A janë opsionet binare hallall apo haram? | 6 ndërmjetës islamik


Nëse je musliman dhe ke besim Rregullat islame, mund të keni dyshime në lidhje me tregtimin e opsioneve binare. Shumë muslimanë pyesin nëse tregtimi i opsioneve binare është apo jo sipas ligjit të Sheriatit, të cilin adhuruesit e Islamit e mbajnë gjithmonë. Por po, Tregtimi i opsioneve binare është hallall dhe popullor në vendet arabe kur përdorni një ndërmjetës që ruan ligjin e sheriatit dhe që nuk paguan interesa.

Shikoni listën e 6 ndërmjetësve më të mirë të opsioneve binare hallall, që janë hallall këtu:

 1. Pocket Option – Ndërmjetësi më i mirë islamik për tregtimin binare me kthimin më të lartë
 2. Quotex – I besuar nga mijëra tregtarë myslimanë në mbarë botën
 3. IQ Option – Platformë fleksibël tregtare
 4. Expert Option – Praktikoni tregtimin pa rrezik me një klikim duke përdorur një llogari demo
 5. Deriv – Ofertat dhe asetet në përputhje me Sheriatin në dispozicion
 6. Exnova – Platformë moderne me përvojë të madhe përdoruesi

Ndërmjetësi:

Tregtia islame në dispozicion / Hallall:

Përparësitë:

Llogaria:

Ndërmjetësi:
5.0 /5
12345
Tregtia islame në dispozicion / Hallall:

po

Përparësitë:
 • Tregti sociale
 • Asete të ndryshme
 • Platformë fleksibël
 • Pagesa të shpejta
 • Tregues të gjerë
 • Ofrohet aplikacioni celular
Llogaria:

Kthim deri në 97%+

> Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Ndërmjetësi:
5.0 /5
12345
Tregtia islame në dispozicion / Hallall:

po

Përparësitë:
 • Ndërfaqe e personalizueshme
 • Analitikë e avancuar
 • Karakteristika e tregtimit të kopjimit
 • Gama e gjerë e aseteve
 • Tërheqje të shpejtë
 • Platformë miqësore për përdoruesit
Llogaria:

95%+ kthim

> Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Ndërmjetësi:
Tregtia islame në dispozicion / Hallall:

po

Përparësitë:
 • Platformë intuitive
 • Paraqitjet me shumë grafiku
 • Mjetet e analizës teknike
 • Depozita minimale e ulët
 • Instrumente të shumta
 • Burimet arsimore
Llogaria:

94%+ kthimi

> Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Ndërmjetësi:
4.8 /5
12345
Tregtia islame në dispozicion / Hallall:

po

Përparësitë:
 • Edukim ndërveprues
 • Analiza e personalizuar
 • Ekzekutimi i shpejtë i tregtisë
 • Opsionet e tregtimit social
 • Mbështetje e përgjegjshme
 • Lloje të shumta llogarish
Llogaria:

90%+ kthimi

> Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Ndërmjetësi:
5.0 /5
12345
Tregtia islame në dispozicion / Hallall:

po

Përparësitë:
 • Platformë gjithëpërfshirëse
 • Hartimi i avancuar
 • Bots të personalizueshëm
 • Përzgjedhje e gjerë e tregut
 • Ndërfaqe miqësore për përdoruesit
 • Kohëzgjatje fleksibël të tregtisë
Llogaria:

90%+ kthimi

> Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Ndërmjetësi:
Tregtia islame në dispozicion / Hallall:

po

Përparësitë:
 • Tregti e Sigurt
 • Mënyra të ndryshme pagese
 • Ekzekutimi efikas i porosisë
 • Asete të ndryshme tregtare
 • Burimet informative
 • Analitikë e fortë
Llogaria:

90%+ kthimi

> Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Cilat janë ligjet e Sheriatit në lidhje me tregtimin binare?

Tregtimi i opsioneve binare islame

Meqenëse pika kryesore është ligji i Sheriatit, do të ishte më mirë, të fillojmë me gjënë e parë së pari. Ju duhet të dini se cilat janë ligjet përkatëse në lidhje me tregtimin Ligji i Sheriatit. Këtu janë deklaratat e ligjit të Sheriatit në lidhje me tregtinë.

