Si të bëni tregti ditore me opsionet binare

A e keni provuar ndonjëherë metodën e tregtimit ditor investoni në tregun e opsioneve binare? Tregtimi ditor me opsione binare vjen me një shans të mahnitshëm për të bërë një fitim të madh. 

Opsionet binare janë një nga tregjet e pakta ku mund të përdoret tregtimi ditor. Por është i vetmi treg që lejon tregtimin ditor me një hyrje me kosto të ulët. Përveç kësaj, tregtimi ditor me opsione binare mund të bëhet për asete të ndryshme. 

tregtia ditore me bitcoin

Ndërsa mund të bëni një fitim të madh, mos u gaboni. Për të bërë tregti të suksesshme ditore me opsione binare, ju duhet një strategji e mirë dhe duhet të kuptojë rreziqet në tregtimin ditor. 

Më e rëndësishmja, duhet të dini se si tregtimi ditor me opsionet binare mund të jetë i dobishëm. Dhe të gjitha këto përgjigje do t'i gjeni në këtë udhëzues gjithëpërfshirës. 

Çfarë është Tregtia Ditore?

Tregtimi ditor është një metodë tregtare spekulative dhe është pikërisht ajo që tingëllon. Kjo do të thotë tregtarët hyjnë dhe dalin nga pozicioni i aksioneve brenda së njëjtës ditë tregtimi. Përveç opsioneve binare, tregtimi ditor mund të bëhet edhe në tregje të ndryshme si aksione, forex dhe të ardhme. Tregtimi ditor mund të jetë shumë fitimprurës, por vetëm kur i dini këto metodat binare të tregtimit brenda jashte. 

Të kuptuarit e tregtisë ditore nuk është një arrë e vështirë për t'u goditur. Megjithatë, përmes këtij shembulli të thjeshtë, ju mund të eliminoni të gjithë konfuzionin. 

Supozoni se jeni duke blerë disa aksione XYZ të mërkurën. Tani, për tregtimin ditor, ju kërkohet të shisni të gjitha aksionet në të njëjtën ditë, pra të mërkurën. 

Në vend që t'i shisni aksionet në të njëjtën ditë, nëse i shesni në ndonjë ditë tjetër, le të themi të enjten, kjo nuk është një tregti ditore. Në mënyrë të ngjashme, blerja e aksioneve XYZ dhe shitja e aksioneve të ndryshme, dmth. ABC në të njëjtën ditë, gjithashtu nuk është tregtim ditor. 

Meqenëse tregtimi ditor është i thjeshtë dhe përfundon brenda një dite, kaq shumë tregtarë po tregojnë interes për të. Gjithashtu, fakti që tregtimi ditor mund të bëhet me shënues të shumtë e bën atë edhe më të popullarizuar. Ju duhet ta mbani mend këtë përpara se të ekzekutoni tregtitë ditore, ju duhet të keni një kapital minimal prej $25,000. Përndryshe, nuk do të lejoheni të tregtoni. 

Si të filloni Tregtinë Ditore? 

Për t'u bërë një tregtar i suksesshëm ditor, duhet të njiheni me botën e tregtimit. Më pas, mund të merrni lehtësisht njohuri të dobishme për tregtimin e ditës përmes internetit. Dhe pas kësaj, mund të ndiqni këshillat e përmendura këtu për të filluar tregtimin ditor. 

Zgjidh një treg

Për të filluar tregtimin ditor, duhet të zgjidhni një treg për opsionet binare. Meqenëse të gjitha tregjet në të cilat mund të bëhet tregtimi janë me rrezik, ju duhet të zgjidhni atë me të cilin jeni njohur. 

tregtimi me bitcoin

Opsionet binare

Nëse dëshironi të tregtoni një ditë pa investuar një shumë të madhe, opsionet binare duhet të jenë zgjedhja juaj. Duke dhënë një hyrje me kosto të ulët për tregtimin ditor, opsionet binare ju ndihmojnë të merrni një normë shumë më të lartë kthimi. 

Duke mbajtur mënjanë përfitimin financiar, shumë aspekte të tjera e bëjnë tregtimin ditor me opsione binare më të mirë se pjesa tjetër. Si fillim, tregtimi ditore i opsioneve binare është i thjeshtë dhe i lehtë për t'u kuptuar. Ju blini një aksion për të cilin jeni të interesuar, zgjidhni kohën e skadimit të tij dhe klikoni butonin blej. 

