Lista e 10 ndërmjetësve më të mirë të opsioneve binare – Krahasimi 2023

Në ditët e sotme, është e vështirë të gjesh ndërmjetësin e duhur të Opsioneve Binare. Ka shumë opsione për të zgjedhur në internet dhe shumë platforma që nuk funksionojnë më. Në këtë krahasim, ne do t'ju japim një përmbledhje gjithëpërfshirëse se si të zgjidhni ndërmjetësit më të mirë të opsioneve binare, cila platformë është ende e disponueshme dhe cili ndërmjetës do t'ju japë përvojën më të mirë tregtare.

Shihni listën e 10 ndërmjetësve binare më të mirë këtu:

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Tërheqje të shpejta
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Llogari demo falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $50
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

/
Rendimenti: 97%+
300+ tregje
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

5.0/5
12345
MFSA, GSC, MGA
Rendimenti: 90%+
200+ tregje
 • Mbështet tregtimin e automatizuar
 • Tregtia e rregulluar
 • Platforma të shumta
 • Produkte të ndryshme financiare
 • MetaTrader 4/5
 • Rendiment i lartë 90%+
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(Kapitali juaj është në rrezik)

4.8/5
12345
VFSC
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
 • E rregulluar dhe e sigurt
 • Tregtimi i kriptove
 • Kthime të larta
 • Ekzekutim i shpejtë
 • Tregti sociale
 • Depozitë minimale e ulët prej $ 50
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
Komisioni Financiar
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

4.0/5
12341
Nr
Rendimenti: 90%+
100 tregje
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Mbështetje 24/7
 • Binar dhe CFD
 • Kthime të larta
 • Bonus falas
 • Grafikët e TradingView
Llogari e drejtpërdrejtë nga $250
  Regjistrohu falas

(Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

4.0/5
12341
Rendimenti: 90%+
50+ tregje
 • Bonus i lartë
 • Tregti sociale
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Dhurata falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $250
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

4.0/5
12341
Rendimenti: 80%+
50+ tregje
 • Depozita minimale $5
 • Llogari demo falas
 • Bonusi 100% i mundshëm
 • Asnjë tarifë shtesë
Llogari e drejtpërdrejtë nga $5
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

2.0/5
12123
Komisioni Financiar
Rendimenti: 90%+
50+ tregje
 • Depozita minimale e ulët prej $10
 • Platformë e lehtë për t'u përdorur
 • $1,000 llogari demo
 • Pagesa të shpejta
 • Bonus falas
 • Ne nuk e rekomandojmë më këtë ndërmjetës
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Tërheqje të shpejta
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Llogari demo falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
/
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 97%+
300+ tregje
Përparësitë:
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
MFSA, GSC, MGA
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
200+ tregje
Përparësitë:
 • Mbështet tregtimin e automatizuar
 • Tregtia e rregulluar
 • Platforma të shumta
 • Produkte të ndryshme financiare
 • MetaTrader 4/5
 • Rendiment i lartë 90%+
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
VFSC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • E rregulluar dhe e sigurt
 • Tregtimi i kriptove
 • Kthime të larta
 • Ekzekutim i shpejtë
 • Tregti sociale
 • Depozitë minimale e ulët prej $ 50
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Komisioni Financiar
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Nr
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100 tregje
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Mbështetje 24/7
 • Binar dhe CFD
 • Kthime të larta
 • Bonus falas
 • Grafikët e TradingView
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
50+ tregje
Përparësitë:
 • Bonus i lartë
 • Tregti sociale
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Dhurata falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 80%+
50+ tregje
Përparësitë:
 • Depozita minimale $5
 • Llogari demo falas
 • Bonusi 100% i mundshëm
 • Asnjë tarifë shtesë
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Komisioni Financiar
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
50+ tregje
Përparësitë:
 • Depozita minimale e ulët prej $10
 • Platformë e lehtë për t'u përdorur
 • $1,000 llogari demo
 • Pagesa të shpejta
 • Bonus falas
 • Ne nuk e rekomandojmë më këtë ndërmjetës
Oferta:

Opsionet binare thjeshtojnë vendimet tregtare si asnjë instrument tjetër financiar. Për të tregtuar binarët, një tregtar duhet t'i përgjigjet një pyetjeje të thjeshtë:

A do të arrijë aktivi bazë një çmim të caktuar në një kohë të caktuar?

Thjeshtësia e tregtimit të opsioneve binare ul shiritin për hyrje dhe u mundëson tregtarëve fillestarë të bëjnë fitime. Lehtësia e tregtimit, së bashku me pagesat e larta, i bën tregtarët e rinj dhe me përvojë të kthehen për më shumë.

shembull foto ndërmjetësi opsionesh binare

Ashtu si tregtimi i çdo instrumenti tjetër financiar, tregtimi i opsioneve binare kërkon që ju të regjistroheni në një broker. Ndërkohë që nuk ka mungesë ndërmjetësish, gjetja e një që ofron veçoritë që dëshironi dhe tarifat me të cilat jeni të kënaqur mund të jetë sfiduese.

Zgjedhja e një ndërmjetësi të besueshëm është ndër hapat e parë që duhet të ndërmerrni për të minimizuar humbjet tuaja dhe garantoni sigurinë e fondeve tuaja. Çdo broker ka depozita minimale të ndryshme, ofron kthime të ndryshme dhe ka një grup unik asetesh që mund t'i tregtoni.

Për t'ju ndihmuar të gjeni ndërmjetësimin e duhur për nevojat tuaja të tregtimit të opsioneve binare, ne kemi shqyrtuar dhjetë brokerat më të mira në industri. 

Krahasuar 10 ndërmjetësit dhe platformat më të mira të opsioneve binare:

Nuk ka gjë të tillë si ndërmjetësimi "më i mirë"; megjithatë, gjetja e një ndërmjetësi që ofron të gjitha veçoritë që ju nevojiten nuk duhet të jetë e vështirë. 

Shikoni rishikimin tim të plotë të videos:

YouTube

Duke ngarkuar videon, ju pranoni politikën e privatësisë së YouTube.
Mëso më shumë

Ngarko videon

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iVGhlIDEwIEJFU1QgQmluYXJ5IE9wdGlvbnMgQnJva2VycyBpbiBjb21wYXJpc29uIChMaXN0IGZvciB0cmFkZXJzIDIwMjIpIiB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLW5vY29va2llLmNvbS9lbWJlZC9iWXVmV1BpUm16WT9mZWF0dXJlPW9lbWJlZCIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93PSJhY2NlbGVyb21ldGVyOyBhdXRvcGxheTsgY2xpcGJvYXJkLXdyaXRlOyBlbmNyeXB0ZWQtbWVkaWE7IGd5cm9zY29wZTsgcGljdHVyZS1pbi1waWN0dXJlOyB3ZWItc2hhcmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=

1. Quotex.com: Më e mira për çdo tregtar dhe pagesat më të larta

Uebfaqja zyrtare Quotex

Quotex.io është një nga ndërmjetësit më të rinj në industri. Ndërsa u themelua në vitin 2020, ajo ka arritur të fitojë popullaritet shpejt. Rritja e shpejtë drejt suksesit të platformës i detyrohet të gjitha veçorive të fuqishme që ofron.

