Faqja më e mirë e tregtimit të opsioneve binare! - Binaryoptions.com

Binaryoptions.com ofron edukimin më të mirë në lidhje me tregtimin e opsioneve binare, me më shumë se 10 vjet përvojë në tregtimin online, ne do t'ju ndihmojmë:

 • Shmangia e mashtrimeve në sinjale tregtare dhe robotë
 • Strategjitë e opsioneve binare
 • Udhëzues për fillestarët
 • Tregtimi i njohurive nga ekspertët
 • Agjentët më të mirë për tregtim
 • Shqyrtime dhe këshilla të platformës tregtare
binaryoptions.com
binaryoptions.com
Ne jemi të njohur nga:

Pasqyra jonë e temës për të mësuar opsionet binare:

Agjentët tanë të shqyrtuar të opsioneve binare – filloni të tregtoni binarët këtu:

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Tërheqje të shpejta
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Llogari demo falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $50
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

/
Rendimenti: 94%+
300+ tregje
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Tërheqje të shpejta
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Llogari demo falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
/
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 94%+
300+ tregje
Përparësitë:
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Oferta:

Cilat janë opsionet binare?

Opsionet binare (Përkufizimi) është një produkt i ri financiar i lançuar dhe miratuar nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim (SHBA) në vitin 2008. Njihet si opsioni “All-Or-Nothing” sepse mund të fitoni një kthim të lartë ose të humbni shumën e investimit. Ju thjesht sugjeroni që një çmim aktual në bursë do të rritet ose do të ulet brenda një kohe skadimi duke përdorur opsionet binare. Nëse keni të drejtë në një afat të caktuar, ju bëni një shumë monetare fikse. afati kohor (koha e skadimit të opsioneve binare) mund të zgjidhen nga tregtar në platformën e ndërmjetësit. Është e mundur të tregtoni opsione nga 30 sekonda kohëzgjatje deri në 2 muaj ose edhe më shumë. Ka rëndësi vetëm nëse çmimi është më i lartë ose më i ulët se çmimi juaj i goditjes kur përfundon koha e skadimit.

Opsionet dixhitale ofrohen nga OTC (mbi banak) Brokerat që përputhen me porositë ndërmjet tregtarëve të ndryshëm.

Shuma e investimit mund të jetë e vogël deri në $1 ose e lartë deri në $1,000. Kjo varet nga platforma ku tregtoni opsionet binare.

Edhe nëse jeni fillestar në Tregtimi binare është e mundur të filloni me një llogari demo falas. Kjo do të thotë që ju jeni duke tregtuar me para virtuale dhe nuk rrezikoni para reale në tregje.

Për të filluar tregtimin binar, ndiqni këto hapa:

 1. Zgjidhni aktivin që dëshironi të tregtoni
 2. Bëni një parashikim të lëvizjes së ardhshme të çmimeve (lart ose poshtë)
 3. Zgjidhni kohën e skadimit të opsionit
 4. Zgjidhni shumën e investimit për tregtinë (ajo fillon nga $1)
 5. Filloni tregtinë dhe hyni në treg me një çmim grevë.
 6. Prisni derisa koha e skadimit të përfundojë dhe opsioni binar të skadojë
 7. Çmimi duhet të jetë lart ose nën çmimin tuaj të goditjes (në varësi të drejtimit të tregtisë)
 8. Bëni një fitim deri në 100% ose humbni shumën tuaj të investimit

Për më tepër, lexoni tonë udhëzues i plotë se si të tregtoni opsionet binare!

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Quotex falas tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Aktivi themelor i një opsioni binar

Tregu themelor mund të jetë aksione, mallra, kriptovaluta, forex ose ETF. Varet nga ndërmjetësi se cilat asete ofrohen. Tregtia thjesht blen ose shet një kontratë opsionesh për këto aktivet bazë. Nuk është investim i vërtetë në aktiv si blerja e arit nga një shitës me pakicë. Ju thjesht tregtoni kontratat e opsioneve.

Koha e skadimit të një opsioni

Opsioni binar mbyllet gjithmonë në a koha fikse e skadimit. Për shembull, ju mund të tregtoni opsione binare 30 sekondash, 60 sekondash apo edhe 1-mujore. Varet nga ndërmjetësi që zgjidhni dhe cilat data të skadimit janë të disponueshme. Nëse arrihet data e skadimit, çmimi bazë i aktivit duhet të jetë mbi ose nën objektivin tuaj të çmimit.

