Si të bëni tregtimin e kopjimit me opsionet binare: Tutorial


Tregtimi i kopjimit me opsione binare është një nga strategjitë më të thjeshtuara të investimit që mund të bëjë çdokush. Kjo veçori inovative që ndërmjetësit ofrojnë ofron një përvojë miqësore për përdoruesit, duke e bërë jashtëzakonisht të lehtë për fillestarët të zbatojnë dhe tregtarët me përvojë të diversifikojnë portofolet e tyre.

Tregtimi i kopjeve të opsioneve binare mund të krahasohet me tregtimin e automatizuar, por me një prekje njerëzore. Në vend që të mbështeten në algoritme dhe bots, kjo metodë i lejon individët të imitojnë tregtitë e investitorëve me përvojë në kohë reale.

Faktet kryesore që duhet të dini për tregtimin e kopjimit me opsionet binare:

 • Tregtimi i kopjimit të opsioneve binare i lejon investitorët të përsërisin automatikisht tregtitë e tregtarëve të suksesshëm në kohë reale, duke ofruar një qasje të thjeshtë për të investuar
 • Është thelbësore të zgjidhni një ndërmjetës me reputacion për tregtimin e kopjeve të opsioneve binare, duke marrë parasysh faktorë si statusi rregullator dhe kënaqësia e përdoruesit
 • Diversifikimi është thelbësor në tregtimin e kopjeve për të minimizuar ndikimin e performancës së dobët të një tregtari të vetëm në portofolin tuaj të përgjithshëm
 • Strategjitë efektive të menaxhimit të rrezikut, të tilla si diversifikimi, investimi i asaj që mund të përballoni për të humbur dhe vendosja e niveleve të ndalimit të humbjeve, janë thelbësore për ruajtjen e kapitalit tuaj
 • Ndërsa tregtimi i kopjimit të opsioneve binare ofron një qasje të përshtatshme investimi, është e rëndësishme të kryeni kërkime të plota mbi tregtarët dhe të mos investoni kurrë më shumë sesa mund të përballoni të humbni
Zgjedhja më e mirë për Tregtinë Sociale: Regjistrohuni me Pocket Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Lista e Si të kopjoni tregtinë me opsionin binar

 1. Zgjidhni ndërmjetësin më të mirë të tregtimit të kopjeve binare
 2. Regjistrohu për një llogari tregtare
 3. Depozitoni para ose përdorni një llogari demo
 4. Zgjidhni një tregtar fitimprurës për ta kopjuar
 5. Alokimi i fondeve për investimin
 6. Menaxhoni rrezikun tuaj

Çfarë është Tregtimi i Kopjimit të Opsioneve Binare?

Tregtimi i kopjeve të opsioneve binare është një formë e tregtimit social ku investitorët mund të përsërisin automatikisht tregtitë e tregtarëve fitimprurës. Ai lejon investitorët e niveleve të ndryshme të përvojës të pasqyrojnë strategjitë e tregtarëve të suksesshëm në kohë reale, duke ofruar një qasje të drejtpërdrejtë për investimin. 

Zakonisht, ndërmjetësi do të ketë një seksion të tregtimit të kopjeve ku mund të shihni performuesit më të mirë. Pasi të zgjidhni një tregtar, mund të ndani fonde dhe të shikoni se si funksionon portofoli juaj.