Për më tepër, binarja e tregtimit ditor është shumë më e lirë se tregtimi ditor në çdo treg tjetër. 

Tregu i aksioneve

Një tjetër tregti e njohur ditore opsioni binar është tregu i aksioneve. Këtu, tregtarët blejnë aksionet e një kompanie dhe shesin të gjitha aksionet në të njëjtën ditë brenda një kohe të caktuar. Me pak fjalë, ata dalin nga të gjitha pozicionet. 

Tregu i së ardhmes

Tjetra është tregu i të ardhmes. Ky treg ka të bëjë me marrëveshjen midis shitësit dhe blerësit. Këtu, ata shesin dhe blejnë çdo aktiv në një datë të ardhshme. Pra, si një tregtar i ditës, mund të vini bast mbi variacionin e çmimit nga momenti kur një aktiv blihet ose shitet deri në koston e tij në fund të ditës. 

Para se të investoni në një treg të së ardhmes, duhet të merrni parasysh rreziqet dhe tendencat. Gjithashtu, nëse tregu i të ardhmes ka kërkesa të caktuara, duhet t'i përmbushni ato. 

Tregu Forex

Një mënyrë tjetër që ju mund të tregtoni ditë është duke investuar në tregu Forex duke përdorur opsionet binare. Meqenëse tregu i Forex është më i aksesueshëm, ju mund ta zgjidhni atë. Nëse jeni duke tregtuar një ditë me forex në çiftin e monedhës, mund të investoni në lëvizjen e çmimit të monedhës, dmth., ndryshimin e çmimit. 

Ndërmjetësi më i mirë binar:
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Pocket Option - Tregtoni me fitime të larta

123455.0/5

Pocket Option - Tregtoni me fitime të larta

 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta 95%+
 • Platformë profesionale
 • Depozita të shpejta
 • Tregti Sociale
 • Shpërblime falas
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Pajisjet e tregtimit të ditës për opsionet binare

Pasi të keni vendosur tregun në të cilin dëshironi të tregtoni ditën, gjëja tjetër që ju nevojitet është pajisje e mirë. Sigurisht, nuk ju nevojitet domosdoshmërisht një nga kompjuterët më të mirë. Por me siguri keni nevojë për lidhjen më të shpejtë të internetit për të ngarkuar shpejt grafikët. 

Gjeni ndërmjetësin e duhur 

Për të filluar tregtimin ditor me opsione binare, ju nevojitet një ndërmjetës i rregulluar dhe i licencuar në anën tuaj. Këtu janë disa gjëra që mund të konsideroni të gjeni. 

Faqja e uljes së kuotave
Ne rekomandojmë tregtimin me Quotex
 • Tarifat: Tregtimi i opsioneve binare mund t'ju ndihmojë të bëni një fitim të madh. Por të punosh me një ndërmjetës që ngarkon tarifa joreale mund të ulë shpejt fitimin tuaj. Pra, ju duhet kërkoni një ndërmjetës binar që ka një strukturë tarifash konkurruese. Dhe gjithashtu, ai që nuk është shumë i ndërlikuar për t'u kuptuar. 
 • Depozita minimale: Njohja nëse ndërmjetësi me të cilin jeni i interesuar të punoni ka ndonjë kriter minimal depozitimi do të jetë një ndihmë e madhe. Për shembull, nëse jeni të lidhur për para, mund të zgjidhni një ndërmjetës pa kritere minimale të depozitave. Përndryshe, mund të zgjidhni një ndërmjetës që ka nevojë për një bilanc të vogël prej $50 ose $100.

E rregulluar 

Për të ruajtur veten nga rritje të mashtrimeve të opsioneve binare, mund të gjeni një ndërmjetës të licencuar nga ndonjë autoritet i besueshëm. 

Asetet e ofruara

Nëse jeni të interesuar të tregtoni një lloj aktivi të veçantë, të themi naftë bruto ose ari, kërkoni një ndërmjetës që mund t'ju japë një shans për të tregtuar me to. Ju gjithmonë mund të shihni llojin e aseteve të ofruara nga një ndërmjetës i veçantë binar në faqen e internetit. Dhe bazuar në informacionin e disponueshëm, mund të kuptoni nëse dëshironi të punoni me ndërmjetësin apo jo

Aplikacionet 

Nëse ju pëlqen të tregtoni gjatë gjithë ditës dhe dëshironi të mbani një sy në luhatjen e çmimeve të tregut, duhet të kërkoni një ndërmjetës që ofron një aplikacion celular të lehtë për t'u përdorur. Një aplikacion celular me veçori të dobishme mund ta bëjë tregtimin tuaj të shpejtë dhe të thjeshtë. 

