Percival Knight: Autor auf Trading.de

Percival Knight
Unë jam një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se 10 vjet. Kryesisht, unë tregtoj 60 tregti të dytë me një normë shumë të lartë goditjeje.

Du kannst mich auch hier finden:

Në këtë faqe interneti (binaryoptions.com), Unë paraqes përvojën time personale në sektorin e tregtisë me pakicë të opsioneve binare dhe ju ofroj informacion profesional mbi temën e tregtimit online.

Duke filluar si një fillestar i plotë, unë provova dorën time në tregjet afatshkurtra të përditshme bursa (përkufizimi i opsioneve binare). Si çdo i sapoardhur, në fillim humba të gjithë kapitalin tim. Seancat e shumta të stërvitjes gjithashtu rezultuan të pafuqishme. Ishte trajneri apo unë?

I mbushur me ambicie, kërkova në shumicën e internetit (anglisht dhe gjermanisht) për strategji të përshtatshme tregtare. Pas më shumë se 5 vitesh veprimi të pasuksesshëm, më në fund arrita të bëj një fitim për disa muaj falë një sistemi të sofistikuar kontrolli. Tregtimi i suksesshëm i opsioneve binare kërkon gjithashtu stilin e duhur të tregtimit. Të gjithë kanë nevojë për stilin e tyre të tregtimit. Një kopje e një tregtari tjetër nuk do të funksionojë sepse përvoja juaj e tregut luan një rol të madh.

Pas hulumtimit tim, rezultoi se ka një bollëk të tepërt të informacionit të padobishëm dhe të jashtëzakonshëm për tregtimin në çdo zonë të tregut. Në këtë blog do të gjeni vetëm informacionin që ju nevojitet vërtet. Krahas studimeve për “Ekonomi Ndërkombëtare”, jam aktive në skalping afatshkurtër dhe investime afatgjata.