Të mirat dhe të këqijat e tregtisë sociale me opsionet binare

Pro
 • Lehtë për t'u përdorur për fillestarët
 • Potenciali i të ardhurave pasive
 • Mund të mësojë nga tregtarët me përvojë
 • Diversifikimi i portofolit të investimeve
 • Kurseni kohë pasi nuk keni nevojë të tregtoni veten
 • Nuk ka nevojë për monitorim aktiv të tregut
 • Potenciali për kthime të qëndrueshme
 • Tregtimi emocional nuk ekziston, pasi nuk po tregtoni
 • Ekspozimi ndaj klasave të ndryshme të aseteve
 • Thjeshtësi për ata me orare të ngarkuara
Kundër
 • Varësia nga vendimet e tregtarit
 • Rreziku i paqëndrueshmërisë së tregut që ndikon në përfitimin
 • Asnjë kontroll mbi tregtinë
 • Tregtari mund të performojë dobët
 • Ndarja e fitimit me tregtarin
 • Mbështetja e tepërt në performancën historike të tregtarit
 • Përshtatje e kufizuar e strategjisë së tregtimit
 • Rreziku i ndryshimeve të papritura në strategjinë e tregtarit
 • Sfiduese për të bërë dallimin midis fatit dhe aftësisë në performancën e tregtarit
 • Nëse tregtari shkon në një brez humbës, ata mund të jenë të ndjeshëm ndaj tregtimit emocional
Zgjedhja më e mirë për Copy Trading: Pocket Option

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Opsionet binare Tutorial i kopjimit të tregtimit: Si të tregtoni

Tregtimi i kopjeve të opsioneve binare mund të jetë një përvojë investuese fitimprurëse dhe e thjeshtë për t'u zbatuar. Në këtë tutorial, ne do t'ju udhëzojmë nëpër hapat thelbësorë, nga zgjedhja e ndërmjetësit të duhur deri te zgjedhja e një tregtari fitimprurës, duke u siguruar që të mund të filloni tregtimin e kopjeve pa telashe.

Zgjidhni ndërmjetësin më të mirë të tregtimit të kopjeve binare

Hapi i parë është të zgjidhni një ndërmjetësi i opsioneve binare që i përshtatet nevojave tuaja dhe ofron tregtimin e kopjeve.

Ndërmjetësi:
Rishikimi:
Përparësitë:
Oferta:
Rendimenti: 97%+
12345
5.0/5
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas

$ 5

   Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Rendimenti: 90%+
12341
4.2/5
 • Bonus i lartë
 • Dhurata falas
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Platformë miqësore për përdoruesit
 • Tregtimi i kopjeve

$250

   Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Rendimenti: 90%+
12341
4.0/5
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Mbështetje 24/7
 • Binar dhe CFD
 • Kthime të larta
 • Bonus falas
 • Grafikët e TradingView

$250

   Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
5.0/5
12345
Rendimenti: 97%+
Përparësitë:
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Oferta:

$ 5

Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
4.2/5
12341
Rendimenti: 90%+
Përparësitë:
 • Bonus i lartë
 • Dhurata falas
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Platformë miqësore për përdoruesit
 • Tregtimi i kopjeve
Oferta:

$250

Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
4.0/5
12341
Rendimenti: 90%+
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Mbështetje 24/7
 • Binar dhe CFD
 • Kthime të larta
 • Bonus falas
 • Grafikët e TradingView
Oferta:

$250

Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Jepini përparësi reputacionit dhe statusit rregullator të një ndërmjetësi për t'u siguruar që mund t'i besohet për të ofruar një shërbim të drejtë. Zgjidhni ato me një histori pozitive për t'i lënë tregtarët e tyre të kënaqur.

Ju mund ta bëni këtë duke lexuar komentet e lëna nga investitorët ose duke parë artikujt që analizojnë shërbimet. Disa nga ndërmjetësit më të mirë për tregtimin e kopjeve janë:

 1. Pocket Option: Pocket Option ofron një platformë të qetë dhe miqësore për përdoruesit, ideale për fillestarët. Gama e saj e larmishme e aseteve dhe navigimi i drejtpërdrejtë ofrojnë një mjedis të shkëlqyer për tregtimin e kopjeve. Pocket Option gjithashtu ka një llogari demo për praktikë, duke i lejuar përdoruesit të ndihen rehat përpara se të përdorin para të vërteta.
 2. IQ Cent: IQ Cent është i njohur për mjetet e tij të avancuara tregtare dhe burimet arsimore. Ai kujdeset për të gjitha nivelet e tregtarëve dhe ka një seksion të detajuar të tregtimit të kopjeve për opsionet binare. Është një ndërmjetës i shkëlqyeshëm për ata që janë të përkushtuar të përdorin përmbajtje edukative ndërsa shikojnë tregtarët ekspertë të investojnë fondet e tyre.
 3. Binarycent: Binarycent është një tjetër ndërmjetës i nivelit të lartë me një kërkesë minimale të depozitave. Kjo e bën atë të arritshëm për tregtarët me madhësi të ndryshme buxhetore. Procesi i regjistrimit është i drejtpërdrejtë dhe seksioni i tregtimit të kopjeve është i përshtatshëm për fillestarët. Ai zbulon fitimin e tregtarit dhe detaje të tjera të rëndësishme që duhet të dini përpara se të jepni paratë tuaja.