Aplikacioni Quotex

Besueshmëria

Edhe një problem i vogël teknik mund t'ju bëjë të humbni para të mëdha. Kështu, është thelbësore të zgjidhni një ndërmjetës që ofron mbështetje 24/7. 

Orari i tregut 

Koha është gjithçka në tregti! Për t'u bërë një tregtar profesionist i ditës, ju duhet të caktoni një kohë kur dëshironi të tregtoni binare çdo ditë

Puna në të njëjtën kohë çdo ditë mund t'ju ndihmojë të menaxhoni tregtinë tuaj. Gjithashtu, duke bërë këtë, ju mund të zbatoni strategjitë tuaja në një mënyrë më të mirë. 

Puna në të njëjtën kohë çdo ditë mund t'ju ndihmojë të menaxhoni tregtinë tuaj. Gjithashtu, duke bërë këtë, ju mund të zbatoni strategjitë tuaja në një mënyrë më të mirë. 

Ju mund të gjeni kohën e duhur të tregtisë duke marrë parasysh faktorë të ndryshëm. Ose mund të tregtoni rreth orarit të mbylljes dhe hapjes së tregut për të bërë më shumë fitim. 

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Pocket Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Menaxhimi i riskut 

Së bashku me menaxhimin e kohës, ju duhet të analizoni rrezikun për të kuptuar se sa shumë do të humbni. Rreziku i tregtimit ndahet në dy pjesë, pra rreziku tregtar dhe risku ditor. Së pari, ju duhet të kontrolloni se çfarë shumë jeni të gatshëm të humbni në një tregti të veçantë në rrezikun tregtar. Të rrezikosh 1% ose më pak është gjithmonë një vendim i mençur. 

Për rrezikun ditor, duhet të analizoni se çfarë sasie dëshironi të humbni në një ditë të caktuar. 

Taksa

Çfarë sasie të taksa ju duhet të paguani varet nga rregullat dhe rregulloret e vendit ku jetoni. Për shembull, në Mbretërinë e Bashkuar, nuk ju kërkohet të paguani asnjë taksë mbi të ardhurat tuaja të tregtisë ditore. Sidoqoftë, në SHBA, Indi dhe vende të tjera, rregullat dhe rregulloret për të ardhurat nga tregtimi janë të ndryshme. 

Taksa varet gjithashtu nga fakti nëse tregtoni si profesionist apo si hobi. Gjithashtu, tatimi varet nëse konsiderohen të ardhura nga biznesi, të ardhura jo-spekulative, të ardhura spekulative ose të ardhura personale. 

Analizoni siç duhet tregtinë

Vendos qellimet

Para se të filloni tregtimin, duhet të vendosni një kufi realist për sasinë e parave që mund të shpenzoni. Tejkalimi i kufirit mund t'ju mësojë një mësim të kushtueshëm. Pra, këshillohet gjithmonë të tregtoni duke qëndruar brenda kufijve tuaj

Një gjë tjetër që duhet të bëni është të vendosni qëllime. Duhet kohë për të mësuar artin e tregtimit. Por mungesa e një shitjeje sepse nuk dini si të ekzekutoni një transaksion nuk do t'ju ndihmojë. Gjithashtu, nuk është kurrë një ide e mirë të hiqni dorë nga puna juaj ditore për t'u bërë një tregtar ditor derisa të filloni të fitoni një shumë të mirë nga tregtimi. 

Strategjia e Tregtimit të Ditës Binare shpjegoi:

Pa një strategji e mirëplanifikuar e opsioneve binare për fillestarët, ju po përdorni metodën e tregtimit ditor për asgjë tjetër veçse për të humbur. Ja se si mund të keni një strategji të mirë tregtare ditore.

Qëndroni të informuar 

Vëzhgimi i ngushtë i lajmeve dhe tendencave të fundit të tregtimit mund t'ju ndihmojë të kuptoni më mirë gjendjen e tregut. Ju mund të bëni kërkimin tuaj të shpejtë dhe të mbani një shënim për gjërat e rëndësishme. Me informacionin e duhur, ju mund të zhbllokoni mundësi të shkëlqyera tregtare dhe të qëndroni të sigurt nga mashtrimet. 

