12345
5.0 / 5
Vlerësimi i ekipit Binaryoptions.com Gati pse mund të na besoni Binaryoptions.com rishikon shërbimet e tregtimit sipas udhëzimeve dhe specifikimeve strikte. Brokerat dhe platformat testohen me para reale dhe kontrollohen të gjitha funksionet që janë thelbësore për tregtarët binare. Ne testojmë sigurinë, ofertën, tarifat, softuerin, mbështetjen dhe shumë më tepër në përvojën tonë dhe raportet e vlerësimit. Si tregtarë me më shumë se 10 vjet përvojë, ne e dimë saktësisht se çfarë është e rëndësishme kur zgjedhim një ndërmjetës të mirë dhe platforma tregtare. Shihni metodologjinë tonë se si të vlerësoni ndërmjetësit.

Procesi i tërheqjes Pocket Option: Si të tërhiqni para

Tërheqja minimale $10
Menyra pagese Transfertë bankare, kartë krediti, kuleta elektronike, kripto
Tarifat e tërheqjes $0

Pocket Option është shfaqur si një nga liderët në platformat e tregtimit celular dhe ofruesit e opsioneve binare dhe dixhitale. Në përgjithësi, gjatë zgjedhjes së një platforme tregtare, duhet parë së pari opsionet e tërheqjes që ofron dhe nëse ato janë pa probleme apo jo.

Me disa konkurrentë tani në skenë, le të hedhim një vështrim se si Pocket Option, e cila u themelua në vitin 2017, qëndron në këmbë kur bëhet fjalë për politikën e tërheqjes dhe tarifat e tjera të lidhura. Në këtë artikull, ne analizojmë veçoritë e tërheqjes së Pocket Option si një platformë e qëndrueshme tregtare.

Ne do t'i mbulojmë të gjitha detajet në këtë artikull:

Vlerësimi i tërheqjes:(5 / 5)
💰 Tërheqja minimale:$ 10
📈 Tërheqja maksimale:Pa kufi
⚠️ Tarifat e tërheqjes:Nr
Kohëzgjatja e tërheqjes: Disa minuta deri në orë (maksimumi 3 ditë pune) – Në varësi të mënyrës së pagesës
💳 Mënyrat e pagesës së tërheqjes:Kartat e kreditit, kriptovalutat, kuletat elektronike, transfertat bankare lokale
🎁 Tërheqja e bonusit: Po, disponohet (shih kushtet e qarkullimit)
📑 Rregullat e tërheqjes:Nuk ka rregulla shtesë, ndonjëherë kërkohet verifikimi i mënyrës së pagesës
🗳 Tërheqje pa verifikim:Po, por vetëm kriptovalutat
➥ Regjistrohu me Pocket Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Udhëzim hap pas hapi se si të tërheqni para në Pocket Option

Këtu është një tutorial i shpejtë hap pas hapi se si të tërhiqni fondet tuaja, gjithashtu shikoni videon tonë të shpjegimit:

YouTube

Duke ngarkuar videon, ju pranoni politikën e privatësisë së YouTube.
Mëso më shumë

Ngarko videon

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iUG9ja2V0IE9wdGlvbiB3aXRoZHJhd2FsIGV4cGxhaW5lZCDwn6eyICgkIDMsMDAwIFByb29mKSBBbGwgcGF2BtZWRiDaBaDaD wIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLW5vY29va2llLmNvbS9lbWJlZC9mM3RGX0hTQlMzMD9mZWF0dXJlPWCJb1bI TP100TFsbG93PSJhY2NlbGVyb21ldGVyOyBhdXRvcGxheTsgY2xpcGJvYXJkLXdyaXRlOyBlbmNyeXB0ZWQtbWVkaWE7IGd5cm9zY29GwZT100Td5cm9zY29GyWZ1 B3ZWItc2hhcmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
➥ Regjistrohu me Pocket Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Hapi 1 - Shkoni te seksioni i tërheqjes

Seksioni i tërheqjes në Pocket Option

Hyni në llogarinë tuaj të platformës tregtare duke përdorur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj. Kjo zakonisht bëhet përmes faqes së internetit të platformës ose aplikacionit celular. Sigurohuni që të përdorni të dhënat e sakta të hyrjes për të shmangur ndonjë problem. Klikoni në 'tërheqje'.

Hapi 2 – Futni shumën e tërheqjes

Futja e shumës së tërheqjes në Pocket Option

Futni shumën e tërheqjes dhe detaje të tjera të nevojshme, si p.sh. informacionin e llogarisë suaj bankare. Specifikoni shumën që dëshironi të tërhiqni dhe jepni çdo informacion shtesë që kërkon platforma, si p.sh. detajet e llogarisë suaj bankare. Kontrolloni dy herë pikat që keni futur për t'u siguruar që ato janë të sakta.

➥ Regjistrohu me Pocket Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Hapi 3 - Konfirmoni tërheqjen

Konfirmoni tërheqjen; Pocket Option do t'ju dërgojë një kod personal me Email, të cilin duhet ta shkruani në formularin e aplikimit të faqes së internetit. Prisni derisa të arrijë tërheqja (kohëzgjatja e tërheqjes varet nga mënyra e pagesës). Për të vërtetuar se tërheqja juaj ka mbërritur, kontrolloni historinë e llogarisë.

Hapi 4 – Prova e tërheqjes së Pocket Option

Pas konfirmimit me Email, procesi i tërheqjes është aktiv. Kohëzgjatja e tërheqjes varet nga mënyra e pagesës që zgjidhni. Mund të zgjasë nga disa minuta deri në orë. Në dëshminë tonë të tërheqjes, ne morëm një tërheqje $ 3,000 përmes Bitcoin pas disa minutash. Shikoni pamjen e ekranit më poshtë:

Dëshmi e tërheqjes Pocket Option e $ 3,000 nëpërmjet Bitcoin
Dëshmi e tërheqjes Pocket Option e $ 3,000 nëpërmjet Bitcoin

Pocket Option – A mund të bëni tërheqje të shpejta?

Si një platformë tregtare, Pocket Option është i orientuar drejt ofrimit të opsioneve më të buta të tregtimit për përdoruesit e tij. Kjo buron nga filozofia e saj e rrënjosur thellë e të qenit me burim të njerëzve dhe ilustrohet me politikën e saj të mos tarifave të ndërmjetësimit ose tarifave të tërheqjes. Burimi i tij i të ardhurave është vëllimi i tregtisë. Ndërsa CFD-të janë instrumente komplekse tregtare, Pocket Option ofron mundësi deri në 218% pagesa dhe një shumëllojshmëri të gjerë asetesh për të diversifikuar investimet tuaja. 

Pocket Option - Financë

Pocket Option ofron tërheqje dhe depozita pa probleme me ndihmën e ofruesve të shërbimeve të pagesave të palëve të treta për çdo pjesë të botës. Përveç kësaj, ndërfaqja e saj e thjeshtuar dhe e shkëlqyeshme ofron tregues të fortë, sinjale dhe veçori të tjera që lehtësojnë tregtimin edhe për fillestarët. Gjithashtu, posaçërisht për fillestarët, Pocket Option ofron një llogari demo pa para të vërteta për të filluar dhe për të mësuar bazat e tregtimit. Tregtarët veteranë mund të përdorin gjithashtu llogarinë demo të përmendur për të testuar strategjitë e reja tregtare.

Pocket Option ka një komunitet të mahnitshëm dhe aktiv tregtarësh së bashku me një sasi të madhe materialesh edukative me cilësi të lartë në lidhje me tregtimin, gjithashtu të dizajnuara dhe të orientuara drejt një turme të pa iniciuar. Përveç kësaj, Pocket Option ofron kthim parash dhe programe të tjera besnikërie si turne tregtare dhe bonuse. Në përgjithësi, së bashku me lehtësinë e depozitave dhe tërheqjeve për të cilat folëm më herët, kjo bollëk veçorish dhe një qëndrim i vullnetit të mirë e bëjnë Pocket Option një nga platformat më të qëndrueshme të tregtimit të tanishëm. Tani, le të hedhim një vështrim të detajuar në politikën e tërheqjes së ndjekur nga Pocket Option.

➥ Regjistrohu me Pocket Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Politika e tërheqjes

Një klient mund t'i dërgojë një kërkesë për tërheqje kompanisë Pocket Option në çdo moment kohe, me kusht që të ketë plotësuar kriteret parakushte të mëposhtme:

  • I dha kompanisë informacionin e tyre dhe pranoi marrëveshjen e tyre.
  • Kjo fillon regjistrimin dhe verifikimi kërkon një fotografi të skanuar dhe dokumentacion ID (të dhënat bankare, skanimet e dokumenteve të tjera financiare).
  • Verifikimi dhe regjistrimi i mëpasshëm kërkon 30 ditë pune për t'u përpunuar
  • Ata kanë bërë një depozitë fillestare dhe shuma e tërheqjes së tyre nuk e kalon shumën që kanë depozituar në një transaksion

Pocket Option merr përgjegjësinë për çdo fond në kujdesin e tyre, duke filluar vetëm nga momenti i depozitimit dhe pak përpara kohës së tërheqjes. Opsioni i xhepit rezervon gjithashtu të drejtën për të refuzuar shërbimin në rast të aktivitetit të dyshimtë nga fundi i përdoruesit.

Një përdorues mund të tërhiqet deri në kufirin e bilancit në llogarinë e tij; nuk ka kufi të sipërm për shumën e tërheqjes. Duhet të theksohet se të gjitha tërheqjet duhet të bëhen nga shërbimi i saktë i pagesës i përdorur nga ID-ja e kuletës së atij përdoruesi të veçantë për të bërë të gjitha depozitat e tyre.

Opsioni i tërheqjes Pocket Option
➥ Regjistrohu me Pocket Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Metodat e tërheqjes:

Siç u përmend më herët, Pocket Option ofron një sërë metodash të përshtatshme të depozitave dhe tërheqjeve. Këto metoda janë:

1. VISA ose MasterCard

Kjo metodë përdor një kartë debiti ose krediti të verifikuar paraprakisht në çdo vend. Të gjitha bilancet e kredituara në llogarinë ose çantën tuaj do të jenë në USD. Normat standarde të konvertimit Pocket Option do të aplikohen automatikisht.

2. E-Portofolin

Disa ofrues të pagesave të portofolit elektronik, si Skrill ose Payoneer, pranohen nga Pocket Option si të ligjshëm. Mund të kërkojë verifikim, në varësi të vendndodhjes suaj gjeografike.

3. Transfertat bankare

Transfertat SEPA (Single Euro Payments Area) dhe transfertat e tjera bankare ndërkombëtare pranohen nga Pocket Option. Do të kërkojë verifikim dhe është metoda e preferuar e transferimit për njerëzit pa akses në portofolin elektronik në vendin e tyre. Në rastin e depozitave, ju dërgohet një faturë, e cila duhet të paguhet në bankën tuaj. 

4. Kriptovalutat

Bitcoin dhe Stellar pranohen nga Pocket Option. Ndoshta një surprizë për shumicën, por e mirëpritur, Pocket Option pranon kriptovaluta të besuara për depozita. Kjo ka qenë një pikë e madhe për të fituar favorin e një audiencë tregtare kryesisht të bazuar në kripto dhe mund të përdoret gjithashtu si një platformë për transformimin e fitimeve tregtare në Crypto kur zbatohen normat normale të konvertimit Pocket Option.

➥ Regjistrohu me Pocket Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Problemet e zakonshme të tërheqjes në Pocket Option dhe si t'i zgjidhni ato

Supozoni se nuk mund ta përdorni më atë shërbim specifik pagese për shkak të rrethanave të paparashikuara. Në atë rast, do t'ju duhet të kontaktoni zyrën e mbështetjes për të kaluar opsionet e pagesës në çdo PSP tjetër të verifikuar të pranuar nga Opsionet e Pagesave. Të gjitha tërheqjet duhet gjithashtu të bëhen në të njëjtën monedhë si depozitat.

Në një kërkesë tërheqjeje në një monedhë tjetër, normat aktuale të konvertimit do të aplikohen ndërkohë që transferimi është i ndezur. Kjo duhet të mbahet në një shënim për monedhat me lëvizje shumë dinamike të kursit. Normat aktuale të konvertimit mbi të cilat bazohen këto vendime nuk janë domosdoshmërisht të njëjta me standardin global ose normën e vendosur nga autoritetet e atij vendi të veçantë nga e ka origjinën monedha pasi këto janë normat lokale të konvertimit për Pocket Option.

Gjithashtu, një pikë tjetër thelbësore që duhet theksuar është se Pocket Option është një organ financiar i regjistruar ndërkombëtarisht dhe nuk bie nën juridiksionin e asnjë organi të vetëm qeveritar. Kjo do të thotë që të gjitha informacionet në lidhje me transaksionet tuaja, si dhe gjendjen e llogarisë suaj, ruhen në mënyrë të sigurt me kompaninë. Prandaj, Pocket Option nuk është i zbritshëm nga taksat, as nuk u jep autoriteteve informacione lidhur me tatimet, përveç rasteve kur kërkohet në mënyrë specifike për ta bërë këtë me procesin e rregullt ligjor.

Tërheqjet zakonisht ndodhin brenda 2-5 ditëve të punës. Nëse një tërheqje refuzohet ose vonohet, ajo do të njoftojë përdoruesit për një ngjarje të tillë, veçanërisht një vonesë, brenda 14 ditëve të punës. Ju keni të drejtë të kërkoni një hetim të brendshëm nëse nuk i merrni fondet tuaja brenda 5 ditëve të punës.

Ju gjithashtu mund të anuloni kërkesën tuaj për tërheqje, me kusht që kërkesa për anulim të ndodhë brenda kufirit dyditor të punës kur ekziston mundësia që kërkesa juaj të jetë miratuar tashmë. Tavolina e ndihmës Pocket Option është e hapur për pyetjet tuaja dhe zgjidhjen e problemeve në rast të një defekti teknik gjatë transferimit elektronik ose çdo problemi tjetër që mund të lindë në procesin e kërkesës për tërheqje.

Përfundim: Tërheqjet me Pocket Option janë të shpejta dhe të lehta për t'u bërë

Pocket Option - Tavolinë mbështetëse

Pocket Option ka qenë një platformë tregtare e besueshme për pjesën më të madhe të katër viteve tani. Nuk ngarkon asnjë tarifë depozitimi dhe tërheqjeje, gjë që e bën atë një platformë tregtare jashtëzakonisht të vlefshme për ata që kërkojnë të hyjnë në tregti, por nuk kanë një kapital shumë të madh për të filluar.

Gjatë tregtimit në CFD dhe Opsionet binare mbart me ta një rrezik i qenësishëm për shkak të paqëndrueshmërisë së tregut dhe natyrës së shpejtë të tregtimeve, një tregtar i zellshëm në një platformë të ndershme mund të korrë vërtet fitime. Përveç kësaj, Pocket Option ju jep një llogari demo dhe disa para me fat për të filluar, duke e bërë atë opsionin ideal për tregtarët fillestarë dhe veteranët.

➥ Regjistrohu me Pocket Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pyetje të shpeshta në lidhje me tërheqjen e Pocket Option

Sa kohë zgjat tërheqja e Pocket Option?

Në përgjithësi, tërheqjet në Pocket Option mbërrijnë në llogarinë tuaj ditën tjetër. Por në raste të veçanta dhe me metoda të caktuara të tërheqjes, mund të duhen deri në 5 ditë për të mbërritur fondet tuaja. Në përvojën tonë, duhen mesatarisht 1-3 ditë për metodat e zakonshme të tërheqjes. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me tërheqjen tuaj, mund të kontaktoni mbështetjen Pocket Option në [email protected].

Si funksionon tërheqja e Pocket Option?

Tërheqjet në Pocket Option janë një fllad. Sigurisht, duhet të keni fonde të mjaftueshme në llogarinë tuaj tregtare sepse shuma minimale e tërheqjes është 10 USD. Pastaj klikoni në profilin tuaj dhe zgjidhni skedën "Tërheqjet". Zgjidhni metodën tuaj të preferuar të tërheqjes dhe vazhdoni procesin derisa të përfundoni. Kërkohet që të keni një llogari tregtare aktive dhe të verifikuar. Atëherë, asgjë nuk duhet të shkojë keq. Nëse keni ndonjë pyetje, gjithmonë mund të kontaktoni mbështetjen e Pocket Option në [email protected].

Sa është tërheqja minimale nga Pocket Option?

Shuma minimale e tërheqjes në Pocket Option është $10.

A ka Pocket Option një tarifë tërheqjeje?

Tërheqjet e Pocket Option zakonisht janë pa pagesë. Kjo vlen edhe për depozitat. Për tërheqjet duke përdorur metoda elektronike pagese ose karta krediti, nuk keni nevojë të paguani asnjë tarifë. Megjithatë, për disa metoda të tërheqjes, aplikohet një tarifë e vogël. Për shembull, Perfect Money ngarkon një tarifë prej 0,5 për qind.