Çmimi objektiv/çmimi goditës

Objektivi i çmimit është pika juaj bazë e hyrjes ose çmimi i goditjes. Nëse filloni të blini ose shisni një opsion binar, çmimi i goditjes është çmimi aktual i tregut. Pra, është shumë e rëndësishme që të keni një kohë të mirë në anën tuaj. Edhe nëse e humbisni objektivin tuaj të çmimit me 0,1 pikë, mund të humbni të gjithë investimin tuaj. Por nga ana tjetër, ju mund të fitoni një sasi të lartë kthimi nëse keni të drejtë. Ndoshta ju pyesni: A mund të kem dy objektiva çmimesh? – Përgjigjja është e thjeshtë: kjo nuk është e mundur.

Shuma fikse e fitimit

Një opsion binar ka një shumë fikse fitimi i cili fiksohet nga ndërmjetësi i opsioneve binare. Pagesa fikse mund të jetë 60%, 70%, apo edhe 90% e shumës suaj të investimit. Por mbani në mend se mund të humbni të gjithë investimin tuaj nëse merrni vendime të gabuara tregtare. Ka vetëm dy rezultate: Ju humbni ose fitoni. Pagesa fikse varet gjithashtu nga tregu themelor që tregtoni dhe koha e skadimit. Ndonjëherë ekzistojnë tre lloje të rezultateve të një tregtie me opsione binare: ju humbni, fitoni ose i merrni paratë mbrapsht kur çmimi i goditjes goditet saktësisht nga tregu

Opsioni i thirrjes dhe opsioni i vendosjes

Binary Options është një produkt i thjeshtë tregtar me rrezik të kufizuar. Ka vetëm dy mënyra për ta tregtuar atë: Ju keni opsionet e thirrjeve dhe opsionet e vendosjes. Opsioni i thirrjes do të thotë që ju thoni se një treg i opsioneve binare do të rritet mbi një çmim të caktuar në një kohë të kufizuar skadimi. Një opsion vendosje do të thotë që ju thoni a tregu i opsioneve binare do të bjerë nën një çmim të caktuar në një kohë të kufizuar skadimi.

Përparësitë:

 • Kufizoni rreziqet
 • Fitimi i lartë në dispozicion
 • Tregtim afatshkurtër dhe afatgjatë
 • Lehtë për t'u kuptuar
 • Në dispozicion platforma profesionale
 • Mund të përdoret për mbrojtje
 • Mund të përdoret në çdo treg financiar

Disavantazhet:

 • Mund të bëhet i varur
 • Ka disa ndërmjetësime të këqija atje
 • Nuk disponohet në çdo vend
➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Quotex falas tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

A janë të ligjshme opsionet binare apo jo?

Shumë tregtarë po pyesin nëse opsionet binare janë të ligjshme apo jo. Kjo pyetje është e nevojshme kur flasim për tregti të rregulluar dhe të sigurt në internet. Në të kaluarën, kishte shumë mashtruesit në industrinë e opsioneve binare. Shumë rregullatorë paralajmëruan për këto çështje dhe fillojnë të rregullojnë akoma më shumë produktin financiar. Në ditët e sotme është e rëndësishme të përdoret një platformë tregtare që ka mbikëqyrje rregullatore nga një autoritet.

Opsionet binare janë plotësisht të ligjshme për t'u tregtuar në 99% vende. Ekzistojnë disa përjashtime për investitorët me pakicë:

 • Bashkimi Evropian: Opsionet binare nuk lejohen të shiten për tregtarët me pakicë
 • Kanada: Opsionet binare janë të ndaluara
 • Izrael: Opsionet binare janë të ndaluara
 • Australi: Opsionet binare nuk lejohen për tregtarët me pakicë

Opsionet binare janë të ligjshme për t'u tregtuar:

Produkti financiar është i ligjshëm për t'u tregtuar për investitorët dhe tregtarët me pakicë. Edhe tregtarët profesionistë mund të tregtojnë opsione binare. Një tregtar thjesht mund të regjistrohet me një të përshtatshme ndërmjetësi i opsioneve binare dhe filloni tregtimi i opsioneve binare. Disa nga ndërmjetësit e opsioneve binare nuk janë të rregulluara. Kështu që duhet të jeni të kujdesshëm dhe të kontrolloni me rregullatorin tuaj nëse mund të tregtoni atje. Shumicën e kohës është e ligjshme të hapësh një llogari tregtare.