Merrni parasysh atë që ju nevojitet nga ndërmjetësi dhe zgjidhni një opsion që përputhet me preferencat tuaja. Duhet të keni parasysh ndërfaqen e përdoruesit, asetet e disponueshme, nivelin e aftësive të tregtarit të kopjeve dhe proceset e tërheqjes. 

Regjistrohu për një llogari tregtare 

Tani që e kuptoni se si të zgjidhni një ndërmjetës, hapi tjetër është të regjistroheni për një llogari tregtare. Ky proces është universalisht i ngjashëm në të gjitha platformat e tregtimit të kopjeve, kështu që ju mund të ndiqni këto udhëzime.

Filloni procesin e regjistrimit në platformën e ndërmjetësit dhe jepni të dhënat tuaja, si emrin, emailin dhe një kod promocional nëse keni një të tillë. Disa ndërmjetës ju lejojnë të krijoni një llogari shpejt përmes Google ose Facebook. Më pas, krijoni një fjalëkalim të fortë dhe unik që nuk e keni përdorur më parë. Kjo është thelbësore për mbrojtjen e fondeve tuaja nëse llogaria juaj e emailit ose kompjuteri rrezikohet.

Pas dorëzimit të informacionit të kërkuar, do të dëshironi të përfundoni procesin e verifikimit për të siguruar sigurinë e llogarisë tuaj. Gjithashtu, disa ndërmjetës do të kenë kufizime tregtare dhe tërheqjeje derisa të verifikoni ID-në tuaj. Ngarko dokumentet e kërkuara të identifikimit, të tilla si letërnjoftimi i lëshuar nga qeveria dhe dëshmia e adresës.

Depozitoni para ose përdorni një llogari demo

Pasi llogaria juaj e tregtimit të jetë konfiguruar dhe verifikuar, vendosni nëse dëshironi të provoni llogarinë demo ose shkoni direkt në tregtimin e kopjimit me para të vërteta. Ky vendim është thelbësor pasi përcakton nëse do të tregtoni me para të vërteta ose do të praktikoni përdorimin e fondeve të rreme.

Një llogari demo ju lejon të eksploroni veçoritë e platformës dhe të provoni nëse strategjitë tuaja do të jenë fitimprurëse pa rrezikuar paratë aktuale. Është një mjet i paçmuar për fillestarët për të krijuar besim dhe për të kuptuar funksionimin e ndërmjetësit.

Nëse vendosni të vazhdoni me tregtimin e parave reale, depozitoni fonde në llogarinë tuaj. Agjentët e opsioneve binare ofrojnë metoda të ndryshme depozitimi, duke përfshirë kartat e kreditit/debitit, transfertat bankare dhe ndonjëherë edhe kriptovalutat. Zgjidhni një opsion që i përshtatet preferencave tuaja dhe transferoni fondet.

Zgjedhja më e mirë për Copy Trading: Pocket Option

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Zgjidhni një tregtar fitimprurës për të kopjuar tregtinë

Filloni duke eksploruar listën e tregtarëve të disponueshëm në platformë. Shumica e ndërmjetësve të tregtimit të kopjimit të opsioneve binare ofrojnë profile gjithëpërfshirëse të secilit tregtar, duke shfaqur matjet e tyre të performancës, arritjet dhe nivelet e rrezikut. Kushtojini vëmendje faktorëve të tillë si shkalla e suksesit të tregtarit, qëndrueshmëria dhe llojet e aktiveve në të cilat ata specializohen.

Merrni parasysh tolerancën tuaj ndaj rrezikut dhe qëllimet financiare kur zgjidhni një tregtar për të kopjuar. Nëse preferoni një qasje më konservatore, zgjidhni tregtarët me një histori rritjeje të qëndrueshme dhe tregtime me rrezik më të ulët.

Përndryshe, nëse jeni të kënaqur me një nivel më të lartë rreziku për kthime potencialisht më të mëdha, zgjidhni tregtarët me një stil tregtimi më agresiv.

Për më tepër, merrni parasysh diversifikimin e investimit tuaj. Në vend që të vendosni të gjitha vezët tuaja në një shportë, shpërndani kapitalin e investimit në shumëfish opsionet binare tregtarët. Kjo do të minimizojë ndikimin e performancës së dobët të një tregtari të vetëm në portofolin tuaj.

Alokimi i fondeve për investimin

Pasi të zgjidhni një tregtar fitimprurës për të kopjuar, shpërndani fonde për investimin. Filloni duke përcaktuar sasinë e kapitalit që do të investoni në tregtarin e opsioneve binare.

Kjo duhet të jetë një shumë që mund të përballoni për të investuar pa rrezikuar stabilitetin financiar. Diversifikimi është thelbësor, prandaj merrni parasysh përhapjen e kapitalit tuaj të investimit nëpër tregtarë të ndryshëm për të krijuar një portofol të balancuar mirë.

Agjentët e opsioneve binare do të ofrojnë shumë cilësime që mund t'i personalizoni bazuar në preferencat tuaja. Vendosni madhësinë e tregtisë me të cilën jeni të kënaqur dhe përdorni ndalimin e humbjes. Nëse një tregtar humbet para, stop-humbja automatikisht do të ndalojë kopjimin e tregtimeve të tyre, duke parandaluar humbje të mëtejshme. Pasi të jeni gati, finalizoni kushtet dhe filloni tregtimin e kopjeve.

Zgjedhja më e mirë për Copy Trading: Pocket Option

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Menaxhimi i riskut

Kuptimi dhe zbatimi efektiv strategjitë e menaxhimit të rrezikut është e rëndësishme për të mbrojtur kapitalin tuaj ndërsa filloni tregtimin e kopjeve. Këtu janë disa mënyra për të minimizuar rrezikun:

Diversifikoni

Diversifikimi është një parim kyç në menaxhimin e riskut. Në vend që të përqendroni investimin tuaj në një tregtar të vetëm, shpërndani fondet nëpër tregtarë të shumtë. Nëse një tregtar performon keq, kjo nuk do të ndikojë shumë në kapitalin tuaj të përgjithshëm të investimit.

Investoni atë që mund të përballoni të humbni

Ky është një rregull i artë në tregti, veçanërisht për investime me rrezik më të lartë si opsionet binare. Vlerësoni situatën tuaj financiare dhe ndani vetëm fondet që mund të përballoni për të humbur. Investimi me përgjegjësi siguron që mirëqenia juaj financiare të mos rrezikohet dhe nuk do të keni vështirësi për të paguar faturat.

Qëndroni të Informuar dhe Edukuar

Edukoni veten rreth tendencave të tregut, lajmeve dhe faktorëve të tjerë të çmimit të aseteve. Qëndrimi i informuar rrit aftësinë tuaj për të dalluar mundësitë dhe për të zgjedhur tregtarët që ka të ngjarë të jenë fitimprurës. Njohuria është një mjet i fuqishëm në menaxhimin efektiv të rrezikut.

Zgjidhni tregtarët në mënyrë strategjike

Punoni vetëm me tregtarë me një histori të rentabilitetit dhe një kuptim të tregut të tyre. Shqyrtoni performancën e tyre historike, aktivet e preferuara dhe nivelet e rrezikut. Shmangni tregtarët e rinj, pasi ata nuk janë mjaftueshëm të besueshëm për t'i besuar kapitalit investues. 

Dije kur të lësh të shkojë

Nëse një tregtar është jofitimprurës dhe merr vendime të këqija financiare, duhet të dini se kur duhet të lini të ikë. Kjo mund të jetë më e vështirë nga sa mendoni për shkak të faktorëve të ndryshëm psikologjikë.

