12345
5.0 / 5
Vlerësimi i ekipit Binaryoptions.com
Tërheqja
5.0
Depozitë
5.0
Ofertat
5.0
Mbështetje
5.0
Platforma
5.0
Rendimenti
5.0

Rishikimi Quotex – A është një mashtrim apo jo? | Testi i ndërmjetësit

 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet

Në këtë rishikim dhe test, unë do të kontrolloj Quotex për ju dhe do t'ju them të vërtetën në lidhje me këtë ndërmjetës binar. Cilat janë kushtet e tregtimit, si funksionon platforma dhe sa shpejt mund të paguani fitimet tuaja? Unë do t'i përgjigjem të gjitha pyetjeve të rëndësishme për fillestarët me Quotex. A duhet t'i besoni këtij ndërmjetësi dhe të investoni para atje? Është një mashtrim apo jo? – Zbulojeni në rishikimin tim të sinqertë Quotex.

› Regjistrohu falas me Quotex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Fakte të shpejta rreth Quotex:

Vlerësimi: (5 / 5)
⚖️ Rregullorja:I parregulluar
🏛 Themeluar:2020
💻 Platformat e tregtimit: Ueb platformë, aplikacione celulare
💰 Depozita minimale:$10
💱 Monedhat e llogarisë:USD, EUR, GBP, BRL, IDR, MYR, INR, KZT, RUB, THB, UAH, VND, NGN, EGP, MXN, JPY
💸 Kufiri i tërheqjes: Pa kufi
📉 Shuma minimale e tregtisë:$1
📈 Shuma maksimale e tregtisë:$1,000
⌨️ Llogaria demo: Falas dhe e pakufizuar
🕌 Llogaria islame:po
🎁 Bonus:Deri në 100%+

Përdorni kodin 'BObroker50' për të marrë një bonus depozite 50%
💎 Rendimenti: Deri në 95%+
📊 Pasuritë:100+ forex, aksione, mallra, indekse, kripto
💳 Mënyrat e pagesës:Kartat e kreditit, kuletat elektronike, bankat online, kriptovalutat
🧮 Tarifat:Asnjë tarifë shtesë
📞 Mbështetje:Bisedë dhe email 24/7
🌎 Gjuhët:Më shumë se 20
› Regjistrohu falas me Quotex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Çfarë është Quotex? Ndërmjetësi paraqiti

Quotex është një ndërmjetës i ri i opsioneve dixhitale për të investuar në më shumë se 100 tregje. Platforma është themeluar në vitin 2020 dhe menaxhohet nga ON SPOT LLC GROUP (pronar) me adresën Main Street, PO Box 625, Charlestown, St. Kitts dhe Nevis ku do të gjeni selinë e kompanisë.

Është një ndërmjetës tipik në det të hapur që pranon të gjitha llojet e klientëve. Ju mund të tregtoni në treg duke marrë një rendiment të lartë deri në 95%, që do të thotë se investoni $100 në një grafik EUR/USD në rritje, dhe nëse keni të drejtë në një periudhë të caktuar kohore do të fitoni 5. Më vonë do të hyj në detaje për t'ju treguar se si funksionon saktësisht.

Ndërmjetësi paraqet një të sapo zhvilluar platforma tregtare binare dhe software. Platforma është e disponueshme për pajisjet desktop dhe celular. Kompania është aktive në më shumë se 20 vende të ndryshme dhe ofron shërbime mbështetëse në gjuhë të ndryshme. Nuk ka aq shumë informacione për kompaninë në internet sepse ndërmjetësi është shumë i ri. Por përshtypjet e para për mua janë mjaft të mira.

Shikoni rishikimin tim të plotë të videos:

› Regjistrohu falas me Quotex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Të mirat dhe të këqijat e Quotex

Për shkak të krahasimit tim me platformat e tjera tregtare, unë do t'ju tregoj të mirat dhe të këqijat e Quotex. Por mbani në mend, në çdo platformë apo ndërmjetës; do të gjeni disa disavantazhe. Është shumë e vështirë të gjesh të përsosurën.

Përparësitë
 • Llogari demo falas $10,000
 • Depozita minimale prej vetëm $10
 • Shuma minimale e tregtimit $1, shuma maksimale e tregtimit $1,000
 • Kthim i lartë deri në 95%
 • Ndërfaqe miqësore për përdoruesit
 • Shumëllojshmëri e madhe e aktiveve tregtare
 • Ekzekutimi i shpejtë i tregtisë
 • Depozita të menjëhershme
 • Tërheqje të shpejta dhe të sigurta
 • Bonus falas (Përdorni kodin 'BObroker50' për të marrë një bonus depozite 50%)
 • E disponueshme në shumë vende dhe gjuhë
Disavantazhet
 • Nuk ka mbështetje telefonike
 • Asnjë aplikacion iOS nuk është i disponueshëm për momentin
› Regjistrohu falas me Quotex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

A është Quotex e ligjshme apo jo?