A janë të ndaluara opsionet binare në Evropë?

Në Bashkimin Evropian, lejohet shitja e shërbimeve të opsioneve binare vetëm tek tregtarët profesionistë. Kjo do të thotë se ndërmjetësit në Evropë mund të pranojnë vetëm tregtarë profesionistë për tregtimin e opsioneve binare. Për të qenë një tregtar profesionist do t'ju duhet më shumë se 500,000 €, një vëllim i lartë tregtimi ose edukim financiar. Nëse aplikoni për 2 nga këto pika, ju mund të tregtoni opsionet Binary si tregtar profesionist në Evropë. Për më tepër, ju mund të tregtoni me një ndërmjetës jashtë Evropës, por kjo nuk është e rregulluar. Shumica e platformave ishin të lidhura nga Rregullatori i Qipros CySEC gjatë viteve 2010 – 2018.

Opsionet binare janë të ligjshme në SHBA

Binary Options është një produkt zyrtar financiar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Qytetarët amerikanë lejohen të tregtojnë opsionet binare, por duhet të jetë me një ndërmjetës të rregulluar të kontrolluar nga një rregullator amerikan në SHBA si CFTC (komisioni i tregtimit të së ardhmes së mallrave).

CFTC-regulation-for-Binary-Options

Por kushtojini vëmendje ndërmjetësve të parregulluar të opsioneve binare. Të FINRA (Autoriteti Rregullator i Industrisë Financiare) paralajmëruar tashmë për subjektet e parregulluara të cilat po ofrojnë shërbime për tregtarët amerikanë. Nëse nuk dini për statusin e ndërmjetësit tuaj, thjesht mund të përdorni kontrollin e ndërmjetësit të FINRA: https://brokercheck.finra.org/

Rregullatorët më të rëndësishëm në SHBA:

Tregtimi i opsioneve binare është i disponueshëm në SHBA nëpërmjet Shkëmbimi i derivateve të Amerikës së Veriut (NADEX). Është një nga platformat tregtare të rregulluara. Mund të blini ose të shisni një opsion binar me disa klikime atje.

Rregulloret e opsioneve binare

Në ditët e sotme, ka vetëm disa të rregulluara Agjentët e opsioneve binare. Shumica e tyre janë të parregulluara. Në vende të ndryshme, ka rregulla të ndryshme. Para se të regjistroheni me një ndërmjetës, duhet të kontrolloni statusin e rregullimit në vendin tuaj. Nga përvoja jonë, shumica e ndërmjetësve pranojnë klientë nga 90% vende. Ju gjithashtu mund të kontrolloni në faqen e internetit të ndërmjetësit nëse ndërmjetësi punon në vendin tuaj. Shumë ndërmjetës po bllokojnë klientët nëse nuk lejohet të tregtojnë opsionet binare në vendin e tyre.

Platformat dhe agjentët e tregtimit të opsioneve binare

Nëse filloni tregtimin e opsioneve binare, mund të gjeni shumë platforma tregtare të bazuara në internet. Por cilin duhet të zgjidhni për investimet tuaja? Një ndërmjetës i opsioneve binare ju ofron të tregtoni instrumente financiare bazuar në aktivet themelore. Ndërmjetësi është ndërmjetësi midis tregjeve financiare dhe tregtarit. Për tregtarët me pakicë, ofrohen aplikacione tregtare, platforma tregtare, softuer dhe grafikët e drejtpërdrejtë.

Pikat kryesore të mëposhtme do t'ju ndihmojnë të zgjidhni ndërmjetësin më të mirë të përshtatshëm për ju. Bëni këto pyetje përpara se të zgjidhni një kompani tregtare të opsioneve binare:

 1. A është e rregulluar platforma e tregtimit?
 2. A është platforma tregtare e ligjshme në vendin tim?
 3. A i ofron ndërmjetësi shërbimet e tij në vendin tim?
 4. A mund të përdor a llogari binar virtuale për të testuar aplikacionin e tregtimit?
 5. Sa e lartë është depozita minimale
 6. A ka ndonjë tarifë të fshehur?
 7. Sa të larta janë tarifat për depozitat dhe tërheqjet?
 8. A është softueri i tregtimit i përshtatshëm për analizën time?
 9. Sa asete janë në dispozicion për tregtim?
 10. Sa i lartë është kthimi i investimit gjatë periudhave kryesore të tregtimit?
 11. A ofron ndërmjetësi mbështetje në kohë reale?

Siç e shihni, ka shumë pyetje për të bërë përpara se të zgjidhni një ndërmjetës. Në krahasimin tonë të ndërmjetësit të opsioneve binare, ne do t'ju tregojmë rekomandimet tona.

Ndërmjetësi më i mirë binar:
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Quotex - Tregtoni me fitime të larta

123455.0/5

Quotex - Tregtoni me fitime të larta

 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Tërheqje të shpejta
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Cilat janë metodat e mashtrimit të ndërmjetësve binare?

Një firmë mashtruese e tregtimit të opsioneve binare nuk përputhet me asnjë kërkesë rregullatore. Kjo nuk do të thotë që platformat tregtare të parregulluara janë të këqija, por në shumicën e rasteve është shumë e rrezikshme të filloni tregtimin me to. Nëse filloni udhëtimin tuaj të investimit dhe mashtroheni nga kompanitë e opsioneve binare, metodat e mëposhtme janë të zakonshme:

 • Refuzoni kërkesat: Ndërmjetësi refuzon kërkesën tuaj për të hapur ose mbyllur një tregti. Kjo mund të jetë shumë e dhimbshme në tregjet e paqëndrueshme të opsioneve binare.
 • Nuk ka kthim të fondeve:ndërmjetësi binar i mashtrimit nuk kthen fondet në llogarinë tuaj bankare ose në mënyrat e pagesës.
 • Grafikët e manipuluar në kohë reale: Ndërmjetësi mashtrues ju thotë se ka grafikët dhe ekzekutimin më të mirë për tregti, por është i manipuluar.
 • Menaxherët e llogarive të rreme: Agjentët do t'ju thonë se kanë një ekip ekspertësh që mund t'ju ndihmojë të fitoni para. Të gjithë këta njerëz duan vetëm paratë tuaja dhe nuk kanë këshilla të mira për investimin tuaj.
 • Tarifat e fshehura: Ndërmjetësi do t'ju ngarkojë shuma të mëdha tarifash, për shembull kur përpiqeni të bëni një tërheqje parash.
 • Tregti të manipuluara: Ndërmjetësi binar do të manipulojë tregtitë tuaja fituese dhe do t'i kthejë ato në tregti humbëse.

Cilat janë disa rreziqe për investitorët?

Siç u përmend më parë, tregtimi i opsioneve binare është shumë i rrezikshëm. Fillestarët shpesh impresionohen nga videot në youtube ku tregtarët fitojnë mijëra dollarë në pak sekonda. Ajo që ata nuk shohin është se këta tregtarë që shfaqen në youtube ose në ndonjë platformë tjetër janë me përvojë dhe e dinë se çfarë po bëjnë. Ju mund të kopjoni strategjitë e tyre tregtare, por nuk do të përfundoni duke fituar para për shkak të mungesës së përvojës në treg.

Ju mund të humbni të gjithë shumën tuaj të investimit gjatë tregtimit të opsioneve binare. Ky është rreziku më i nënvlerësuar kur shohim fillestarët që fillojnë të tregtojnë. Tingëllon mirë që mund të fitoni një kthim prej 90%+ në faqen e internetit të ndërmjetësit. Por nëse e keni gabim keni një humbje 100%. Gjithmonë ka një disavantazh në raporti rrezik-shpërblim i opsioneve binare për investitorin. Kështu që ju nevojiten më shumë se 55% – 60% apo edhe 70% tregti fituese për të fituar para të vazhdueshme.

Shihni tabelën më poshtë:

Kthimi mesatar i një opsioni binar:Minimumi i tregtimeve fituese për të fituar para (pak mbi normën e kthimit):Norma e fitimit:
90%minimalisht 53 fitues nga 10053%+
80%minimumi 56 nga 10056%+
70%minimumi 59 nga 10059%+
60%minimumi 63 nga 10063%+

Siç e shihni në llogaritje, do t'ju duhet të paktën një normë fitimi prej 53% – 56% për të thyer barazim (e matur me një kthim mesatar prej 80% – 90%). Për të fituar më shumë para, ju duhet një normë fitimi prej të paktën 60% – 70%. Ka faktorë të ndryshëm që ndikojnë në kthimin tuaj:

Rrezik i lartë në sistemet martingale ose strategjitë binare të dyfishta

Shumë fillestarë përdorin një sistem martingale ose një strategji të dyfishtë për të rikuperuar humbjet. Ideja është e thjeshtë dhe e ka historinë e saj në skenën e lojërave të fatit. Nëse humbisni një bast, thjesht dyfishi i shumës së investimit. Kur tregtoni opsione binare, duhet të investoni më shumë para sesa thjesht t'i dyfishoni ato për të rikuperuar të gjitha humbjet. Llogaritjet e mëposhtme tregojnë shembujt:

Strategjia e dyfishtë me një madhësi llogarie prej $ 10.000 dhe menaxhim risku prej 1%. Pas 5 transaksioneve të humbura, llogaria juaj është e falimentuar dhe nuk mund të vazhdoni këtë strategji:

Madhësia e llogarisë:Humbja e tregtisë:Investim (2x)Fitimi (mesatarja 80%):Fitimi neto (nëse fitoni):
$ 9,9001.$ 100$ 80$ 80
$ 9,7002.$ 200$ 160$ 60
$ 9,3003.$ 400$ 320$ 20
$ 8,5004.$ 800$ 640– $ 60
$ 6,9005.$ 1600$ 1280– $ 220
$ 3,7006.§ 3200$ 2560– $ 540

Strategjia Martingale me një madhësi llogarie prej $ 10,000 dhe menaxhimi i riskut prej 1%. Pas 5 transaksioneve të humbura, llogaria juaj është e falimentuar dhe nuk mund ta vazhdoni këtë strategji.

Madhësia e llogarisë:Humbja e tregtisë:Investim (2,3x)Fitimi (mesatarja 80%):Fitimi neto (nëse fitoni):
$ 9,9001.$ 100$ 80$ 80
$ 9,6702.$ 230$ 184$ 84
$ 9,1413.$ 529$ 423$ 93
$ 7,9254.$ 1216$ 972$ 113
$ 5,1295.$ 2796$ 2236$ 160
– $ 1,3016.$ 6430$ 2144$ 273

Ne nuk rekomandojmë përdorimin e këtyre strategjive, sepse mund ta vrisni shpejt llogarinë tuaj tregtare! Siç e shihni më lart, mund të bëni 5 tregti me humbje radhazi dhe llogaria juaj është zhdukur. Edhe nëse filloni me vetëm 1% të bilancit të llogarisë suaj. Mësoni një menaxhim të mirë të rrezikut dhe përdorni një shumë fikse për investime si tregtarët profesionistë.

Emocionet dhe lojërat e fatit

Një tjetër rrezik i lartë i tregtimit binare janë emocionet dhe psikologjia. Tregtimi në internet ndonjëherë është si të shkosh në një kazino për një fillestar. Ju mund të fitoni ose të humbni! Kur humbasin shumë para ose shumë tregti me radhë, tregtarët priren të marrin vendime të paarsyeshme tregtare sepse duan të rikuperojnë të gjitha humbjet. Nga përvoja jonë, mund të ndodhë që një fillestar të fillojë të vrasë llogarinë e tij sepse nuk mund ta besojë që ka humbur para kaq shpejt. Shpesh tregtohen shumë tregti dhe vëllim i lartë tregtohet atëherë. Mësoni të pranoni humbjet dhe vazhdoni të përdorni një plan tregtar!

Zgjidhje kundër rrezikut kundër humbjes së parave: Plani i tregtimit

Krijoni një plan tregtar të rreptë ku menaxhoni tregtitë tuaja. Duke përdorur një plan tregtar, duhet të merrni parasysh faktet e mëposhtme:

Mënyra më e mirë për të ulur emocionet është të keni një plan tregtar ku keni një grup rregullash. Kjo përfshin gjithashtu një strategji të duhur. Për shembull, ju thoni se SMA e periudhës 50 dhe EMA e periudhës 20 po kalojnë dhe treguesi RSI është mbishitur/mbiblerë, atëherë unë filloj një tregti dhe investoj para. Duke mos parë këtë konfigurim në grafik, ju nuk hyni në një tregti. Ky është vetëm një shembull i thjeshtë, ju mund të shtoni gjithnjë e më shumë rregulla në të.

Rreth nesh – Binaryoptions.com

Opsionet binare duken si një investim me rrezik të lartë që është e njohur nga fillestarët dhe madje edhe tregtarët profesionistë. Është një formë bastesh në treg për të fituar një fitim ose humbje.

Për më shumë se 10 vjet, ne tregtojmë dhe e duam këtë instrument financiar sepse është një mënyrë shumë e mirë për të fituar para në një afat të shkurtër kohor. Konstrukti i Opsionit Binar na lejon përdorni strategji të veçanta të cilat ne ju tregojmë në faqen tonë të internetit.

Ne jemi tregtarë, analistë dhe shkrimtarë me përvojë që dëshirojmë të ndihmojmë publikun të kuptojë opsionet binare. Ka kaq shumë informacione të rreme dhe lajme të rreme në lidhje me të në internet. Me faqen tonë, ne duam t'u themi "JO" humbjeve, mashtrimeve dhe informacioneve të rreme në tregtimin e opsioneve binare.

Mësoni më shumë nga përvojat dhe gabimet tona në të kaluarën. Ne do t'ju tregojmë në mënyrë transparente se si të keni më shumë sukses në tregtimin binare.

Ekipi i opsioneve binare

Pyetjet më të bëra:

Kur mund të përdorni një opsion binar?

Opsionet binare mund të përdoren me tregje me paqëndrueshmëri të lartë apo edhe me paqëndrueshmëri të ulët. Në shumicën e rasteve kur opsionet binare përdoren për të fituar para ose për të mbrojtur një portofol ekzistues. Investitorët me pakicë shpesh përdorin këtë produkt financiar për të fituar fitim në afat të shkurtër. Tregtarët profesionistë e përdorin këtë produkt financiar për të mbrojtur llogarinë e një investitori.

A janë opsionet binare një mashtrim?

Opsionet binare nuk janë një mashtrim. Është një instrument financiar i rregulluar zyrtar. Fatkeqësisht, ai nuk është i disponueshëm në shumë vende për arsye rregullatore. Duke zgjedhur një ndërmjetës me përvojë dhe të mirënjohur, ju jeni në anën e duhur për të investuar me opsione binare.

A mund të pasuroheni duke tregtuar opsione binare?

Varet nga përkufizimi i të qenit "i pasur". Ju mund të fitoni shumë para me tregtimin e opsioneve binare, por nga ana tjetër, është një metodë shumë e rrezikshme për të tregtuar në treg. Shumica e tregtarëve nënvlerësojnë rreziqet kur hyjnë në një tregti. Do t'ju duhet një strategji dhe përvojë e përshtatshme tregtare për të fituar para

Pse ka kaq shumë paralajmërime në lidhje me opsionet binare?

Në atë kohë, kishte shumë mashtrues në këtë treg duke përdorur faqe interneti të rreme ose tabela të rreme të çmimeve për të vjedhur paratë e fillestarëve. Autoritetet rregullatore filluan të paralajmërojnë për këtë dhe madje të ndalojnë instrumentin financiar të tregtojë. Është një mundësi investimi shumë e rrezikshme për të zgjedhur kur tregtoni opsione binare. Mbani në mend se mund të humbni të gjitha paratë tuaja të investuara!

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Quotex falas tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Videot e fundit të tregtimit në YouTube

Si të tregtoni opsionet binare në MetaTrader (MT4/MT5) - Tutorial
Rishikimi i ndershëm Olymp Trade - A është një mashtrim? (E vërteta)
Rishikimi i ndershëm IQ Option - A është një mashtrim? (E vërteta)
Rishikimi i ndershëm i DERIV - A është një mashtrim? (E vërteta) - Opsionet I CFD I testi i ndërmjetësit Crypto
Rishikimi i ndershëm Focus Option - A është një mashtrim? (E vërteta) - Testi i ndërmjetësit binar të kriptove
Si të regjistroheni për opsionet binare (hyrja) dhe të filloni | Regjistrimi i llogarisë
Cila është koha e skadimit të opsioneve binare dhe për çfarë është e mirë (shpjegohet)
Cilat janë opsionet binare 60 sekondash dhe si t'i tregtoni ato? (Përkufizimi dhe shembuj, Udhëzues i plotë)
5 treguesit më të mirë të opsioneve binare që funksionojnë (Llojet dhe strategjitë!)
Si të përdorni llogarinë demo Pocket Option (Tutorial dhe rishikim për fillestarët e opsioneve binare)
Opsionet binare të shpjeguara për dummies! (Kurs tregtimi falas) - Udhëzues për fillestarët
Sa tregti DUHET TË BËNI në ditë me opsionet binare (Këshilla e qartë!)
MY HACK: Fito tregtimin e opsioneve binare çdo herë (Strategjia ime 60 sekondash e shpjeguar)
Strategjia perfekte e veprimit të çmimit të pastër për opsionet binare (fitoni para në 60 sekonda)
Metoda e thjeshtë: Si të parashikoni qirinjën tjetër me opsione binare (Strategjia ime 2022)
Strategjia sekrete: 4 tregti të lehta binare të fituara me radhë (strategji 60 sekonda)
Si të bëni: Vendosni scalping Breakouts me opsionet binare - Tutorial (strategjia e tregtimit 60 sekonda)
1300$ me tregtim të opsioneve binare 60 sekondash 2022 (Sesion i drejtpërdrejtë + Strategji)
Si të tregtoni opsione binare 30 sekondash - shpjegohet hap pas hapi (Agjentët dhe Strategjia)
1800$ në 60 sekonda?! 🔥 Strategjia më e mirë e opsioneve binare për fillestarët - Tregtimi 1 minutësh në Quotex
TREGTAT E mia më të mira binare 1 MINUTE: Strategjia e Suksesit të Bandave Bollinger me opsionet binare Quotex
Strategjia më e mirë e opsioneve binare 60 SECOND me Quotex - 90% norma fitimi/goditjeje - Fitimi i garantuar!!
Strategjia ime më e mirë e tregtimit Quotex për opsionet binare 60 sekondash - Veprimi me çmim të pastër (i thjeshtë i shpjeguar)
Rishikimi Olymp Trade: A është një mashtrim apo një ndërmjetës i mirë? (Tutorial i plotë i tregtimit 2022)
Si të tregtoni dhe fitoni para me opsionet binare në fundjavë (Agjentët dhe Strategjitë që rekomandoj)
Modelet më të mira të grafikut të opsioneve binare (shkallë e lartë e kthimit! + Strategjitë)
Çfarë është HFX Trading? - Udhëzuesi i fundit për fillestarët (tregtimi në Forex me frekuencë të lartë)
Cilat janë opsionet binare? - LEHTË SHPJEGUAR për fillestarët! [ UDHËZUES I PLOTË I TREGTIMIT ]
Si të tërhiqni para nga ndërmjetësi juaj i opsioneve binare (metodë e lehtë 2022)
Shpjegohet menaxhimi i rrezikut dhe parave të opsioneve binare (mënyra të thjeshta!)
Si të tregtoni opsione binare 60 sekondash (Strategjia më e mirë dhe udhëzuesi i plotë)
Orët më të mira për të tregtuar opsionet binare - Koha dhe Zonat
Rishikimi i ndershëm Binomo - A është një mashtrim? (E vërteta)
Rishikimi i ndershëm Expert Option - A është një mashtrim? (E vërteta)

Opinionet nga komuniteti ynë tregtar

Jordan Peters

Jordan Peters

12341

Tregtar i opsioneve binare

Faqe e madhe krahasimi. Binaryaoptions.com më tregoi ndërmjetësin binar më të mirë për investimet e mia. Unë tregtoj tani me kthime më të larta 20% sesa me ndërmjetësin tim të vjetër.

Andrea Walbet

Andrea Walbet

12345

Investitor i opsioneve binare

Faleminderit për informacionin e mrekullueshëm në këtë faqe interneti! Përmirësova strategjitë e mia tregtare për shkak të jush.

John Mueller

John Mueller

Tregtar i opsioneve binare

Video dhe strategji profesionale në Youtube! Faleminderit për njohuritë. Unë rekomandoj këtë faqe interneti për të gjithë ata që duan të mësojnë më shumë rreth tregtisë binare.

Lajmet më të fundit të tregtimit

Mirë se vini ndërmjetësit e bonusit
Gusht 30, 2021

3 Brokerët më të mirë të opsioneve binare me pagesat më të larta

Këta janë tre agjentët kryesorë të opsioneve binare me pagesat më të larta: 2008 ishte viti kur Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbimi i SHBA dha miratimin për tregtimin e opsioneve binare. Që atëherë, shumë tregtarë janë të prirur të eksplorojnë potencialin e tyre tregtar me opsione binare. Shumë tregtarë po përpiqen të zgjerojnë opsionet e tyre të investimit duke […]