 1. Ligji i Sheriatit nuk e lejon kurrë lojën e fatit.
 2. Ligji i Sheriatit ndalon rreptësisht të qenit lakmitar.
 3. Ligji i Sheriatit nuk e lejon kurrë fitimin përmes ribasë ose kamatës.

A keni marrë vesh për problemin tani? Problemi është se ata që kanë një koncept të gabuar për tregtimin, po ia hedhin fajin lojërave të fatit. Si Ligji i Sheriatit ndalon lojërat e fatit, ju mund ta shmangni atë. 

Megjithatë, përkufizimi dhe motivi i tregtisë dhe lojërave të fatit nuk janë të njëjta. Pra, le të shohim, a është tregtia binar pjesë e lojërave të fatit, duke e bërë dikë të pangopur, apo një mënyrë për të fituar nëpërmjet riba?

A është hallall tregtia binar? – Shpjegimi ynë

Expert-Option-demo-platform
Platforma tregtare Expert Option

Siç ka kryesisht tre pikë që mund të qartësojnë opsionet binare të tregtimit, le të përpiqemi t'i kuptojmë këto falë një shpjegimi të duhur.

Tregtimi dhe lojërat e fatit të opsioneve binare

Bixhozi është një metoda e investimit dhe kthehet duke luajtur disa lojëra. Fituesi merr të gjitha paratë nëse humbësi humbet gjithçka. Për të shpjeguar kumarin në një fjali, do të ishte më mirë të thuhej lojërat e fatit është një lojë fati. 

Aty-këtu, shumë artikuj mund të shihet se bixhozi është shkencë. Një plan i mirë strategjik mund t'ju ndihmojë të fitoni çdo lojë të fatit. Megjithatë, shumica e njerëzve nuk kanë ndonjë potencial për të bërë strategji dhe për të luajtur me fat. Kështu, bixhozi kthehet në lojë fati.

Megjithatë, kjo lojë e fatit është e dëmshme për njerëz të tillë që nuk mund të pranojnë dështimin. Shpresa për të fituar ndeshjen e radhës i shtyn ata në skaje. Sa i përket Islamit dhe ligjit të Sheriatit, krijuesit e këtyre ligjeve e kuptuan lehtësisht mendjet njerëzore. 

Ata e dinin se mendjet shpresëdhënëse të disa budallenjve do t'i shtynin ata të provonin fatin e tyre përsëri dhe përsëri. Kjo është arsyeja pse Ligji i Sheriatit është qartësisht kundër lojërave të fatit.

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar islamik Pocket Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Tani, po në lidhje me tregtimin? Ju së pari duhet të dinë të tregtojnë. Tregtimi, qoftë në opsione binare, bursë, kriptomonedhë apo ndonjë gjë tjetër, është një lojë e plotë tregu. Nuk ka fat dhe asnjë magji.

Çdo kompani ka disa vlerat e aksioneve dhe aksionet në treg. Për shkak të kërkesës së tregut, çmimet e aksioneve luhaten. Mund të thuash se kjo është gjëja që i shtyn ata vazhdimisht të renditen në pozicionet e para. Sipas pozicioneve, vlera e çmimit rritet. E njëjta gjë vlen edhe për kriptovalutat, mallrat, indekset dhe tregtitë e tjera. Pjesë e tyre janë edhe investimet. 

Megjithatë, këtu kërkohet një plan i mirë strategjik. Nëse investoni trurin tuaj dhe investoni në aksionet e duhura, mund të fitoni lehtësisht para. Ka shumë ndërmjetës si Quotex, IQ Option dhe Pocket Option. Mjete të shumta janë gjithashtu atje, për të mbështetur motivin tuaj.

Për më tepër, çështja është investimi dhe tregtimi nuk janë aspak kumar. Është shumë përtej këtij niveli. Kushdo që mund të rregullojë një strategji të mirë mund të vazhdojë me tregun dhe të fitojë para të mëdha. Megjithatë, nëse keni dyshime, mund të tregtoni përmes ndërmjetësve të përmendur më poshtë. 

Këto Agjentët islamikë të opsioneve binare gjithmonë ndiqni ligjet islame të Sheriatit dhe kurrë mos i bindeni Islamit. Pra, ju mund të shkoni me këto të besueshme ndërmjetësit binare. Sidoqoftë, së pari, le të hedhim një vështrim në atë që ata ofrojnë.

Lista e 6 ndërmjetësve më të mirë të opsioneve binare që janë hallall

Këtu, ne paraqesim 6 ndërmjetësit më të mirë të opsioneve binare që janë hallall. Ata të gjithë u përmbahen parimeve islame, duke siguruar që platformat dhe praktikat e tyre tregtare të përputhen me kërkesat e ligjit të Sheriatit. Këta ndërmjetës i japin përparësi menaxhimit të përgjegjshëm të rrezikut, transparencës dhe drejtësisë në transaksionet e tyre, duke ofruar një mjedis tregtar etik për tregtarët myslimanë. Këta ndërmjetës kanë krijuar me sukses platforma tregtare hallall që ju lejojnë të investoni me besim dhe qetësi.

1. Pocket Option – Ndërmjetësi më i mirë islamik për tregtimin binare me kthimin më të lartë

Faqja zyrtare e Pocket Option

Pocket Option është firma më e mirë e ndërmjetësimit binare e cila është hallall dhe është bërë për tregtarët islamikë; megjithatë, ai nuk është i hapur për tregtarët amerikanë. Kompania ka selinë e saj në Saint Lucia dhe është në dispozicion për tregtarët myslimanë.

 • Deri në një bonus $100 shpesh jepet nga kjo platformë. Gjithashtu, prej tyre ofrohen bileta VIP, kthim parash, tregti pa rrezik, kode promocionale, gurë të çmuar, gjoks dhe përforcues. 
 • Ata kanë licencën zyrtare nga FMRRC. Është një kompani e themeluar mirë e ligjeve dhe rregulloreve tregtare. Ai gjithashtu ruan të gjitha rregullat e Sheriatit islam. 
 • TrueUSD, Ripple, USD Coin, Litecoins, Stellar Lumen, Perfect Money, Fasapay dhe shumë opsione pagese janë në dispozicion. Kartat e kreditit dhe kartat e debitit janë gjithashtu në dispozicion. Kufiri maksimal është fiksuar deri në $5000, dhe kufiri minimal është $1. Pra, mos ngurroni të tregtoni.
 • Ashtu si dy firmat e tjera të brokerimit, kjo firmë gjithashtu lejon mallra, monedha, aksione, indekse dhe kriptomonedha. Edhe Bitcoins dhe EOS janë pjesë e tij tani.

Në përgjithësi, kjo është një firmë e mirë brokerimi për të investuar.

Pra, ju e kuptoni ndryshimin midis lojërave të fatit dhe tregtimit. Shkoni me firmat e përmendura të ndërmjetësimit pasi ato janë shumë të kujdesshme për mbrojtjen e Islamit.

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar islamik Pocket Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

2. Quotex – I besuar nga mijëra tregtarë myslimanë në mbarë botën

Faqja zyrtare e Quotex

Quotex është një tjetër platformë popullore për tregtarët e mulsimit e cila është plotësisht hallall. Selia e kësaj firme brokerimi është e pranishme në Seychelles. Emri i kompanisë është Awesome LTD. Me pagesat maksimale prej 90%+ dhe platformat tregtare të pronarit, këto firma brokerimi po rriten gjithnjë e më shumë. Le të shohim.

 • Pjesa më e mirë e kësaj platforme është se ajo do t'ju ofrojë më shumë se 30% bonuse. Bonusi i ndeshjes, bonusi i anulimit X, përqindja e xhiros, bonusi i bilancit, kthimi i parave dhe bonuset pa rrezik do të ofrohen. Me një depozitë minimale prej $1-10, ju mund të tregtoni me përqendrim të plotë.
 • Kjo kompani ndjek të gjitha ligjet dhe rregulloret e IFMRRC. Për më tepër, ajo ka një licencë zyrtare nga ky komunitet tregtar. Pra, ju mund të tregtoni të sigurt me të.
 • Këto do të argëtojnë një gamë të gjerë opsionesh pagese pasi ofrojnë mundësi globale. Skrill, coinbase, Neteller, Ethereum, DAI, kartë krediti, kartë debiti, para në internet, QiWi dhe opsione të tjera janë të disponueshme. 
 • Të gjitha monedhat kryesore janë tashmë në listën e tyre të synuar. Ata po tregtojnë JPY, EURO, USD, CAD, CHF dhe NOK. E lartë, e ulët, 1 deri në 5 minuta, i gjithë tregtimi binar bëhet këtu. Përveç monedhave, ata kanë një kontroll të mirë në kriptovalutat, mallrat, naftën bruto, indekset, etj. 