Quotex është padyshim i ligjshëm dhe Unë mund të rekomandoj këtë platformë tregtare, veçanërisht në krahasim me platformat e tjera tregtare. Depozitat dhe tërheqjet janë shumë të shpejta pa asnjë tarifë shtesë. Mund të fitoni para me Quotex dhe të jeni të sigurt për t'i tërhequr ato brenda pak minutash ose orësh. Unë e testova vetë ndërmjetësin dhe është shumë i sigurt. Në fakt, kam bërë më shumë se $ 8,000 fitime. Më vonë në këtë test Quotex, do të shihni dëshminë time të tërheqjes.

Tregtarët nga e gjithë bota bota përdor Quotex sepse është një platformë e besueshme. Ka një ndërfaqe transparente, thjeshtësi dhe veçori të pakufizuara që e bëjnë atë një nga aplikacionet më të mira celulare. 

Masat e sigurisë për tregtarët dhe paratë tuaja

Kur bëhet fjalë për tregtimin binare, masat e sigurisë janë vendimtare për sa i përket sigurisë së parave tuaja. Sigurisht, ju dëshironi të tregtoni me një ndërmjetës binar që ju mbron nga abuzimi i të dhënave dhe ju bën të ndiheni të sigurt. Nga përvoja ime, mund t'ju them: Quotex bën gjithçka për të ruajtur një nivel të lartë sigurie për tregtarët e tij. Nuk ka asnjë shqetësim në lidhje me sigurinë e vetë platformës dhe për ju si tregtar në të.

Shihni të gjitha faktet rreth sigurisë:

SSL:po
Mbrojtja e të dhënave:po
Vërtetimi me 2 faktorë:po
Mënyrat e rregulluara të pagesës:Po, në dispozicion
Mbrojtja e bilancit negativ:po
› Regjistrohu falas me Quotex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rishikimi i kushteve dhe ofertave të tregtimit Quotex (QX Broker).

Me Quotex mund të investoni në tregjet financiare duke përdorur opsionet binare (një formë opsionesh dixhitale). Teknika është mjaft e thjeshtë, thjesht duhet të bëni një parashikim të saktë të lëvizjes së çmimit në një kohë të caktuar (koha e skadimit). Kushtet për tregtarët dhe investitorët duhet të kontrollohen përpara se të regjistroheni me ndonjë ndërmjetës. Për shembull, është shumë e rëndësishme që një tregtar binar të marrë mundësinë e rendimenteve të larta në aktive nga ndërmjetësi.

Për më tepër, është e rëndësishme që ofertat, bonuset dhe asetet të jenë të disponueshme. Në rishikimin tim Quotex (qxbroker.com), kontrollova çdo detaj dhe do t'ju tregoj rezultatet.

Fakte të shpejta rreth ofertave:

Shuma minimale e tregtisë: $ 1
Shuma maksimale e tregtisë:$ 1,000
Llojet e tregtisë:Opsionet binare, opsionet dixhitale
Koha e skadimit:60 sekonda deri në 4 orë
Tregjet: 100+
Forex:po
Mallrat:po
Kriptovalutat:po
Stoqet:po
Kthimi maksimal për tregti:95%+
Bonus:Deri në 100% për depozitat, konkurset
Bonusi i depozitës 50% me kod: 'BObroker50'
Koha e ekzekutimit:1 ms (pa vonesa)
› Regjistrohu falas me Quotex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Asetet dhe tregjet

Quotex ofron për të tregtuar:

 • Monedhat (forex)
 • Kriptovalutat
 • Mallrat
 • Indekset e aksioneve
 • (Tregtimi i fundjavës është i disponueshëm nëpërmjet grafikëve OTC!)

Siç u përmend më parë, Quotex është një ndërmjetës shumë i ri në internet. Menaxhmenti do përmirësuar dhe zhvilluar platformën e tregtimit hap pas hapi. Ata planifikojnë të shtojnë më shumë asete për tregtim në platformë. Thjesht shkoni te menyja dhe mund të zgjidhni asetin që dëshironi. Aktualisht, ju mund të tregtoni dhe zgjidhni mbi 100 tregje të ndryshme.

› Regjistrohu falas me Quotex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Sa para mund të fitoni me QX Broker? - Rendimenti (fitimi)

Rendimenti i një tregtie është i kufizuar deri në 95%+. Për shembull, nëse investoni $ 100 në EUR/USD dhe bëni parashikimin e duhur të lëvizjes, do të fitoni $ 195. Rendimenti varet nga aktivi, koha e skadimit dhe niveli i llogarisë. Nëse jeni një Anëtar VIP si unë, mund të merrni një fitim shtesë 4% në çdo tregti.

Ka disa strategji tregtare. Personalisht, unë rekomandoj tregtimin në orët kryesore të bursës dhe përdorimin e aktiveve likuide për investime. Këto janë tregjet ku do të merrni rendimentin më të lartë. Por ju do ta shihni vetë nëse shkoni në platformë.