Kompania është një markë tregtare e Awesomo Ltd me bazë në Seychelles, të cilën IFMRRC e rregullon. Nëse jeni në Shtetet e Bashkuara, Hong Kong, Kanada ose Gjermani, do ta bëni duhet të financoni llogarinë tuaj binare duke përdorur kriptomonedhë. Megjithatë, nuk ka kufizime kundër hapjes së një llogarie në këto rajone nëse jeni shitës.

Quotex u ofron përdoruesve të tij sinjale tregtare të integruara falas që krenohet me një saktësi 87%. Këto sinjale mund të përfitojnë nga tregtarët e rinj, ndërsa ata ndërtojnë aftësitë e tyre të analizës dhe përpiqen të fitojnë para. Tregtarët me përvojë përdorin gjithashtu sinjale për të përcaktuar tregtinë më të mirë të opsioneve binare që mund të bëjnë.

Kthim i lartë në asetet e ndërmjetësit Quotex
➔ Hapni llogarinë tuaj falas me fituesin Quotex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Një avantazh tjetër i përdorimit të Quotex është se ai ofron fuqi kopjoni veçoritë e tregtimit. Si rezultat, klientët mund të gjejnë tregtarët më të mirë në platformë dhe të përsërisin portofolet e tyre me vetëm një klik.

Ndërfaqja e dizajnuar mjeshtërisht shfaq një listë të 20 tregtarëve më të mirë dhe përdoruesit mund të zgjedhin një për t'u përsëritur pa asnjë sherr. Do të gjeni gjithashtu sinjale tregu dhe rekomandime analistësh në terminal, të cilat mund t'ju ndihmojnë të lundroni tregjet me lehtësi më të madhe.

Sinjalet tregtare

Përveç ofrimit të një ndërfaqeje miqësore për përdoruesit, Quotex u jep përdoruesve akses në opsione të ndryshme dixhitale për të tregtuar. Platforma ofron mbi 410 opsione, duke ju dhënë akses në 27 çifte monedhash, duke e bërë atë një nga ndërmjetësit më të gjithanshëm të opsioneve binare të Forex.

Ju gjithashtu mund të tregtoni opsione binare në kriptomonedha, mallrave, dhe indekset në Quotex. Regjistrimi do t'ju sjellë një bonus depozite 100% dhe mund të filloni të tregtoni me të aq pak sa $10 në llogarinë tuaj. 

Opsionet e depozitave dhe tërheqjeve në Quotex

Llogaria demo është e lirë për t'u përdorur, por ndërsa ndiheni rehat me tregtimin në platformë dhe përdorimin e llogarisë live, potencialisht mund të bëni një fitim 95% në çdo tregti fituese. Sigurisht, tarifa ndryshon nga tregtia në tregti, por zakonisht është e ulët.

Meqenëse platforma është e rregulluar, nuk keni asgjë për t'u shqetësuar kur bëhet fjalë për sigurinë. Mund të përdorni Quotex në kompjuterin tuaj dhe gjithashtu në telefonat Android duke instaluar aplikacionin.

Në përgjithësi, Quotex është një nga ndërmjetësit binar më mbresëlënës të Forex në industri.

➔ Hapni llogarinë tuaj falas me Quotex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

2. Pocket Option: Ndërmjetësimi më i mirë për tregtarët me bazë ndërkombëtare

Uebfaqja zyrtare Pocket Option

Pocket Option është një ndërmjetës relativisht i ri që u shfaq në industri në 2017. Në pronësi të Gembell Limited, me qendër në Ishujt Marshall, ndërmjetësi është i rregulluar nga IFMRRC

Gama e shkëlqyer e veçorive dhe siguria e rregullimit të duhur e bëjnë atë ndërmjetësin e preferuar për shumë tregtarë të opsioneve binare në SHBA.

Mund të krijoni një llogari shpejt dhe të filloni të tregtoni ndonjë nga 130+ asetet që ofron ndërmjetësi. Përveç kësaj, nuk duhet të keni asnjë problem të financoni llogarinë tuaj pasi ndërmjetësi ofron disa mënyra pagese.

Pocket Option ofron opsione të larta/të ulëta, duke e bërë të lehtë për tregtarët e të gjitha niveleve të aftësive të bëjnë tregti të suksesshme dhe të fitojnë pagesa të larta. Pagesat e ndërmjetësimit ndryshojnë nga tregtia me opsione binare në tregtinë e opsioneve binare; megjithatë, ju mund të prisni pagesa 80%-100% në shumicën e tregtive. 

Pagesa më e ulët që ofron ndërmjetësi është 50%, dhe faqja e internetit thotë se disa tregti mund t'ju fitojnë një pagesë prej 218%.

➔ Hapni llogarinë tuaj falas me Pocket Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Kur të financoni për herë të parë llogarinë tuaj, do të merrni një bonus depozite prej 50%. Sa më shumë të depozitoni, aq më i lartë do të jetë bonusi 50%. Të Depozita minimale Pocket Option është $50, e cila është pak më e lartë në krahasim me brokerat e tjera. Vini re se nuk mund të tërhiqeni nga llogaria juaj përpara se të bëni një tregti.

Shumica e tregtive përdorin versionin e shfletuesit të internetit të Pocket Option. Megjithatë, aplikacionet desktop, Android dhe iOS janë të disponueshme për ta bërë tregtimin binare më të përshtatshëm.

Tregtimi dhe pagesa Pocket Option

Pocket Option ofron veçori shtesë si tregtia sociale, turne dhe arritje. Tregtimi social ju mundëson të studioni zakonet e tregtimit të tregtarëve të suksesshëm në platformë dhe të zgjidhni aftësitë e tyre. 

Ju gjithashtu mund të konkurroni me tregti të tjera për të fituar çmime. Turnetë e Pocket Option kanë çmime deri në $50,000, dhe nëse fitoni, mund t'i përdorni të gjitha ato fonde për të tregtuar dhe për të fituar më shumë para.

Platforma ju shpërblen për arritjen e pikave të caktuara. Përdorimi i vazhdueshëm i platformës do t'ju japë përfitime si pagesa më të larta dhe fondet e tregtimit bonus për të përmirësuar përvojën tuaj tregtare.

ssinjalet dhe treguesit në platformë e bëjnë më të lehtë për ju të lundroni në tregje dhe të bëni tregti të arsyeshme.

Pocket Option është një nga ndërmjetësit më të kërkuar të opsioneve binare dhe nuk është e vështirë të kuptosh pse.

➔ Hapni llogarinë tuaj falas me Pocket Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

3. IQ Option: Ndërfaqja më e mirë miqësore për përdoruesit

Uebfaqja zyrtare IQ Option

Nëse preferoni të regjistroheni me një ndërmjetës që është vendosur si i besueshëm, IQ Option mund të jetë ndërmjetësi i duhur për ju. Ndërmjetësimi ngarkon tarifa konkurruese dhe e bën tregtimin e opsioneve binare të shpejtë dhe të lehtë.

Kompania u themelua në vitin 2013, duke e bërë atë një nga ndërmjetësit më të vendosur në industri të opsioneve binare në internet.

IQ Option krenohet me një platformë tregtare të vlerësuar me çmime që vjen e ngarkuar me disa mjete të dobishme tregtare. Ka gjithçka, nga kalendarët ekonomikë dhe kontrolluesit e aksioneve deri te kuotat historike dhe alarmet e paqëndrueshmërisë. Përveç kësaj, platforma është në dispozicion në 13 gjuhë, duke e bërë atë shumë më të lehtë për t'u përdorur.

Gjuha e platformës IQ Option

Ndërmjetësi lejon tregtimin e opsioneve binare në një shumëllojshmëri aktivesh. Me një llogari IQ Option, mund të tregtoni binarët tregjet Forex, aksione, mallra, kriptovaluta dhe ETF. Opsionet dhe indekset dixhitale janë gjithashtu të disponueshme. 

➔ Hapni llogarinë tuaj falas me IQ Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Nëse jeni në BE, mund të përdorni gjithashtu opsionet FX. Ndërsa ata kanë rrezik fiks dhe potencial të paracaktuar fitimi, pagesa për opsionet forex mund të arrijë deri në 2000%. Opsionet FX e bëjnë IQ Option një nga ndërmjetësit më të mirë binar të Forex me të cilët mund të regjistroheni.

Tregtarët mund të tregtojnë për të vazhduar instalimi i aplikacionit IQ Option në telefonat e tyre. Ai përmban të njëjtën ndërfaqe të pronarit dhe vjen me të gjitha mjetet si versioni i shfletuesit të platformës.

aplikacioni i opsionit iq
Aplikacioni celular dhe desktop IQ Option

Një nga gjërat më të mira për IQ Option është transparenca e tij e plotë me tarifat e tij. Përveç kriptomonedhave (komision 2.9%), ju mund të tregtoni çdo instrument financiar pa pagesë. Nëse mbani një pozicion brenda natës, do t'ju duhet të paguani midis 0.1% – 0.5% të vlerës së pozicionit si tarifa shkëmbimi.

Ndërmjetësi ngarkon gjithashtu një tarifë pasiviteti nëse nuk tregtoni për 90 ditë rresht. Nuk ka tarifa për tërheqje nëse përdorni shërbimet e pagesave, por nëse tërhiqeni duke përdorur transferta bankare, do t'ju duhet të paguani $31.

Mbështetja e shkëlqyer e klientit dhe llogaria demo falas e bëjnë atë platformën kryesore tregtare për shumë njerëz. Nëse ju pëlqen të filloni tregtimin e drejtpërdrejtë, IQ Option kërkon vetëm një depozitë minimale prej $ 10.

➔ Hapni llogarinë tuaj falas me IQ Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

4. Deriv: Më e mira për tregtimin e automatizuar

Uebfaqja zyrtare Deriv

Regent Markets Group fillimisht themeloi BetOnMarkets.com në 2000 për të lehtësuar tregtimin në internet. Në vitin 2013, platforma u riemërua në Binary.com, e cila tani është një broker i njohur në industri.

Për të shprehur angazhimin e tyre të ripërtërirë për ta bërë tregtimin e opsioneve binare sa më të aksesueshme dhe të lehtë që të jetë e mundur, Regent Markets Group kohët e fundit riemërtuar Binary.com në Deriv. Gjatë dy dekadave, platforma ka evoluar dhe tani ofron veçori të përmirësuara, lloje të reja tregtie dhe disa aplikacione të shtuara grafiku.

Deriv bën një përshtypje të parë të fortë te tregtarët pasi katër autoritete të ndryshme e rregullojnë atë. Mbikëqyrja rregullatore e bën atë të dallohet si një ndërmjetës i besueshëm.

➔ Hapni llogarinë tuaj falas me Deriv tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Deriv pasuri

Ju mund të tregtoni cilindo nga 100+ asetet që ofron ndërmjetësi, dhe gjithashtu mund të tregtoni gjatë fundjavave. Deriv ka një depozitë minimale prej $5 dhe ofron pagesa deri në 100%. Tregtarët mund të përdorin deri në 1:1000 dhe të kryejnë tregti në forex dhe tregtim CFD përveç tregtimit të opsioneve binare.

Katër platformat e ndryshme tregtare ofrohen për t'u mundësuar tregtarëve të tregtojnë me pikat e tyre të forta dhe të marrin përvojën tregtare që dëshirojnë. Platformat e tregtimit janë:

 • DTrader: Është një platformë e bazuar në ueb e lehtë për t'u përdorur që ofron mbi 50 asete me një pagesë të mundshme prej mbi 200%. Është i personalizueshëm dhe ofron aftësi të shkëlqyera grafiku. 
 • DBot: Është një bot i automatizuar që nuk kërkon kodim. Ju mund t'i ushqeni bot-it strategjitë e tregtimit duke përdorur 'blloqe' të para-ndërtuara që mund t'i tërhiqni dhe t'i lëshoni në sekuencë. Disa mjete analitike, tregues dhe veçori të zgjuara logjike ju ndihmojnë të maksimizoni fitimet. Bot vjen me tre strategji të integruara dhe është i disponueshëm falas. 
 • DMT5: Platforma MetaTrader 5 u jep tregtarëve akses në mbi 70 asete dhe ofron një levë prej 1:1000. Mund të ndërroni treguesit teknikë midis modaliteteve të avancuara dhe atyre profesionale. Për më tepër, treguesit teknikë të shkëlqyeshëm ju lejojnë të tregtoni pa asnjë sherr, pavarësisht nga niveli juaj i aftësive.
 • SmartTrader: Ai vjen i ngarkuar me më shumë funksione dhe opsione nga të gjitha platformat e Deriv. Ndërfaqja e bën analizën e grafikut dhe vendosjen e porosive të drejtpërdrejta. Seksioni "si të tregtoni" i ndihmon tregtarët të mësojnë të përdorin shpejt ndërfaqen.

Nëse jeni duke kërkuar për një platformë të sigurt dhe të rregulluar që ofron disa mënyra për të tregtuar, Deriv është ndërmjetësi i duhur për të kërkuar.

➔ Hapni llogarinë tuaj falas me Deriv tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

5. Expert Option: Karakteristika të shkëlqyera të tregtimit social

Uebfaqja zyrtare Expert Option

Expert Option krenohet me një ndërfaqe që vendos ekuilibrin e duhur midis lehtësisë së përdorimit dhe përdorimit. Është platforma e duhur për tregtarët fillestarë dhe me përvojë të opsioneve binare.

Ndërmjetësi u ka shërbyer tregtarëve që nga viti 2014, dhe meqenëse është themeluar në Vanuatu, ai rregullohet nga VFSC. Që nga viti 2022, ajo ka mbi 74 milionë përdorues të cilët mund të tregtojnë çdo nga 100+ asetet në platformë pa asnjë sherr.

Krenohet platforma e pasur me veçori të Expert Option ekzekutimi pothuajse i menjëhershëm, dhe ushqen çmimin e saktë dhe mundëson tregtimin e fundjavës. 

Një llogari demo me $10,000 është e disponueshme për çdo tregtar që viziton faqen e internetit. Ju nuk keni nevojë të regjistroheni për të përdorur llogarinë demo Expert Option – mund të përdorni llogarinë demo duke vizituar https://app.expertoption.com/.

➔ Hapni llogarinë tuaj falas me Expert Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Një nga gjërat më të mira për Expert Option është se ai ka aplikacione për celular dhe desktop. Kështu që ju mund t'i tregtoni opsionet binare në mënyrë të përshtatshme kudo që përdorni ose aplikacionet e opsioneve binare ose versioni i shfletuesit.

Ndërmjetësi tani ofron një Bonus depozite 100% për përdoruesit për herë të parë. Sa më shumë të depozitoni, aq më shumë mund të tregtoni. Sidoqoftë, veçoritë e tregtimit social janë me siguri tiparet më mbresëlënëse të platformës. Ju mund të tregtoni me miqtë tuaj dhe gjithashtu të shihni se në çfarë tregtarësh të suksesshëm dhe investojnë.

Disa mjete të analizës teknike, katër lloje grafikësh dhe shumë tregues dhe vija trendi ju ndihmojnë të kuptoni lëvizjet e çmimeve dhe të bëni tregti të arsyeshme. 

Tregtimi social Expert Option

Expert Option ofron shumë arsimim tregtar burime për të ndihmuar tregtarët e të gjitha niveleve të aftësive të mësojnë dhe të rriten. Do të gjeni gjithçka, nga mësimet video dhe webinarët në internet deri te analizat e përditshme të tregut dhe përditësimet në Expert Option.

Kompleti i shkëlqyer i veçorive të platformës e bën atë jashtëzakonisht të popullarizuar. Sidoqoftë, është e rëndësishme të theksohet se ai nuk u shërben tregtarëve në SHBA, Kanada, Australi dhe shumë vende të tjera.

➔ Hapni llogarinë tuaj falas me Expert Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

6. Olymp Trade: Më e mira për tregtarët indianë

Uebfaqja zyrtare Olymp Trade

Me mbi 25,000 tregtarë që përdorin platformën çdo ditë, Olymp Trade është një nga ndërmjetësit më të njohur atje. Ndërsa është më i popullarizuari në Azinë Jugore, selia e tij është në Shën Vincent dhe Grenadine. Brokerimi funksionon që nga viti 2014 dhe është të rregulluara nga IFC.

Gjatë shumë viteve të tij në industri, Olymp Trade ka fituar shumë çmime, një dëshmi e përqendrimit të ndërmjetësit në lehtësinë e përdorimit. Ndërfaqja e pastër dhe e organizuar e bën të lehtë gjetjen e asaj që po kërkoni.

Mund të tregtoni nga kompjuteri juaj Mac ose Windows duke përdorur shfletuesin e uebit ose duke instaluar aplikacione të dedikuara. Olymp Trade gjithashtu mundëson tregtimin në lëvizje me aplikacionet e tij celulare.

➔ Hapni llogarinë tuaj falas me Olymp Trade tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Ndërsa nuk ka tarifa për mirëmbajtjen e llogarisë ose kujdestarinë, do t'ju duhet të paguani një 15% tarifë për pozicionet në Olymp Trade ju mbani gjatë natës. Përveç kësaj, nëse nuk e përdorni llogarinë tuaj për 180 ditë rresht, mund t'ju duhet të paguani një tarifë abonimi në varësi të llojit të llogarisë tuaj. Më tej, llogaritë me fonde të pamjaftueshme mbyllen automatikisht. 

Mënyrat e pagesës Olymp Trade

Ndërmjetësi ngarkon një tarifë për tregti për tregtitë në Forex. Tarifat ndryshojnë sipas shumës, levës dhe kushteve të tregut. Më e rëndësishmja, duhet të vini re se ndërmjetësi ofron levë të ndryshueshme për lloje të ndryshme tregtish. Ndërsa faqja e internetit mund të shfaqë leva tërheqëse prej 1:400, për çiftet më të njohura të monedhave, ju do të merrni vetëm një levë prej 1:30.

Megjithatë, Llogari demo $10,000 Olymp Trade, bonuset e tregtimit dhe bonusi i depozitave 50% më shumë sesa plotësojnë kufizimet e platformës. 

Është një nga ndërmjetësit më të mirë të opsioneve binare për t'u përdorur nëse është i disponueshëm në vendin tuaj.

➔ Hapni llogarinë tuaj falas me Olymp Trade tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

7. BinarCent: Ndërmjetësi kryesor për tregtimin e kopjeve

Uebfaqja zyrtare Binarycent

BinaryCent është vendosur si një ndërmjetës i besueshëm në katër vitet e tij në industri. Ndërmjetësimi është në pronësi të Finance Group Corp dhe menaxhohet nga Cent Projects Ltd. Ajo u themelua në Vanuatu në 2017, dhe përveç ofrimit të tregtisë së opsioneve binare, BinaryCent gjithashtu mundëson tregtimin në Forex dhe CFD

Pagesat e ndërmjetësit zakonisht variojnë nga 60% në 80%; megjithatë, mund të paguheni deri në 95% të vlerës së pozicionit. Koha e skadimit mund të jetë deri në 60 sekonda, dhe ju mundeni vendosni një tregti me aq pak sa 10 cent.

Përveç aksioneve, mallrave dhe çifteve Forex, BinaryCent gjithashtu lejon tregtimin e opsioneve binare në kriptomonedha. Në varësi të stilit tuaj të tregtimit, ju mund të zgjidhni të tregtoni aktive me strategji turbo, brenda ditës ose afatgjata.

➔ Hapni llogarinë tuaj falas me Binarycent tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Ju mund të përdorni ose platformën e shfletuesit ose aplikacionin celular për të tregtuar duke përdorur BinaryCent. Mund ta shkarkoni aplikacionin celular nga Google Play Store ose Apple App Store. Është e rëndësishme të theksohet se do t'ju duhet të vendosni numrin tuaj celular për të përdorur aplikacionin celular.

Ndërmjetësi ka tre nivele llogarie: bronzi, argjendi dhe ari. Këto llogari kanë Depozita minimale Binarycent kërkesat e përkatësisht $250, $1000 dhe $3000. 

Binarycent-tregtare-llogari
Llojet e llogarisë Binarycent

Llogaritë e niveleve më të larta ofrojnë disa përfitime, si klasa master falas për tregtimin, veçoritë e bisedave të drejtpërdrejta dhe një menaxher llogarie falas. BinaryCent gjithashtu ofron bonuse depozitash prej 20%, 50% dhe 100%, sipas nivelit të llogarisë suaj.

Por ndoshta gjëja më e mirë për BinaryCent janë veçoritë e tij të tregtimit të kopjeve. Ndërmjetësimi e bën të lehtë për tregtarët që të përsërisin suksesin e tregtarëve të tjerë. 

Shumë tregtarë fillestarë përdorin veçoritë e tregtimit të kopjeve të BinaryCent për të rritur madhësinë e tregtisë dhe për të rritur shanset e tyre për të fituar para.

Konkurset emocionuese të tregtimit, aksesi në llogarinë demo dhe bonuse të shkëlqyera të depozitave bëje BinaryCent një nga zgjedhjet tona kryesore.

➔ Hapni llogarinë tuaj falas me Binarycent tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

8. RaceOption: Ndërmjetësimi më i mirë për bonuse

Faqja zyrtare e Raceoption

Me seli në Londër, RaceOption u themelua në 2014 dhe tërhoqi tregtarë nga e gjithë bota me ndërfaqen e saj miqësore për përdoruesit dhe përfitimet e shumta.

Platforma e tregtimit është e thjeshtë; megjithatë, çdo mjet që mund t'ju nevojitet është vendosur para jush me lehtësi akses. Ndërsa ndërfaqja e drejtpërdrejtë e bën tregtimin më të lehtë, ajo nuk tregon statistika të thelluara dhe ofron disa mjete të fuqishme analize si platformat e tjera. Prandaj, nëse jeni një tregtar me përvojë në kërkim të një platforme të ngarkuar me veçori, RaceOption mund të mos jetë e duhura për ju.

Ndërmjetësi ofron tre lloje llogarish: bronzi, argjendi dhe ari. nëse ti depozitoni $250 në RaceOption, ju keni akses në llogarinë e nivelit të bronztë. Do t'ju duhet të depozitoni $1000 dhe $3000 për të pasur akses në llogaritë e nivelit të argjendit dhe ari, respektivisht.

➔ Hapni llogarinë tuaj falas me RaceOption tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Çdo nivel ofron disa përfitime – sa më i lartë niveli juaj, aq më i mirë është bonusi i depozitave dhe aq më shumë funksione do të zhbllokoni. Karakteristika të tilla si klasa master tregtimi, menaxherët e llogarive dhe analiza teknike e integruar zhbllokohen vetëm në nivelet më të larta.

RaceOption mund të ofrojë një numër të madh asetesh për shkak të mbikëqyrjes së kufizuar rregullatore nga Finance Group Corp.

Garat e zgjedhjeve

Ju mund të tregtoni mbi 150 aktive me RaceOption dhe meqenëse platforma ofron pesë lloje të ndryshme tregtie, nuk do të kufizoheni nga platforma kur hartoni një strategji tregtare. 

Pagesat variojnë midis 60% dhe 90%, dhe çdo përdorues i ri merr një bonus depozite sipas nivelit të llogarisë së tij. Këto veçori, së bashku me aplikacionin e tregtimit celular, llogarinë demo dhe disa opsione të tërheqjes dhe depozitimit, e bëjnë RaceOption ndërmjetësin e duhur për tregtarët e rinj.

➔ Hapni llogarinë tuaj falas me RaceOption tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

9. Binarium: Ndërmjetësi binar më i mirë i parregulluar

Faqja zyrtare e Biniarium

Binarium me bazë në Qipro u shërben tregtarëve nga e gjithë bota që nga viti 2012. Ndërsa asnjë autoritet nuk e rregullon platformën, ajo ka një bazë përdoruesish aktivë dhe konsiderohet një platformë e sigurt dhe e besueshme.

Hapja e një llogarie nuk kërkon shumë kohë dhe platforma e shfletuesit ka një ndërfaqe e lehtë për t'u përdorur. Për më tepër, ekipi mbështetës punon gjatë gjithë kohës për të siguruar që çdo tregtar të marrë ndihmën që i nevojitet sa më shpejt.

➔ Hapni llogarinë tuaj falas me Binarium tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Kur bëhet fjalë për sigurinë e përdoruesit, ndërmjetësimi nuk bën kompromise. Politika strikte e privatësisë, sistemi i sigurt 3D dhe metodat e pagesës të certifikuara nga SSL e bëjnë atë një platformë të besueshme.

Për të filluar tregtimin, duhet të depozitoni një minimumi $5 në Binarium ose krijoni një llogari demo pa pagesë. Ndërmjetësimi ofron 33 aktive tregtare dhe zgjedhja përfshin monedha, kriptomonedha, indekse dhe mallra.

Binarium bonuse

Binarium ju lejon të tregtoni shtatë ditë në javë dhe ofron një bonus depozite 100%. Mund të fitoni deri në 90% pagesa në platformë. Për më tepër, pasi llogaria juaj të verifikohet, ju do të jeni në gjendje të tërhiqni fondet tuaja brenda një ore. 

Mund të tregtoni me Binarium duke përdorur një shfletues ueb ose një aplikacion celular.

➔ Hapni llogarinë tuaj falas me Binarium tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

10. Binomo: Ndërmjetësi më i mirë për tregtarët konkurrues

Uebfaqja zyrtare e Binomo

Konkurrenca kundër tregtarëve të tjerë mund të jetë një mënyrë e shkëlqyer për të mësuar teknikat e tregtimit dhe për të kuptuar se si funksionojnë tregjet. Nëse jeni duke kërkuar për një platformë që ju lejon të aplikoni veten në këtë mënyrë, Binomo është ndërmjetësi më i mirë për t'u regjistruar.

Ajo u themelua nga Dolphin Corp me bazë në St. Vincent në 2014 dhe ka mbledhur një bazë përdoruesish prej mbi 880,000 tregtarësh në mbarë botën. Duke qenë një nga brokerat më të njohura në Azinë Jugore, Brazil dhe Turqi, platforma lehtëson mbi 30 milionë tregti çdo javë.

Binomo është një nga ndërmjetësit më të sigurt dhe kryesorë të opsioneve binare ju mund të regjistroheni me. Përveç lehtësimit të tregtisë, platforma tregtare e pronarit kodon të gjitha të dhënat e përdoruesit duke përdorur SSL. 

Për më tepër, Komisioni Ndërkombëtar Financiar rregullon Binomo dhe mbron tregtarët nga humbjet deri në 20,000 € në rast të një kompromisi sigurie. Përveç kësaj, ka auditime të rregullta të platformës nga palë të treta kompania VerifyMyTrade, duke siguruar integritetin e të dhënave të fondeve të përdoruesve. 

Ajo që është më mbresëlënëse është se Binomo aktualisht po punon për të marrë një licencë CySEC. Auditimet, rregulloret dhe certifikimet e rregullta janë tregues të besueshmërisë tek ndërmjetësit. 

➔ Hapni llogarinë tuaj falas me Binomo tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Ndërfaqja ka më shumë se 20 mjete grafike, mundëson përdorimin e çelësave të nxehtë dhe gjithashtu ka një kalendar ekonomik që lehtëson tregtimin e informuar. Kompania ofron shumë nivele llogarie, secila me kërkesa dhe përfitime unike.

Disa nga veçoritë më pak mbresëlënëse të platformës përfshijnë një llogari demo me $1000 në fonde dhe një ofertë relativisht të kufizuar aktivesh.

Megjithatë, depozitë minimale e ulët, Bonus depozite Binomo, dhe turnetë e rregullt të platformës më shumë sesa plotësojnë kufizimet e platformës.

Tarifa e hyrjes për turne varion nga falas në $30 dhe fituesit mund të fitojnë diku nga $300 deri në $40,000. Tregtarët me llogari Gold dhe VIP marrin përfitime shtesë kur fitojnë turne.

Llojet e llogarive Binomo

Karakteristikat e tregtimit të fundjavës, pagesat deri në 90% dhe mbështetja e përgjegjshme e klientit e bëjnë të vështirë të mos rekomandosh Binomo.

Si të zgjidhni një ndërmjetës të besueshëm të opsioneve binare:

Tani që jeni njohur me ndërmjetësit më të mirë të industrisë, zgjedhja e një prej tyre mund të jetë sfiduese. 

Siç u përmend më herët, nuk ka gjë të tillë si një ndërmjetësim i përsosur. Sidoqoftë, nëse e dini se çfarë ju nevojitet nga një broker, gjetja e ndërmjetësit më të mirë të opsioneve binare që plotëson nevojat tuaja nuk duhet të jetë shumë e vështirë.

Këtu janë disa faktorë që duhet të keni parasysh kur zgjidhni një broker për të tregtuar me të:

1. Rregullorja

Aspekti më kritik i një brokerimi të opsioneve binare është nëse ai është i rregulluar apo jo. Një ndërmjetësim i rregulluar është shumë më i besueshëm se ai që nuk është i rregulluar. Mbikëqyrja e siguron atë paratë mbahen nga partitë e duhura dhe siguron protokoll në rast mosmarrëveshjeje. 

Për shembull, në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ndërmjetësit e tregtimit të opsioneve binare miratohen nga Komisioni i Tregtisë së të Ardhmes së Mallrave (CFTC) dhe Komisioni i këmbimit të letrave me vlerë (SEC).

Binary-Options-regulation-example
Rregulloret dhe licencat zyrtare janë shumë të rëndësishme

Ndërmjetësimet mund të rregullohen nga shumë organe të ndryshme, duke përfshirë:

Ndërsa brokerat më të njohura rregullohen nga vetëm një autoritet, disa brokera zgjedhin të rregullohen nga disa organe. 

Mbikëqyrja rregullatore nga më shumë se një autoritet po bëhet gjithnjë e më e zakonshme, veçanërisht në BE, pasi opsionet binare janë tani nën një kontroll të shtuar.

Sigurimi që brokerimi juaj mbikëqyret nga të paktën një autoritet është mënyra e duhur për të shkuar. 

Por është e rëndësishme të mbani mend se nëse një ndërmjetësim nuk është i rregulluar, ai nuk është domosdoshmërisht mashtrues. Rregullorja shpesh i kufizon brokerat që të ofrojnë më shumë aktivet bazë. Për këtë arsye, disa ndërmjetës me reputacion zgjedhin ta bëjnë këtë mbeten të parregulluara. Për më tepër, shihni listën tonë të ndërmjetës të rregulluar të opsioneve binare.

➔ Hapni llogarinë tuaj falas me fituesin Quotex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

2. Platforma e opsioneve binare është e disponueshme për çdo pajisje

Në ditët e sotme është veçanërisht e rëndësishme që një tregtar privat të ketë një platformë fleksibël tregtimi. Kjo do të thotë që platforma duhet të jetë e përdorshme edhe nga rruga. Me platformat tona të rekomanduara, ju mund të përdorni portofolin tuaj në çdo kohë, 24/7 në javë. Shkarkoni aplikacion binar për pajisjen tuaj celulare.

Avantazhi është se ju duhet vetëm një qasje në platformë dhe kontrolloni llogarinë tuaj. Platforma e tregtimit të opsioneve binare është e disponueshme për shfletuesin (web), pajisjen celulare dhe për kompjuterin për t'u shkarkuar. Në përgjithësi, rekomandohet një shkarkim i platformës në PC sepse funksionon më mirë sipas zhvilluesve.

Shkarkim i platformës për pajisjet
Platforma është e disponueshme për çdo pajisje - Shkarkime
 • Një akses për çdo pajisje
 • Përdorni kompjuterin, shfletuesin ose një pajisje celulare
 • Merrni sinjalizime dhe mesazhe
 • Menaxhimi i llogarisë 24/7

Instalimi i Softueri tregtar i opsioneve binare është shumë e lehtë dhe kërkon pak njohuri. Shkarkoni platformën binare në shfletuesin tuaj ose në Appstore me vetëm një klik. Prodhuesi gjithashtu ju informon gjithmonë për përditësimet më të fundit. Nga përvoja jonë, platformat shpesh përditësohen dhe përmirësohen.

Sigurohuni që të gjitha funksionet e versionit të kompjuterit të jenë të disponueshme edhe në versionin celular. Shumica e ndërmjetësve ofrojnë këto karakteristika.

3. Bonuset

Brokerët ofrojnë bonuse regjistrimi për të tërhequr më shumë klientë. Më shpesh, bonusi është në formën e një ndeshjeje depozite. Pagesat një herë dhe tregtitë pa rrezik janë disa të tjera bonuse të njohura. Mos harroni se të gjitha këto i nënshtrohen termave dhe kushteve.

Ia vlen të gjesh kohë për të lexoni termat dhe kushtet përpara se të vendosni të regjistroheni. Nëse bonusi është një nga arsyet më të mëdha që ju të regjistroheni, skualifikimi nga marrja e bonusit e bën atë të humbasë tërheqjen e tij.

Pocket-Option-bonus-1
Bonuset

Për më tepër, përdorimi efektiv i bonusit mund të jetë shumë më i vështirë sesa mund të duket. Shumica e ndërmjetësve nuk ju lejojnë të tërhiqni bonusin pas regjistrimit. Mund të përdoret vetëm kur bëni porosi të caktuara. 

Kjo mund të ndikojë ndjeshëm në stilin tuaj të tregtimit dhe ndonjëherë bën që tregtarët të tregtojnë përtej buxhetit të tyre, duke hequr dorë nga buxheti i tyre sistemi i menaxhimit të parave për tregtimin binare.

Nëse bonusi nuk ju përshtatet, është mirë të shikoni brokerat e tjera.

➔ Hapni llogarinë tuaj falas me fituesin Quotex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

4. Depozita minimale dhe tregtia minimale

Një depozitë minimale e ulët e bën më të lehtë për ju që të filloni me tregtimin binare. Përveç kësaj, depozitat më të vogla e mbajnë rrezikun në minimum. Brokerat binare që ofrojnë një depozitë minimale nën $50 janë një zgjedhje e arsyeshme. Sidoqoftë, disa ndërmjetës kanë një depozitë minimale $100+.

Binary-Options-broker-pages-methods
Menyra pagese

Disa mënyra të njohura pagese për Depozitat e opsioneve binare janë:

 • Kartat e kreditit (Visa, MasterCard)
 • Kartat e debitit (Visa, MasterCard)
 • Kriptovalutat (Bitcoin, USDT, Ethereum dhe më shumë)
 • Kuletat elektronike (Skrill, Neteller, ADVCash dhe më shumë)
 • Transfertat bankare (bankare në internet, transferta bankare lokale)

Është gjithashtu e rëndësishme të kontrolloni shumën minimale të tregtisë. Këto mund të ndryshojnë në mënyrë drastike midis ndërmjetësve. Brokerët zakonisht kanë një madhësi minimale tregtare që varion midis $1 dhe $50. Në mënyrë ideale, dëshironi që madhësia minimale e tregtisë të jetë $25 ose më e ulët.

Një madhësi minimale më e lartë e tregtisë mund të mos jetë një ndërhyrës për disa tregtarë, por mund të jetë një marrëveshje për shumë të tjerë. 

Nëse jeni fillestar dhe sapo keni filluar të mësoni ose dëshironi të provoni të reja strategjitë tregtare binare, duke përdorur një llogari praktike ose demo do të zvogëlojë rrezikun në zero.

➔ Hapni llogarinë tuaj falas me fituesin Quotex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

5. Përqindja e pagesës

Një konsideratë tjetër e rëndësishme është përqindja e pagesës që ofron brokerimi. Sidoqoftë, krahasimi i pagesave midis ndërmjetësve është më i ndërlikuar nga sa duket. 

Pagesat ndryshojnë bazuar në disa faktorë, si p.sh si lloj aktivi dhe koha e skadimit. Pagesat ndryshojnë gjithashtu nga ndërmjetësi në ndërmjetës pasi ata menaxhojnë rrezikun e tyre. Pra, edhe nëse regjistroheni me ndërmjetësimin që ofron pagesën më të mirë në letër, mund të gjeni një ndërmjetës tjetër që ofron një pagesë më të mirë më vonë.

Norma të larta pagese për aktive të ndryshme

Prandaj, regjistrimi me ndërmjetësit bazuar në pagesën që ata ofrojnë nuk është mënyra e duhur për të shkuar. 

E tëra çfarë mund të bëni është të vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësit, të kontrolloni ato pagesat dhe kohët e skadencës, dhe kufizoni opsionet tuaja tek ndërmjetësit që ofrojnë më shpesh pagesat më të mira. Në përgjithësi, ndërmjetësit e shkëmbyer-tregtohen si Nadex (Shkëmbimi i Derivatives të Amerikës së Veriut) ofrojnë pagesa më të mira sesa ndërmjetësit pa recetë. 

Mbani në mend se jeni të lirë të kaloni përpara dhe me radhë ndërmjet ndërmjetësve sipas dëshirës tuaj. Nëse një ndërmjetës nuk i plotëson pritjet tuaja, mund të fshini llogarinë tuaj dhe të kaloni në një ndërmjetës tjetër.

Ju gjithashtu mund të bëni llogari me brokera të ndryshme dhe të hapni tregti me ndërmjetësimin që ofron pagesën më të mirë për atë tregti.

➔ Hapni llogarinë tuaj falas me fituesin Quotex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

6. Lehtësia e përdorimit:

Nëse jeni i ri në tregtimin e opsioneve binare, një ndërfaqe e thjeshtë do ta bëjë më të lehtë për ju të kuptoni lëvizjen e çmimeve, të bëni porosi dhe bej para. Disa ndërmjetës synojnë të bëjnë tregtimin e binarëve sa më të thjeshtë që të jetë e mundur për të reja tregtarët.

Në të kundërt, nëse jeni një tregtar me përvojë, mund të kërkoni një platformë që ofron mjete të avancuara analize. 

Shumica e brokerave ofrojnë llogari demo falas dhe duke përdorur llogari demo binare për të marrë një ndjenjë për platformën do të sigurojë që të keni një përvojë tregtare pa probleme më vonë.

Ju mund të përdorni një llogari demo falas për të testuar vetë platformat! 

7. Mbështetje dhe shërbim për tregtarin binar

Si tregtar, keni nevojë për mbështetje dhe shërbim të mirë. Shumica e ndërmjetësve po tregojnë përvojë dhe njohuri në opsionet binare. Brokerat e opsioneve binare në këtë përmbledhje ju japin mbështetjen më të mirë dhe më të shpejtë. Sipas kësaj, ata ndonjëherë u japin tregtarëve një edukim të mirë me webinare, video ose strategji. Për fillestarët, është e rëndësishme të mësoni teorikisht rreth opsioneve binare. Është një produkt financiar me rrezik.

Ju mund të mësoni bazat dhe njohuritë e avancuara të tregtimit në webinare me ekspertë. Shumica e ndërmjetësve fillimisht ju tregojnë bazat si funksionet e shandanët dhe përdorimi i treguesve teknikë. Zakonisht, një platformë tregtare opsionesh binare ofron më shumë se 30 tregues të ndryshëm. Ndonjëherë është e vështirë të gjesh një strategji të mirë pune me ta. Përveç kësaj, ata ju japin disa njohuri dhe informacione të avancuara për të sunduar tregjet. Shumica e ndërmjetësve ju ofrojnë një arsim më të mirë nëse depozita juaj është më e lartë (shih llojet e llogarive).

Binary-Options-llojet e llogarisë
Llojet e llogarisë së opsioneve binare

Një tjetër mundësi shërbimi janë llojet e llogarive. Për tregtarët e mëdhenj me depozita të larta dhe volum të lartë tregtimi, disa ndërmjetës ofrojnë lloje të ndryshme llogarish. Si tregtar, ju mund të merrni avantazhe të mëdha. Ata ju ofrojnë rendimente më të larta, mbështetje më të mirë, një bonus ose një program kthimi parash. Kjo është një mënyrë për të marrë më shumë fitim në tregti. Për shembull, ndërmjetësi ju ofron një fitim më të lartë të aseteve prej 5%. Kjo mund të jetë shumë e dobishme.

Kompanitë në këtë përmbledhje ju ofrojnë:

 • Mbështetja e bisedës
 • Mbështetje telefonike
 • Mbështetje me email
 • Qendrat arsimore
 • Webinarë, video, strategji
 • Llojet e llogarisë
 • Menaxherët e llogarisë

8. Llogaritë demo falas dhe të pakufizuara janë të nevojshme për çdo tregtar

Ndërmjetësi duhet t'ju ofrojë një llogari demo falas. Kjo është një llogari me para virtuale. Është krijuar për të praktikuar produktin financiar dhe për të testuar platformën e tregtimit të opsioneve binare. Ju mund të tregtoni opsionet binare pa asnjë rrezik me këto para virtuale. Është plotësisht i lirë për t'u përdorur. Gjithashtu, tregtarët mund të zhvillojnë strategji të reja ose të përmirësojnë aftësitë e tyre tregtare. Tregtarët e avancuar ose fillestarët përpiqen të tregtojnë të reja asetet themelore me opsione binare për suksesin më të mirë me këtë llogari.

Llogaria demo e opsioneve binare

Nga ana tjetër, ndonjëherë ndërmjetësi u jep tregtarëve të tij këshilla tregtare për analiza ose strategjitë e opsioneve binare. Të llogaria demo binare është e përkryer për t'u praktikuar ajo njohuri e re. Tregtimi është shumë kompleks dhe shpesh nuk është e lehtë të gjesh rrugën e duhur. Kjo është arsyeja kryesore për përdorimin e një llogarie demo. Shumica e tregtarëve fitojnë përvojë së pari përpara se të investojnë para të vërteta. Nga përvoja ime, është e mundur të merrni një fitim të lartë duke tregtuar në drejtimin e duhur.

Hapat e parë për suksesin e opsioneve binare:

 1. Mësoni bazat e opsioneve binare. Informacioni për tregtimin Binary është i disponueshëm në platformën e ndërmjetësit ose në internet. Për pyetje, ka forume të caktuara në dispozicion.
 2. Zhvilloni një strategji të suksesshme. Shumica e ndërmjetësve do t'ju ndihmojnë të gjeni një mënyrë për të tregtuar me sukses.
 3. Përdorni llogarinë Demo. Është një llogari me para virtuale. Kështu që ju tregtoni pa rrezikuar tregjet.

Ju duhet t'i bëni vetes këto pyetje:

 • Çfarë dua të arrij me tregtimin e opsioneve binare?
 • Sa dua të investoj?
 • Ku dhe në cilin treg dua të tregtoj?
 • Si të reagoj ndaj humbjeve?
 • Cilat janë shanset për të fituar?

Vendet e disponueshme për tregtarët

Opsionet binare nuk lejohen në çdo vend të botës. Përveç kësaj, disa vende e ndalojnë tregtinë për të përdorur ndërmjetës të huaj. Shumica e ndërmjetësve pranojnë tregtarë ndërkombëtarë, por ka kufizime për vendet e ndaluara. Nuk mund ta përgjithësosh sepse ndërmjetësi vendos se cilin klient pranon.

Në ditët e sotme, opsionet binare po bëhen gjithnjë e më të njohura në mesin e tregtarëve. Është një produkt financiar i thjeshtë dhe efikas. Është e mundur të gjeneroni një pagesë të lartë në një horizont të shkurtër kohor. Azia dhe Afrika po rriten shumë shpejt dhe njerëzve u pëlqen funksioni i tregtimit. Agjentët në këtë përmbledhje përpiqen të përmirësojnë shërbimin e tyre në këtë rajon të botës, sepse kërkesa është shumë e lartë. Ata përmirësojnë mbështetjen e tyre ndaj klientit me gjuhë të ndryshme dhe shërbime të tjera.

Vendet me rritje më të shpejtë:

Mashtrimet e ndërmjetësit të opsioneve binare: Kushtojini vëmendje ku regjistroheni!

Në internet, ju mund të gjeni rastësisht disa faqe interneti të mashtruesve ose brokerave të këqija. Organizatat qeveritare të SHBA-së, Kanadasë, Evropës dhe Australisë kanë publikuar tashmë artikuj informues rreth mashtrimeve dhe agjentët e mashtrimit. Ju mund të kontrolloni paralajmërimi ynë i plotë i rrezikut me informacion të mëtejshëm këtu dhe Lista e zezë e ndërmjetësit të opsioneve binare!

Këtu janë disa këshilla për të kontrolluar një faqe interneti të ndërmjetësit përpara se të regjistroheni:

 • Mos i besoni askujt që premton fitime të garantuara
 • Kontrolloni faqen e internetit për një adresë zyrtare të kompanisë
 • Kontrolloni autoritetin rregullator të ndërmjetësit
 • Kontrolloni historikun e ndërmjetësit – Për sa kohë ekziston kjo kompani?
 • Mblidhni informacione në faqet e internetit të rishikimeve si p.sh https://www.binaryoptions.com/

Ju duhet të mësoni si të mbroheni nga mashtruesit binare. Ata kryesisht synojnë fillestarët në tregti. Në këtë faqe interneti, ne ju kemi dhënë tashmë shumë këshilla se si mund të kontrolloni një ndërmjetës binar përpara se të regjistroheni. Për më tepër, lexoni listën tonë të zezë të ndërmjetësit Binar këtu!

Përfundim: Ndërmjetësi më i mirë i opsioneve binare është Quotex!

Të konkludosh përfundimisht se një ndërmjetësim i caktuar është më i miri me të cilin mund të regjistrohesh nuk është e lehtë. Disa përdorues pëlqejnë një plan urbanistik të thjeshtë, ndërsa të tjerë preferojnë të kenë të gjitha të dhënat në ekranin e tyre. Me fjalë të tjera, është një çështje e shijes personale.

Quotex është në krahasimin tonë zgjidhja më e mirë për tregtarët! Platforma e tregtimit të opsioneve binare është unike dhe ofron shumë funksione për analiza dhe strategji tregtare. Depozitat dhe tërheqjet po funksionojnë shumë shpejt pa asnjë tarifë. Për më tepër, ju mund të përdorni një llogari demo falas Quotex ose filloni me vetëm $ 10! Krahasuar me ndërmjetësit e tjerë të opsioneve binare, Quotex ka kthimi më i lartë në investim!

Sidoqoftë, platformat e tregtimit mund të ndryshojnë për sa i përket cilësisë. Platformat që kanë një plan urbanistik të thjeshtë mund të jenë pak a shumë të lehta për t'u përdorur në krahasim. 

Në përgjithësi, ndërmjetësit që ofrojnë të dyja Opsionet binare dhe CFD-të kanë një platformë më të ngarkuar me veçori. 

Ky postim nxjerr në pah të gjitha të mirat dhe të këqijat e ndërmjetësve kryesorë në industri. Hapi juaj i ardhshëm duhet të jetë ngushtimi i brokerave dhe zgjedhja e asaj që ju përshtatet më së miri. Zgjedhja jonë është padyshim Quotex, siç e patë në krahasimin tonë!

Shikoni listën e ndërmjetësve të opsioneve binare këtu: (shikoni të gjitha vlerësimet)

 1. Quotex
 2. Pocket Option
 3. IQ Option
 4. Deriv
 5. Expert Option
 6. Olymp Trade
 7. Binarycent
 8. RaceOption
 9. Binarium
 10. Binomo
➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Quotex falas tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pyetje të shpeshta në lidhje me ndërmjetësit e opsioneve binare:

Ku mund të bëj tregti binar? Ku të tregtoni opsionet binare?

Ju mund të tregtoni opsione binare duke u regjistruar në një broker që lejon tregtimin e opsioneve binare. Ju mund të gjeni ndërmjetësimin e duhur duke kaluar nëpër udhëzuesin tonë të mësipërm dhe duke lexuar komentet e ndërmjetësit të opsioneve binare.

Cili ndërmjetës i opsioneve binare është më i mirë?

Çdo broker ofron përfitime unike dhe ka disavantazhe unike. Më tej, tregtarët kanë nevoja të ndryshme dhe ajo që mund të jetë më e mira për një tregtar mund të mos funksionojë për një tregtar tjetër.
Për të gjetur ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare, vini re veçoritë pa të cilat nuk mund të shkoni dhe gjeni një ndërmjetës që ofron çdo veçori që dëshironi. Nga krahasimi ynë, Quotex është ndërmjetësi binar më i mirë sepse ofron një rendiment të lartë, shumë asete dhe një platformë miqësore për përdoruesit.

Si e dini nëse një ndërmjetës i opsioneve binare është i ligjshëm?

Mënyra më e mirë për të ditur nëse një ndërmjetës është i ligjshëm është të siguroheni se është i rregulluar. Mbikëqyrja rregullatore siguron që paratë tuaja të shkojnë në duart e duhura, duke ulur rrezikun e mashtrimit. 
Nëse një ndërmjetësim nuk është i rregulluar, nuk tregon se nuk është legjitim. Shumë ndërmjetës me reputacion shmangin rregullimin në mënyrë që të mund të ofrojnë më shumë asete për tregtarët.

Cili ndërmjetës ka opsione binare?

Jo çdo ndërmjetës ofron opsione binare – disa ofrojnë vetëm çifte forex ndërsa të tjerët ofrojnë CFD. Kur kërkoni një ndërmjetës për tregtimin e opsioneve binare, kaloni nëpër asetet që ofron dhe sigurohuni që ai lejon tregtimin e opsioneve binare.


Llojet dhe kategoritë e tjera të ndërmjetësve binare: