juaj është i drejtë.

Për shembull, nëse investoni $100 gjatë këtij tregtimi, do të merrni një kredi prej rreth $170-$195 në atë tregti të veçantë. I gjithë rezultati bazohet në 'Po' ose 'Jo'. 

Këto opsione ekzekutohen automatikisht duke parë humbjen ose fitimin në tregti, dhe në mënyrë spontane, pagesa kreditohet ose debitohet në llogarinë e tregtarit në një periudhë të papritur kur skadon opsioni i tregtimit.

Opsionet vërtet binare janë një metodë krejtësisht e re investimi që njerëzit tani po e konsiderojnë për të fituar më shumë para. Por është thelbësore të kuptohen dhe qartësohen konceptet e shpërblimeve dhe rreziqeve të këtij instrumenti financiar pasi njerëzit shpesh keqkuptohen.  

Pra, tani le të diskutojmë nëse është vërtet e mundur të pasurohesh shpejt duke bërë Tregti Binar. Nëse dëshironi të përfitoni nga ky opsion Binary, duhet të shikoni çdo pro dhe kundër të mundshme, për shembull, tolerancën ndaj rrezikut, kërkesën për kapital, analitikën e kërkimit, etj. 

Ndërmjetësi më i mirë binar:
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Quotex - Tregtoni me fitime të larta

123455.0/5

Quotex - Tregtoni me fitime të larta

 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Tërheqje të shpejta
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Faktorët që duhen marrë parasysh për t'u pasuruar

Këtu janë disa faktorë të renditur nga të cilët do të merrni një ide.

merrni parasysh hapat tuaj gjatë tregtimit të pixabay

#1 Roli i mundësive të kërkuara 

Epo, sipas sondazheve dhe raporteve të fundit, mundësitë për t'u pasuruar duken paksa të ulëta. Të pasurohesh përmes këtij opsioni është një lloj fraze cilësore.  

Ndërsa strategjia e opsioneve binare funksionon plotësisht në parashikime. Siç u tha, është si një bast financiar. Por kjo strategji ndiqet gjerësisht nga shumë tregtarë dhe sipërmarrës të kriptove për sukses të menjëhershëm. Por disa tregtarë që fituan përvojë në këtë opsion tregtimi arritën në përfundimin se ai është i ligjshëm, por nuk është vërtet i sigurt. Është e vështirë të pasurohesh përmes Opsionit Binar, por zakonisht bazohet në fat si një lloj personi 'një në një mijë'. 

Shanset për t'u pasuruar dhe për të pasur sukses në këtë janë vërtet shumë të ulëta, por nuk është e pamundur. Por kjo fjalë e ulët duket aq e ulët sa që edhe biletat e lotarisë do të tingëllojnë si një opsion më i mirë dhe më i sigurt. 

#2 Roli i një ndërmjetësi 

Detyra më e vështirë në tregtimin e opsioneve binare është për të gjetur ndërmjetësin e duhur ligjor me një reputacion ideal. Dhe gjetja e ndërmjetësit binar më të mirë do të rrisë shanset për fitim dhe më pak shanse për gabime ose çdo lloj humbjeje. 

Gjithmonë përpiquni të merrni parasysh ata ndërmjetës binarë që ofrojnë prova demo falas. Për shkak të kësaj, procesi do të bëhet më i përsosur dhe do të hulumtojë mirë për gjithçka, si për shembull të shikosh për transparencë, profesionalizëm dhe shërbime.. Nuk ka dyshim se tregtimi Binary ka shumë faktorë rreziku, dhe kjo është arsyeja pse duhet të jeni të vetëdijshëm për strategjinë që pretendojnë ndërmjetësit. 

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Quotex falas tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#3 Roli i kornizës kohore

Një fakt i njohur financiar i bazuar në kohë është "sa më e gjatë të jetë periudha e investimit, aq më i lartë do të jetë rezultati fitimprurës". Dhe shanset për një rezultat fitimprurës zvogëlohen ndjeshëm me zvogëlimin e afatit kohor të një tregtie të veçantë investimi.

Kjo është një tjetër arsye thelbësore pse është e vështirë të pasurohesh në tregtimin binare. Tregtarët afatshkurtër investojnë 1 minutë si dhe 3,4 orë në grafik. Dhe ky një minutë ofron të gjithë informacionin si sinjalet e hyrjes dhe daljes.

Përpiquni të bëni strategji më të mira të kornizës kohore për rezultate më të mira, analizoni grafikët dhe fokusohuni në atë kornizë kohore të veçantë që funksionon më mirë për ju. Së pari, sigurohuni që strategjitë tuaja të jenë në përputhje sipas kornizës tuaj kohore. Dhe më pas vendosni kornizën tuaj 'kryesore' të kohës. 

#4 Roli i pagesës 

Rezultatet e opsioneve binare ose saktësisht pagesa është kryesisht lloji i caktuar i kthimit të pritshëm që do të marrë një tregtar. Pagesa standarde në tregtimin binare është rreth 75%-80%, dhe kjo përqindje varet nga ndërmjetësit. Shumë ndërmjetës ofrojnë gjithashtu rreth 90% të pagesës. 

Bëhuni të pasur ndërsa tregtoni pexel

Quotex.io është një ndërmjetës binar i renditur në krye që ofron kthimet më të larta të pagesave.

Raporti i pagesës luan një rol shumë vendimtar në këtë, por është një lojë shumë e vështirë pasi fitimi përmes parashikimit të çmimit të ardhshëm duket më i vështirë.  

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Quotex falas tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#5 Roli i mashtrimeve dhe mashtrimeve

Sigurisht, ky mjet nuk është një mashtrim; të mashtrimet për shumicën e pjesëve janë disi të lidhura me ndërmjetësit. Brokerët mund ta bëjnë atë mashtrim në thelb sepse shumica e tyre nuk kanë shumë përvojë dhe nuk janë realisht ligjërisht. Pa dyshim, ai përfshin bast mbi asetet financiare, mallrat, aksionet dhe shumë të tjera. Por për fat të keq, mashtrimet dhe mashtrimet janë shumë të rralla.

Në një raport thuhej se “Në të gjitha rastet, problemi nuk është tek opsionet binare të tregtimit, por tek ndërmjetësit. Gjithashtu, shumë opsione binare shpesh varen nga robotët tregtarë për të automatizuar tregtinë e tyre përkatëse. Pra, provoni strategji të reja për të shmangur rrezikun e mashtrimeve dhe luani të sigurt. 

Tregtoni opsionet binare në mënyrë të sigurtë pixabay

Përparësitë e tregtimit binar

Megjithëse opsioni Binary është plot me faktorë rreziku, ne duhet të shohim edhe avantazhet e tij. Këtu është një listë e avantazheve që mund të marrim përmes tregtimit në Opsionet Binare:

 • Kontrolli tregtar - Ndërsa hyni në këtë botë tregtare binare, duhet të dini se çfarë bëni dhe çfarë humbni. Kështu, ju keni kontroll më të mençur dhe më të madh që në fillim. 
 • Potenciali i fitimit - Faktori më kyç në këtë lloj tregtimi është se kthimet në këtë fushë janë mjaft tërheqëse. Gjithashtu, siç u përmend më lart, disa ndërmjetës japin 90% të pagesës në një tregti të vetme. 
 • Zgjedhja - Krahasuar me platformat e tjera tregtare këtu, ju keni zgjedhjen dhe mundësinë për të tregtuar virtualisht, në vend që të kufizoheni në një treg të caktuar si aksionet, obligacionet, kriptos. 
 • Rreziku fiks - Ka padyshim një rrezik në këtë platformë, por ky faktor rreziku është i kufizuar në minimum dhe vetëm me pak kufizime. 

A është e ligjshme tregtimi i opsioneve binare apo jo?

Pavarësisht nga një reputacion negativ, opsionet e tregtimit binare janë të ligjshme në disa vende. Dhe shumë kompani dhe korporata e operojnë këtë mjaftueshëm. Por shumë vende e kanë nxjerrë jashtë ligjit këtë Tregtim të Opsioneve Binare duke deklaruar se kjo nuk është më pak se kumar dhe mbart shumë rreziqe.

statusi ligjor i tregtisë binare në Indi është mjaft e paparashikueshme pasi RBI dhe SEBI nuk kontrollojnë opsionet binare në Indi. Pra, me pak fjalë, nëse janë saktësisht opsionet binare ligjore apo jo? Zyrtarisht nuk është e ligjshme.     

Përfundim: Opsionet binare janë komplekse

Megjithëse nuk mund të mohohet që njerëzit pasurohen në mënyrë analitike, loja e këtij mjeti është manipuluar që nga fillimi me afatin kohor dhe pagesën e deri te mundësitë e rezultatit të tij fitimprurës dhe mashtrimet.

Fitimi dhe humbja të gjitha varen nga çmimi themelor në krahun e djathtë të çmimit të goditjes. Opsionet binare janë një burim i shkëlqyer të ardhurash për shumë tregtarë, por të vetmet dy pika kryesore ku tregtarët hezitojnë ose tërhiqen për të investuar para janë faktori i rrezikut të lartë dhe ligjshmërisë.

Disa taktika, ose mund t'i quajmë teknika mashtruese të përdorura nga disa ndërmjetës binare, e bënë të pamundur pasurimin në këtë fushë. Por siç u tha, nëse jeni mjaft me fat ose ai një nga një mijë, mund të shkoni për këtë dhe të keni mjaft interes për ta provuar. 

Dhe gjithashtu, nëse së pari jeni plotësisht i ri në Opsionin Binar, duhet hapni një llogari demo për të provuar këtë platformë. 

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Quotex falas tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë jam një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se 10 vjet. Kryesisht, unë tregtoj 60 tregti të dytë me një normë shumë të lartë goditjeje.

Write a comment

 • Thiru

  says:

  Shumë shumë e dobishme dhe e dobishme. Faleminderit

 • Jonel Rosete

  says:

  Quotex është një platformë mjaft e besueshme për tregtimin binare. Tërheqja dhe depozitimi i tij janë vërtet të shpejta. Është më e mira për fillestarët dhe tregtarët profesionistë. Gjithashtu ekipi mbështetës është shumë profesional. Ata përgjigjen për çdo pyetje dhe/ose shqetësim.