 • Rendiment (fitim) deri në 95%+ për tregti
 • Fitimi varet nga aktivi dhe situata e tregut që ju zgjidhni
 • Fitimi varet nga koha e skadimit

Koha e skadimit

Opsionet binare (opsionet dixhitale) janë të kufizuara në një koha e skadimit. Disa ndërmjetës ju ofrojnë të tregtoni vetëm tregti 60 sekondash ose 5 minuta. Koha e skadimit varet gjithmonë nga ndërmjetësi dhe nga ajo që ai po zgjedh t'u ofrojë klientëve. Me Quotex.com jeni shumë me fat. Ju mund të zgjidhni kohën e skadencës nga 60 sekonda deri në 4 orë. Gjithçka në mes është e mundur. Për shembull, mund të zgjidhni një kohë skadimi prej 2.30 minutash.

Tarifat e tregtimit: Sa kushton tregtimi në Quotex?

Më lejoni t'ju tregoj një nga gjërat më të mira në lidhje me platformën Quotex: Nuk ka tarifa pa marrë parasysh se çfarë jeni duke bërë ose cilin aset po tregtoni në platformë. Ky ndërmjetës i opsioneve binare nuk ju ngarkon asnjë tarifë.

Nuk ka tarifa depozitimi dhe tërheqjeje. Mund të filloni të tregtoni dhe të rimbushni llogarinë tuaj pa u tarifuar. Gjithashtu, ju nuk duhet të paguani një tarifë për tregtimin e disa aktiveve që janë në dispozicion. Disa ndërmjetës paguajnë një tarifë pasiviteti. Cfare do te thote ajo? Nëse nuk jeni identifikuar në llogarinë tuaj për një kohë të gjatë, platforma do t'ju lejojë të paguani për këtë. Quotex nuk i përket këtij lloji të ndërmjetësit dhe nuk do të paguani një tarifë pasiviteti.

Testi i platformës tregtare Quotex

Siç keni lexuar më parë, kushtet e tregtimit janë shumë konkurruese dhe më të mira se shumica e ndërmjetësve të tjerë të opsioneve binare. Tani do të hyj në detaje dhe t'ju tregojë platformën e tregtimit. E testova softuerin për shumë javë dhe e tregtova me para të vërteta në të. Unë do t'ju tregoj rezultatet, veçoritë dhe si t'i përdorni ato në mënyrë korrekte. Pas këtij testi, do të dini se për çfarë bëhet fjalë për Quotex.

Platformat e mëposhtme janë në dispozicion:

 • Platforma e tregtimit në internet për një kompjuter desktop ose pajisje celulare
 • Aplikacioni celular Android (apk)
 • Aplikacioni celular iOS (iPhone) (jo për momentin për shkak të kërkimit tim)

Shikoni një pamje të platformës tregtare Quotex:

Në foton e mësipërme, ju shihni Platforma tregtare Quotex për pajisjet desktop. Mund ta përdorni platformën në shfletuesin tuaj të internetit (chrome, safari, opera, internet explorer dhe më shumë). Në seksionet vijuese, unë do t'ju tregoj veçoritë e platformës dhe llogarisë tregtare.

Para së gjithash, do të shihni një tabelë të rastësishme pas hyrjes tuaj në platformë. Në anën e majtë, do të gjeni seksionet në lidhje me llogarinë tuaj, arsimin, tutoriale, statusi financiar dhe sinjalet tregtare. Është një menu tipike ku ju menaxhoni llogarinë tuaj.

Shikoni videon time rreth platformës:

Për ndryshimin dhe analizimin e aktivit, mund të klikoni në menynë e aseteve:

Zgjidhni aktivin që dëshironi të tregtoni dhe filloni të analizoni. Është gjithashtu e mundur për të bërë multi-charting. Mund të hapni më shumë se një grafik në të njëjtën kohë dhe të kaloni ndërmjet tyre.

› Regjistrohu falas me Quotex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Hartimi dhe analiza

Për të tregtuar opsionet binare me sukses, duhet të bëni një parashikim të saktë të lëvizjes së çmimeve. Shumica e tregtarëve profesionistë përdorin analizën teknike për të gjeneruar ide tregtare. Treguesit, llojet e grafikëve dhe korniza të ndryshme kohore përdoren për një analizë teknike profesionale.

Quotex ju ofron një larmi të madhe mjetesh për të analizuar tregjet (përfshirë sinjalet e tregtimit). Ju mund të zgjidhni më shumë se 30 tregues, 4 lloje grafikësh dhe shumë korniza të ndryshme kohore për analiza. Edhe mjetet teknike të vizatimit janë në dispozicion.

 • Një larmi e madhe treguesish teknikë si brezat Bollinger, MCAD ose oshilatorë të ndryshëm
 • Lloje të ndryshme grafiku janë në dispozicion
 • Çdo kornizë kohore është e disponueshme
 • Hartimi profesional është i mundur

Si të tregtoni me Quotex: Tutorial tregtimi – Hapni tregtinë tuaj Quotex

Si të tregtoni me Quotex? Unë do t'ju tregoj atë në hapat e ardhshëm. Ju gjithashtu mund të shikoni video në kanalin tonë Binaryoptions.com në youtube, binaryoptions.com ku po bëj tregtimi i drejtpërdrejtë. Grafiku tjetër do t'ju shpjegojë se si të tregtoni.

Para së gjithash, ju duhet të zgjidhni aktivin që dëshironi të tregtoni dhe të gjeneroni idenë e tregtimit (parashikimi i lëvizjes së çmimit). Pastaj ju zgjidhni kohën e skadimit të tregtisë. Kur duhet që përfundimi i tregtisë të fitojë fitimin tim? Do t'ju duhet një llogaritje e mirë e kohës tuaj të tregtimit. Pastaj ju zgjidhni investimin e duhur tregtar (shuma e tregtimit). Shuma minimale e tregtimit është $1 me një tregti Quotex. Unë rekomandoj përdorimin e një investimi që i përshtatet një strategjie të rregullt të menaxhimit të parave. Kjo do të thotë që ju investoni në një tregti rreth 1-2% të bilancit tuaj tregtar. Pas kësaj, ju zgjidhni drejtimin e tregtisë dhe filloni tregtinë. Prisni derisa të përfundojë koha e skadimit për të mbledhur fitimin ose humbjen.

Për informacione të mëtejshme, mund të lexoni udhëzuesin tonë për të shmangur humbjet me Quotex.

5 hapa për të vendosur një tregti në Quotex:

 1. Zgjidhni aktivin që dëshironi të tregtoni
 2. Zgjidhni kohën e skadimit nga 60 sekonda deri në 4 orë
 3. Zgjidhni shumën e investimit (shuma minimale e tregtisë është $1, shuma maksimale e tregtisë është $1,000)
 4. Zgjidhni drejtimin e tregtisë
 5. Prisni fundin e tregtisë
› Regjistrohu falas me Quotex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Tregtimi celular përmes aplikacionit Quotex

Quotex ofron një aplikacion telefoni celular për të dy sistemet e zakonshme, Android dhe iOS. Pra, nëse keni një iPhone ose një smartphone që funksionon me Android: Mund të tregtoni nëpërmjet aplikacionit Quotex kudo që të jeni. Të dy aplikacionet funksionojnë në të njëjtën mënyrë.

Tregtimi i aplikacioneve të kuotave
Aplikacioni Android Quotex

Hidhini një sy pamjes së ekranit të mësipërm. Ashtu si tregtoni nëpërmjet versionit të desktopit, mund të tregtoni edhe me aplikacionin Quotex. Zgjidhni aktivin që dëshironi të tregtoni; më pas, do të shihni grafikun në mes të telefonit – nuk ka rëndësi nëse jeni duke përdorur formatin peizazh apo portret.

Nëse jeni duke përdorur formatin e portretit, mund të gjeni kohën e skadimit, shumën e investimit dhe dy butonat (Lart dhe Poshtë) në fundi i ekranit. Për të tregtuar, thjesht vendosni kohën dhe shumën dhe zgjidhni nëse çmimi rritet ose ulet.

Shkarkoni aplikacionin Quotex

Për të shkarkuar aplikacionin, thjesht mund të kërkoni “Quotex – Platforma e Investimeve në internet” në telefonin tuaj. Pastaj klikoni në Install për të përfunduar shkarkimin. Pas kësaj, duhet të ndiqni disa hapa për t'u regjistruar përmes aplikacionit:

 • Futni ID-në tuaj të emailit dhe krijoni një fjalëkalim të fortë për sigurinë. Mos e ndani fjalëkalimin me askënd tjetër
 • Pastaj mund të zgjidhni një monedhë për të bërë depozita
 • Pasi të keni bërë depozitat, lexoni marrëveshjen e shërbimit dhe klikoni në regjistër

Më pas do të shihni një seksion që thotë "tregtoni në llogarinë demo". Klikoni mbi të për të bërë tregti demo. Dhe pasi të jeni gati, përdorni para të vërteta për të bërë tregti aktuale. 

A mund të përdorni robotë tregtarë në Quotex?

Robotët Quotex nuk lejohen në çdo platformë (web dhe aplikacion celular). Llogaria juaj tregtare mund të ndalohet duke përdorur softuer të jashtëm. Për më tepër, softueri i jashtëm mund të jetë një mashtrim për llogarinë tuaj tregtare dhe gjendjen e llogarisë. Jini shumë të kujdesshëm sepse mund të mashtroheni lehtë.

› Regjistrohu falas me Quotex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të hapni llogarinë tuaj tregtare me Quotex

për të regjistrohuni me Quotex ju duhet vetëm e juaja adresën e emailit dhe një fjalëkalim të sigurt. Në fillim, mund të filloni tregtimin pa verifikim.

Ndërmjetësi mund t'ju kërkojë të ngarkoni kartën tuaj të identitetit nëse dëshironi të depozitoni ose tërhiqni shuma të mëdha parash. Për të ngarkuar dokumentet tuaja hapni menunë tuaj personale dhe kaloni te "Llogaria". Në menynë e llogarisë, mund të plotësoni fushat e kërkuara me emrin dhe adresën tuaj duke klikuar në "Ngarko dokumente".

› Regjistrohu falas me Quotex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Llojet e llogarisë në Quotex

Quotex ofron tre llogari të ndryshme përveç llogarisë demo, me të cilat do t'ju prezantoj më vonë. Tre llojet e llogarive janë:

 1. Llogari standarde
 2. Llogari pro
 3. Llogaria VIP

Për të verifikuar tuajin llogari standarde, ju duhet të depozitoni të paktën $10 që do t'ju ndihmojë të përdorni disa opsione aktivesh për tregtim. Ky lloj llogarie rekomandohet për fillestarët që nuk investojnë shuma të mëdha parash. Nuk keni nevojë të bëni asgjë – thjesht depozitoni minimumin $ 10 dhe filloni të tregtoni.

Nëse ndiheni mirë dhe nëse i keni fituar paratë tuaja të para, mund të vazhdoni tek ajo llogari pro. Për të hyrë në të, duhet të depozitoni të paktën $ 1000. Do të keni disa përfitime premium si pjesë e veçorive standarde të llogarisë.

A nuk ju mjafton kjo? Pastaj kaloni në nivelin e llogarisë profesionale. Për tregtarët me përvojë, Quotex ofron të sajën Llogaria VIP. Ju duhet të depozitoni një minimum prej $ 5000 për të korrur këto përfitime.

Llogaria demo Quotex: Mënyra më e mirë për të praktikuar tregtimin

Kur bëhet fjalë për ushtrimin e tregtimit, duhet të përdorni një llogari demo. Sidomos për fillestarët, është një mënyrë e mirë për të mësuar investimin. Ju gjithashtu mund të testoni platformën e tregtimit, të fitoni njohuri ose të testoni strategji të reja tregtare. Edhe tregtarët profesionistë po përdorin një llogari demo për t'u bërë tregtarë më të mirë.

Quotex ofron a llogari demo falas me para virtuale prej $10,000. Mund të rimbushni gjendjen e llogarisë sa herë që dëshironi. Është e lehtë të kaloni midis llogarive tuaja reale dhe demo. Është vetëm një klikim në meny. Unë rekomandoj të përdorni së pari llogarinë demo falas për të mësuar më shumë rreth platformës së tregtimit. Nëse jeni të sigurt dhe të sigurt që dëshironi të tregtoni, mund të investoni para reale ose të filloni me shuma të vogla $1. Llogaria demo është e disponueshme pa regjistrim.

› Regjistrohu falas me Quotex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Hyrja Quotex: Është shumë e sigurt dhe e thjeshtë

Për të filluar tregtimin, duhet të identifikoheni në platformën e internetit ose në aplikacionin celular. Ju duhet vetëm adresa juaj e emailit dhe fjalëkalimi. Unë rekomandoj aktivizimin e verifikimit me 2 faktorë në hyrje dhe tërheqje.

Do të merrni një kod sigurie me email ose SMS. Ky është një veçori e rëndësishme e sigurisë dhe duhet ta përdorni. Ndërmjetësi përdor URL të ndryshme për shërbimin e tij:

› Regjistrohu falas me Quotex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Verifikimi Quotex: Çfarë ju nevojitet dhe sa kohë duhet

Nëse dëshironi verifikoni llogarinë tuaj (mund të tregtoni pa edhe me disa kufizime), duhet të përgatisni disa dokumente.

procesi i verifikimit të kuotave
Procesi i verifikimit Quotex

Në fillim, duhet të klikoni në cilësimet tuaja personale dhe të kaloni në skedën "Llogaria". Pas kësaj, shtypni butonin "Ngarko dokumente". Ju do të keni nevojë për sa vijon:

 • Një kopje e faqes së parë të pasaportës suaj
 • Një selfie për identifikimin me foto
 • Dëshmia e adresës aktuale të banimit për të konfirmuar

Pasi të keni mbaruar me këtë, ajo merr rreth 2-5 ditë pune derisa Quotex të përfundojë verifikimin.

Metodat e disponueshme të pagesës për depozitim dhe tërheqje

Nëse dëshironi të filloni tregtimin, së pari, duhet të depozitoni para në llogarinë tuaj tregtare. Për fat të mirë, Quotex ofron shumë të ndryshme menyra pagese. Le të shohim se çfarë mënyrash ofrohen për depozitimin dhe tërheqjen e parave tuaja.

Si të depozitoni para - Metodat e depozitimit

Në meny, mund të klikoni mbi fondet e depozitave dhe do të vini te metodat e depozitimit. Është shumë e lehtë të depozitosh para me Quotex. Nuk ka tarifa shtesë, dhe depozitat janë të menjëhershme. Ju mund të zgjidhni midis kartave të kreditit, kriptomonedhave dhe kuletave elektronike. Depozita minimale është $10 dhe mënyrat e pagesës varen nga vendi juaj i banimit.

Pasi të klikoni mbi mënyrën e depozitimit që dëshironi të përdorni, mund të zgjidhni shumën dhe një bonus depozite deri në 35%. Unë fola më parë për bonusin në këtë përmbledhje. Futni të dhënat tuaja dhe filloni depozitimin.

Fakte rreth mënyrave të depozitimit dhe depozitimit:

 • Depozita minimale është $ 10
 • Kartat e kreditit/kartat e debitit (Visa, MasterCard dhe më shumë)
 • Transfertat bankare në internet janë të disponueshme
 • Kriptovalutat (Bitcoin, USDT, Ethereum, Ripple, Zcash, Binance Coin, dhe më shumë)
 • Kuletat elektronike (Skrill, Neteller, ADVCash, Perfect Money, Piastrix, dhe më shumë)
 • Mënyrat e pagesës varen nga vendi juaj i banimit

Shpjegohet bonusi Quotex

A bonus është falas, dhe para shtesë janë në llogarinë tuaj. Ndërmjetësi dhuron paratë tuaja virtuale për tregtim. Por nuk është plotësisht falas sepse ju duhet një qarkullim (vëllim) bazuar në bonus. Shuma e bonusit duhet të shumëzohet me x100. Rezultati është vëllimi i tregtimit që duhet të bëni në platformë përpara se të tërhiqni bonusin. Është e mundur të merrni një bonus duke depozituar para ose duke përdorur një kod promocional Quotex.

 • Bonus deri në 100%+
 • Bonusi mund të çaktivizohet në çdo kohë
 • Qarkullimi i bonusit është x100 (përpara se të jetë e mundur një tërheqje)

Merrni një bonus depozite falas prej 50% me kodin tonë të promovimit "bobroker50

Kodi promovues Quotex për bonus falas

Kodi promocional ju lejon të merrni një bonus më të lartë edhe nëse depozitoni vetëm $ 100. Me kodin tim promocional, ju do të merrni një 50% bonus falas. Kushtojini vëmendje sepse kodi promovues është i kufizuar deri në 25 tregtarë të rinj:

Kodi promovues i platformës Quotex:bobroker50

› Regjistrohu falas me Quotex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të tërhiqni para - metodat e tërheqjes Quotex

Nëse keni gjetur strategjinë tuaj fitimprurëse të tregtimit dhe dëshironi të tërhiqni para nga llogaria ose fitimet tuaja, thjesht klikoni në meny dhe zgjidhni "tërheqje".

Quotex-tërheqje

Në anën e majtë, ju tregoni se sa para janë në dispozicion për tërheqjen. Shuma e bonusit mund të ndikojë në këto numra. Për tërheqjet, duhet të zgjidhni të njëjtën metodë që keni depozituar.

Nga përvoja ime, tërheqjet janë shumë të shpejta. E bëra disa herë, dhe Quotex po i dërgon paratë shumë shpejt. Shumë tregtarë janë të shqetësuar për këtë nëse ndërmjetësi paguan fitimet. Me Quotex mund të jeni të sigurt që tërheqja është bërë në mënyrë të sigurt dhe të shpejtë. Në seksionin tjetër, unë tregoj dëshminë time të tërheqjes.

Pasi të keni kërkuar një tërheqje, do të merrni një mesazh konfirmimi përmes postës elektronike:

Quotex-terheqje-konfirmim
 • Metoda të jashtëzakonshme të tërheqjes së shpejtë (pak a shumë të njëjta me metodat e depozitimit)
 • I sigurt dhe i sigurt
 • Kufiri maksimal i tërheqjes/tërheqjes: Nuk ka kufizime për tërheqje
 • Shuma minimale e tërheqjes: $10

Përveç kësaj, lexoni tim të plotë Rishikimi i tërheqjes Quotex këtu.

› Regjistrohu falas me Quotex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Tregu Quotex shpjegoi:

Quotex ka tregun e vet ku tregtarët mund të marrin veçori shtesë bonus:

 • Tregtime pa rrezik
 • Kthim parash
 • Bonusi i depozitave
 • Përqindja e qarkullimit
 • Bonusi i bilancit
 • Anuloni X Pikat

Të gjitha këto veçori janë të disponueshme vetëm me një kod promocional. Tani mund të pyesni se si të merrni një Kodi promovimi? Nëse filloni të tregtoni para të vërteta me Quotex, do të merrni kode promocionale falas pasi të bëni një vëllim të caktuar tregtimi ose të depozitoni para. Është një tipar shumë i mirë për tregtarët që investojnë dhe tregtojnë shumë para. Unë mund ta rekomandoj këtë veçori dhe është plotësisht falas.

Merrni një bonus depozite falas prej 50% me kodin tonë të promovimit "bobroker50

Ofertë speciale: Tregtime pa rrezik në Quotex

Quotex tregti pa rrezik

Çdo tregtar dhe klient në platformën e tregtimit në internet Quotex ka mundësinë e tregtimeve pa rrezik. Ndërmjetësi ndonjëherë ju jep zbritje ose kode promovuese për tregti pa rrezik. Nëse jeni një tregtar me volum të lartë, do të merrni shumë përfitime në treg, siç kemi diskutuar më parë. Për më tepër, mund të kërkoni mbështetjen për të marrë tregti pa rrezik.

› Regjistrohu falas me Quotex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Oferta profesionale: Tregtim dhe sinjale kopjesh Quotex

Një tjetër ofertë speciale e Quotex.io janë sinjalet e tregtimit. Quhet gjithashtu "tregti me kopje". Në anën e majtë të menusë, do të gjeni seksionin me "sinjalet".

Kushtojini vëmendje sinjaleve të tregtimit në platformën e tregtimit dhe ndoshta do të keni fatin të fitoni para të mira në treg. Ju shikoni aktivin dhe kohëzgjatjen kohore të tregtimeve. Fatkeqësisht, nuk ka asnjë përshkrim apo strategji për tregtinë. Ju nuk e dini pse tregon një sinjal lart ose poshtë. Ndoshta është rezultat i analizave teknike. Për mua, sinjalet nuk janë mjaft transparente për t'u përdorur, por është një ofertë e mirë për tregtarët e rinj.

Shërbimi dhe mbështetja ndaj klientit

Quotex ofron Mbështetje për klientët 24/7 në më shumë se 20 gjuhë. Mbështetja është në dispozicion në anglisht, Francë, indiane, spanjisht dhe shumë gjuhë të tjera.

Ka një disavantazh të vogël sepse Quotex nuk ofron mbështetje telefonike. Është e mundur vetëm të vini në kontakt me ndërmjetësin përmes bisedës së drejtpërdrejtë dhe mbështetjes së biletave (email).

Gjuhët e mbështetura:Më shumë se 20 të ofruara
Bisedë e drejtpërdrejtë 24/7
Email: Përmes mbështetjes së biletave
Mbështetje telefonike:Nr
› Regjistrohu falas me Quotex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Materiali arsimor: Si të mësoni tregtimin me Quotex

Nëse jeni i ri në tregtimin e opsioneve binare, të mësoni se si funksionon sistemi dhe ndërmjetësi juaj i preferuar është gjëja më e rëndësishme. Mos prisni të merrni shumë para në ditët dhe javët tuaja të para si tregtar i opsioneve binare.

Për t'ju ndihmuar, Quotex ofron një seksion arsimor brenda faqes së saj të internetit mund të përdorni. Në FAQ, do të gjeni të gjitha përgjigjet e pyetjeve në lidhje me ndërmjetësin dhe platformën e tij të tregtimit në internet. Ju gjithashtu mund të shikoni videot e mia në kanalin YouTube binaryoptions.com. Unë jam duke bërë tregtim të drejtpërdrejtë dhe do t'ju tregoj gjërat më të rëndësishme që duhet të dini kur tregtoni opsione binare.

Vendet: Ku është i disponueshëm Quotex?

Quotex pranon tregtarë jo nga çdo vend. Ka kufizime të ndryshme. Në mënyrat e pagesës, ka kufizime. Ndoshta nuk mund të depozitoni ose tërhiqni para të vërteta në platformë, por mund të përdorni me siguri llogarinë demo falas.

Unë gjithashtu gjeta këtë deklaratë në faqen e internetit Quotex: "Shërbimet e faqeve të internetit nuk janë të disponueshme në një numër vendesh, duke përfshirë SHBA, Kanada, Hong Kong, vendet e ZEE-së, Rusinë, si dhe për personat nën 18 vjeç."

Vendet e njohura janë Vietnami, Turqia, India, Indonezia dhe Brazili. Shihni të plotë Lista e shteteve Quotex këtu.

A ka alternativa për Quotex?

Quotex është platforma kryesore e investimeve për tregtimin e opsioneve dixhitale. Por a ka alternativa atje? Në Binaryoptions.com kam testuar më shumë se 40 ndërmjetës të ndryshëm dhe mund të them se ka patjetër alternativa. Në tabelën e mëposhtme do të shihni 2 alternativat më të njohura. Nëse dëshironi të gjeni më shumë alternativa vizitoni këtë krahasim.

1. Quotex2. Pocket Option3. IQ Option
Vlerësimi: 5/55/55/5
Rregullorja:/MISA/
Opsionet dixhitale: popopo
Kthimi:Deri në 95%+Deri në 93%+Deri në 100%+
Asetet:100+100+300+
Mbështetje:24/724/724/7
Përparësitë:Ndërfaqja më e mirë tregtareOfron tregti 30 sekondashOfron gjithashtu tregtim CFD dhe Forex
Disavantazhet:Nuk ka mbështetje telefonikeNuk ka mbështetje telefonikeNuk disponohet në çdo vend
➔ Vizitoni rishikimin Pocket Option➔ Vizitoni rishikimin IQ Option

Për t'ju dhënë më shumë alternativa, mund të vizitoni krahasimin midis këtyre ndërmjetësve të tjerë:

Përfundimi i rishikimit dhe testit Quotex: Nuk është një mashtrim

Në përgjithësi, Quotex është një ndërmjetës i besueshëm për tregtimin e opsioneve binare. Nuk është një mashtrim për paratë tuaja. E kam testuar disa herë për të tërhequr fitimin tim dhe gjithashtu, në internet do të gjeni vetëm vlerësime pozitive për këtë platformë. Quotex është një mënyrë shumë e mirë për të bastuar në tregjet me rrezik të kufizuar dhe një pagesë të lartë.

Platforma për tregtimin online po funksionon shumë mirë dhe është e përshtatshme për t'u përdorur, siç e patë në rishikimin tim. Unë rekomandoj të përdorni llogarinë demo së pari përpara se të depozitoni para. Për më tepër, depozita minimale është shumë e ulët, dhe ju mund të filloni me një shumë minimale tregtare prej vetëm $1. Quotex ju ofron fitime të shpejta në treg.

Krahasuar me agjentët e tjerë të opsioneve binare, Quotex.io është numri një për momentin në treg. Nuk ka kufizime dhe kufizime për tregtimin tuaj. Kthimi (yield-i) i investimeve është shumë i lartë, dhe tërheqjet po funksionojnë shpejt. Unë mund ta rekomandoj këtë ndërmjetës pas rishikimit tim Quotex!

Për më tepër, nëse nuk ju pëlqen ky ndërmjetës, shikoni alternativat Quotex këtu!

› Regjistrohu falas me Quotex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pyetjet e shpeshta - Pyetjet e bëra më shpesh:

A është i rregulluar Quotex?

Jo, Quotex, i cili i përket GRUPI ON SPOT LLC, nuk është i rregulluar. Kompania është e bazuar në St. Kitts dhe Nevis dhe operon si një ndërmjetës tipik në det të hapur.

A është Quotex një ndërmjetës i mirë?

Po, Quotex është padyshim një ndërmjetës i mirë. Unë e testova këtë platformë për shumë muaj dhe mund t'ju them se nuk ka asnjë problem me të. Rendimenti mund të jetë shumë i lartë, deri në 95%+ dhe ju merrni një ekzekutim shumë të shpejtë të tregtimeve tuaja. Softueri funksionon në mënyrë perfekte. Për më tepër, tërheqjet janë shumë të shpejta dhe nuk ka tarifa për transaksionet tuaja të pagesave.

A është Quotex i disponueshëm në SHBA?

Jo, Quotex nuk disponohet në SHBA.

A është Quotex i sigurt apo jo?

Po, Quotex është padyshim një ndërmjetës i sigurt për fondet tuaja. Depozitat dhe tërheqjet funksionojnë pa probleme. E testova disa herë për të tërhequr fitimin tim.

A ka Quotex një aplikacion?

Po, Quotex ka një aplikacion që është i disponueshëm për përdoruesit e Android dhe iOS. Ai ofron një ndërfaqe tregtare miqësore për përdoruesit, disponueshmërinë e sinjaleve dhe treguesve dhe tregtimin me një llogari reale ose me një llogari demo. Prandaj, tregtimi në lëvizje është i mundur.

Sa kohë është tërheqja e Quotex?

Tërheqja në Quotex është zakonisht shumë e shpejtë. Në shumicën e rasteve, paratë transferohen në llogarinë bankare pas një dite. Megjithatë, tregtarët duhet të planifikojnë për një kohë tërheqjeje nga 1 deri në 5 ditë, pasi kjo varet gjithmonë nga mënyra e zgjedhur e tërheqjes. Fondet kthehen duke përdorur të njëjtën metodë që janë depozituar.

A është Quotex i vërtetë apo i rremë?

Quotex është një i besueshëm platforma e tregtimit online. Qendra e Rregullimit të Marrëdhënieve me Tregun Financiar e rregullon atë. Nëse ndonjëherë ky ndërmjetës tregtar nuk arrin të paguajë fitimet, ky organ financiar ofron një fond kompensimi. 
Fillestarët dhe tregtarët profesionistë mund ta përdorin atë pa u shqetësuar se do të mashtrohen. Ka disa vlerësime pozitive në internet, duke dëshmuar se është një aplikacion celular i besueshëm dhe i besueshëm për të punuar. Por banorët e vendeve të caktuara mund të përballen me një problem me përdorimin e tij. 
Pra, mund të thuhet se Quotex është real, por gjithmonë ekziston rreziku i humbjes së parave tuaja nga mashtruesit. Pra, jini të vetëdijshëm dhe përdorni vetëm adresën zyrtare të internetit (domaineve) të quotex.com