Në mënyrë tipike, sa më shumë para që zhytni në një investim, aq më e vështirë bëhet të braktisni. Megjithatë, ju duhet të merrni vendime bazuar në fakte, jo në investime emocionale. Nëse një tregtar është jofitimprurës, merrni parasysh rialokimin e fondeve tek një tregtar tjetër për të shmangur më shumë humbje.

Ndalo humbjen

Vendosja e niveleve të qarta të humbjeve të ndalimit është një nga mënyrat më të mira për të mbrojtur kapitalin tuaj kur tregtari po përjeton një varg humbjesh. Stop-humbja përcakton shumën maksimale të humbjeve që jeni të gatshëm të toleroni në një tregti.

Zgjedhja më e mirë për Copy Trading: Pocket Option

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Strategjitë popullore të tregtimit të kopjeve 

Kur kërkoni një tregtar për të kopjuar tregtinë, një faktor i rëndësishëm për t'u marrë parasysh është se cilat strategji po përdorin. Disa strategji kanë rrezik më të lartë, por fitime më të mira, ndërsa të tjerat janë me rrezik të ulët dhe kanë rritje të ngadaltë.

Çdo strategji ka përfitimet dhe negativet e saj, kështu që zgjidhni një tregtar që përputhet me nevojat tuaja investuese. Këtu janë disa nga strategjitë më të njohura:

 • Trendi në vijim: Kopjoni tregtarët që shkëlqejnë në identifikimin dhe ndjekjen e tendencave gjatë tregtimit të opsioneve binare.
 • Strategjia e Breakout: Kjo strategji popullore kërkon që tregtarët të identifikojnë pikat e ndarjes duke përdorur modele grafiku dhe analiza teknike. Ata parashikojnë nëse aktivi do të thyejë rezistencën ose nivelin e mbështetjes.
 • Tregtimi i ngjarjeve të lajmeve: Këta tregtarë qëndrojnë në krye të ciklit të lajmeve dhe dinë informacione jetike në lidhje me tregun e tyre. Ata bëjnë tregti bazuar në mënyrën se si tregu do të zhvendoset në lajmet e sapo publikuara.
 • Strategjia e paqëndrueshmërisë: Tregtimi gjatë periudhave të paqëndrueshme mund të jetë më i rrezikshëm, por të sjellë shpërblime më të larta. Këta tregtarë përdorin analiza dhe tregues teknikë për të parashikuar lëvizje të mprehta të çmimeve dhe për të tregtuar sipas vendit ku do të shkojë çmimi.

Në varësi të ndërmjetësit tuaj, mund të tregojë se çfarë lloj strategjie po përdorin dhe cilat asete tregtojnë. Megjithatë, nëse kjo nuk zbulohet, dërgojuni atyre një mesazh direkt nëse platforma e lejon.

Tregtarët e kopjeve do të jenë të lumtur t'i përgjigjen çdo pyetjeje që mund të keni. Hyrja në një tjetër investitor i përfiton ata, pasi marrin një përqindje të fitimeve.

Alternativat për Tregtimin e Kopjimit të Opsioneve Binare

Ndërsa tregtimi i kopjeve të opsioneve binare është një mënyrë e shkëlqyeshme për të investuar me një qasje të lirë, ka alternativa që mund të dëshironi të shikoni. Këtu janë disa stile të rëndësishme investimi për t'u marrë parasysh:

 • Rrjetet e Investimeve Sociale: Rrjetet e investimeve sociale ofrojnë një platformë për tregtarët që të lidhen, të ndajnë njohuri dhe të kopjojnë tregtitë e njëri-tjetrit. Ju mund të gjeni grupe investitorësh që përfshihen në këto diskutime në faqet e mediave sociale si grupet e Facebook, Reddit dhe forumet e investimeve. Nëse shihni një postim që diskuton një investim potencialisht fitimprurës, mund ta hapni vetë tregtinë në një ndërmjetës.
 • Bots binar të tregtimit: Robotët binare janë programe softuerike që automatizojnë proceset e tregtimit. Qasja pa duar është e ngjashme me tregtimin me kopje, por në vend të kësaj, një bot tregtar ekzekuton tregti. Avantazhi i robotëve të tregtimit është se ata mund të skanojnë shumë të dhëna dhe të vendosin tregti më shpejt se çdo njeri.

konkluzioni

Për ta përmbledhur, tregtimi social i opsioneve binare ofron një mënyrë të shkëlqyer për të shfrytëzuar strategjitë dhe ekspertizën e suksesshme të investitorëve me përvojë.

Tregtarët me kohë të plotë kanë njohuri për tregjet dhe janë mesatarisht më fitimprurës, duke i bërë ata të përsosur për diversifikimin e portofolit tuaj të investimeve. Gjithmonë bëni kujdesin tuaj të duhur kur zgjidhni një tregtar, siç është shikimi i performancës së tyre historike, nivelit të rrezikut dhe arritjeve.

Gjithashtu, mos investoni kurrë më shumë sesa mund të përballoni të humbni. Opsionet binare janë më të rrezikshme se shumica e instrumenteve financiare, dhe tregtarët e kopjeve mund të kenë vija jofitimprurëse. Vazhdoni të monitoroni investimet tuaja dhe mos hezitoni të ndërroni tregtarët.

Zgjedhja më e mirë për Copy Trading: Pocket Option

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pyetjet më të bëra:

Çfarë është tregtia sociale me opsione binare?

Tregtimi social me opsione binare i lejon individët të imitojnë tregtitë e investitorëve me përvojë në kohë reale, duke ofruar një strategji të thjeshtuar investimi të përshtatshme për fillestarët dhe tregtarët me përvojë.

Si mund të zgjedh ndërmjetësin më të mirë të tregtimit të kopjeve binare për tregtimin social?

Zgjedhja e ndërmjetësit më të mirë të opsioneve binare për tregtimin social përfshin prioritizimin e faktorëve të tillë si reputacioni, statusi rregullator, asetet e disponueshme, ndërfaqja e përdoruesit dhe proceset e tërheqjes për të siguruar një përvojë të qetë dhe miqësore për përdoruesit.

Cilat hapa përfshihen në regjistrimin për një llogari tregtare sociale?

Regjistrimi për një llogari tregtare sociale përfshin fillimin e procesit në platformën e ndërmjetësit, sigurimin e detajeve personale, krijimin e një fjalëkalimi të fortë dhe përfundimin e procesit të verifikimit duke ngarkuar dokumentet e kërkuara të identifikimit.

A duhet të përdor një llogari demo apo të depozitoj para të vërteta për tregti sociale?

Vendosja nëse do të përdorni një llogari demo ose do të depozitoni para të vërteta varet nga gatishmëria dhe niveli juaj i rehatisë. Një llogari demo lejon praktikën pa rrezikuar fondet aktuale, ndërsa depozitimi i parave reale mundëson angazhim të menjëhershëm në tregtinë sociale.

Si mund të zgjedh një tregtar fitimprurës për të kopjuar për tregtinë sociale?

Zgjedhja e një tregtari fitimprurës përfshin eksplorimin e tregtarëve të disponueshëm në platformë dhe ekzaminimin e matjeve të tyre të performancës, arritjet, nivelet e rrezikut, normat e suksesit dhe asetet e preferuara. Kur bëni zgjedhjen tuaj, merrni parasysh tolerancën tuaj ndaj rrezikut dhe qëllimet financiare.

Cilat janë disa strategji të menaxhimit të rrezikut për tregtimin social me opsione binare?

Strategjitë efektive të menaxhimit të rrezikut për tregtinë sociale përfshijnë diversifikimin, investimin vetëm të asaj që mund të përballoni të humbni, të qëndroni të informuar për tendencat e tregut, zgjedhjen e tregtarëve në mënyrë strategjike bazuar në performancën e tyre historike dhe vendosjen e niveleve të qarta të ndalimit të humbjeve për të mbrojtur investimin tuaj.

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment