Paralajmërim për rrezikun e opsioneve binare, lidhje me paralajmërimet rregullatore dhe vendet e ndaluara

Kapitali juaj mund të jetë në rrezik. Ju mund të humbni investimet tuaja. Tregtimi në internet, Opsionet binare, Forex, CFD-të dhe kriptovalutat janë klasa aktivesh me rrezik të lartë. Jini të vetëdijshëm për rreziqet e investimit. 80 – 90% e tregtarëve me pakicë po humbasin para kur tregtojnë online. Tregtimi i opsioneve binare nuk është i përshtatshëm për të gjithë investitorët.

Opsionet binare nuk janë të rregulluara ose të lejuara në disa vende. Ju lutemi, kontrolloni statusin e rregullimit me rregullatorin tuaj përpara se të regjistroheni me një ndërmjetës. Opsionet binare nuk u ofrohen tregtarëve në rajone të caktuara.

Disa ndërmjetës janë të parregulluar dhe nuk lejohen në vendin tuaj. Ju nuk mund të përdorni një ndërmjetës nëse autoriteti rregullues paralajmëron dhe ndalon në vendin tuaj!

Kontrolloni rregulloren dhe informacionin rreth ndërmjetësve këtu:

 • SHBA:
 • Indonezia:
 • Singapor:
 • Malajzia:
 • Evropa:
 • Gjermani:
 • Franca:
 • Japonia:
 • Korea:
 • Brazili:
 • Rusisht: https://www.cbr.ru/

Lista e vendeve ku opsionet binare janë të ndaluara (pa informacion të garantuar):

 • SHBA (i disponueshëm vetëm ndërmjetësi i rregulluar)
 • Kanadaja
 • Zona Ekonomike Evropiane
 • Izraeli
 • Zelanda e Re
 • Australia
 • Korea e Veriut
 • Porto Riko
 • Singapor
 • Indonezia
 • Irani
 • Jemeni
 • Mbretëria e Bashkuar

Binaryoptions.com nuk do të mbahet përgjegjës për ndonjë humbje që rezulton nga mbështetja në informacionin në këtë faqe interneti. Ne bëjmë çmos për të dhënë informacion të saktë në këtë faqe interneti dhe e përditësojmë atë. Ne nuk mund të garantojmë saktësinë e informacionit. Ne nuk mund të garantojmë asnjë fitim duke përdorur udhëzuesit tanë ose rishikimet e ndërmjetësit. Përdoreni këtë faqe interneti në rrezikun tuaj.

Kjo faqe interneti përmban lidhje shoqëruese me disa ndërmjetës në përmbajtjen tonë. Kjo do të thotë që ne mund të fitojmë të marrim një komision për referimin e tregtarëve të rinj.

Leximi më tej:

Ne kemi nevojë për miratimin tuaj përpara se të mund të vazhdoni në faqen tonë të internetit. Binaryoptions.com nuk është përgjegjës për përmbajtjen e faqeve të jashtme të internetit që lidhen me këtë faqe ose që janë të lidhura prej saj.

Ky material nuk është i destinuar për shikuesit nga vendet e EEA. Opsionet binare nuk promovohen ose shiten te tregtarët me pakicë të EEA.