Ndërsa bëni kërkime, mbani mend se nëse oferta është më shumë, por blerja është më pak, çmimi mund të bjerë. Dhe nëse oferta është më e vogël dhe blerësit janë më shumë, çmimi mund të rritet. 

Rënia e bursës 2020
 • Grafikët: Për të parashikuar lëvizjen e ardhshme të çmimit të një aktivi, ju duhet të keni një tabelë. Duke mbajtur një sy në grafik, mund të kuptoni lëvizjen e çmimeve. Dhe me atë informacion, ju mund të vendosni se në cilin pozicion të opsioneve binare dëshironi të investoni. 
 • Jini realist: Nëse keni gjetur një strategji të shkëlqyer tregtare, qëndroni realistë dhe mos prisni 100% fitim prej saj. Sigurisht, asnjë strategji nuk funksionon në këtë mënyrë, por me siguri mund të prisni 60-65% të fitimit nga një strategji e zgjedhur. Edhe kur tregu nuk është në favorin tuaj, duhet t'i përmbaheni strategjisë tuaj dhe të shmangni marrjen e vendimeve tregtare bazuar në emocione. 
 • Llogaria demo: Mund të jetë e vështirë t'i rezistosh dëshirës për të mos tregtuar duke përdorur para të vërteta, por duhet ta bësh atë. Kjo sepse kur je tregtimi duke përdorur një llogari binar demo, ju i kuptoni sfidat dhe rreziqet e tregtimit. Për më tepër, duke tregtuar në një llogari demo, ju gjithashtu kuptoni se cilat strategji janë vërtet efektive. 
 • Arsimi: Një nga gjërat më të mira që mund të bëni për të tregtuar si profesionist është të edukoni veten me burimet e disponueshme rreth jush. Ju mund të lexoni libra dhe libra elektronikë, të merrni kurse të caktuara, të mësoni nga mësimet video, blogje, podkaste, forume dhe PDF. 
 • Filloni pak: Meqenëse jeni fillestar, duhet të filloni pak. Fillimi i vogël do t'ju japë kohë të mjaftueshme për t'u fokusuar në aksionet në të cilat keni investuar. Gjithashtu, duke investuar mjete të vogla, nuk do të humbni një shumë të madhe parash kur dështoni. 
 • Shmangni stoqet e ndëshkimit: Aksionet e ulëta të marrëveshjeve mund të jenë joshëse, por qëndroni larg këtyre aksioneve derisa të keni bërë kërkime të mira për to. Aksionet me marrëveshje të ulëta quhen përgjithësisht aksione ndëshkuese dhe ato ç'listohen nga bursa kryesore. 

Pse të bëjmë tregti ditore me opsione binare?

Siç kemi diskutuar tashmë për strategji tregtare binare, le të shohim se çfarë e bën tregtimin e opsioneve binare më të mirë se të tjerët. 

Çmim i ulët 

Kur jeni duke tregtuar ditën me opsione binare, ju mund të bëni një hyrje me kosto të ulët me më pak rrezik se tregjet e tjera. Jo vetëm kjo, por blerja e një opsioni është gjithashtu më e përballueshme sesa investimi në aksione ose aktive të tjera të tilla. 

Me pak fjalë, duke investuar në opsione binare, ju mund të blini më shumë aksione dhe të keni kontroll të mirë mbi to. 

Më shumë përfitime

Opsionet binare ndihmojnë tregtarët të bëjnë më shumë fitime në më pak kohë. Për shembull, ju investoni në çdo treg përveç opsioneve binare. Këtu, nëse juaji çmimi i aksioneve lëviz nga 50% në 75%, ju bëni rreth 100% fitim. Megjithatë, edhe nëse vlera e një aksioni lëviz pak opsionet binare, ju mund të fitoni më shumë se 100% fitim. 

Opsionet kryesisht kanë sukses

Kur tregu tjetër dështon, opsionet binare kanë sukses. Kjo do të thotë që shanset tuaja për të humbur para janë relativisht më të vogla. 

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Pocket Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreziqet në tregtimin ditor me opsionet binare:

Ndërsa ka përfitime të shumta, tregtimi i ditës së opsioneve binare gjithashtu vjen me rreziqe dhe sfida. Këtu janë disa prej tyre. 

 • Ulje të lëvizjes së çmimeve: Kur investoni në opsione binare, mund të vini re se lëvizja e çmimit të një aktivi varet nga koha e tij. Dhe me tregtimin ditor, çmimi është edhe më i kufizuar. 
 • Mashtrime të shumta: Ndërsa tregtimi ditor me opsionet binare është rritur, mashtrimet në opsionet binare Rritje kanë shfaqur edhe tregtia. Shumica e këtyre mashtrimeve premtojnë të ofrojnë një sasi të jashtëzakonshme kthimi në një kohë të kufizuar. Por, për fat të keq, tregtarët bien pas këtyre mashtrimeve dhe humbasin para të mëdha. 
 • Kur humbisni, humbni: Ndryshe nga tregjet e tjera tregtare, opsionet binare varen vetëm nga parashikimi. Ju duhet të parashikoni nëse çmimi i një aktivi do të shkojë lart ose poshtë me një po dhe jo të thjeshtë. 
Grafiku i tregtimit

Kjo do të thotë nëse parashikimi juaj është i pasaktë, do të humbisni të gjitha paratë që keni investuar. Por nëse parashikimi juaj është i saktë, do të keni një fitim të mirë. Pra, ju ose humbni gjithçka ose fitoni investimin e një tregtari tjetër. 

Rregulloret:

Disavantazhi i fundit i investimit në opsionet binare janë rregulloret. Meqenëse tregtimi i opsioneve binare është një koncept i ri, ka shumë ndërmjetës të parregulluar. 

Agjentët e parregulluar përfitojnë nga kjo shteg dhe mashtrojnë tregtarët që janë të rinj në tregun e opsioneve binare. Pra, gjithmonë duhet të kërkoni ndërmjetës të rregulluar. 

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Pocket Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Mungesa e mjeteve tregtare

Meqenëse tregtimi i opsioneve binare është një koncept i ri, nuk ka mjete të mjaftueshme të analizës teknike për tregtarët. Por ju mund të zhvilloni një kuptim më të mirë të tregtisë ditore të opsioneve binare duke bërë kërkime të hollësishme. 

Ndërsa ka disa të meta, kjo nuk do të thotë që ju nuk duhet të tregtoni një ditë me opsionet binare. Duke pasur parasysh këto të meta, mund të bëni lehtësisht një strategji tregtare që do të funksionojë për ju. 

Pyetjet e bëra më shpesh në lidhje me Tregtinë Ditore të Opsioneve Binare:

A është e ligjshme Trading Ditore?

Opsionet binare janë të ligjshme dhe ju mund t'i tregtoni ato pa u shqetësuar për ndonjë ndërlikim ligjor. Por mbani në mend se rregullat janë të ndryshme në vende të ndryshme. 
Për shembull, në MB, opsionet binare janë të paligjshme. Dhe vetëm profesionistët lejohen t'i tregtojnë ato. Megjithatë, në Indi, Australi dhe SHBA, tregtimi i opsioneve binare është i ligjshëm. 

Kjo do të thotë që ju duhet të bëni kërkime të hollësishme për të ditur nëse opsionet binare janë të ligjshme në vendin tuaj apo jo. 

Si mund të përgatitem për Tregtinë Ditore?

Për të filluar tregtimin në opsionet binare, duhet të lexoni lajmet aktuale financiare dhe të bëni shënime për informacione të rëndësishme. Pastaj, bazuar në informacionin, mund të zhvilloni një strategji tregtare. Dhe në fund, ju mund të zgjidhni një llogari tregtare.  

A mund të bëj tregti ditore në ndonjë ndërmjetës?

Po ti mundesh! Por ju duhet gjithmonë të zgjidhni një të rregulluar dhe të licencuar ndërmjetësi i tregtimit të opsioneve binare (përkufizim) për të qëndruar të sigurt nga mashtrimet në rritje të tregtimit. 

Përfundim: Dita Tradings funksionon më mirë me opsionet binare

Kur tregtoni një ditë me opsione binare, duhet të mbani mend dy gjëra. E para është të mbash minimumin e rrezikut tregtar dhe e dyta është të bësh një fitim të madh. 

Për fat të mirë, me tregtimin ditor të opsioneve binare, ju merrni një mundësi për të vendosur kufizime të qarta për rreziqet, mund të tregtoni disa herë në ditë dhe të fitoni fitime të mëdha me parashikimin e thjeshtë të lëvizjes së çmimeve. 

Por është gjithashtu thelbësore të tregtoni duke marrë parasysh të gjitha aspektet, sepse një parashikim i gabuar do t'ju bëjë të humbni të gjithë investimin tuaj. 

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Pocket Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment