Të listuara 18 mjetet më të mira të tregtimit të opsioneve binare

Për të tregtuar siç duhet tregun e opsioneve binare, ekzistojnë disa mjete tregtare që një tregtar duhet të marrë. Disa nga këto mjete janë falas, ndërsa të tjerët duhet të blihen komercialisht.

Qëllimi i blerjes së këtyre mjeteve tregtare është të përmirësoni procesin e tregtimit dhe të përpiqeni të fitoni sa më shumë para nga tregu. Në këtë artikull, ne do t'ju prezantojmë me 18 mjetet më të mira të tregtimit për suksesin e opsioneve binare.

Mjetet më të mira të tregtimit për opsionet binare - Mjete të dobishme

Këtu është një përmbledhje e 18 Mjeteve më të mira të Tregtimit Binar, të cilat janë instrumente thelbësore për tregtarët e opsioneve binare:

Tani që keni një pasqyrë të mirë, ne do t'i shikojmë në detaje të gjitha këto mjete dhe përfitimet e tyre.

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Pocket Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Më poshtë është një përmbledhje e mjeteve dhe instrumenteve më të rëndësishme për tregtimin e opsioneve binare:

Mjeti nr. 1 – Instrumentet e zbulimit të modelit të grafikut

Model grafiku ABCD
Detektor i modelit të grafikut

Një nga mjetet thelbësore të tregtimit për çdo tregtar të opsioneve binare është një mjet për zbulimin e modelit të grafikut, i cili e ndihmon tregtarin të analizojë saktë modelet e grafikëve. Shumë forma të tregtimit të opsioneve binare mbështeten në parashikimin e drejtimit të aktivit, dhe modelet janë një tregues i mirë për këtë. A do të rritet apo do të bjerë çmimi i një aktivi pas një periudhe konsolidimi, apo tendenca do të vazhdojë apo do të kthehet plotësisht? Ky informacion është i disponueshëm për tregtarin me kosto të ulët përmes modeleve të ndryshme të grafikëve.

Në vend që të vihen tregtarët nën presion të panevojshëm duke u kërkuar atyre të kalojnë orë të tëra duke studiuar dhe mësuar përmendësh modelet e grafikëve, janë në dispozicion mjete që mund t'i dallojnë menjëherë këto modele. Ka më shumë për të ardhur. Forca dhe jetëgjatësia e këtyre modeleve dhe grafikët e kornizës kohore në të cilat ato shfaqen mund të parashikohen nga disa nga këto metoda, duke siguruar një bazë për përcaktimin e skadencës.

Mjete tregtare si këto janë të disponueshme në treg. Për shembull, ka Autochartist, Schwab StreetSmart Edge Pattern Recognition Software dhe programe të tjera të ngjashme nga TradeKing-Recognia.

Mjeti nr. 2 – Llogaritësi i autopivotit

Llogaritësi automatik i Pivot Pivot dhe mjeti i rikthimit të të dhënave të Livecharts.co.uk
Llogaritësi autopivot

Llogaritësi Autopivot është një mjet falas, por vlera e tij është e pamatshme, pasi identifikon dhe rillogarit automatikisht tre nivelet kryesore të mbështetjes dhe rezistencës çdo ditë tregtimi. Ai i paraqet këto nivele në një format të qartë, të koduar me ngjyra, duke eliminuar çdo konfuzion të mundshëm në lidhje me pozicionet e tyre.

Në botën e tregtimit, rëndësia e niveleve të sakta të mbështetjes dhe rezistencës nuk mund të mbivlerësohet. Këto standarde kritike mund të përcaktojnë drejtimin e ardhshëm të çmimeve të aktiveve. Megjithatë, pavarësisht rëndësisë së tyre, shumë tregtarë anashkalojnë një mjet të vlefshëm të krijuar për të identifikuar këto nivele: kalkulatorin autopivot.

Pavarësisht nëse jeni i përfshirë në tregtimin e diapazonit, tregtimin e jashtëzakonshëm ose një tregti të thjeshtë lart/poshtë, kuptimi i këtyre niveleve është thelbësor. Shumë tregtarë e kuptojnë rëndësinë e tyre vetëm kur këto nivele prishin tregtinë e tyre. Duke përfshirë Llogaritësin Auto Pivot në strategjinë tuaj tregtare, ju mund t'i dilni përpara këtyre sfidave.

Duke pasur parasysh që ky mjet është edhe falas dhe gjerësisht i disponueshëm në internet, nuk ka asnjë justifikim për mospërfshirjen e tij nga paketa juaj e veglave tregtare. Jo vetëm që përshkruan tre pikat kryesore të mbështetjes dhe rezistencës, por gjithashtu i përditëson ato çdo ditë. Kjo siguron qartësi dhe saktësi në vendimet tuaja tregtare, duke ju lejuar të lundroni në treg me besim më të madh.

Ndërmjetësi më i mirë binar:
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Pocket Option - Tregtoni me fitime të larta

123455.0/5

Pocket Option - Tregtoni me fitime të larta

  • Pranon klientë ndërkombëtarë
  • Pagesa të larta 95%+
  • Platformë profesionale
  • Depozita të shpejta
  • Tregti Sociale
  • Shpërblime falas
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Mjeti nr. 3 – Grafikët

Analiza teknike në grafikun kuotash
Grafikët e tregtimit

Grafikët ndërveprues ofrojnë një paraqitje vizuale të lëvizjeve të tregut, duke i lejuar tregtarët të identifikojnë modelet, tendencat dhe mundësitë e mundshme. Pa pasur të ndryshme llojet e tabelave në dispozicion, tregtarët lihen të lundrojnë në ujërat e turbullta të tregut vetëm nga intuita, e cila është e ngjashme me fluturimin e verbër.

Çuditërisht, shumë ndërmjetës të opsioneve binare nuk ofrojnë funksione të mira grafikuese, duke i lënë tregtarët e tyre në një disavantazh të konsiderueshëm. Megjithatë, ka një zgjidhje. Platformat si MT4 ju japin akses në një gamë të gjerë asetesh që tregtohen zakonisht në tregun e opsioneve binare. Duke u regjistruar me një ndërmjetës MT4, tregtarët mund të përfitojnë falas nga këto tabela interaktive.

Quotex-grafik-dhe-analiza
Llojet e grafikëve

Një shembull kryesor i një platforme që kupton rëndësinë e hartimit gjithëpërfshirës është Quotex. Ky ndërmjetës i opsioneve binare ofron grafikët për një gamë të gjerë aktivesh, nga indekset e aksioneve dhe mallrat si ari dhe argjendi, deri te aksionet dhe monedhat individuale. Me Quotex, tregtarët mund të jenë të sigurt se çfarëdo aseti që zgjedhin në tregun e opsioneve binare, ka një tabelë të detajuar për të udhëhequr vendimet e tyre.

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Pocket Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Mjeti nr. 4 – Llogaritë Demo

Tregtimi i llogarisë demo Quotex
Llogaria demo e opsioneve binare

Është e pamundur të mbivlerësohet dobia e llogaritë demo të opsioneve binare. Nëse një tregtar nuk mund të bëjë të gjitha gabimet që duhet të bëjë, ai kurrë nuk do të mësojë se si të tregtojë tregun siç bëri Thomas Edison. Marrja e një llogarie të mostrës së opsioneve binare falas është, për ironi, e vështirë. Agjentët e opsioneve binare ose nuk e kanë fare, ose nëse e kanë, ata ose kufizojnë pronësinë e tij ose ua japin atë vetëm tregtarëve që depozitojnë para në një llogari të drejtpërdrejtë.

Quotex është një ndërmjetës i opsioneve binare që dallohet për ofrimin e llogarive demo të pakufizuara, jo të detyrueshme. Nëse nuk mund të gjeni ndonjë llogari tjetër mostër, ju lutemi hapni një llogari demo me këtë ndërmjetës dhe testoni strategjitë tuaja tregtare atje.

Këto katër mjete janë më të mirat që mund të ketë një tregtar i opsioneve binare, por nuk janë të vetmet që përdoren.

Mjeti nr. 5 – Mjetet e njohjes së modelit të grafikut

autochartist
Mjetet e njohjes së modelit të grafikut

Mjetet e njohjes së modelit të grafikut janë një nga mjetet më të rëndësishme tregtare që duhet të ketë çdo tregtar i opsioneve binare, pasi ato ndihmojnë për të treguar drejtimin e aktivit. Suksesi në disa lloje tregtimi në tregun e opsioneve binare varet nga aftësia për të përcaktuar drejtimin e aktivit, dhe modelet e grafikut tregojnë pikërisht këtë. A do të rritet apo ulet çmimi i një aktivi, a do të vazhdojë ai një trend të mëparshëm pas një periudhe konsolidimi apo do të kthehet plotësisht? Ka disa modele grafiku që mund t'i vënë të gjithë këtë informacion në duart e tregtarit shumë lirë.

Tani, në vend që të stresoni tregtarin duke i kërkuar atij ose asaj që të shkojë të mësojë dhe të grumbullojë modelet e grafikut, ka mjete që mund t'i ndihmojnë tregtarët të identifikojnë modelet e grafikëve në një çast. Nuk mbaron me kaq. Disa nga këto mjete janë në gjendje të parashikojnë fuqinë dhe kohëzgjatjen e këtyre modeleve dhe gjithashtu të identifikojnë grafikët e kornizës kohore mbi të cilat ato formohen, duke siguruar një bazë për përcaktimin e skadimit.

Ka disa nga këto mjete tregtare në treg. Disa prej tyre janë Autochartist, Schwab StreetSmart Edge Pattern Recognition Software dhe softuer të ngjashëm nga TradeKing-Recognia.

Disa ndërmjetës ofrojnë thjesht disa opsione tregtare ose aspak. Të tjerët mund t'ju ofrojnë mjete të ndryshme që ju lejojnë të merrni më shumë kontroll mbi tregtinë tuaj. Kohët e fundit fola me një përfaqësues nga një faqe interneti me opsione binare, i cili tha se shumë pak nga klientët e tyre përdornin mjetet që ata ofruan.

Ata që i përdornin kishin më shumë gjasa të kishin sukses, ndërsa ata që nuk i përdornin kishin më shumë gjasa të dështonin. Mjete të tjera të shkëlqyera për tregtimin e opsioneve binare mund të gjenden këtu.

Kontrolloni me ndërmjetësin tuaj për të parë nëse i kanë ato:

Mjeti nr. 6 – Zgjat, i njohur gjithashtu si rrokullisje 

Opsionet binare rrotullohen mbi funksionin.PNG
Karakteristika e rrotullimit

shtrirja / rrokulliset mbi funksioni ju lejon të ndryshoni datën e skadimit të marrëveshjes suaj dhe mund të zgjasni pozicionin tuaj përtej kohës origjinale të skadimit. Është një opsion i mrekullueshëm nëse po kërkoni t'i largoni fitimet tuaja për aq kohë sa të jetë e mundur. Ka raste kur ka kuptim të qëndroni në tregtinë tuaj dhe të përfitoni nga të gjitha mundësitë që shfaqen. Në fund, pjesa më e rrezikshme dhe sfiduese është përfunduar.

Mjeti nr. 7 – Veçoria e mbylljes së hershme

Mbyllja e hershme funksioni përdoret më së miri në fund të natës pasi ju lejon të dilni nga një pozicion përpara se të skadojë. Në thelb, nuk mund të gaboni me mjetin e këtij ndërmjetësi. Mbyllni një tregti me humbje përpara se të humbni të gjitha paratë tuaja. Ju gjithashtu mund ta bëni këtë nëse po përpiqeni të dilni nga një tregti fitimprurëse që mendoni se po shkon në drejtimin e gabuar. Është e mundur të bëni një fitim të vogël apo edhe të prishni në vend që të humbni para. Në disa raste, Marrja e Fitimit dhe Ndalimi i Humbjes mund të simbolizojnë një mbyllje të hershme.

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Pocket Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Mjeti nr. 8 – Funksioni i dyfishtë

Opsionet binare dyfishojnë funksionin
Funksioni i dyfishtë

Funksioni i dyfishtë ju lejon të rritni dyfish investimin tuaj aktual në një pozicion të caktuar. Mbani në mend se mund të humbni dhe të fitoni dy herë më shumë nëse nuk jeni të kujdesshëm, ndaj shfrytëzojeni atë vetëm kur jeni të sigurt se po merrni vendimin e duhur. Vetëvlerësimi juaj duhet të forcohet për një qëllim të mirë. Për shembull, tregtia juaj mund të ketë kaluar dhe të ketë tejkaluar nivelet thelbësore të mbështetjes ose rezistencës. Sigurohuni që të përdorni një të mirë strategji e dyfishtë për tregtimin e opsioneve binare!

Mjeti nr. 9 – Hap platformën e grafikut

OHLC Grafiku Quotex
Platforma e hapjes së grafikëve

Një platformë e hapur do t'ju ndihmojë të kryeni analizën teknike që përmbahet në këtë grafik të përditësuar. Disa agjentë ofrojnë këtë veçori për t'ju dhënë një pamje të plotë të rrethanave të tregtisë.

Megjithatë, unë ju këshilloj fuqimisht që të merrni në dorë softuerin e hartimit të nivelit të lartë. Shumica e grafikëve në faqet e internetit të opsioneve binare të tregtuara si "Open Platform" ose "Chart Plus" janë të papërshtatshëm për tregtim profesional.

Mjeti nr. 10 – Auto-tregti

Deriv DBot
Tregtimi automatik përmes DBot

mjet robot i tregtimit automatik ju lejon të vendosni transaksione automatikisht. Si rezultat, ju mund të largoheni nga platforma dhe të lini softuerin të bëjë të gjithë punën për ju. Nëse nuk keni një arsye bindëse për të përdorur auto-tregtimin (dhe nuk mund të mendoj për një), ju këshilloj kundër tij. Si rregull i përgjithshëm, auto-tregtimi është një strategji humbëse. Për rezultatet më të mira, mbani një dorë aktive në tregtinë tuaj.

Mjeti nr. 11 – Analiza e tregut në baza ditore dhe mujore

Exnova - Analiza e tregut
Analiza e tregut

Analiza ditore dhe mujore e tregut është një përmbledhje e lajmeve më të rëndësishme financiare. Tregtarët që përdorin analiza themelore do ta pëlqejnë këtë mjet opsionesh binare. Ai u lejon atyre që përdorin strategji të veprimit të çmimeve të monitorojnë raportet si një pikë referimi, por shpesh nuk kanë gjasa të bëjnë tregti aktuale bazuar në to. Përdoreni këtë në avantazhin tuaj dhe provojeni këtë mjet.

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Pocket Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Mjeti nr. 12 – Kalendari financiar

Kalendari ekonomik i Investing.com
Kalendari Ekonomik

Një kalendari ekonomik ose kalendari financiar mund t'ju ndihmojë të mbani shënim kur qeveritë në mbarë botën nxjerrin informacione të rëndësishme. Këtu, lajmet më të paqëndrueshme priren të vijnë nga Shtetet e Bashkuara. Kalendari mund t'ju tregojë gjithashtu se kur janë planifikuar të mbahen fjalime të rëndësishme, si p.sh. "Gjendja e Bashkimit".

Tregjet mund të ndikohen nga raportet financiare, fjalimet dhe ngjarje të tjera. Përdoreni këtë mjet për të përgatitur hyrjet nëse tregtoni llogari ose shmangni kohët e raportimit nëse nuk e bëni. Zbuloni se cilat raporte kanë më shumë gjasa të jenë fitimprurëse.

Mjeti nr. 13 – Sinjalet e tregtimit

sinjale tregtare kuotash
Sinjalet tregtare

Sinjalet e tregtimit veprojnë si fare, duke treguar rrugën drejt vendimeve të informuara tregtare dhe për këtë arsye janë mjete të mira tregtare të opsioneve binare sepse nuk ndikohen nga emocionet tuaja. Ato zakonisht bazohen në analiza teknike ose themelore dhe mund të merren direkt nga platforma tregtare ose nga ofruesit e jashtëm.

Por kini kujdes: tregu është plot me ofrues sinjalesh mashtruese që përpiqen të joshin tregtarët që nuk dyshojnë në programe të shtrenjta abonimi, prandaj kini kujdes se nga i merrni sinjalet tuaja dhe në mënyrë ideale mësoni vetë strategjitë e tregtimit në mënyrë që të jeni në gjendje të gjeneroni vetë. sinjale tregtare të opsioneve binare.

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Pocket Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Mjeti nr. 14 – Burimet për të mësuar

Qendra arsimore BlackBull Markets
Burimet mësimore

Klientëve të llogarive të mëdha mund t'u ofrohen një sërë burimesh arsimore si libra elektronikë, video tregtare, uebinarë dhe sesione trajnimi javore, të cilat ju ndihmojnë të mësoni më shumë rreth tregtimit të opsioneve binare. Mos harroni të bëni kërkimin tuaj përpara se të përdorni materiale tregtare falas. Ka shumë më tepër burime falas në dispozicion sesa ato të ofruara nga ndërmjetësi juaj. Mësoni sa më shumë për tregun dhe mënyrën se si funksionon ai.

Mjeti nr. 15 – Stërvitje një-në-një

Stërvitje për tregtimin e opsioneve një-në-një
1 me 1 stërvitje

Stërvitja një për një është një nga mjetet më të mira që një tregtar mund të ketë, duke ju ndihmuar të merrni njohuri të ekspertëve shpejt dhe të përshtatura për nevojat tuaja individuale. Disa ndërmjetës e ofrojnë këtë shërbim si një përfitim shtesë. Në të njëjtën mënyrë që shërbimet e sinjaleve tregtare, metodat falas dhe burimet e tjera mund të inkorporohen në strategjinë dhe planin tuaj të tregtimit, duhet të përdoren gjithashtu udhëzimet një-për-një.

Është më mirë të mos përdorni asgjë që nuk përputhet me metodën në të cilën po punoni ose me mirëkuptimin që keni fituar. Të gjithë ekspertët financiarë nuk janë krijuar të barabartë dhe as më të mirët nuk mund t'i ndihmojnë të gjithëve. Edhe këshilla më e mirë për një tregtar mund të jetë krejtësisht e pakuptimtë për një tjetër. Sa më shumë që njohuritë e mentorit tuaj janë të rëndësishme, rëndësi ka mënyra se si tregtoni. Çdo student ka nevoja të ndryshme dhe jo çdo mentor është i përshtatshëm për të gjithë.

Mjeti nr. 16 – Llogaritësi i opsioneve binare Martingale

Llogaritësi i martingales së opsioneve binare të binaryoptions.com
Llogaritësi martingale Binaryoptions.com

Tona Llogaritësi i opsioneve binare Martingale është projektuar për të t'ju ndihmojë të përcaktoni shumën ideale për të investuar, veçanërisht kur rikuperoheni nga një pengesë. Ky mjet është i specializuar për tregtarët binare që përdorin strategjinë Martingale dhe ju lejon të vendosni numrin e tregtimeve dhe fitimeve të lidhura me ndërmjetësin tuaj. Brenda pak sekondash, do të merrni një përmbledhje të detajuar të hapave të nevojshëm martingale bazuar në të dhënat tuaja.

A e dini se tërheqja e një qasjeje martingale mund të vijë me rrezik të palëkundur? Kjo është arsyeja pse qëllimi i vlerësuesit tonë përfshin mbështetjen e menaxhimit të rrezikut për të marrë vendime të informuara në lidhje me këtë faktor kritik në praktikën tregtare.

Mjeti nr. 17 – Llogaritësi i menaxhimit të parave me opsione binare

Llogaritësi i menaxhimit të parave të opsioneve binare të binaryoptions.com
Llogaritësi i menaxhimit të parave Binaryoptions.com

Tona Llogaritësi i menaxhimit të parave të opsioneve binare synon të t'ju ndihmojë të përcaktoni shumën e saktë të investimit për secilën nga tregtitë tuaja, në mënyrë që të mund ta çoni menaxhimin tuaj të parave në nivelin tjetër. Duke futur detaje të tilla si bilanci i llogarisë dhe përqindja e rrezikut, ky mjet i zgjuar do të nxjerrë shumën optimale të tregtisë të përshtatshme për një transaksion të vetëm opsionesh binare, të përshtatura vetëm për ju.

Pavarësisht nëse jeni një tregtar aventuresk ose i kujdesshëm nga natyra, mund ta personalizoni kalkulatorin tonë të Menaxhimit të Parave për t'iu përshtatur nevojave tuaja unike në manovrat tuaja të ardhshme të opsioneve binare.

Mjeti nr. 18 – Llogaritësi i fitimit të opsioneve binare

Llogaritësi i fitimit të opsioneve binare të binaryoptions.com
Llogaritësi i fitimit Binaryoptions.com

Së fundi, për t'ju ndihmuar të mbani gjurmët e fitimeve dhe humbjeve tuaja, ne prezantojmë tonën Llogaritësi i fitimit të opsioneve binare, e cila ju lejon të vendosni shumën tuaj të investimit, kthimin e ndërmjetësit tuaj dhe numrin e tregtimeve fituese dhe të humbura, për të llogaritur menjëherë fitimet ose humbjet totale për ju.

Me këto të dhëna në majë të gishtave, si një libër dixhital, do t'ju ndihmojë të eliminoni llogaritjet e gabuara dhe të gjurmoni performancën tuaj të përgjithshme tregtare në mënyrë më efikase, pavarësisht nëse jeni i ri në kuvertë ose tashmë duke eksploruar në mënyrë rutinore detin e hapur të tregut të tregtimit! Sigurisht që mund të jetë një aleat i vërtetë kur bëhet fjalë për marrjen e vendimeve të informuara në horizonte të ndjeshme ndaj kohës. Provoni mjetin tonë - nuk do të pendoheni.

Duke përfituar nga tregtimi i opsioneve binare, ju mund të fitoni të ardhura të qëndrueshme dhe të parashikueshme. Shmangni besimin e tepërt në ngjarje të rastësishme. Ju mund të merrni kontrollin e tregtisë dhe financave tuaja me ndihmën e këtyre mjeteve tregtare (me përjashtim të tregtimit automatik, të cilin ju rekomandoj t'i shmangni). Nëse nuk e bëni këtë, këto mjete do të përdoren në dëmin tuaj.

Përfundim – Përdorni disa nga mjetet më të mira të opsioneve binare!

Tregtimi i opsioneve binare është një mënyrë e shkëlqyer për të fituar para, por vetëm nëse ju aplikoni këto mjete kryesore. Me teknikën e duhur të tregtimit për nevojat tuaja, ju lehtë mund të fitoni para. Një investitor që kërkon të bëjë një para të shpejtë në treg mund të konsiderojë opsionet binare si një zgjedhje të zbatueshme. Kjo ju lejon të tregtoni një sërë asetesh të ndryshme. Fitimet tuaja madje mund të rriten me ndihmën e një ndërmjetësi me reputacion dhe të besueshëm.

Për të përfituar sa më shumë nga llogaria juaj tregtare, duhet t'i përdorni këto mjete në potencialin e tyre maksimal (dhe të humbni shumë më pak, po aq të rëndësishme). Shkruani se si dëshironi t'i përdorni këto mjete në strategjinë tuaj tregtare dhe provoni çdo ndryshim në sistemin tuaj përpara se t'i zbatoni ato.

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Pocket Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Mjete të tjera të rëndësishme për tregtimin e opsioneve binare:

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ) në lidhje me mjetet e opsioneve binare

Cilat janë mjetet thelbësore të tregtimit për një tregtar të opsioneve binare?

Mjetet thelbësore të tregtimit për një tregtar të opsioneve binare përfshijnë mjetet e njohjes së modelit të grafikut, kalkulatorin e rrotullimit automatik, grafikët ndërveprues dhe llogaritë demo. Këto mjete ju ndihmojnë të parashikoni drejtimin e aseteve, si dhe të identifikoni nivelet kryesore të mbështetjes dhe rezistencës, të kryeni analiza teknike dhe të praktikoni strategji tregtare pa rrezikuar paratë reale.

Pse mjetet e njohjes së modelit të grafikut janë të rëndësishme për tregtimin e opsioneve binare?

Mjetet e njohjes së modelit të grafikut ju ndihmojnë si tregtar për të përcaktuar drejtimin e një aktivi. Siç e dini ndoshta, të gjitha tregtitë e opsioneve binare mbështeten në parashikimin e drejtimit të aktivit. Modelet e grafikut ofrojnë një tregues të qartë të kësaj. Mjetet si Autochartist dhe Schwab StreetSmart Edge Pattern Recognition Software mund t'i dallojnë menjëherë këto modele, të parashikojnë forcën dhe kohëzgjatjen e tyre.

Si mund të përfitojë një mjet llogarie demo tregtarët e opsioneve binare?

Llogaritë demo janë të paçmueshme për tregtarët e opsioneve binare pasi i lejojnë ata të praktikojnë strategji dhe të bëjnë gabime pa rrezikuar para të vërteta. Ai ofron një platformë për tregtarët që të mësojnë dhe të përsosin teknikat e tyre të tregtimit. Ndërsa marrja e një llogarie demo të opsioneve binare jo të detyrueshme mund të jetë sfiduese, ndërmjetësit si Quotex ofrojnë llogari demo të pakufizuara, jo të detyrueshme për praktikë.

Cilat janë disa mjete të avancuara të disponueshme për tregtimin e opsioneve binare?

Mjetet e avancuara për tregtimin e opsioneve binare përfshijnë veçori si p.sh. Extend (rollover). Ai lejon zgjatjen e pozicionit përtej kohës së skadimit origjinal. Një tjetër është mbyllja e hershme, e cila lejon daljen nga një pozicion përpara skadimit. Kthimi dyfishon investimin aktual. Ekziston një platformë e hapur për hartimin e përmirësuar. Ka edhe: Auto-tregti; Analiza ditore dhe mujore e tregut; kalendarin financiar; Sinjalet tregtare; Burimet mësimore; dhe Udhëzim Një-për-Një. Këto mjete, kur përdoren si duhet, mund të përmirësojnë strategjitë e tregtimit dhe të rrisin potencialin për fitime.