Andre Witzel: Autor auf Trading.de

Unë jam një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se 10 vjet. Kryesisht, unë tregtoj 60 tregti të dytë me një normë shumë të lartë goditjeje.

Du kannst mich auch hier finden:

Në këtë faqe interneti, unë paraqes përvojën time personale në sektorin e tregtisë me pakicë të opsioneve binare dhe ju ofroj informacion profesional mbi temën e tregtimit në internet.

Duke filluar si një fillestar i plotë, unë provova dorën time në tregjet afatshkurtra të përditshme bursa (opsione). Si çdo i sapoardhur, në fillim humba të gjithë kapitalin tim. Seancat e shumta të stërvitjes gjithashtu rezultuan të pafuqishme. Ishte trajneri apo unë?

I mbushur me ambicie, kërkova në shumicën e internetit (anglisht dhe gjermanisht) për strategji të përshtatshme tregtare. Pas më shumë se 5 vitesh veprimi të pasuksesshëm, më në fund arrita të bëj një fitim për disa muaj falë një sistemi të sofistikuar kontrolli. Tregtimi i suksesshëm i opsioneve binare kërkon gjithashtu stilin e duhur të tregtimit. Të gjithë kanë nevojë për stilin e tyre të tregtimit. Një kopje e një tregtari tjetër nuk do të funksionojë sepse përvoja juaj e tregut luan një rol të madh.

Pas hulumtimit tim, rezultoi se ka një bollëk të tepërt të informacionit të padobishëm dhe të jashtëzakonshëm për tregtimin në çdo zonë të tregut. Në këtë blog do të gjeni vetëm informacionin që ju nevojitet vërtet. Krahas studimeve për “Ekonomi Ndërkombëtare”, jam aktive në skalping afatshkurtër dhe investime afatgjata.

Vizitoni faqen time personale: https://andrewitzel.com/
Orët më të mira për të tregtuar opsionet binare - Koha dhe Zonat
Rishikimi i ndershëm Binomo - A është një mashtrim? (E vërteta)
Rishikimi i ndershëm Expert Option - A është një mashtrim? (E vërteta)
Strategjia e VETËM e mbështetjes dhe rezistencës që ju nevojitet për të fituar opsionet binare (Live Trade 2022)
5 truke të thjeshta për tregtimin me sukses të opsioneve binare
IQ Option rishikim i plotë tutorial i platformës - Si të përdoret në 2022
Quotex rishikim i plotë tutorial i platformës - Si të përdoret në 2022
10 ndërmjetësit më të mirë të opsioneve binare në krahasim (Lista për tregtarët 2022)
Strategjia më e mirë e tregtimit e opsioneve binare 5 minuta (500$ në 5 minuta, mënyrë e panjohur)
Strategjia ime më e mirë EUR/USD për opsionet binare (ende e panjohur)
Strategjia Martingale e Opsioneve Binare: Pse do të humbisni gjithçka
Prova e tërheqjes Quotex: Si të tërhiqni para për tregtimin e opsioneve binare (problemi i zgjidhur!)
Si të depozitoni para në Broker Quotex për tregtimin e opsioneve binare (problemi i zgjidhur! + depozitë minimale)
Top 5 Llogaritë demo të opsioneve binare (pa rrezik Tregtimi!) - Llogaritë praktike falas
Si të tregtoni Crypto me opsione binare (Bitcoin dhe më shumë) - Udhëzues dhe ndërmjetës
E vetmja strategji për të fituar para që ju nevojitet! Konfigurimi i tregtimit të opsioneve binare
Opsionet binare: Strategjia ime sekrete për të gjetur tregti perfekte (ende të panjohura)
Zbulimi im më i madh pas 10.000 orësh tregtimi (3 këshilla të rëndësishme)
Zbulimi im më i madh pas 10.000 orësh tregtimi të opsioneve binare (3 këshilla të rëndësishme)
Si të: Tregtoni 60 sekondë me Opsionet Binare - Tregtim i drejtpërdrejtë i Strategjisë
Si të fitoni lehtësisht opsionet binare - fitimi i qëndrueshëm i parave (strategjia ime)
Si të tregtoni pa tregues (tutorial i strategjisë së opsioneve binare)
Strategjia më e mirë e tregtimit të opsioneve binare për fillestarët (tregtim 60 sekonda)
Strategjia e Crazy Trading për opsionet binare (Tregtia e drejtpërdrejtë Pocket Option)
Kam bërë mbi 10.000 € me këtë Strategji SEKRETE (duke fituar para me opsionet binare) | Pocket Option
Si të tregtoni grafikët OTC me Pocket Option (Tutorial 2021)
Tutorial: Si të tregtoni me Pocket Option (2022)
Rishikimi i ndershëm Quotex - A është një mashtrim? (E vërteta)
Strategjia më e mirë e tregtimit me Pocket Option (e lehtë!)
Si të përdorni shumëzuesin në IQ Option (leva e shpjeguar)
Rishikimi i ndershëm Pocket Option - A është një mashtrim? (E vërteta)
Si të tregtoni Forex me IQ Option (Tutorial i shpejtë 2021)