Ata po përdorin gjithashtu disa mjete të avancuara për përmirësime të rregullta. Pra, është më mirë të jesh pjesë e saj.

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin binar islamik Quotex falas tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

3. IQ Option – Platformë fleksibël tregtare

IQ-Option-tregtare-platformë
Faqja zyrtare e IQ Option

Selia e kësaj organizate është në Stant Vincent. Të IQ Option SH.PK. Është popullor kur bëhet fjalë për opsionet binare të tregtimit që nga viti 2015. Ajo ofron një llogari tregtare islame hallall. Mbyllja e hershme është në dispozicion në këtë platformë tregtare të pronarit. 

 • Kjo platformë ndjek ligjet dhe besohet nga miliona njerëz. Pra, mund të jeni 100% i sigurt për sigurinë.
 • Shumë opsione pagese janë të hapura për ju. Transferta bankare, kartë krediti, kartë debiti, para të përsosura, pagesa union, MyBank, Trust Pay, Web Money, Neteller, CashU, iDeal, Fasapay, Entercash, WeChat dhe Globepay janë të hapura për ju. Shumica e tyre janë të disponueshme globalisht.
 • Është një firmë brokerimi përfituese sepse lejon tregtarët të tregtojnë me $1. Edhe për të shpëtuar popullin islam nga lakmia, ata e kanë caktuar kufirin e sipërm në $5000. Pra, kur jeni me IQ Option, mund të jeni të sigurt për integritetin tuaj.
 • Nëse pyesni se në cilën fushë po lejojnë tregtimin, atëherë është një listë e madhe. Në monedha, ato po lejojnë që EUR, USD, GBP, SEK, CHF, JPY, OTC, NOK, TRY, RUB, CAD, AUD, NZD dhe të tjera të jenë të disponueshme për tregtim. Përveç kësaj, ata ofrojnë ar dhe argjend si mallra. Lista e tyre në bursë është edhe më e madhe. Të gjitha kompanitë e njohura si coca-cola, Snap Inc, Tesla dhe të tjera po tregtohen prej tyre. 

Ata përdorin shumë tregues dhe mjete me cilësi të mirë për të siguruar që investimi juaj të ketë një ROI më të lartë. Opsionet ETF dhe Classic po tregtohen të gjitha prej tyre nën përgjegjësinë e plotë. Pra, duhet të provoni IQ Options.

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin binar islamik IQ Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

4. Expert Option – Praktikoni tregtimin pa rrezik me një klikim duke përdorur një llogari demo

Faqja zyrtare e Expert Option
Faqja zyrtare e Expert Option

Expert Option është ndërmjetësi ynë i katërt i opsioneve binare hallall në këtë krahasim, ai rrit fleksibilitetin e tregtimit dhe u lejon tregtarëve muslimanë të tregtojnë duke respektuar ligjin e sheriatit. Me një licencë të vlefshme biznesi, kjo platformë përputhet me ligjet dhe rregulloret, duke ofruar tregti të sigurt. Opsione të shumta pagese janë të disponueshme, duke përfshirë transferimin bankar, kartën e kreditit, kartën e debitit, Perfect Money dhe shumë të tjera. Expert Option mundëson tregtimin duke filluar nga $1 deri në $5000, duke dekurajuar tregtimin e tepërt dhe lakminë. Platforma ofron një gamë të gjerë asetesh, duke përfshirë monedhat, mallrat, aksionet dhe më shumë, të gjitha në përputhje me parimet islame.

 • Mjete të avancuara analitike për vendimmarrje të informuar.
 • Ndërfaqe miqësore për përdoruesit për të gjitha nivelet e përvojës.
 • Mbështetje e përgjegjshme e klientit për ndihmë të menjëhershme.
 • Masa të forta sigurie për të mbrojtur informacionin e përdoruesit.
 • Aplikacion celular për tregtim të përshtatshëm në lëvizje.
 • Spread konkurrues për tregti me kosto efektive.
➨ Regjistrohu me ndërmjetësin binar islamik Expert Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

5. Deriv – Oferta dhe asete në përputhje me Sheriatin në dispozicion

Faqja zyrtare e Deriv
Faqja zyrtare e Deriv

Deriv ofron licenca të shumta financiare në 5 vende, duke siguruar respektimin e ligjit islamik të Sheriatit, dhe mbështet një llogari tregtare hallall. Platforma ofron opsione të shumta pagese, si TrueUSD, Ripple, USD Coin, Litecoins, Stellar Lumen, Perfect Money dhe Fasapay. Me një kufi minimal tregtar prej $1 dhe një maksimum prej $5000, Deriv promovon praktika të përgjegjshme tregtare. Platforma lejon tregtimin e mallrave, monedhave, aksioneve, indekseve dhe kriptovalutave, duke përfshirë Bitcoin dhe EOS, të gjitha duke ruajtur një mjedis tregtar hallall.

 • Grafikët e personalizueshëm të tregtimit për përvoja të personalizuara.
 • Tregtimi i robotëve për strategji dhe efikasitet të automatizuar.
 • Burime edukative dhe webinarë për mësim të vazhdueshëm.
 • Zgjedhje e shumëllojshme e aseteve për mundësi të ndryshme tregtare.
 • Lloje të shumta llogarish për stile të ndryshme tregtimi.
 • Platforma e disponueshme në shumë gjuhë për akses global.
➨ Regjistrohu me ndërmjetësin binar islamik Deriv falas tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

6. Exnova – Platformë moderne me një përvojë të shkëlqyer të përdoruesit

Faqja zyrtare e Exnova
Faqja zyrtare e Exnova

Exnova është një tjetër platformë tregtare në përputhje me Sheriatin duke ofruar opsione të mbylljes së hershme për fleksibilitet të shtuar. Kjo platformë hallall është plotësisht e licencuar, duke siguruar një përvojë të sigurt tregtare. Me një gamë të gjerë opsionesh pagese, Exnova kujdeset për tregtarët në mbarë botën. Platforma lejon tregtimin duke filluar nga $1 me një kufi të sipërm prej $5000, duke promovuar sjellje të përgjegjshme tregtare. Exnova ofron shumë asete tregtare, duke përfshirë monedhat, mallrat, aksionet dhe më shumë, të gjitha duke respektuar udhëzimet islame.

 • Karakteristikat e tregtimit social për të ndjekur dhe kopjuar tregtarët e suksesshëm.
 • Llogaritë e përkushtuara islame për pajtueshmërinë me ligjin e Sheriatit.
 • Përditësimet dhe lajmet e rregullta të tregut për tregti të informuar.
 • Integrim pa probleme me mjetet dhe platformat e njohura tregtare.
 • Normat konkurruese të komisionit për tregti fitimprurëse.
 • Mjetet e menaxhimit të rrezikut për praktikat e përgjegjshme tregtare.
➨ Regjistrohu me ndërmjetësin binar islamik Exnova falas tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Opsionet binare dhe lakmia shpjegohen:

Pasi të keni shpjeguar pikën e parë, ju ndoshta kuptoni se ku është problemi. Gjithçka ka të bëjë me mendjen nënndërgjegjeshëm, pasi ajo shkakton emocione. Lakmia është padyshim një emocion.

Ajo vjen nga shumë besim te pasuria. Është gabim. Siç e keni parë, loja qëndron në strategji dhe ju duhet të ruani kufijtë tuaj. Pra, çdo ditë rregulloni një kufi dhe investoni me një bilanc minimal.

Tregti dhe riba

Platforma tregtare Quotex
Platforma tregtare Quotex

Në Islam, fitimi i riba (kamatit) është rreptësisht i ndaluar. Sidoqoftë, kur tregtoni, investoni me shpresën për të fituar një kthim të vlefshëm nga investimi i tyre. Ky koncept është i ndryshëm nga riba, pasi tregtarët nuk fitojnë interes, por kërkojnë fitim nga transaksionet e tyre financiare.

Derisa duke u angazhuar në aktivitete tregtare, është thelbësore të bëhet dallimi midis riba-s dhe përpjekjeve legjitime të kërkimit të fitimit. Kur blini mallra ose shërbime, dikush pret vlerë në këmbim, që është një aspekt i natyrshëm i tregtisë. Në mënyrë të ngjashme, në tregti, investitorët kërkojnë kthime të vlefshme nga investimet e tyre, duke u përafruar me parimet islame për sa kohë që ata shmangin transaksionet e bazuara në interes.

Në përfundim, tregtimi i opsioneve binare mund të konsiderohet hallall nëse tregtarët mbajnë një qasje të disiplinuar, kontrollojnë emocionet e tyre dhe u përmbahen udhëzimeve islame, duke shmangur ribanë dhe praktikat e tjera të ndaluara.

Përfundim: Opsionet binare janë hallall dhe të disponueshme për tregtim për tregtarët islamikë

Me pak fjalë, është mirë të besosh atë që beson, por duhet kuptoni edhe kuptimin e brendshëm. Ata që po përhapin thashethemet kanë më pak njohuri për fjalët. Është radha juaj për të ndryshuar mentalitetin tuaj dhe për të fituar para të mëdha, sinqerisht.

Tregtimi i opsioneve binare është hallall dhe popullor në vendet arabe. Shumë ndërmjetës binare ofrojnë opsione të llogarisë islame. Bëhu një musliman i vërtetë, bëhu pro-tregtar i opsioneve binare me besimet e tua. Suksesi ju pret.

Këta janë 6 ndërmjetësit më të mirë të opsioneve binare islame, në rendin e duhur:

 1. Pocket Option – Ndërmjetësi më i mirë islamik për tregtimin binare me kthimin më të lartë
 2. Quotex – I besuar nga mijëra tregtarë myslimanë në mbarë botën
 3. IQ Option – Platformë fleksibël tregtare
 4. Expert Option – Praktikoni tregtimin pa rrezik me një klikim duke përdorur një llogari demo
 5. Deriv – Ofertat dhe asetet në përputhje me Sheriatin në dispozicion
 6. Exnova – Platformë moderne me një përvojë të shkëlqyer të përdoruesit
➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Pocket Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pyetjet më të bëra (FAQ):

Tregtimi binar është hallall apo haram?

Po, tregtimi i opsioneve binare është hallall dhe jo kundër ligjit islamik të sheriatit. Është një instrument financiar për të tregtuar tregun për të fituar fitim ose për të humbur para. Nuk është kumar si në kazino dhe nuk mund të lidhet me të.

A mund të hap një llogari tregtare binar islame?

Nuk ka llogari të veçanta tregtare binare islame! Për shembull, kur bëni tregti në forex, mund të regjistroheni për një llogari islamike të tregtimit në forex për shkak të pagesave të interesit, të cilat më pas neglizhohen. Në tregtimin e opsioneve binare, nuk ka pagesa interesi. Pra, nuk keni nevojë për një llogari të veçantë tregtare islame.

Cili ndërmjetës i opsioneve binare ofron tregtinë islame?

Agjentët e krahasuar të opsioneve binare (Quotex, Pocket Option dhe IQ Option) po ofrojnë tregti islame për klientët e tyre. Kontaktoni mbështetjen e ndërmjetësit nëse nuk jeni të sigurt se po përdorni cilësimin e duhur; ata do t'ju ndihmojnë!

Pocket Option është hallall apo haram?

Pocket Option mund të konsiderohet hallall, pasi lehtëson kushtet e tregtimit në përputhje me Sheriatin, të tilla si ofrimi i llogarive pa shkëmbim dhe mbajtja e një strukture tarifore transparente. Ky ndërmjetës nuk mund të shihet si haram sepse përputhet me parimet e financave islame, duke përfshirë të qenit transparent në lidhje me tarifat. Duke siguruar praktika etike tregtare, ky ndërmjetës përputhet me parimet e financave islame. Nëse jeni tregtar musliman, mund të tregtoni me Pocket Option.

A është hallall apo haram Quotex?

Quotex është hallall. Ky ndërmjetës i përmbahet kërkesave të financave islame. Ai ofron llogari tregtare pa interes, inkurajon strategji të disiplinuara tregtare dhe shmang spekulimet. Duke respektuar këto vlera, Quotex mund të konsiderohet si hallall.

A është Expert Option hallall apo haram?

Expert Option është hallall sepse ndjek mësimet islame. Ai ndalon transaksionet e bazuara në interes, nxit një mjedis tregtar të përgjegjshëm dhe siguron transparencë në operacionet e tij. Duke respektuar këto udhëzime, Expert Option mbetet në përputhje me parimet e Sheriatit.

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment